Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξεχνα το!!!!δηλαδη τι θα δωσεις αιμα και αν εχεις AIDS τι πιο πολυ θα ζησεις???εγω σου ΄λεω οτι ειναι καλητερα να μην το ξερεις!!!!αν εχεις και το ξερεις πιο γρηγορα θα πεθανεις απο τον φοβο και την ιδεα!!!!σκεψου οτι καποτε ολοι θα πεθανουμε αργα η γρηγορα!!!!ζησε οσο καλητερα μπορεις και γραφτα ολα στα αρχηδια σου!!!!!!!οπως κανω και εγω και ειμαι συνεχεια ευτυχησμενος!!!!!

κ ολοι οι αλλοι που μπορει να κολλησεις (αν κανεις οτι να ναι κ ο κινδυνος να εχεις κατι ειναι μεγαλος) τι θα σου φταινε επειδη εισαι τοσο ανωριμος κ ανευθυνος για να μην πω τπτ χειροτερο???
ποσες αλλες βλακειες θα διαβασουμε αραγε εδω μεσα!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
όντως,
θανάσιμη βλακεία
αυτό το μνμ στο οποίο απάντησε
η bite..
αναρρωτιέμαι ώρες ώρες που βρισκόμαστε..  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κ ολοι οι αλλοι που μπορει να κολλησεις (αν κανεις οτι να ναι κ ο κινδυνος να εχεις κατι ειναι μεγαλος) τι θα σου φταινε επειδη εισαι τοσο ανωριμος κ ανευθυνος για να μην πω τπτ χειροτερο???
ποσες αλλες βλακειες θα διαβασουμε αραγε εδω μεσα!!
γιατι αν εχεις AIDS και πας στο γιατρο θα σε θεραπευσει?απο την ιδεα σου θα πεθανεις πολυ πιο γρηγορα απο το αγχος!!!!ενω αν δεν το ξερεις περισσοτερο θα ζησεις και θα εισαι και ευτηχισμενος!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
φίλε,
τί είναι αυτά που λες?
τα έχεις σκεφτεί καθόλου
ή μιλάς έτσι 'αέρα πατέρα'?..  :think:
ο ιός αν ανιχνευθεί
σε ένα πρώτο
στάδιο βεβαίως και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ
με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή,
και ο ασθενής μπορεί να ζήσει και
δεκαετίες ακομα με ελάχιστα
ή χωρίς προβλήματα..
αρκεί να υπάρχει υπομονή
και φυσικά να έχει κάποια δημόσια
ασφάλιση γιατί τα φάρμακα
των οροθετικών είναι πανάκριβα.
μη λες ό,τι να 'ναι ειδικά
για θέματα υγείας......
φιλικά.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι αν εχεις AIDS και πας στο γιατρο θα σε θεραπευσει?απο την ιδεα σου θα πεθανεις πολυ πιο γρηγορα απο το αγχος!!!!ενω αν δεν το ξερεις περισσοτερο θα ζησεις και θα εισαι και ευτηχισμενος!!!!

καταλαβαινεις τι σου λεμε? οτι μ αυτη τη βλακεια που θα κανεις θα παρεις κ αλλους στο λαιμο σου, που δεν φταινε επειδη εσυ κανεις οτι σου καπνισει...

αν υπαρχουν πολλοι με το σκεπτικο το δικο σου.. καλυτερα να παμε ολοι να κλειστουμε σε μοναστηρια μπας κ γλιτωσουμε :jerking:

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
υπαρχει ο φοβος να μην το καταλαβεις,
επομενως καλο ειναι να τσεκαρεις ...

μου έχουν πει ότι δεν θα κολλήσω τπτ καθώς η άκρη μένει μόνο ακάλυπτη εκτός αν τον έχω τόσο μεγάλο που θα ακουμπάει στον πάτο του μουνιού . αληθέυει ;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
απο υγρά ίσως κολλήσεις και δεν έχει σχέση το μέγεθος .

jamesp

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχουν περασει 11 μερες και δεν μπορώ να ηρεμησω. διαβασα σε ενα site οτι μετα απο 15-20 μερες ενα συμπτωμα που μπορει να εμφανιστει ειναι στοματιτιδα, κι εγω την 10η μερα ειδα καποια σπυρακια στο στομα μου. έχω φοβερο αγχος. μιλησα με 2 αφροδισιολογους, και μου ειπαν οτι οι πιθανοτητες ειναι μικρες να εχω κολησει παρολα αυτα συνεχιζω να φοβαμαι. διαβασα επισης οτι υπαρχει μια θεραπεια που μπορει να προλαβει τη νοσο αν την ξεκινησεις νωρις. ξερει κανεις τιποτα???

