Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
καλησπέρα!
ρε παιδιά είχαμε πάει πριν καμια βδομάδα στην φίλης με φίλο μου σε ένα μπουρδέλο από αυτά που είναι κοντά σε ένα μπιλιαρδάδικο ευθεια κάτω και πήραμε μια και οι δυο μαζί(μας έκανε χάρη). αυτή ωραία 21 χρονων από λιθουανία .μαρία την λέγανε.όταν τελειωσα πήγα να βγάλω το προφυλακτικό αλλα στο χέρι μου είχα μια πληγή δεν έτρεχε αίμα αλλα ήταν σχετικά ανοιχτη.τo προφυλακτικό επάνω είχε υγρά της κοπέλας που είχε τελειώσει και γω ο μαλάκας το είχα ξεχάσει ότι είχα την πληγή και το ακούμπησα εκεί όταν πήγα(το δάκτυλο) να το βγάλω.....υπάρχει κάποιος κίνδυνος? ελέγχονται αυτές? ωστόσο ελεγξα και το προφυλακτικο αν είχε σπάσει και ήταν ok....σας παρακαλώ ενημερώστε με....ευχαριστώ......

Εξαρτάται την πληγή.Αν είχες κόψει το χέρι πριν 10 λεπτά,είναι πολύ πιθανόν.Αν είχες την πληγή 1-2 μέρες,είχε αρχίσει να επουλώνεται,οπότε ο κίνδυνος μειώνεται.Δεν εξαλείφεται όμως.Πάντως την καπότα τη βγάζουν με το χαρτί υγείας που έχουν στα δωμάτια,και όχι με "γυμνά" χέρια.Τώρα αν ελέγχεται ή όχι,δεν το ξέρω.Αν είναι νόμιμη,ελέγχεται.Πάντως,αντί να κάνεις ερωτήσεις εδώ,πήγαινε στο Ανδρέας Συγγρός να ρωτήσεις.Σε αυτές τις περιπτώσεις,πας αμέσως στο νοσοκομείο,να πάρεις ειδική αγωγή.Μετά από μια εβδομάδα που έρχεσαι και ρωτάς,αν υποθέσουμε ότι έχει κάτι,δε σώνεσαι.Κάτι που απεύχομαι φυσικά.Σε ποια περιοχή είναι το μπουρδέλο;Φυλής ή Μεταξουργείο;Όχι ότι έχει σημασία,αλλά πληροφοριακά.Πάντως καλό είναι να πας και τώρα στο Ανδρέας Συγγρός να μιλήσεις με γιατρό.Κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα πάντως,αλλά δεν είμαι γιατρός.

jonathan88

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
την πληγη την ειχα 1-2 μερεσ αποτι θυμαμε.ηταν στη φυλης.κοιτα δεν ετρεχε αιμα αλλα αμα την πιεζα με δυναμη κατι εβλεπα αλλα μην βανταστεισ τπτ τρελο...το γαμημενο το σκθλι μοθ την εκανε.....για να σοθ δςσς νακαταλαβεισ οταν εριχνα οινοπνευμα απο πανω δεν ετσοθζε αλλα αμα εκλεινα το χερι μου και εκανα τπτ ατσαλεσ κινισεισ ετσουζε...πωτησα και τον παθολογο μου και μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ.....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερίνα για σου...δεν ξέρω τι ακριβώς κανεις αλλα σε παρακαλώ θα ήθελα να μου πεις αν οι ιερόδουλες που είναι στους οίκους ελεγχονται για aids κλπ και κάθε ποτε. κάτι άλλο:έχω διαβάσει κάποια αρθρα εδώ που λένε ότι κάποιοι πήγαν και τους έκαναν στοματικό χωρίς προφυλακτικό η ότι εσπασε .οι κοπέλες αυτές δεν φοβούνται? που ξέρουν τι έχει ο  άλλος? ευχαριστώ....
Οι κοπελες που εργαζονται σε οικους ανοχης..εφ’οσων πληρουν ολες τις νομιμες διατυπωσεις…φυσικα και ελεγχονται…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..
Παραπεμπονται σε εργαστηριακο ελεγχο συμφωνα με την ΥΑ Β1/οικ.660/10/2/2000

1)Ανα 15ημερο
  Αμεση αναζητηση σε ουρηθρικο-κολποτραχηλικο επιχρισμα
1)Neisser
2)Trichomonas Vaginalis
3)Candida sp

2)Ανα μηνα
    VDRL(επι θετικης πληρης ορροδιαγνωστικος ελεγχος)

3)Ανα 3μηνο
    HIV.1EIA-HIV.2EIA

4)Ανα ετος

1)Hbs Ag(και αντι-Hbs,αντι-Hbc,αντι-Hbe)
2)Αντι.HCV
3)Ελεγχος για Chlamydia Trachomatis
4)Ακτινογραφια απλη θωρακος η καλλιεργεια πτυελων.
5)Pap-test

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πώπω εξετάσης. Μόνο για χοληστερίνη δεν κάνουν :-)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πλακα θα εχει τωρα …να ερθει ο μουα…και να πει για την ξερολιαση παλι ότι μ’επιασε….αααααχαχαχαχα….
Γεια σου ρε μουα…που είσαι βρε να τσακωθουμε λιγο???
Μου ελειψες….

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Πώπω εξετάσης. Μόνο για χοληστερίνη δεν κάνουν :-)

ναι, ρε! τελικα συμφερει περισσοτερο να δηλωσεις "πουτανα" και να εχεις αμεσα και δωρεαν ιατρικες εξετασεις, παρα να περιμενεις ποτε θα κλεισεις ραντεβου στο ΙΚΑ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι κοπελες που εργαζονται σε οικους ανοχης..εφ’οσων πληρουν ολες τις νομιμες διατυπωσεις…φυσικα και ελεγχονται…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..
Παραπεμπονται σε εργαστηριακο ελεγχο συμφωνα με την ΥΑ Β1/οικ.660/10/2/2000

1)Ανα 15ημερο
   Αμεση αναζητηση σε ουρηθρικο-κολποτραχηλικο επιχρισμα
1)Neisser
2)Trichomonas Vaginalis
3)Candida sp

2)Ανα μηνα
    VDRL(επι θετικης πληρης ορροδιαγνωστικος ελεγχος)

3)Ανα 3μηνο
    HIV.1EIA-HIV.2EIA

4)Ανα ετος

1)Hbs Ag(και αντι-Hbs,αντι-Hbc,αντι-Hbe)
2)Αντι.HCV
3)Ελεγχος για Chlamydia Trachomatis
4)Ακτινογραφια απλη θωρακος η καλλιεργεια πτυελων.
5)Pap-test
Βασικά εμένα θα με ενδιέφερε να υπάρχει και test drive ώστε πριν πληρώσουμε να έχουμε μια πρώτη γεύση των προσφερόμενων προιόντων. Εν πάση περιπτώσει και ένα demo θα μου ήταν επαρκές.

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mια απλή παρατήρηση προς γνώση και όχι πανικό.
Σε ερώτηση μικροβιολόγου όπου είχε γίνει το τεστ για HIV μου είπε ότι εάν είναι αρνητικό, αυτό όντως περιέχει ένα παράθυρο από μισό μήνα έως 4 στο οποίο μπορεί ο ιός να μην είναι ανιχνεύσιμος.
Με απλά λόγια, ακόμα και αν ένας/μια σας πει έκανα τεστ πριν από μια βδομάδα και είναι αρνητικό αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει μολυνθεί. Βεβαίως οι πιθανότητες (και χρονικά) μειώνονται δραματικά. Ασφαλώς και οι επαφές με πουτάνες είναι πιο επικίνδυνες λόγω συχνότητας εναλλαγής συντρόφων. Επίσης να πω ότι το προφυλακτικό δεν είναι πανάκεια. Υπάρχουν πιθανότητες μόλυνσης πχ. από σημείο του δέρματος που έχει κοπεί κατά το ξύρισμα του αιδοίου και θα έρθει σε επαφή με δικό μας σημείο του δέρματος. Ασφαλώς και το προφυλακτικό μειώνει δραματικά τις πιθανότητες μόλυνσης από αφροδισιακά νοσήματα. Απλά θα πρέπει να τονισθεί ότι ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ!!!!!
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για το "που τον ακουμπάμε".

Αυτό που λες ισχύει μόνο αν έχει κοπεί η γυναίκα κατά το ξύρισμα του αιδοίου και έρθει σε επαφή με δικό μας σημείο του δέρματος το οποίο όμως σημείο έχει επίσης ανοιχτή πληγή.

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιθανότητα μετά από μια επαφή χωρίς προφύλαξη, ακόμα και αν είχε AIDS, είναι 1:1000. Αν ήταν από μπορντέλο ή studio οι πιθανότητες μηδαμινές (οι κοπέλες κάνουν ανα 2μηνο υποχρωτικά εξέταση αίματος που αναγράφεται στο βιβλιάριο που έχουν κατατεθημένο για τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους που γίνονται. Αρνητική εξέταση μετα 6 εβδομάδες αποκλείει κατά 98% τη μόλυνση για AIDS.

To ποσοστό που γράφεις το στηρίζεις σε κάποιες ιατρικές πηγές?Γιατί καλό θα είναι να προσέχουμε τι γράφουμε μπαίνουν και  μικρά παιδιά εδώ μέσα και θα πρέπει να λαμβάνουν σωστές συμβουλές όσο αυτό είναι δυνατόν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό που λες ισχύει μόνο αν έχει κοπεί η γυναίκα κατά το ξύρισμα του αιδοίου και έρθει σε επαφή με δικό μας σημείο του δέρματος το οποίο όμως σημείο έχει επίσης ανοιχτή πληγή.
ακόμα και αμυχές του δέρματος είναι αρκετές......

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχει γίνει συζήτηση σε τουλάχιστον άλλα 2 thread για το θέμα του HIV.

Εγώ θέλω απλώς να επισημάνω ότι υπάρχουν πολλοί γιατροί που δεν είναι καλά ενημερωμένοι για το θέμα και πολλές φορές λένε πράγματα που δεν ισχύουν.
Θυμηθείτε ότι τα πρώτα χρόνια της εμφάνισης του ιού ( ; ) συζητούσαμε το ενδεχόμενο να μεταδίδεται και με τα κουνούπια.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
To ποσοστό που γράφεις το στηρίζεις σε κάποιες ιατρικές πηγές?Γιατί καλό θα είναι να προσέχουμε τι γράφουμε μπαίνουν και  μικρά παιδιά εδώ μέσα και θα πρέπει να λαμβάνουν σωστές συμβουλές όσο αυτό είναι δυνατόν...

το ποσοστο ειναι σωστο κι εγω εχω διαβασει σε φυλαδιο ιατρικου κεντρου οτι απο σεξ χωρις προφυλαξη με ατομο που εχει ειτζ η πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 0,1%-3% αυτο δεν σημαινει ομως οτι κανουμε ακαποτα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ποσοστο ειναι σωστο κι εγω εχω διαβασει σε φυλαδιο ιατρικου κεντρου οτι απο σεξ χωρις προφυλαξη με ατομο που εχει ειτζ η πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 0,1%-3% αυτο δεν σημαινει ομως οτι κανουμε ακαποτα

Αποκλείεται να το διάβασες έτσι.

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τι λέμε, παρακαλώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αστην ρε φίλε να πάρει το 0,1% ρίσκο της.......
Εάν της πει ότι έχει ΑΙDS θα αρχίσει να πετάει τα μπεταντίν στον αέρα.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ετσι το διαβασα και μου εκανε κι εμενα εντυπωση. το θεμα ειναι οτι οι πιθανοτητες ειναι κατι πλασματικο, δεν σε διαβεβαιωνουν για κατι κι αυτο πρεπει να καταλαβει ο κοσμος, εμενα νουμερα μου ζητησαν και νουμερα εδωσα. το οτι η πιθανοτητα ειναι 0,1 δεν σημαινει οτι δεν θα κολλησεις εστω και με μια φορα. αμα στηριζομαστε στις πιθανοτητες σε τετοια θεματα την κατσαμε.

αστην ρε φίλε να πάρει το 0,1% ρίσκο της.......
Εάν της πει ότι έχει ΑΙDS θα αρχίσει να πετάει τα μπεταντίν στον αέρα.....

και δεν παιρνω κανενα ρισκο γτ ξερω μαθηματικα και ξερω τι σημαινει η λεξη πιθανοτητα και ποσο λιγη βεβαιωτητα περιεχει μεσα της

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
α και οταν πατε με πουτανες με το προφυλακτικο ειτζ δεν κολλας αμα γινουν ολα σωστα αλλα κονδηλωματα κολλας ανετα οχι για μην νομιζετε οτι το προφυλακτικο τα λυνει ολα τα προβληματα

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
α και οταν πατε με πουτανες με το προφυλακτικο ειτζ δεν κολλας αμα γινουν ολα σωστα αλλα κονδηλωματα κολλας ανετα οχι για μην νομιζετε οτι το προφυλακτικο τα λυνει ολα τα προβληματα

Κονδυλώματα κολλάς από οποιαδήποτε γυναίκα και όχι μόνο από πουτάνες που προσέχουν και περισσότερο κάποιες από πολλές κοπέλες που γνωρίζω....Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να είμαστε βέβαιοι ότι θα αποφύγουμε σίγουρα τα κονδυλώματα είναι να απέχουμε από το σεξ δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Άρα αδύνατον.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κονδυλώματα κολλάς από οποιαδήποτε γυναίκα και όχι μόνο από πουτάνες που προσέχουν και περισσότερο κάποιες από πολλές κοπέλες που γνωρίζω....Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να είμαστε βέβαιοι ότι θα αποφύγουμε σίγουρα τα κονδυλώματα είναι να απέχουμε από το σεξ δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Άρα αδύνατον.

ναι αλλα η πουτανα παει με πολυ περισσοτερους απ οτι μια κανονικη γυναικα αρα........

jamesp

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μολις γυρισα απο μια επισκεψη σε ενα σπιτι οπου είχα την ατυχία να μου σπασει η καποτα μερικα δευτερολεπτα πριν το τελος. εχω πανικοβληθεί. δεν καταλαβα τιποτα και τελειωσα μεσα.
φοβαμαι για HIV και λοιπα.... ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για να κανω εξετασεις. τι αλλοι κινδυνοι υπάρχουν.

pls οποιος ξερει ας δωσει καποιες πληροφοριες...

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
παιδες μολις γυρισα απο μια επισκεψη σε ενα σπιτι οπου είχα την ατυχία να μου σπασει η καποτα μερικα δευτερολεπτα πριν το τελος. εχω πανικοβληθεί. δεν καταλαβα τιποτα και τελειωσα μεσα.
φοβαμαι για HIV και λοιπα.... ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για να κανω εξετασεις. τι αλλοι κινδυνοι υπάρχουν.

pls οποιος ξερει ας δωσει καποιες πληροφοριες...

Το να γίνεις πατέρας και το παιδί σου να έχει μάνα μια "πουτάνα" δεν το αναλογίζεσαι?
Περίμενε τώρα να σε τρελάνουν στις οδηγίες.
Εγω σου λέω να πας αύριο σε έναν γιατρό της εμπιστοσύνης σου (ότι ειδικότητα κια να χει) και να πεις τι έγινε.
Normal δεν τρέχει τίποτα. Αν δεν μας δουλεύεις, απλώς ηρέμησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom