Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 810
- Πόντοι
- 86
Η Ρόζα δυστυχώς δεν είναι εδώ τώρα. Ελπίζω να ξαναέρθει σύντομα, άξιζε!
φιλε κανεις λαθος. 50 επαιρναν αυτες που σου ειπα οι καλες. Η Ροζα ηταν εδω πριν 20 25 μερες τωρα δεν ειναι και ναι ειχε φουλ προγραμμα. Επισης να κανετε και παζαρι στις βιζιτες. Εγω εχω παει πολλες φορες με 40αρι. Αν συντονιστουμε ολοι θα ριξουμε τις τιμες. Τωρα αν τα ακουμπατε σε σαυρες και μαλιστα 60 σε καποιες καλα κρασια. Αυτη η ΕΛΛΗΝΙΔΑ που γραφει οτι ειναι 32 και ειναι 40 και βαλε θελει 60 και μαλιστα οι φωτο τις ειναι ψευτικες. Ξερει κανεις αυτη η Αθηνουλα γτ σταματησε? Γιατι εγω την εχω δει Ηρακλειο δυο φορες αρα Κρητη ειναι ακομα.
фίλε μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ πληροφορίες γιαυτή τη ρωσίδα βυζαρου ; Ξερω μονο οτι ειναι αμμουδάρα και παιρνει 60.ειναι ευκολα προσβασιμο το μέρος ή πρεπει να παρω αμαξι;Φιλαράκι εννοείται ότι δεν είναι η Πάμελα Άντερσον στα 90s αλλά για τα δεδομενα του Ηρακλείου μια χαρά είναι η βυζαρου με το έκφυλο προσωπακι.Επισης είσαι λίγο υπερβολικός,το 100 κιλά ασχολιαστο μάλλον δεν έχεις δει πως είναι οι γυναίκες 100 κιλά.Η μόνη ένσταση μου είναι ότι είναι πολλά τα 50 για αυτή και θα προτιμούσα ναχε ένα 20αρι-30αρι Μαξ θαταν vfm.τελος πάντων,αν περιμένεις να γαμησεις πολύ και καλά και μουναρες με αυτά τα λεφτά πολύ απλά τράβα Αθήνα.Χαζες είναι οι καλές βίζιτες να γυρνάνε Ηράκλειο ή σε αντίστοιχες πολλές στην επαρχία με πολλή μικροτερη ζητηση?Νομός της αγοράς λεγεται.Για Θεσσαλονίκη δε ξέρω τι παίζει αλλά στην Αθήνα λογικό είναι να υπάρχει απείρως μεγαλύτερη ποικιλια-ποιτητα υπηρεσιων-μουναρες κλπ
Υ.Γ. Εν κατακλείδι ότι σου είπε και ο άλλος συναγωνιστής κουμάντο στο πουλί του και στη τσέπη του κάνει ο καθένας.Αυτη η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.Εντελως φιλικά στα λέω για να μην έχεις ψευδαισθησεις ότι υπάρχει ποτέ πιθανότητα να βρεις αντίστοιχα μπουρδέλα στούντιο call girls σε μια μικρή από ότι σε μια μεγαλύτερη πόλη.
Υ.Γ. Πιο παλιά δε ξέρω τι παίζει γιατί είμαι σχετικά πιτσιρικάς αλλά υποθέτω ότι ούτε πιο παλιά θα χε τις επιλογές που έχει πχ η Αθήνα ή η θεσσαλονικη.
Ο άλλος απο πάνω θα μας κάνει κουμάντο που βάζουμε το πουλί μας.πραγματικά get a life
Εγω μαζι σου ειμαι γιαυτο γραφω συχνα για πολλες και διαφορες ! οπως και για την μαρια στην αμμουδαρα κτλ. εχω γραψει οτι ενω ναι μεν προσεχει μπλα μπλα εμενα μου μυριζε η πολυκατοικια εκει αρκετα και το μονο που πες προσφερει για 30 ευρω ειναι να τα πινει τιποτα αλλο.
Η αθηνουλα οντως ηταν απο τα καλυτερα.
Ακομα και αυτες απο αθηνα που ερχονται ειναι τερμα μετριες και εχουν ανεβασει κασε σε 60 και 70 ευρω γιατι ειναι καλυτερες απο αυτες που εχουμε εδω και σου λενε θα ζητησω κατι παραπανω.
Για την ελληνιδα που λες το εγραψα και εγω πιο πανω. 2 φορες εχω παει οχι στα 60 την 1η να δω τι γινεται ειναι 40πλας σπασμενο προσωπο νορμαλ σωμα επειδη με νευριασε την 1η φορα ξαναπηγα για να βγαλω το αχτι μου.
Εννοειται πως ολοι πρεπει να κανουν παζαρι τα 50αρια σε τετοιες δεν αξιζουν παλια τα πετουσα και εγω πλεον οχι και θα παω μονο σε κατι καλο.
Καλυτερα εχω να φυλαξω 3 50αρικα να παω σε καμια εσκορτ καλη παρα να δω 2-3 σκαρτα.
Στην ξενια ειχα παει παλιοτερα οταν ειχε το χωρο αμμουδαρα πριν 2-3 χρονια ηταν καλα πηγα μια φορα στο κεντρο παραλιγο να τα πω με 2-3 φιλους δεν περασα καλα δεν ξαναπηγα. Αυτα προς το παρον
Σε αυτη στην Αμμουδαρα πηγα περυσι. Μετρια πραγματα, μονο που τα πινει ναι. Πανω απο 40 δεν αξιζει. Την Ανετα την ειχα παρει με 30!!! ευρω υστερα απο παζαρι. Γενικα οι χοντρες πανω απο 30 δεν αξιζουν. Μη τους δινετε 50. Δηλαδη αν δωσετε στη χοντρη Ρωσσιδα που ειναι 100 κιλα 50 ευρω αν ερθει η Ροζα ή η Αθηνα να ζητησουν 100 αυτες ε? Μη τρελαθουμε κιολας. Αυτη τη στιγμη δυστυχως δεν υπαρχει καλο βιζιτακι στο Ηρακλειο. Εγω περιμενω τις καινουργιες της Ξενιας σε μια βδομαδα περιπου μου ειπε, τη Ροζα και θα παρω και τηλ την Αθηνουλα( αν το σηκωσει) να τη ρωτησω αν κανει βιζιτες το επομενο διαστημα.
κάποιοι μπορεί να γουστάρουν αυτή τη <σαβούρα>Σε αυτη τη Ντακοτα πηγε κανεις? Στις φωτο φαινεται χαλια. Ουτε να με πληρωνε δεν πηγαινα μαζι της.
Αντε να ερθει κανενα καλο μωρο. Πηξαμε στη σαβουρα.
Oταν ερθει η Ροζα που ειναι πανεμορφο μωρο 55 κιλα δεν θα παω για να παω με τη Κοκοτα Ζαλοτα που ειναι 85 να πεσει πανω μου να μου σπασει κανενα κοκκαλο. Επισης αυριο αν εχω τη δυνατοτητα δεν θα φαω μπριζολες τηγανιτες με πατατες αλλα θα φαω φασολακια.
Να ρωτήσω τα κορίτσια της Ξένιας αξίζουν?
δες τα μηνυματα σουΚαι Τώρα έχει μόνο αυτές της δύο κοπέλες?
Καλημέρα στους συναγωνιστές. Μια ερώτηση θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είναι ψίλο άκυρο για το topic αλλά.... Θέλω να μου πει οποίος γνωρίζει ένα καλό σημείο απόμερο για ραντεβουδακι με αυτοκίνητο για παράνομο ζευγάρι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.