Ένταξη παιδιά με πείσατε . Εάν έχω σταθερή και μονογαμική σχέση με υγιή γυναίκα [ αμοιβαία μονογαμική σχέση κτλ] ] τότε έχω ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να την πατήσω , όπως με το να πηγαίνω με εκδιδόμενες .
Το ότι δεν πάει με άλλους ισχύει όσο ότι δεν πάμε εμείς με άλλες... άρα αν είναι να το πάθεις θα γίνει είτε από γκόμενα είτε από ιερόδουλη
Ε΄γω ότι έπαθα (οξύα προστατίτιδα) το έπαθα από κανονική γυναίκα και όχι πληρωμένη!
Οι παραπανω αποψεις ειναι μαλακισμενες!!!!
Λοιπον, ειναι απλη κοινη λογικη, οσο περισσοτερες γαμας τοσο πιθανοτερο να γινει μαλακια και να κολλησεις κατι οτιδηποτε. Οπως και οσο περισσοτερο οδηγεις τοσο αυξανεται η πιθανοτητα να τρακαρεις δε πα να σαι κ ο σουπαχερ να ουμε.
Επομενως, απο μια ιεροδουλη που τρωει χιλιαδες πουτσες καθε χρονο ειναι μεγαλυτερη η πιθανοτητα να κολλησεις κατι σε σχεση με τις μη εκδιδομενες που τρωνε ας πουμε 20 πουτσες το χρονο.
Προφανως καποιος που παει χρονια στα μπουρδελα μπορει να τη βγαλει καθαρη και τελικα να κολλησει κατι απο τη σχεση του αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση στον κανονα. Ειναι σαν να μου λες ξερω εναν παππου 80αρη στο χωριο που καπνιζει και δεν εχει καρκινο αρα το καπνισμα ειναι ασφαλες.
Λοιπον το λυσαμε κ αυτο. Η συμβουλη μου ειναι να ΓΑΜΑΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Μονο ετσι θα πλησιασουμε την τελειωτητα των αρχαιων Ελληνων. Επισης για να μην κολλησετε και μεταδωσετε σμν και μαλακιες γαματε προσεκτικα με καποτα. Αντε μπραβο!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