Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω που πάει το γράφω εδώ: Αν μας κάνε καμία πίπα κανένα από τα αυτάτα κορίτσια που προτιμάμε χωρίς καπότα κινδυνεύουμε;;;;;;
Και επίσης τι γίνεται αν κάνουμε εμείς γλυφομούνι;;;;;;
Αν μπορεί κάποιος έγκυρα να απαντήσει είμαι υπόχρεος....

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
φιλε υπαρχει κινδυνος μικρος αλλα υπαρχει και στο λεω υπευθυνα σαν γιατρος τωρα αν καποιος ειναι γιατρος του ανθρωπου και ξερει κατι περισσοτερο ας το πει οι υπολοιποι ας μη λενε μαλακιες γιατι πολλες εχω διαβασει εδω μεσα και με τη δημοσια υγεια δεν παιζουμε

Επισκέπτης
μια φορα μου ειχε συμβει εκανα τεστ και ευτυχως ολα ενταξει το θεμα ειναι οτι αρχισε να φωναζει η πουτανα μην εχεις τιποτα και με κολλησεις παλιομαλακα και τετοια παλι καλα που δε μου ειπε εσυ που τριγυρνας στις πουτανες

ειπες "σαν γιατρος"
σαν γιατροσ τι κυνδυνουσ διατρεχω με το συμβαν ποθ γραφω παραπανω?

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
φιλε εγω κτηνιατρος ειμαι ξερω οτι υπαρχει κινδυνος σε περιπτωση αμυχων ακομα και ουλιτιδας βεβαια την ακριβη επιδημιολογια δεν την γνωριζω σιγουρα ειναι μικρη αλλα δεν γνωριζω λεπτομερειες εχω διδαχτει καποια πραγματα στα πλαισια της δημοσιας υγειας αλλα δεν ειμαι ειδικος

Επισκέπτης
thk u

κανεισ αλλος που να γνωριζει επι του θεματος?

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον επειδη συνεβη σε φιλο(να σπασει η καποτα) στη αμαρτωλη γνωστη οδο και ρωτησαμε γιατρο και φαρμακοποιο σας λεω τι μου ειπαν.Αν εμφανισθει κατι πανω στο πουλι σς τις πρωτες μερες τρεξτε στο γιατρο.αν οχι μην τρεξετε αλλα να ασχολεισθε σχολαστικα με την  ατομικη θγιεινη.καθημερινες πλυσεις με αντισιπτικα κλπ.Εξετασεις για hiv,ηπατιτιδα μην κανετε αμμεσα διοτι για να αναπτυχθει το στελεχος απαιτουνται τουλαχιστον 3 μηνες,αλλα μετα τους 3 μηνες οπωσδηποτε.Αν μου ειπανε μαλακιες σας λεω και εγω.τωρα με λιγη βοηθεια του θεου και της τυχης δεν θα παθετε και τιποτα..Α

Andreas_Messara

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Συνομιλώ με ένα πιτσιρίκι 17 χρονών στο msn το οποίο έχει πανικοβληθεί (χωρίς λόγο κατ εμού) και θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Θα προσπαθήσω περιληπτικά να σας εξιστορήσω την όλη κατάσταση!

Πήγε σε μπουρδέλο στο Ηράκλειο, όπου η κοπέλα ήταν μαύρη. Δεν του πολυάρεσε αλλά προκειμένου να "ξεφορτωθεί" την παρθενιά του πήγε. Στην αρχή όλα καλά. Του πήρε πίπα και έπειτα έκατσε να τη γαμήσει. Του πεσε μια αλλά μετά μπήκε μέσα της για λίγα δευτερόλεπτα. Από κει και πέρα δεν κατόρθωσε να ερεθιστεί. Του τον έπαιξε η πουτάνα, τον έπαιξε ο ίδιος αλλά τίποτα. Τέλειωσε ο χρόνος και αφαίρεσε το προφυλακτικό με γυμνό χέρι.

Οι ανησυχίες του είναι δύο. Το ζήτημα του στησίματος και η πιθανότητα να έχει κολλήσει τίποτα απ την αραπίνα αφού άγγιξε με γυμνό χέρι το προφυλακτικό.

