Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 812
- Πόντοι
- 86
Εχετε παρει χαμπάρι το στουντιο που άνοιξε στο κέντρο; (πιο κέντρο δεν γίνεται)
Για πες; τι φάση;
Εχετε παρει χαμπάρι το στουντιο που άνοιξε στο κέντρο; (πιο κέντρο δεν γίνεται)
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες!!! Που είναι τι λέει έχεις δοκιμάσει? Εύκολη πρόσβαση ή θα μας δεί όλο το Ηράκλειο??Εχετε παρει χαμπάρι το στουντιο που άνοιξε στο κέντρο; (πιο κέντρο δεν γίνεται)
Στην Τινα οταν πηγα εγω εβγαινε ενας και ηταν συνεχεια ενας εκει στο καναπε αριστερα με μια σομπα και αραζε γιαυτο δεν μπηκα ! εσυ ησουν τυχερος....οσο για την Μαρια εστειλα μηνυμα να δω τι παιζει ειναι λεει σε κεντρικο ξενοδοχειο καλοκαιρινου συγκεκριμενα που εχουν ακουστει διαφορα παλιοτερα (καμερες κτλ)! οταν της ειπα δεν παιζει να εισαι εσυ μου εστειλε ηχητικο! καλυτερα να την αποφυγετε ! παμε παρακατω.... οπως ειπες μην δινει κανεις 70 ευρω σε αθηναιες που ερχονται για 2-3 μερες και δεν αξιζει η εμφανιση τους τα λεφτα αυτα! ας μην εχουν πελατεια γιατι στην αθηνα γινεται χαμος να ριξουν τις τιμες εδω !
Το πρωτο πραγμα που ελεγξα στο δωματιο με τη Τινα ειναι αν ειχε καμερες. Της το ειπα κιλας κ το διαψευσε. Τα ξενοδοχειο ειναι επικινδυνα. Εγω φιλε και να με εβλεπε αυτος στη σομπα θα περνουσα. Γτ να φοβηθω? Ουτε σε σχεση ειμαι ουτε παντρεμενος ενα ξεκωλακι πηδαω σιγα το εγκλημα. Για τη Μαρια τωρα αν κοιταξετε τους μυς των χεριων της τα σιλικονατα βυζια θα καταλαβετε οτι μπορει να ειναι κ τραβελος. Ετσι νομιζω εγω. Αλλα και 70αρι σε Αθηναια(ειναι και χοντρουλα) δεν θα εδινα. Μην δινετε σε καμια πανω απο 50. Στην Αθηνα καποιες παιρνουν 40. Πηγε κανεις στη Ροζα ξανα? Εχουμε κριτικες για χωρο και συμπεριφορα προγραμμα?
Σχεδόν στην πλατεία Ελευθερίας!
Το τηλ μου το έδωσε κοριτσι της δουλειάς, πήρα τηλ, μου εξηγησαν που ειναι κια πηγα αλλά είχε κάτι τύπους εκει γυρω που καπνιζαν και δίστασα.
Στο δευτερο τηλ μου εξήγησαν ότι έχει ενα καφενειο απο δίπλα....
Φίλε για στείλε σε pm τηλέφωνο για να δούμε εάν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι???Σχεδόν στην πλατεία Ελευθερίας!
Το τηλ μου το έδωσε κοριτσι της δουλειάς, πήρα τηλ, μου εξηγησαν που ειναι κια πηγα αλλά είχε κάτι τύπους εκει γυρω που καπνιζαν και δίστασα.
Στο δευτερο τηλ μου εξήγησαν ότι έχει ενα καφενειο απο δίπλα....
Αδερφε εννοεις αυτο που ειναι στη στοα και ανεβαινεις στον ημιοροφο?Εχετε παρει χαμπάρι το στουντιο που άνοιξε στο κέντρο; (πιο κέντρο δεν γίνεται)