Νέα

Επιστροφή φόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τι δεν καταλαβαίνεις;;
Αφού εσύ χρωστούσες από τον Μάιο, όπως είπες.
Ο @Micho00 δεν χρωστούσε, έκανε τη δήλωση νωρίς και πήρε την επιστροφή νωρίς. Δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να είναι ο Τσακ Νόρις. Διάβασε το παρακάτω
https://www.eleftheria.gr/οικονομία/item/296469-«σπριντ»-σε-δηλώσεις-και-επιστροφές-φόρων.html

Νεύρα, νεύρα, πολλά νεύρα....
Που κολλάει η σπόντα ότι δήθεν περίμενα για τη φορολογική δήλωση μέχρι Σεπτέμβρη δεν κατάλαβα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Που κολλάει η σπόντα ότι δήθεν περίμενα για τη φορολογική δήλωση μέχρι Σεπτέμβρη δεν κατάλαβα.
Όλα για σένα πρέπει να τα λέμε δηλαδή....
Για αυτό λέω πολλά νεύρα. Ηρέμησε παιδάκι μου. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ήρθες απλά σε επαφή με τον Δημόσιο τομέα. Ό, τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.:)

• Like
Αντιδράσεις: vril

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Τι δεν καταλαβαίνεις;;
Αφού εσύ χρωστούσες από τον Μάιο, όπως είπες.
Ο @Micho00 δεν χρωστούσε, έκανε τη δήλωση νωρίς και πήρε την επιστροφή νωρίς. Δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να είναι ο Τσακ Νόρις. Διάβασε το παρακάτω
https://www.eleftheria.gr/οικονομία/item/296469-«σπριντ»-σε-δηλώσεις-και-επιστροφές-φόρων.html

Νεύρα, νεύρα, πολλά νεύρα....
Δεν χρωστούσε απο το Μάιο τυπε, εγω αυτό καταλαβα.. Μπράβο σου που πήρες πίσω την επιστροφή, όμως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις όπως του φίλου vril που κάνουν τους πολίτες Α ταλαιπωρούνται άνευ λόγου και αιτίας εν έτη 2021

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τελικά πήγα στο ραντεβού μου σήμερα και το ποσό συμψηφίστηκε με τον ΕΝΦΙΑ. Τέλος καλό, όλα καλά. Καμιά ώρα αναμονή συνολικά, μιας και ο υπάλληλος ακόμα εξυπηρετούσε την προηγούμενη κυρία από εμένα. Διάχυτο κλίμα εκνευρισμού τόσο από τον κόσμο όσο και από τον αντιπαραγωγικό υπάλληλο, ο οποίος δε σταμάταγε να γκρινιάζει για την πολλή δουλειά, ότι είναι μόνος του, για το σύστημα που κολλάει κλπ. Με το να χασομερά να λέει τον πόνο του η δουλειά προχώραγε ακόμα πιο αργά. ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τελικά πήγα στο ραντεβού μου σήμερα και το ποσό συμψηφίστηκε με τον ΕΝΦΙΑ. Τέλος καλό, όλα καλά. Καμιά ώρα αναμονή συνολικά, μιας και ο υπάλληλος ακόμα εξυπηρετούσε την προηγούμενη κυρία από εμένα. Διάχυτο κλίμα εκνευρισμού τόσο από τον κόσμο όσο και από τον αντιπαραγωγικό υπάλληλο, ο οποίος δε σταμάταγε να γκρινιάζει για την πολλή δουλειά, ότι είναι μόνος του, για το σύστημα που κολλάει κλπ. Με το να χασομερά να λέει τον πόνο του η δουλειά προχώραγε ακόμα πιο αργά. ?
Καλά είσαι. Εμένα μου είχανε ζητήσει περισσότερα και τελικά στην εκκαθάριση του ΕΦΚΑ βρήκαν ότι έπρεπε να μου επιστρέψουν χρήματα. Με ρώτησαν αν θέλω να κάνουν συμψηφισμό. Είπα ναι και πήρε κάπου έξι μήνες. Το μόνο καλό ότι το έκαναν αυτοί χωρίς να εμπλακώ κάπου.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καλά είσαι. Εμένα μου είχανε ζητήσει περισσότερα και τελικά στην εκκαθάριση του ΕΦΚΑ βρήκαν ότι έπρεπε να μου επιστρέψουν χρήματα. Με ρώτησαν αν θέλω να κάνουν συμψηφισμό. Είπα ναι και πήρε κάπου έξι μήνες. Το μόνο καλό ότι το έκαναν αυτοί χωρίς να εμπλακώ κάπου.
Πήγες δηλαδή για συμψηφισμό και τελικά σου κάνανε κι άλλη επιστροφή;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πήγες δηλαδή για συμψηφισμό και τελικά σου κάνανε κι άλλη επιστροφή;
Όχι, δεν πήγα καν. Μου είπαν μέσω mail ότι θα τον κάνουν αυτοί. Χωρίς να πάω σε κατάστημα του ΕΦΚΑ. Αλλά πήρε εξαμηνο. Μιλάμε για κάτι απλό έτσι; Φαντάσου τι κωλοβάρεμα ρίχνουν.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Όχι, δεν πήγα καν. Μου είπαν μέσω mail ότι θα τον κάνουν αυτοί. Χωρίς να πάω σε κατάστημα του ΕΦΚΑ. Αλλά πήρε εξαμηνο. Μιλάμε για κάτι απλό έτσι; Φαντάσου τι κωλοβάρεμα ρίχνουν.
Εντάξει καλά είσαι, εγώ έπρεπε να πάω από εκεί με ραντεβού για κάτι που θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να γίνεται αυτόματα. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάρω επιστροφή να έχουν εξελιχθεί.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Όπως οι περισσότεροι είχα κι εγώ φέτος πιστωστική εκκαθάριση. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα λεφτά στην τράπεζα, παρόλο που δήλωσα κανονικά IBAN. Το ίδιο και για μια αποδέσμευση παραβόλου που μου χρωστάνε. Έχει κανένας από σας λάβει την επιστροφή;
εγώ την έλαβα!
θες να γράψω κριτική?

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.873
Πόντοι
3.446
Την Τρίτη έκανα δήλωση, χτες μπήκε η επιστροφή . Καμια σχέση με παλιά που έπρεπε να πας στην ΔΟΥ που ανήκεις και να περιμένεις και καιρο μετά να μπουν.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.275
Πόντοι
5.006
Την Τρίτη έκανα δήλωση, χτες μπήκε η επιστροφή . Καμια σχέση με παλιά που έπρεπε να πας στην ΔΟΥ που ανήκεις και να περιμένεις και καιρο μετά να μπουν.
Ναι τυπε τσακ τσακ μπαίνουν τα ψιλα,αν είσαι καθαρός.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.256
Πόντοι
1.056
Εγώ έχω κάνει από αρχές Ιουλίου αίτημα για δήλωση αναδρομικών που πήρα το 22 και ήταν για του 21 το εισόδημα και μίλησα και με την εφορία αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα ακόμα για να το φτιάξοθν αυτοι ! και μάλλον έχω επιστροφή σύμφωνα με την λογίστρια γμτ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! γνωρίζει κάποιος κάτι ? είναι της δουλειάς

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.275
Πόντοι
5.006
Εγώ έχω κάνει από αρχές Ιουλίου αίτημα για δήλωση αναδρομικών που πήρα το 22 και ήταν για του 21 το εισόδημα και μίλησα και με την εφορία αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα ακόμα για να το φτιάξοθν αυτοι ! και μάλλον έχω επιστροφή σύμφωνα με την λογίστρια γμτ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! γνωρίζει κάποιος κάτι ? είναι της δουλειάς
Τυπε από τις 16/6 έχει ανοίξει η πλατφόρμα,παραμύθι σου λένε ότι δεν έχει ανοίξει.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.256
Πόντοι
1.056
Τυπε από τις 16/6 έχει ανοίξει η πλατφόρμα,παραμύθι σου λένε ότι δεν έχει ανοίξει.
... στην εφορία μου είπαν ότι δεν έχει ανοίξει για αυτούς να κάνουν την διόρθωση. Την δήλωση του 21 την είχα κάνει με έγγραφη βεβαίωση αποδοχών από τον εργοδότη γιατί δεν μπορούσε να την κάνει ηλεκτρονικά και μας τις έδωσε στο χέρι. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο ......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
... στην εφορία μου είπαν ότι δεν έχει ανοίξει για αυτούς να κάνουν την διόρθωση. Την δήλωση του 21 την είχα κάνει με έγγραφη βεβαίωση αποδοχών από τον εργοδότη γιατί δεν μπορούσε να την κάνει ηλεκτρονικά και μας τις έδωσε στο χέρι. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο ......
Ενα τηλέφωνο της ΑΑΔΕ 213-162 1000 μπορεί να σου φανεί χρήσιμο :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom