ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Άσε μας που έχει πρόβλημα τώρα.
Μας πιάνουν οι σοβαροφάνιες με τέτοια θέματα.
Μου θυμίζει τις 16χρονες που πέρνουν μία πίπα και ανησυχούν ότι έμειναν έγκυος.
Άσε μας που έχει πρόβλημα τώρα.
Μας πιάνουν οι σοβαροφάνιες με τέτοια θέματα.
Μου θυμίζει τις 16χρονες που πέρνουν μία πίπα και ανησυχούν ότι έμειναν έγκυος.
χονδρικης αγοραζεται ????δικα μας ειναι ποιο καλα και χοντρα προφιλακτικα......
μας φερνουν καποια που δεν πουλαν στα φαρμακια ουτα στα περιπτερα... φτιαγμενα για μπουρδελα.....))))χονδρικης αγοραζεται ????
ποια μαρκα θεωρεις καλυτερα νταρια ?
Υπάρχει τρόπος να την εκδικηθείς:πήδαγα σε μπουρδέλο και αφού έχυσα όπως βγήκα διαπίστωσα ότι η καπότα είχε σπασει.η κοπέλα και η τσατσά μου είπαν ο΄τι δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι γιατι η κοπέλα είναι καθαρή και περνάει απο γιατρό καθε βδομάδα και εχει και βιβλιάριο.οποιος ξέρει ασ με βοηθήσει.μένω επαρχία και είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις.
καταλαβα .... για μεγαλες αντοχες !!!μας φερνουν καποια που δεν πουλαν στα φαρμακια ουτα στα περιπτερα... φτιαγμενα για μπουρδελα.....))))
ε ναι γιατι κανουμε και επικινδυνη δουλεια...)καταλαβα .... για μεγαλες αντοχες !!!
ιδιο πραγμα ειναι, αμα ειναι αδηλοτη η γυναικαOι πιθανοτητες για AIDS ειναι υπερβολικα λιγες............
Αν ηταν σε πιατσα τοτε θα επρεπε να ανησυχεις.
Αμμόλουτρα! Κι αν ακόμη δεν γίνεις καλά, θα έχεις συνηθίσει το χώμα!Έσπασε το προφυλακτικό. Τι να κάνω?
Ασε ρε που μένεις επαρχία και είναι δύσκολο να βρεις γιατρό για εξετάσεις αίματος (που είναι πλέον ρουτίνα)! Που μένεις? Στην κορυφή του κόσμου ή ερημίτης σε νησί του Ειρηνικού? Γιατρό μπορεί (τάχα) να μην έχεις στο χωριό... αλλα το internet cafe για να μπαίνεις στο bourdela.com παει καλά ε? Mηπως 21 χρονών ολόκληρος μαντραχαλος ντρέπεσαι να πας στο γιατρό του χωριού σου μη σε βγάλει βούκινο στη γειτονια - αν δεν προσπαθείς να κάνεις πλάκα και εντύπωση με το 1ο σου post στο φορουμ - κι ασε τις εξυπνάδες γιατί τετοιους έχουμε δει πολλούς. Κάνω λάθος giorgos87?μένω επαρχία και είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις.
Σε πολύ βαριές περιπτώσεις ψεκάζουν και για δάκο και μουχρίτσαΝα σε ρωτήσω κάτι ? Η εξέταση αίματος περιλαμβάνει και εξέταση για AIDS?
εσυ λαλακ εχεις παθει κανενα περιεργο σκηνικο που να φοβηθηκεςTi καλο παιδι αυτος ο PATH.
Εεεε πια! Την άλλη φορά είχε ρωτήσει άλλος ένας αν πρέπει να ανυσηχεί που μάτωσε την ώρα που τον έπαιζε, του απάντησα να κόψει την κακιά συνήθεια να μαλακίζεται με το τσεκούρι.Ti καλο παιδι αυτος ο PATH.
σοβαρα το λες η με εμπαιζειςΕυτυχως ακομα οχι Alaleon..
Eξαλλου εγω δε γαμαω πουτανες ρε.
Εεεε πια! Την άλλη φορά είχε ρωτήσει άλλος ένας αν πρέπει να ανυσηχεί που μάτωσε την ώρα που τον έπαιζε, του απάντησα να κόψει την κακιά συνήθεια να μαλακίζεται με το τσεκούρι.
Εγώ φταίω? Εγώ?
Εεεε πια! Την άλλη φορά είχε ρωτήσει άλλος ένας αν πρέπει να ανυσηχεί που μάτωσε την ώρα που τον έπαιζε, του απάντησα να κόψει την κακιά συνήθεια να μαλακίζεται με το τσεκούρι.
Εγώ φταίω? Εγώ?
σοβαρα το λες η με εμπαιζεις