BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.634
- Πόντοι
- 2.356
γι'αυτους που δεν εχουν καμια, ενω δειχνουν να τις ξερουν και εχουν και αποψη για ολες, τι λες ?
Δικαίωμα τους. Έτσι τους αρέσει. Αυτό υποθέτω.
γι'αυτους που δεν εχουν καμια, ενω δειχνουν να τις ξερουν και εχουν και αποψη για ολες, τι λες ?
Ε αυτοι λογικα θα ειναι ταξιτζηδεςγι'αυτους που δεν εχουν καμια, ενω δειχνουν να τις ξερουν και εχουν και αποψη για ολες, τι λες ?
Ε αυτοι λογικα θα ειναι ταξιτζηδες
Σε οποιον ταξιτζη εχω μπει τα γνωριζει ολα τα θεματα
Μπορεί κιόλας,εχουμε δει πολλα.....Μπορεί. Τα πάντα μπορεί.
Αυτό μας έλλειπε δα, να γράφουν κριτικές και οι οδηγοί από τις κοπέλες, χωρίς καν να έχουν πάει μαζί τους.
αμεσως τσιμπησε η σουπια, λες να ειναι ταξιτζης ?Ε αυτοι λογικα θα ειναι ταξιτζηδες
Σε οποιον ταξιτζη εχω μπει τα γνωριζει ολα τα θεματα
με ποιό δικαίωμα διαχωρίζεις τους νεαρούς από τους «ψημένους» προμότορες; α... δεν είσαι πολιτικά όρθιος!!!Να βάζουν οι προμοτορες ηλικία για ξέρουμε που οδεύουμε...
Πολυ ανετα , αν κρινω απ τον ρυθμο που γραφει , σε αποσταση 5 λεπτων με το ταξι σου εχει αναλυσει το κυπριακο + ολα περι γυναικωναμεσως τσιμπησε η σουπια, λες να ειναι ταξιτζης ?
ποσο λες να χρεωνει ταριφα, απο αριστερη στη δεξια και τουμπαλιν ?Πολυ ανετα , αν κρινω απ τον ρυθμο που γραφει , σε αποσταση 5 λεπτων με το ταξι σου εχει αναλυσει το κυπριακο + ολα περι γυναικων
Metron AnalysisΜύστες καλημέρα ανοίγω αυτό το θέμα με το σκεπτικό πως οι κριτικές θα πρέπει να αναγράφουν και την ηλικία του πελάτη και εξηγώ : Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν γίνεται θα ελεγα αντικειμενικη αξιολογηση γιατι αλλιως τα βλεπει ο πελατης που ειναι 20 χρονων πραγμα σπανιο και διαφορετικα στα 55 (κακα τα ψεμματα αλλιως θα φερθει ενα call girl σε εναν 20αρη λαγο βιαστικο αλλιως σε εναν 55αρη και παει λεγοντας και το αντιστροφο απ την μερια του πελατη φυσικα),γνωριζω πως ο μεσος ορος των πελατων ειναι 30-45 αλλα θεωρω πως θα ηταν καλυτερο και θα βοηθουσε (βαρεθηκα να βαζω τονους απο ενα σημειο και μετα)
ποσο λες να χρεωνει ταριφα, απο αριστερη στη δεξια και τουμπαλιν ?
φαινεται εμπειρος
Τον βρηκα , τι ηλικια τον κοβεις?
Είπες ότι οι μεγαλύτεροι άντρες σε ανάβουν.Γειά σου
Προσωπικά στο όσον αφορά την ομορφιά σε βρίσκω λάθος
Εμένα ας πούμε μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά άντρες με ανάβουν περισσότερο
Προσωπικά πιστεύω μια κοπέλα δεν κοιτάει την ομορφιά σε έναν πελάτη αλλά την καθαριότητα κ την συμπεριφορά
Ο καθαρός και ο ευγενικός σίγουρα θα έχει καλύτερες εμπειρίες
Μέγεθος χρήματα επίσης λάθος γτ η τιμή είναι ίδια για όλους κ το μέγεθος δεν θα το παντρευτούμε
Αν ο άλλος την έχει τεράστια μια σωστή εσκορτ απλά του λέει δεν γίνεται κ φεύγει
Άρα ο καθαρός κ ο ευγενικός πάντα έχει καλύτερες εμπειρίες
Αυτό εδω νομίζω πως θυμίζει λίγο ζαχαροπλάστη που δεν τρώει γλυκά , η αυτόν που κόβει γύρο αλλά δεν τρώει πιτόγυρα.Μπορεί. Τα πάντα μπορεί.
Αυτό μας έλλειπε δα, να γράφουν κριτικές και οι οδηγοί από τις κοπέλες, χωρίς καν να έχουν πάει μαζί τους.
Πω ρε τύπε το σχόλιό σου νομίζω είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει στη ζωή μου.Αυτό εδω νομίζω πως θυμίζει λίγο ζαχαροπλάστη που δεν τρώει γλυκά , η αυτόν που κόβει γύρο αλλά δεν τρώει πιτόγυρα.
Η τους παλιούς ταμίες των τραπεζών που μετρούσαν εκατομμύρια και έπαιρναν μόνο τον μισθό τους .... κτλ. Οι οποίοι ταμίες πλέον έχουν καταργηθεί νομίζω , τέλος πάντων.
Αλλά λογικά ναι οι οδηγοί φαντάζομαι πως συνήθως δεν πάνε με τα κορίτσια , όπως και αυτός που πουλάει χασίς συνήθως δεν κάνει χρήση ο ίδιος.
Τι να σου πώ , μπορεί και να είναι μπορεί και όχι. Αν είναι λογικά θα του φανεί και κανενός άλλου ηλίθιο το σχόλιο , αλλιώς μπορεί απλά εσένα να σου φάνηκε ηλίθιο.Πω ρε τύπε το σχόλιό σου νομίζω είναι ότι πιο ηλίθιο έχω διαβάσει στη ζωή μου.
Αυτό εδω νομίζω πως θυμίζει λίγο ζαχαροπλάστη που δεν τρώει γλυκά , η αυτόν που κόβει γύρο αλλά δεν τρώει πιτόγυρα.
Η τους παλιούς ταμίες των τραπεζών που μετρούσαν εκατομμύρια και έπαιρναν μόνο τον μισθό τους .... κτλ. Οι οποίοι ταμίες πλέον έχουν καταργηθεί νομίζω , τέλος πάντων.
Αλλά λογικά ναι οι οδηγοί φαντάζομαι πως συνήθως δεν πάνε με τα κορίτσια , όπως και αυτός που πουλάει χασίς συνήθως δεν κάνει χρήση ο ίδιος.
Κι αν εγώ σας πω ότι είμαι ΧΧΧ ετών θα το πιστέψετε ή θα πρέπει να ανεβάσω και έγγραφα πιστοποίησης
51.5 είμαι, το έχω γράψει κάποιες φορές σε σχόλια και στην τελική τις όποιες κριτικές έχω ανεβάσει δεν άφησα πουθενά υπόνοιες για να επηρεάσω κάποιον, άσχετα αν πάω σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί - ελλείψει εναλλακτικών επιλογών - μολαταύτα έχω ρίξει και μερικές μαύρες...
Συμπέρασμα: ασχοληθείτε με κάτι ουσιαστικότερο και διαλέξτε, δεν σας βγήκε σε καλό, πηγαίνετε στο επόμενο τεμάχιο, αλλιώς αν είναι να κλαίτε τα χρήματα, ε καλύτερα να καθίσετε στα αυγά σας.
Δεν νομίζω οτι θα προσέφερε κάτι να γραφόταν η ηλικία του πελάτη στην κριτική . Άσε που πολλοί θα κρύβουν minimum 5- 10 χρόνια για να το παίζουν τζόβενα στις κοπέλες του site..Μύστες καλημέρα ανοίγω αυτό το θέμα με το σκεπτικό πως οι κριτικές θα πρέπει να αναγράφουν και την ηλικία του πελάτη και εξηγώ : Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν γίνεται θα ελεγα αντικειμενικη αξιολογηση γιατι αλλιως τα βλεπει ο πελατης που ειναι 20 χρονων πραγμα σπανιο και διαφορετικα στα 55 (κακα τα ψεμματα αλλιως θα φερθει ενα call girl σε εναν 20αρη λαγο βιαστικο αλλιως σε εναν 55αρη και παει λεγοντας και το αντιστροφο απ την μερια του πελατη φυσικα),γνωριζω πως ο μεσος ορος των πελατων ειναι 30-45 αλλα θεωρω πως θα ηταν καλυτερο και θα βοηθουσε (βαρεθηκα να βαζω τονους απο ενα σημειο και μετα)