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...διαβασα επισης οτι υπαρχει μια θεραπεια που μπορει να προλαβει τη νοσο αν την ξεκινησεις νωρις. ξερει κανεις τιποτα???

ΝΑΙ! Αλλά έχει αποτελέσματα μόνον αν την αρχίσεις ΑΜΕΣΑ, από τις πρώτες ώρες της πιθανής μόλυνσης...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εχουν περασει 11 μερες και δεν μπορώ να ηρεμησω. διαβασα σε ενα site οτι μετα απο 15-20 μερες ενα συμπτωμα που μπορει να εμφανιστει ειναι στοματιτιδα, κι εγω την 10η μερα ειδα καποια σπυρακια στο στομα μου. έχω φοβερο αγχος. μιλησα με 2 αφροδισιολογους, και μου ειπαν οτι οι πιθανοτητες ειναι μικρες να εχω κολησει παρολα αυτα συνεχιζω να φοβαμαι.

ΗΡΕΜΗΣΕ! Οι πιθανότητες να έχεις κολλήσει είναι ελάχιστες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα πρέπει και η κοπέλα να είναι επίσης φορέας (κάτι που δεν γνωριζεις)...

anakatosuras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλο θα ηταν να σε παρακολουθει στενα ενας γιατρος καλυτερα και οχι εμεις απο εδω...

jamesp

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οπως ειπα και πριν εχω μιλησει με 2 αφροδισιολογους οι οποιοι προσπαθησαν να με καθησυχασουν, το γεγονος όμως οτι εχω σπυρια στο στομα, χωρις να την εχω γλυψει καθολου και το οτι αισθανομαι μια ενοχληση στο λαιμο, με εχουν κανει να χασω τον υπνο μου. μακαρι να ηξερα τουλαχιστον αν η κοπελα ειναι καθαρη η οχι....

anakatosuras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.
Να ξερεις οτι οι μεγαλυτεροι μας φοβοι στη ζωη πολυ σπανια πραγματοποιουνται...

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οπως ειπα και πριν εχω μιλησει με 2 αφροδισιολογους οι οποιοι προσπαθησαν να με καθησυχασουν, το γεγονος όμως οτι εχω σπυρια στο στομα, χωρις να την εχω γλυψει καθολου και το οτι αισθανομαι μια ενοχληση στο λαιμο, με εχουν κανει να χασω τον υπνο μου. μακαρι να ηξερα τουλαχιστον αν η κοπελα ειναι καθαρη η οχι....
ηρέμησε ρεεεεε....ξύπνα...δεν κολλάνε έτσι εύκολα τίποτα...σύνελθε ρε, τι μαλακίες είναι αυτές με τα σπυριά κλπ...ξέχνα το όλο θέμα, οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι απειροελάχιστες

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
URL]]

Επισκέπτης
παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ.......
ημουν με ενα callgirl(κινεζα Η κατι παρομοιο) και ενω την γαμ..α στο μνι οταν τελειωσα και βγηκα ειδαμε οτι ειχε σπασει η καποτα.......
αυτη πολυ ηρεμη μου ειπε οτι ειναι καθαρη και να μην ανησυχω αλλα.... γινεται?
τι κανω τωρα?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Προφανώς εξετάσεις για να είσαι σίγουρος

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
μια φορα μου ειχε συμβει εκανα τεστ και ευτυχως ολα ενταξει το θεμα ειναι οτι αρχισε να φωναζει η πουτανα μην εχεις τιποτα και με κολλησεις παλιομαλακα και τετοια παλι καλα που δε μου ειπε εσυ που τριγυρνας στις πουτανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom