1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στυλ κροκό ρώτα τον πλέζουρα.βρε μλκ...δεν θέλω να φαίνεται ο κροκό...φοβάμαι...θέλω στυλ κροκό...αλλά χωρίς αυτόν.
εγώ μόνο κροκό μπορω να ξαναράψω.......
στυλ κροκό ρώτα τον πλέζουρα.βρε μλκ...δεν θέλω να φαίνεται ο κροκό...φοβάμαι...θέλω στυλ κροκό...αλλά χωρίς αυτόν.
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οριστε και μια αλλη μαρκα
ταιριαζει πολυ με τι αστερι...
ασε ρε τα πιτσιρίκια.ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν την γλυτωνεις την μολοτωφ ρε μαλακισμενο..
ασε ρε τα πιτσιρίκια.
φρεντ πέρυ φόραγαν τα φλωράκια που δεν είχαν αρκετά να παρουν κροκό...
πρίγκηπαααααααααααα
πάρε χάρακα και μέτρα τα χιλιοστά...
ααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα
ρε πουστάκια βόμβα σε όλους τους καμμένους του πλανήτη......
οριστε και μια αλλη καλη μαρκα
ταιριαζει πολυ με αυτοκινουμενα αστερια 2.000 κυβικων ...
α..ρε να τα βαζαμε διπλα διπλα τα αμαξια....
ασε ρε τα πιτσιρίκια.
φρεντ πέρυ φόραγαν τα φλωράκια που δεν είχαν αρκετά να παρουν κροκό...
πρίγκηπαααααααααααα
πάρε χάρακα και μέτρα τα χιλιοστά...
ααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα
ρε πουστάκια βόμβα σε όλους τους καμμένους του πλανήτη......
how many horses;και να σας πέρναγα εγώ απο πίσω...
xaxaxaxaxaxaxa
how many horses;
α...ωραιακαι με 100+ σου ρίχνω... (με 160+, σου ρίχνω κ στην ευθεία)....
xaxaxaxaxa
α...ωραια
ποτε θα παμε τσαρκα;
ελα ρε τσακαλε που εχεις προβλημα και μετα γκαφρα....που ? θέλεις να σου δείξω πως μπορεί να οδηγηθεί το δικό σου ή να φέρω τα δικά μου toys ?
κανένα φίλο βενζινά έχεις επάνω ή να το κανονήσουμε για κάτω ? γιατί τα λεφτά τελειώνουν...
χαχαχαχαχα
παντωσ παιδια εγω πηρα ενα ΤΑΚΕΣΙ ΚΟΥΡΟΣΑΒΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ 25Ε ΑΠΟ SANTA BARBARAΣχετικά με τα μη γνήσια προϊόντα για διάφορες εταιρείες, αυτό που έχω να πώ είναι πως πλέον, γνήσια και μαϊμούδες κατασκευάζονται στην ίδια βιοτεχνία η σε συνεργαζόμενη με αυτή που φτιάχνει τα γνήσια. Ο κινέζος, ο ινδός ή ο οποιοσδήποτε, έχει τις προδιαγραφές για το ρούχο, από την ίδια την εταιρεία. Στην παραγγελία της πρώτης ύλης βάζει παραπάνω ποσότητα και έτσι απλά κατασκευάζει παραπάνω τεμάχια που διοχετεύει στην αγορα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω οτι ακόμα και στην Αθήνα, υπάρχει βιοτεχνία που αγοράζει υφάσματα για πουκάμισα από τον ίδιο προμηθευτή με τη Μπέρμπερι, εισάγει ετικέτες, κουμπιά και ότι άλλο χρειάζεται το ρούχο και τα πουλάει ως γνήσια σε αρκετά καταστήματα. Αν και το κόστος είναι ανεβασμένο δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί και η τιμή χονδρικής που το δίνει είναι η ανάλογη με το γνήσιο..... Έτσι γίνεται αρκετά ποιό δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος το γνήσιο από το αντίγραφο. Δεν είναι όπως πρίν μερικά χρόνια που οι διαφορές ήταν εμφανείς στα κουμπιά, ραφή, ύφασμα .......εκτός και αν έχει γίνει πολύ πρόχειρη δουλειά.
ελα ρε τσακαλε που εχεις προβλημα και μετα γκαφρα....
το δικο μου το ξες...
δεν ειναι για πολλες μανουβρες.....
και τα παχνιδια σου να μην φερεις...
εδω πανω θα εισαι παντα ευπροσδεκτος
υγ:και ο βορρας εχει καλα γουστα
αρκει να ξες που να πατας ;)
στο οντεον.άρα θα πάμε βόλτα για καφέ με το δικό σου...να ξαπλώσω επιτέλους σε δερμάτινο κάθισμα...
γιατί τα sparco, recaro κ ότι άλλη μπαγκετομαλακία..έχει στείλει τη μέση μου για ζυγοστάθμιση...
ο βορράς έχει τα καλύτερα παιδιά...κ απ'τα καλύτερα γούστα...απλά χρειάζομαι πάντα κάποιον να με καθοδηγεί...
**λογικά θα ανέβω πρεμιέρα ή λήξη του προγράμματος του πλούταρχου..
στο οντεον.
παρα πολυ ωραια
οποτε ερθεις με το καλο
με λες για κανα τραπεζακι
υγ:ρε συ εχουν και τα φεραρικα sparco και recaro
καινουργια πατεντα ειναι αυτη....
εσυ περσονα θα ρθεις καμια βολτα απανω.....όχι
παλιά.......