gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρουφα το καυλι του πουγιολ ρε γερμανοτσολια..
με προσβαλλεις τωρα και θα πηδηχτω απο τον 1ο
και απο κατω εχει φλοκαφε
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
ρουφα το καυλι του πουγιολ ρε γερμανοτσολια..
245 45 17 σου κανει???
Υ.Γ εχω γαιδουρινο σαμπγουφερ στο πορτμπαγκαζι & "η παναγια μαζι σου" στο ταμπλω..
Ας ειναι καλα ο σχωρεμενος ο Αρμανης που ξεκινησε την μοντα με την Κινα
Εδω ο Φερραγκαμο φτιαχνει στην Ρουμανια λεμε
Γνησια Ιταλικα σου λεει ο αλλος
οπως λεμε "Ο γαυρος ειναι μεγαλη ομαδα"
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχ
oταν ακουτε ιταλικο σε τιμη ευκαιριας στην ελλαδα μαλλον ειναι ιταλικο,οσο ιταλος ειναι ο γιαο μινγκ...
τα φερνουν απο κινα στην ιταλια,ετικετουλα και εφυγαν..
τουλαχιστον ετσι εκανε ενας γνωστος μου που υποτιθεται πως πουλαγε ιταλικα εσωρουχα-πιτζαμες κλπ..
Ναι γιατί είχαμε μάθει να πληρώνουμε καραβίσια ότι μας πουλούσαν (γνήσια και μη) οι διάφοροι και μόλις βρεθεί κάποιος να πουλήσει κάτι καλό μας κακοφαίνεται και μας βγαίνει όλη η πονηριά.
Ρε βλάκα γράφτηκες για να μας παπαριάσεις πριν 2 λεπτά?Συμφωνώ απόλυτα με τον John12345. Αυτή η ελληνική πονηριά....
Στο ή στην διεύθυνση Βρανά 6, Νέο Ψυχικό. Βρήκα απίστευτη ποιότητα και ακόμα πιο απίστευτες τιμές. Κάνουν δική τους εισαγωγή από Ιταλία.
Μηπως, λεω μηπως ειναι μαιμουδες?
η Ιταλία δεν είναι εξωτερικό.Εχεις παραστατικα για τις εισαγωγες?
Δεν υπαρχει καποια διαδικασια για εισαγωγη εμπορευματος απο το εξωτερικο?
Είπαμε είμαστε μαλάκες εδώ απλά όχι τόσο όσο μας περνάνε μερικοίO John 1,2,3,1000,1000000,με αυτα που γραφει (και το νεο λογαριασμο που ανοιξε) μαλλον εχει την εντυπωση οτι στο σαιτ ολοι ειναι μαλακες και εχουν σφηνωμενη τυροπιτα στο μυαλο τους.
Εχω την αποψη, οτι ο Γιαννακης μαλλον εχει IQ κατεψηγμενης ντοματας
που προσπαθει να ψαρεψει πελατες απο εδω με τοσο ακομψο τροπο
οι Οίκοι - PRADA, GUCCI, VERCASCHE, ARMANI klp- εχουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΚΑΤΖΙΔΙΚΑ σε διαφορες πόλεις - της PRADA πχ ειναι 40 λεπτα έξω απο την Φλορεντία, που έχω πάει. τα αντοιστοιχα αλλα τα βρισκετε στο νετ ευκολα.
Αν δεν σας ενοχλεί να ψωνιζεται μαζι με εκατονταδες ασιατες που εχουν ερθει με πολμαν με 250€-350€ κανετε ενα ωραίο 3ημερο Ιταλία και ψωνιζετε κοστος, τρωτε και τις παστες σας και επιστρεφετε.
αφηστε τις μαλακιες με τα μαγαζακια και τους ''εισαγωγείς''...
Στο ή στην διεύθυνση Βρανά 6, Νέο Ψυχικό. Βρήκα απίστευτη ποιότητα και ακόμα πιο απίστευτες τιμές. Κάνουν δική τους εισαγωγή από Ιταλία.