Εγώ του είπα ότι το ζήτημα της στύσης είναι η ανασφάλεια του πρωτάρη και το γεγονός ότι δεν του πολυάρεσε. Τώρα σχετικά με την άμεση επαφή με τα κολπικά υγρά (αν υπήρξαν κιόλας) δεν το θεωρώ ύποπτο. Έπλυνε γρήγορα τα χέρια εκεί, σηκώθηκε κι έφυγε και υα ξανασαπούνησε καλά σπίτι. Δεν έκανε μπάνιο απ την εξάντληση και τον πανικό! Θεωρείται ότι πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει εξετάσεις;

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Συνομιλώ με ένα πιτσιρίκι 17 χρονών στο msn το οποίο έχει πανικοβληθεί (χωρίς λόγο κατ εμού) και θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Θα προσπαθήσω περιληπτικά να σας εξιστορήσω την όλη κατάσταση!

Πήγε σε μπουρδέλο στο Ηράκλειο, όπου η κοπέλα ήταν μαύρη. Δεν του πολυάρεσε αλλά προκειμένου να "ξεφορτωθεί" την παρθενιά του πήγε. Στην αρχή όλα καλά. Του πήρε πίπα και έπειτα έκατσε να τη γαμήσει. Του πεσε μια αλλά μετά μπήκε μέσα της για λίγα δευτερόλεπτα. Από κει και πέρα δεν κατόρθωσε να ερεθιστεί. Του τον έπαιξε η πουτάνα, τον έπαιξε ο ίδιος αλλά τίποτα. Τέλειωσε ο χρόνος και αφαίρεσε το προφυλακτικό με γυμνό χέρι.

Οι ανησυχίες του είναι δύο. Το ζήτημα του στησίματος και η πιθανότητα να έχει κολλήσει τίποτα απ την αραπίνα αφού άγγιξε με γυμνό χέρι το προφυλακτικό.

Εγώ του είπα ότι το ζήτημα της στύσης είναι η ανασφάλεια του πρωτάρη και το γεγονός ότι δεν του πολυάρεσε. Τώρα σχετικά με την άμεση επαφή με τα κολπικά υγρά (αν υπήρξαν κιόλας) δεν το θεωρώ ύποπτο. Έπλυνε γρήγορα τα χέρια εκεί, σηκώθηκε κι έφυγε και υα ξανασαπούνησε καλά σπίτι. Δεν έκανε μπάνιο απ την εξάντληση και τον πανικό! Θεωρείται ότι πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει εξετάσεις;
για κανενα λογο! τοτε θα ειχαμε ολοι aids!

Andreas_Messara

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό λέω και γω! Απ ότι ξέρω πρέπει να υπάρχει κάποια πληγή στο δέρμα. Δυστυχώς έχω ζήσει τη φρίκη της εξέτασης για τον ιό HIV! Μου είχε σπάσει καπότα το 2002 σε μια απ τη Ρωσία. Όταν πήρα τ αποτελέσματα τα έπινα μέχρι το πρωί.  :S

Andreas_Messara

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να προσθέσω κάτι το οποίο έμαθα σήμερα. Τελικά υπήρξε πληγή (γρατζουνιά) στο δάκτυλό του αλλά στο πάνω μέρος! Αλλάζει αυτό τίποτα;

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ανδρέα αν εχει κολλήσει κάτι, θα πρέπει να έχει είναι το λιγότερο παιδί του Μητσοτάκη το παλικάρι. Θα πρέπει να είναι ανοικτή η πληγή, να έρθει σε επαφή με ικανή ποσότητα κολπικών υγρών κλπ. Τώρα ας το δούμε και πρακτικά το θέμα. Το προφυλακτικό συνήθως το βγάζεις από την βάση προς τα πάνω. Κανείς δεν το τραβάει με την χούφτα, οπότε αν το τράβηξε με τον συνήθη τρόπο το μόνο που θα ακούμπησε είναι τα δικά του υγρα (ιδρώτας).

Πάντως κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να αγχώνεται.

cockonutpete

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, και χωρίς να σκοπεύω να κρίνω κανέναν, είστε μαλάκες όσοι κάνετε οτιδίποτε χωρίς καπότα.

Είμαι μεγάλος fan του ακάποτου, και δεν υφίσταται να γαμάω την γυναίκα μου ΜΕ καπότα, αλλά όποια πουτάνα κάνει οτιδίποτε ακάποτο είναι σιχαμένα.
Και μόνο τα παπάρια που σου πιάνει, έχεις σκεφτεί πόσα ιδρωμένα παπάρια έχουνε περάσει απο την χερούκλα της?

