Χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, και χωρίς να σκοπεύω να κρίνω κανέναν, είστε μαλάκες όσοι κάνετε οτιδίποτε χωρίς καπότα.
Είμαι μεγάλος fan του ακάποτου, και δεν υφίσταται να γαμάω την γυναίκα μου ΜΕ καπότα, αλλά όποια πουτάνα κάνει οτιδίποτε ακάποτο είναι σιχαμένα.
Και μόνο τα παπάρια που σου πιάνει, έχεις σκεφτεί πόσα ιδρωμένα παπάρια έχουνε περάσει απο την χερούκλα της?
Βλέπω ορισμένους απο εσάς και πραγματικά γελάω.
Είναι πραγματικά λόγος να χαίρεσαι που σου πήρε ακάποτη πίπα?
Αναρρωτήθηκες ποτέ μήπως, 3 λεπτά πιο πριν, ξεφλώκιασε τον Σάκη τον τροπετατζή με τις λαδούκλες στα χέρια και την μαύρη ψωλή?
Ακόμα πιο αστείο είναι στο θέμα "Τσεχία" που κάποιος λέει..."Αμέσως με το που με βάζει στο δωμάτιο χώνει την γλώσσα της στο στόμα μου...".
Μπουαχαχαχα!!!Τι μαλάκας, εγώ θα της είχα ρίξει ανάποδη.
Εκτός βεβαίως αν είσαι αυτοκτονικός, έχεις φάει τα ψωμιά σου , έχεις ήδη κάνει 90 κουτσούβελα και δεν σε ενδιαφέρουν τα μηχανικά σου μέρη.
Αλήθεια...πως νομίζετε ότι μεταδίδονται τα αφροδίσια νοσήματα? Απο την Λουλούδω την Βλαχοπούλα? Απο το Emo κοριτσάκι που γαμιέται με το αγοράκι της? Τα trendy κοριτσάκια που συχνάζουν στα club?
Παιδιά...δεν λέω, καλό το άθλημα, αλλά δώστε μία ευκαιρία στις Ελληνίδες. Πιο φτηνά θα σας έρθει.