Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι όταν σπάει το προφυλακτικό μαζεύεται στη βάση του πέους? Σωστό ή Λάθος

pipomaxos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό!
Και τα υπόλοιπα μαζεύονται στο βάθος του μουνιού και ο θεός βοηθός  :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Νομίζω ότι όταν σπάει το προφυλακτικό μαζεύεται στη βάση του πέους? Σωστό ή Λάθος

Ανάλογα... ΜΠΟΡΕΙ να μείνει κ μέσα... βασικά θέλει προσοχή να μπαίνει κ να εφαρμόζει σωστά εξ' αρχής... ;)

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοεις να μείνει μέσα? Να βγει τελείως?

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πείτε ρε μάγκες γιατί το έβγαλα άθικτο, απλά δεν είχα καλοτελειώσει ,γιατι πριν είχα βαρεσει μαλακία και δεν είχε πολυ πολυτιμο υγρό?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι εννοεις να μείνει μέσα? Να βγει τελείως?

Εννοώ ότι ανάλογα ΠΩΣ θα σπάσει, ΜΠΟΡΕΙ να μείνει κ μέσα στο μουνί, πχ αν είναι ελατωματική κ σκιστεί στο πλάϊ, ή δεν προσέξεις βγαίνοντας... γενικά πολλά μπορούν να συμβούν! Σημασία έχει (εκτός φυσικά από το να είναι καλής ποιότητας το προφυλακτικό), ο ΣΩΣΤΟΣ τρόπος να το βάζεις... να το ξετυλίγεις προσεχτικά, να εφαρμόζει καλά κ ν' αφήνεις ένα περιθώριο (το οποίο θα το πατήσεις για να βγει ο αέρας) κ να χωρέσει το σπέρμα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πείτε ρε μάγκες γιατί το έβγαλα άθικτο, απλά δεν είχα καλοτελειώσει ,γιατι πριν είχα βαρεσει μαλακία και δεν είχε πολυ πολυτιμο υγρό?

Ενας απλός κ αποτελεσματικός τρόπος για να βεβαιωθείς ότι είναι εντάξη το προφυλακτικό, είναι αφού το έβγαλες... να το γεμίσεις νερό! Αν το δεις κ χάνει από τίποτα τρύπες... θα ξέρεις ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα............. κουφες αποριες. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Αυτα δεν γινονται..........

pipomaxos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Για να καταλάβω, γάμησες κάποια ή απλά τον έπαιζες με καπότα;  :2funny:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Λίγος περισσότερος σεβασμός για τέτοια θέματα , γιατί μπορεί να του έσπασε με εκδιδόμενη και να έχει άγχος τώρα ο άνθρωπος.Μη ξεχνάτε σε ποιο σάιτ είστε...

funat

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, όντως, για πείτε, αν σπάσει το προφυλακτικό την ώρα της πράξης το καταλαβαίνεις? Κάποιος πχ μου χε πει ότι μαζεύεται στη βάση του πέους αλλά δε μου φαίνεται και πολύ λογικό.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
εμένα μου ειχε τύχει να σπάσει στα πλάγια , ετσι δεν ειχα καταλαβει τιποτα...ευτυχως που ημουν¨"τυχερος " απο ολες τις απόψεις.
Αν σπάσει πιο επάνω το καταλαβαίνεις σιγουραγιατι αυτο που σου είπε ο φίλος ισχυεί .
Πλάγια ομως δεν καταλαβαίνεις τίποτα.....

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Δεν είναι απαραίτητο πως θα το καταλάβεις αν σπάσει. Τώρα αν μαζεύεται ή όχι, εξαρτάται από το πως θα σπάσει. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε γνωστή μάρκα προφυλακτικών με λιπαντικό.

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μάγκες , σε μπουρδέλο γίνεται να φορέσω διπλό προφυλακτικό ?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μάγκες , σε μπουρδέλο γίνεται να φορέσω διπλό προφυλακτικό ?
Να ξέρεις ότι βάζοντας διπλή καπότα υπάρχει λόγω των τριβών πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα  να σπάσουν και οι δύο. Διπλή καπότα = μεγάλο λάθος.
Συνιστώ γνωστή μάρκα αγορασμένες από φαρμακείο καθώς από περίπτερα κτλ βρίσκονται εκτεθειμένες  στον ήλιο στο κρύο και όχι στις  σωστές συνθήκες που λένε οι οδηγίες των κατασκευαστών.
:birdman:

funat

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Από όσο ξέρω, το διπλό προφυλακτικό είναι χειρότερο.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να ξέρεις ότι βάζοντας διπλή καπότα υπάρχει λόγω των τριβών πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα  να σπάσουν και οι δύο. Διπλή καπότα = μεγάλο λάθος.
Συνιστώ γνωστή μάρκα αγορασμένες από φαρμακείο καθώς από περίπτερα κτλ βρίσκονται εκτεθειμένες  στον ήλιο στο κρύο και όχι στις  σωστές συνθήκες που λένε οι οδηγίες των κατασκευαστών.
:birdman:
Σωστος ο φιλος γνωστη μαρκα και απο φαρμακειο,στα περιπτερα πολλες φορες τα χτυπα ο ηλιος και χαλανε(ξερενονται)οποτε σπαει πολυ πιο ευκολα

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Εμένα μου έχει σπάσει 4 φορές, επειδή έχω μεγαλούτσικο πέος (23 εκατοστά).
Όλες τις φορές έχει σπάσει πάνω περίπου στην ώρα της εκσπερμάτωσης (τότε που το πέος γίνεται "βράχος").
Την πρώτη φορά πανικός, αλλά μετά εξετάσεις και κανένα πρόβλημα.

Τις άλλες φορές χωρίς πανικό έκανα εξετάσεις μετά 6 μήνες και πάλι κανένα πρόβλημα.

Απλά προσέχω να μην το βάζω όλον μέσα, όχι πρωκτικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom