Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.629
- Πόντοι
- 29.667
Τι ρωτάς ρε αδερφέ??Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?Του χρόνου έλα ξανά στην ίδια τάξη........αυτά ...η καμερα να υποθεσω στα κρυφα?
το κινεζακι ομως ποζαρε κανονικα γι αυτοΤι ρωτάς ρε αδερφέ??Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?Του χρόνου έλα ξανά στην ίδια τάξη........αυτά ...
Ναι οκ το κινεζακι έγινε εξαίρεση... τουλάχιστον αυτή είναι 15000 χιλιόμετρα μακριά δεν έχει ανάγκη απο τπτ....το κινεζακι ομως ποζαρε κανονικα γι αυτο
????Ασε να χύσουμε πρωτα κ μετα τις σβήνετε
Το θέμα που ελειπε πραγματικά απο το κατα τα αλλα πληρεστατο σαιτ.
Ξεκινω με το αβατάρ μου
Καλώς ήρθατε και καλή βραδιά!Το θέμα που ελειπε πραγματικά απο το κατα τα αλλα πληρεστατο σαιτ.
Ξεκινω με το αβατάρ μου
Ωραιος παιχτη. Παντα τετοιαΤέλος ώρα για ύπνο....Αύριο έχουμε πορεία..... Νικ Ευοσμος Σούπερ 3!!!!!ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕΕΕΕ!!!!!!!
Ώραια φωτό,!+1Τέλος ώρα για ύπνο....Αύριο έχουμε πορεία..... Νικ Ευοσμος Σούπερ 3!!!!!ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕΕΕΕ!!!!!!!
Η φοιτήτρια. .. δυνατό πιπινικαι κατι απο παλια.
Αννυ (ανεξαρτητη) δεν παιζει πλεον.
τι γευση ειχε το κωλαρι της ???? ποσο θα το εγλυφαΚ συνεχίζουμε
Αν η Ροδιτισσα ηταν κανονικο κωλ γκερλ (δλδ μπορουσες να την βρεις σε τηλεφωνο, να κλεισεις ραντεβου, να πληρωσεις και να την γαμησεις), τοτε ορθως βρισκεται σε αυτο το νημα.Δεν έχω φιλαράκι δυστυχώς.Αλλαξε νούμερο στο κινητό κ δεν μπόρεσα να την βρω ποτε.Πηγα και στην Ρόδο μήπως την πετύχω αλλά άτυχος ήμουν.Μαλλων βρήκε σπόνσορα κάνα παππού φραγκατο και ξέρεις.....