Λοιπον ακουστε για τη Τινα. Πηγα χθες. Ειναι αμμουδαρα σε ξενοδοχειο. Στην υποδοχη δεν ηταν κανεις ευτυχως. Δεν με ειδε καποιος. Παιρνει 50. Πολυ καθαρος χωρος. Οι φωτο ειναι αληθινες. Ειναι κοντουλα αλλα με ωραιο σωμα γυρω στα 32 μου φανηκε. Στο σεξ ειναι σχετικα καλη οχι ομως κατι ξεχωριστο απο τα συνηθισμενα. Εχουν κατεβει μαζι με τη Ροζα μου ειπε. Ειναι φιλες αλλα σε αλλο χωρο η μια με την αλλη. Παμε τωρα στα πολλα αρνητικα. Μου λεει δεν μ αρεσει να κανω πιπα χωρις προφυλακτικο αλλα την επεισα να κανει. Μετα πηγαινα να την ακουμπησα στηθος πχ κ μ λεει με πονας. Της ζητησα 4 α,λλαγες σε σταση και μου λεει το επικο δεν μπορω να αλλαζω σταση συνεχεια και δεν μπορω να κανω οτι θες κ συ αλλα θελω και γω να το ευχαριστηθω. Πραγματικα οτι πιο αστειο εχω ακουσει ποτε απο πουτανα. Επισης στο πισοκολλητο σου πιεζει τα αρχιδια για να χυσεις γρηγορα εγω της την ειπα κ το εκοψε. Και τελος μου ειπε οτι ειναι μιση Ελληνιδα(χαχαχαχαχχα) και μιση Σερβα. Τελος μου ειπε οτι τι ξενοδοχειο δεν ξερει τπτ και της λεω δν θα το καταλαβαυν? και μου λεει ε και γκομενους θα νομιζουν οτι φερνω. Εγω ομως ειμαι σιγουρος οτι το ξενοδοχειο παιρνει ποσοστα. Αυτα. Τελος μια Μαρια που λεει στειλτε στο viber ειναι απατεωνας κ τρωεει λεφτα, μη στελεντε. Και οι φωτο αυτης της Μαριας ειναι ψευτικες.
ΥΓ. Αν πατε και δινετε 70 στις Αθηναιες του χρονου θα μας ζητησουν και 100. Ελεος δλδ με τη καθε χοντρη.