KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Ξέρει κάποιος αν η συγκεκριμένη δουλεύει εδώ Ελλάδα και αν ναι ποιά είναι,πώς τη βρίσκουμε κτλ?Καλησπέρα μύστες
Τούμπανο το κορίτσι.....Αφού άνοιξε τέτοιο θέμα, ας βάλω κι εγώ κάτι από παλιά. Για να δούμε ποιος θα το βρει (η φώτο από την προσωπική μου συλλογή)
Ροδιτισα μιλφ που είχε έρθει παλιότερα για σεξοτουρ στην Θεσσαλονίκη.Σκετη καύλα η θειτσα με κορμη θάναβιζιταρει ακομα
βιζιταρει ακομα?Ροδιτισα μιλφ που είχε έρθει παλιότερα για σεξοτουρ στην Θεσσαλονίκη.Σκετη καύλα η θειτσα με κορμη θάνατο.
και η συγκεκριμένη μήπως παίζει ακόμα?και μετα το πετιτ καβλακι,κατι στο πιο γεματο. καμπυλωτο
Αλικη για οσους θυμουνται.
Δεν έχω φιλαράκι δυστυχώς.Αλλαξε νούμερο στο κινητό κ δεν μπόρεσα να την βρω ποτε.Πηγα και στην Ρόδο μήπως την πετύχω αλλά άτυχος ήμουν.Μαλλων βρήκε σπόνσορα κάνα παππού φραγκατο και ξέρεις.....βιζιταρει ακομα?
εχεις πληροφοριες?
εχεις τηλ?H milf μουναρα Margo
Μας αρρώστησες με την φώτο αδερφέ και ταυτόχρονα ξενέρα που εχει σταματησει κ δεν μπορουμε να μαθουμε για δαυτην!!Όχι
Για να βοηθήσω, μας ερχόταν (τώρα πλέον σταμάτησε το σπορ), από τη χώρα του Βλαδίμηρου.
η καμερα να υποθεσω στα κρυφα?Βραζιλιάνικο μωρό από Ριτζ!!!Την θυμάται κανείς?? Πρό 6ετιας....
Ωραίο και το στριγκακι το τιγρε!Ζαρκάδι το μικρό....
Ποια είναι;Τρελή βελτίωση το μωράκι από εσκορτ ελληνικό.
Πολυ δυνατο φαινεται!Πριν την γαμησω έκανα πάντα μια ευχή.Την επόμενη μέρα να μπορώ να πάω στη δουλειά....με είχε στραγγίσει στην κυριολεξία!!!