Βλέπω ορισμένους απο εσάς και πραγματικά γελάω.
Είναι πραγματικά λόγος να χαίρεσαι που σου πήρε ακάποτη πίπα?
Αναρρωτήθηκες ποτέ μήπως, 3 λεπτά πιο πριν, ξεφλώκιασε τον Σάκη τον τροπετατζή με τις λαδούκλες στα χέρια και την μαύρη ψωλή?

Ακόμα πιο αστείο είναι στο θέμα "Τσεχία" που κάποιος λέει..."Αμέσως με το που με βάζει στο δωμάτιο χώνει την γλώσσα της στο στόμα μου...".
Μπουαχαχαχα!!!Τι μαλάκας, εγώ θα της είχα ρίξει ανάποδη.

Εκτός βεβαίως αν είσαι αυτοκτονικός, έχεις φάει τα ψωμιά σου , έχεις ήδη κάνει 90 κουτσούβελα και δεν σε ενδιαφέρουν τα μηχανικά σου μέρη.

Αλήθεια...πως νομίζετε ότι μεταδίδονται τα αφροδίσια νοσήματα? Απο την Λουλούδω την Βλαχοπούλα? Απο το Emo κοριτσάκι που γαμιέται με το αγοράκι της? Τα trendy κοριτσάκια που συχνάζουν στα club?

Παιδιά...δεν λέω, καλό το άθλημα, αλλά δώστε μία ευκαιρία στις Ελληνίδες. Πιο φτηνά θα σας έρθει.

cockonutpete

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πωπω...άμα είχε σπάσει το προφυλακτικό ενώ γαμάω μαύρη...

Έχω πουλήσει σπίτι, έχω τραβήξει όλα τα λεφτά απο την τράπεζα και έχω φύγει για Bunjee Jumping, Ελεύθερη πτώση, Χλιδάτο Κρουαζιερόπλοιο στην Καραιβική, κολύμβιση με καρχαρίες, Spa, Ducati Xerox και οδήγιση δίχως αύριο και δεν συμμαζεύεται.

ΥΓ:Μήπως να πάω με μαύρη?

Andreas_Messara

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πωπω...άμα είχε σπάσει το προφυλακτικό ενώ γαμάω μαύρη...

Έχω πουλήσει σπίτι, έχω τραβήξει όλα τα λεφτά απο την τράπεζα και έχω φύγει για Bunjee Jumping, Ελεύθερη πτώση, Χλιδάτο Κρουαζιερόπλοιο στην Καραιβική, κολύμβιση με καρχαρίες, Spa, Ducati Xerox και οδήγιση δίχως αύριο και δεν συμμαζεύεται.

ΥΓ:Μήπως να πάω με μαύρη?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ

giorgos87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πήδαγα σε μπουρδέλο και αφού έχυσα όπως βγήκα διαπίστωσα ότι η καπότα είχε σπασει.η κοπέλα και η τσατσά μου είπαν ο΄τι δεν  υπάρχει λόγος να φοβάμαι γιατι η κοπέλα είναι καθαρή και περνάει απο γιατρό καθε βδομάδα και  εχει και βιβλιάριο.οποιος ξέρει ασ με βοηθήσει.μένω επαρχία και είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σου εδειξε το βιβλιαριο??????
καθε 2 ευδομαδες το σφραγγιζουμε.
καθε μινα δινουμε κολπικο και καθε 2 μινες αιμα σε κρατικα νοσοκομεια
επρεπε να ζητησεις το βιβλιαριο υγειας απο τη κοπελα και ηταν υποχρεομενη να σ'το διξει

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
πήδαγα σε μπουρδέλο και αφού έχυσα όπως βγήκα διαπίστωσα ότι η καπότα είχε σπασει.η κοπέλα και η τσατσά μου είπαν ο΄τι δεν  υπάρχει λόγος να φοβάμαι γιατι η κοπέλα είναι καθαρή και περνάει απο γιατρό καθε βδομάδα και  εχει και βιβλιάριο.οποιος ξέρει ασ με βοηθήσει.μένω επαρχία και είναι λίγο δύσκολο για εξετάσεις.

Ρίξε μια ματιά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22424.0]εδώ[/url] έχουν γραφτεί αρκετά για ίδιο θέμα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σε αυτό το σάιτ από τότε που άνοιξε έχω διαβάσει 10 φορές το ίδιο θέμα με διάφορες παραλλαγές.

Όλοι οι ψωλαράδες που σπαν τα προφυλακτικά εδώ μαζεύτικαν.   :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom