enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
καλησπέρα!
ρε παιδιά είχαμε πάει πριν καμια βδομάδα στην φίλης με φίλο μου σε ένα μπουρδέλο από αυτά που είναι κοντά σε ένα μπιλιαρδάδικο ευθεια κάτω και πήραμε μια και οι δυο μαζί(μας έκανε χάρη). αυτή ωραία 21 χρονων από λιθουανία .μαρία την λέγανε.όταν τελειωσα πήγα να βγάλω το προφυλακτικό αλλα στο χέρι μου είχα μια πληγή δεν έτρεχε αίμα αλλα ήταν σχετικά ανοιχτη.τo προφυλακτικό επάνω είχε υγρά της κοπέλας που είχε τελειώσει και γω ο μαλάκας το είχα ξεχάσει ότι είχα την πληγή και το ακούμπησα εκεί όταν πήγα(το δάκτυλο) να το βγάλω.....υπάρχει κάποιος κίνδυνος? ελέγχονται αυτές? ωστόσο ελεγξα και το προφυλακτικο αν είχε σπάσει και ήταν ok....σας παρακαλώ ενημερώστε με....ευχαριστώ......
Εξαρτάται την πληγή.Αν είχες κόψει το χέρι πριν 10 λεπτά,είναι πολύ πιθανόν.Αν είχες την πληγή 1-2 μέρες,είχε αρχίσει να επουλώνεται,οπότε ο κίνδυνος μειώνεται.Δεν εξαλείφεται όμως.Πάντως την καπότα τη βγάζουν με το χαρτί υγείας που έχουν στα δωμάτια,και όχι με "γυμνά" χέρια.Τώρα αν ελέγχεται ή όχι,δεν το ξέρω.Αν είναι νόμιμη,ελέγχεται.Πάντως,αντί να κάνεις ερωτήσεις εδώ,πήγαινε στο Ανδρέας Συγγρός να ρωτήσεις.Σε αυτές τις περιπτώσεις,πας αμέσως στο νοσοκομείο,να πάρεις ειδική αγωγή.Μετά από μια εβδομάδα που έρχεσαι και ρωτάς,αν υποθέσουμε ότι έχει κάτι,δε σώνεσαι.Κάτι που απεύχομαι φυσικά.Σε ποια περιοχή είναι το μπουρδέλο;Φυλής ή Μεταξουργείο;Όχι ότι έχει σημασία,αλλά πληροφοριακά.Πάντως καλό είναι να πας και τώρα στο Ανδρέας Συγγρός να μιλήσεις με γιατρό.Κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα πάντως,αλλά δεν είμαι γιατρός.