You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επώνυμα ρούχα από Ιταλία σε απίστευτες τιμές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα John12345
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Στο ή στην διεύθυνση Βρανά 6, Νέο Ψυχικό. Βρήκα απίστευτη ποιότητα και ακόμα πιο απίστευτες τιμές. Κάνουν δική τους εισαγωγή από Ιταλία.
φιλε το εμπορευμα ειναι πενταετιας και βσλε !!! εχω εμπειρια στο εμποριο και μπορω να κρινω οπως και να αναγνωριζω καποια πραγματα !!! αυτο που κανει αυτη η εταιρεια ειναι λιγο παρανομο αλλα!!!! ποιος να ελενξει και ποιον σε αυτο το κολοκρατος που ζουμε !!!
η Ιταλία δεν είναι εξωτερικό.
ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων υπάρχει εντός ΕΕ. Αμα έχει πλερωθεί ο φόρος σε ένα κράτος της ΕΕ δεν ξαναφορολογείται ούτε επιβάλλονται δασμοί.
Γι αυτό και εντός ΕΕ τσιγάρα αδασμολόγητα δεν παίζουν.
Και παλι θα πρεπει να τα δηλωσει στην εφορια γιατι οι ενδοκοινωτικες συναλλαγες καταγραφονται, οποιος κανει εισαγωγη ανοιγει ειδικο λογαριασμο,πρεπει να αποδωσει το φπα. εκτος και τα φορτωνει απο καμια ναπολη απο αποθηκες οποτε μπατε σκυλοι αλλεστε.σιγα μην του κανει ελεγχο ποτε η εφορια.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Eχουν ΦΠΑ οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές?Και παλι θα πρεπει να τα δηλωσει στην εφορια γιατι οι ενδοκοινωτικες συναλλαγες καταγραφονται, οποιος κανει εισαγωγη ανοιγει ειδικο λογαριασμο,πρεπει να αποδωσει το φπα. εκτος και τα φορτωνει απο καμια ναπολη απο αποθηκες οποτε μπατε σκυλοι αλλεστε.σιγα μην του κανει ελεγχο ποτε η εφορια.
φιλε το εμπορευμα ειναι πενταετιας και βσλε !!! εχω εμπειρια στο εμποριο και μπορω να κρινω οπως και να αναγνωριζω καποια πραγματα !!! αυτο που κανει αυτη η εταιρεια ειναι λιγο παρανομο αλλα!!!! ποιος να ελενξει και ποιον σε αυτο το κολοκρατος που ζουμε !!!
οι κινεζοι πιο παλια στο κεντρο εφερναν 3000 παπουτσια αριστερα σαν δειγματα και την αλλη μερα εφερναν τα δεξια.ο μονος ελεγχος που υπαρχει ειναι αν ξεχασεις να πληρωσεις τις εισφορες του ταμειου η να καταβαλεις το φπα στην εφορια.τοτε παιρνουν κατευθειαν μπρος και αρχιζουν τις προσαυξησεις
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
άλλο αυτό,οκοχι δεν υποκεινται σε φπα η δασμους ,απλα οταν πουλας τον <<αποδιδεις>>
πρεπει να εχει γινει και ταινια...θα σας προτεινα να διαβασετε το ΓΟΜΟΡΡΑ του ROBERTO SAVIANO για το τι συμβαινει στη Ναπολη.
με αφορμη το θεματακι παντως, πολυς κοσμακης , κυκλοφορει με αγορασμενα απο Φωκας, Notos,Mega Utlet, Mall κλπ γνήσια επωνυμα παντελονακια και πουκαμισάκια των 200-250 300 ευρω το κομάτι.Που σημαίνει υπάρχει κόσμος που θα τιμούσε μαγαζιά ευκαιριών σε καλές τιμές αλλα με γνήσια ρουχαλάκια...άσε που οι μαιμούδες φαινονται από χιλιομετρα (οπως και τα κινέζικα)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με αφορμη το θεματακι παντως, πολυς κοσμακης , κυκλοφορει με αγορασμενα απο Φωκας, Notos,Mega Utlet, Mall κλπ γνήσια επωνυμα παντελονακια και πουκαμισάκια των 200-250 300 ευρω το κομάτι.Που σημαίνει υπάρχει κόσμος που θα τιμούσε μαγαζιά ευκαιριών σε καλές τιμές αλλα με γνήσια ρουχαλάκια...άσε που οι μαιμούδες φαινονται από χιλιομετρα (οπως και τα κινέζικα)
εξαρτάται από που αγορά μαιμού.
ας δώκομεν τώρα και τον ορισμό μαιμου....
το Λιβάις που πλερώ 120 ευρώ και γράφει μέιντ ιν μαλέιζια.
Επισκέπτης
εξαρτάται από που αγορά μαιμού.
τα μειντ ιν σαντα μπαρμπαρα είναι τα αυθεντικά ?
αυτά που έχω εγώ, έτσι λένε...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν υπάρχουν πια ορίτζιναλ.τα μειντ ιν σαντα μπαρμπαρα είναι τα αυθεντικά ?
αυτά που έχω εγώ, έτσι λένε...
σκόλασε η φάμπρικα.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
αλλαξε μαρκα....εξαρτάται από που αγορά μαιμού.
μια ειναι η κορυφη:
Συνημμένα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αλλαξε μαρκα....
μια ειναι η κορυφη:
δεν έχω λεφτά για αλιγάτορες.
Επισκέπτης
αλλαξε μαρκα....
μια ειναι η κορυφη:
βαρέθηκα να βλέπω κροκόδειλους παντού...
ας βγάλουν μπλουζάκια χωρίς τον κροκό, να τ'αγοράσουμε...
Επισκέπτης
την καις την βατα???αλλαξε μαρκα....
μια ειναι η κορυφη:
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ τα έβγαλα μόνος μου του μπαμπά και τα έβαλα σε δικά μου μέιντ ιν πανεράι.βαρέθηκα να βλέπω κροκόδειλους παντού...
ας βγάλουν μπλουζάκια χωρίς τον κροκό, να τ'αγοράσουμε...
αααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαατην καις την βατα???
Επισκέπτης
εγώ τα έβγαλα μόνος μου του μπαμπά και τα έβαλα σε δικά μου μέιντ ιν πανεράι.
αααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
βρε μλκ...δεν θέλω να φαίνεται ο κροκό...φοβάμαι...θέλω στυλ κροκό...αλλά χωρίς αυτόν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις