Νέα

Επιστροφή φόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ρε φίλε θέλω να ξέρω τι πλήρωνω για κάθε ακίνητο που έχω . όχι μόνο τη σούμα. Δεν είναι θέμα πληρωμής! Αυτό το κάνω χρόνια. Δεν κατάλαβες καν!
Α οκ, θέλεις να έχεις αρχείο. Δοκίμασε να το κατεβάσεις με άλλο browser, αλλιώς τι να σου πω, πέρνα τα εσύ σε Excel ανά ακίνητο. Δεν ξέρω κιόλας αν σου γράφουν αναλυτικά τι οφείλεις για κάθε ακίνητο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η επιστροφή φόρου φέτος συμψηφίστηκε με οφειλές προς το δημόσιο και ΕΦΚΑ. Τα υπόλοιπα, σε καλή μεριά!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μου ήρθε αυτοματοποιημένη απάντηση από το e-mail:

Η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. (1 άτομο/16 m2) και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις. Οι φορολογούμενοι εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όσοι έχουν ραντεβού και κατόπιν με σειρά προτεραιότητας όσοι δεν έχουν ραντεβού, μέχρι το πέρας ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού.

Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο τηλέφωνο του τμήματος που απευθύνεστε, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα μεταξύ των ωρών 14:00-16:00 :

ΜΗΤΡΩΟ 2131607347
ΕΣΟΔΑ 2131607380
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 2131607306
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2131607370
ΕΝΦΙΑ 2131607359
ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2131607355
ΦΠΑ 2131607356
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2131607356
ΚΒΣ-ΕΛΕΓΧΟΣ 2131607311

Φανταστικά. :2funny: Ποιο είναι τώρα το αρμόδιο τμήμα για τις επιστροφές, το εισόδημα; Τάμα θα κάνω να μου το σηκώσουν. ?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Θα θέλουν εκτυπωμένο και το εκκαθαριστικό γιατί μόνοι τους δεν μπορούν να το βρουν. :headbang: Αυτό θα κάνω αύριο το πρωί, άντε να δούμε πως θα ηρεμήσω ως τότε.
Έχεις γράψει τόσα post εδώ... Θα είχες ήδη στείλει ένα mail στη ΔΟΥ σου, θα είχες πάρει ήδη τον αριθμό πρωτοκόλλου σου, το θέμα σου θα είχε δρομολογηθεί στο αρμόδιο τμήμα και θα περίμενες την υπεύθυνη απάντηση, με την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία, εκ μέρους σου, για την επίλυση του ?
Γνώμη μου.
Σίγουρα θα είναι η εξαίρεση αλλά εγώ, σε πρόσφατο πρόβλημα που είχα, εντυπωσιάστηκα με την εξυπηρέτηση (ΔΟΥ Κηφισιάς)!

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Έχεις γράψει τόσα post εδώ... Θα είχες ήδη στείλει ένα mail στη ΔΟΥ σου, θα είχες πάρει ήδη τον αριθμό πρωτοκόλλου σου, το θέμα σου θα είχε δρομολογηθεί στο αρμόδιο τμήμα και θα περίμενες την υπεύθυνη απάντηση, με την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία, εκ μέρους σου, για την επίλυση του ?
Γνώμη μου.
Σίγουρα θα είναι η εξαίρεση αλλά εγώ, σε πρόσφατο πρόβλημα που είχα, εντυπωσιάστηκα με την εξυπηρέτηση (ΔΟΥ Κηφισιάς)!
Εξυπηρέτηση; Ξαναδές τι έγραψα ακριβώς από πάνω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βασικά, αν θες ταχύτητα, επικοινωνείς μαζί τους. Κι αν ακούσεις δικαιολογίες του στυλ «δεν το διαχειρίζομαι εγώ αυτο, εχει πάει στα κεντρικά και κάνουν τον έλεγχο» θα απαντήσεις πολύ απλα «ΟΚ, δώσε μου όνομα υπευθύνου και τηλέφωνο κεντρικών να πάρω εκεί». Γενικά μην κλείσεις το τηλέφωνο μεχρι να σου δώσουν απάντηση. It works :)

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Βασικά, αν θες ταχύτητα, επικοινωνείς μαζί τους. Κι αν ακούσεις δικαιολογίες του στυλ «δεν το διαχειρίζομαι εγώ αυτο, εχει πάει στα κεντρικά και κάνουν τον έλεγχο» θα απαντήσεις πολύ απλα «ΟΚ, δώσε μου όνομα υπευθύνου και τηλέφωνο κεντρικών να πάρω εκεί». Γενικά μην κλείσεις το τηλέφωνο μεχρι να σου δώσουν απάντηση. It works :)
Καλά, κάτσε να το σηκώσουν πρώτα. :cheesy: Ελπίζω να απαντάνε στις 2 που υποτίθεται ότι είναι η ώρα που κλείνεις ραντεβού. Αλλιώς θα πρέπει να κουβαλιεμαι εκεί από τις 8 μπας και βγαλω άκρη.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Μου ήρθε αυτοματοποιημένη απάντηση από το e-mail:

Η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. (1 άτομο/16 m2) και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις. Οι φορολογούμενοι εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όσοι έχουν ραντεβού και κατόπιν με σειρά προτεραιότητας όσοι δεν έχουν ραντεβού, μέχρι το πέρας ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού.

Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο τηλέφωνο του τμήματος που απευθύνεστε, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα μεταξύ των ωρών 14:00-16:00 :

ΜΗΤΡΩΟ 2131607347
ΕΣΟΔΑ 2131607380
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 2131607306
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2131607370
ΕΝΦΙΑ 2131607359
ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2131607355
ΦΠΑ 2131607356
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2131607356
ΚΒΣ-ΕΛΕΓΧΟΣ 2131607311

Φανταστικά. :2funny: Ποιο είναι τώρα το αρμόδιο τμήμα για τις επιστροφές, το εισόδημα; Τάμα θα κάνω να μου το σηκώσουν. ?
Είδες που σου τα ελεγα? Απαντάνε με γενικότητες και αντ να βρει κάποιος άκρη.. Το τμήμα εισοδήματος ειναι αρμοδιο

• Like
Αντιδράσεις: vril
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Είδες που σου τα ελεγα? Απαντάνε με γενικότητες και αντ να βρει κάποιος άκρη.. Το τμήμα εισοδήματος ειναι αρμοδιο
Κοπριτες δημόσιοι υπάλληλοι.. Τι το έχουν το mail άμα είναι να το έχουν σε auto reply;; Ας αναρτήσουν αυτή την παράγραφο στο site να τελειώνει.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εντωμεταξύ υποψιάζομαι ότι η επιστροφή μπλοκαρίστηκε επειδή είχα κάτι άλλες οφειλές ΕΝΦΙΑ από το Μάιο από τροποποιητική Ε9 που τις πήρα είδηση και τις πλήρωσα το ΣΚ. Παρόλο που τις εξόφλησα, φαίνεται ότι η επιστροφή δεν ξεμπλοκάρει μόνη της, αλλά πρέπει να παρέμβει άνθρωπος.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Στο τμήμα εισοδήματος μου είπαν ότι αρμόδιο είναι το τμήμα εσόδων και μου δώσανε λάθος αριθμό. Εντέλει βρήκα στο ίντερνετ τα σωστά νούμερα και δεν απαντάνε σε κανένα. Παίζει τώρα να έχουν σχολάσει κιόλας, άσχετα που στο mail γράφουν επικοινωνία 14.00-16.00. Όπως καταλαβαίνετε, δεν το γλυτώνω το τρέξιμο από εκεί.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
εμενα μου ειχανε μπλοκαρει κοντα 300ευρω,για παλια οφειλη ενφια 1.75ευρω,πρεπει να περασεις απο δου αλλιως δεν θα στα πιστωσουνε ποτε.

Τρελο.

Η εγκληματικη οργανωση που λεγεται κρατος δεν αστειευεται.

Ευκολα το αφηνουν ανοιχτο γιατι ενα ποσοστο σου λεει δε θα το προσεξει, δε θα παει, δε θα ασχοληθει, θα το κουβαλησει του αντιπαραχρονου, θα συμψηφιστει στο μελλον. Οτιδηποτε για να μη φυγει ευρω απο το ταμειο.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Κοπριτες δημόσιοι υπάλληλοι.. Τι το έχουν το mail άμα είναι να το έχουν σε auto reply;; Ας αναρτήσουν αυτή την παράγραφο στο site να τελειώνει.
Φιλε απο την αρχή της καραντίνα αυτα τραβάμε, έχουν τρυπώσει όλοι τους με πρόσχημα τον κοβιντ και ο πολίτης δεν ξέρει τι να κάνει κ που να απευθυθυνθει.. Μας έχουν τρελάνει και εμας τους επαγγελματίες μην νομίζεις..
Π.χ κάνει κάποιος φορολογούμενος την δηλωση του, βγαίνει για έλεγχο στην ΔΟΥ και του λενε φερε τα δικαιολογητικά, οκ μεχρι εδω.. Έλα όμως που ζητάνε και την εκτυπωμενη δηλωση που έκανε.. Τι, δεν μπορούν να δουν την δηλωση του φορολογούμενου στο σύστημα τους?? Να γελάς η να κλαις φιλε μου?

• Like
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Φιλε απο την αρχή της καραντίνα αυτα τραβάμε, έχουν τρυπώσει όλοι τους με πρόσχημα τον κοβιντ και ο πολίτης δεν ξέρει τι να κάνει κ που να απευθυθυνθει.. Μας έχουν τρελάνει και εμας τους επαγγελματίες μην νομίζεις..
Π.χ κάνει κάποιος φορολογούμενος την δηλωση του, βγαίνει για έλεγχο στην ΔΟΥ και του λενε φερε τα δικαιολογητικά, οκ μεχρι εδω.. Έλα όμως που ζητάνε και την εκτυπωμενη δηλωση που έκανε.. Τι, δεν μπορούν να δουν την δηλωση του φορολογούμενου στο σύστημα τους?? Να γελάς η να κλαις φιλε μου?
Γάμησε τα ρε φίλε. Γι αυτό εκτύπωσα και το εκκαθαριστικό και το παράβολο που μου χρωστάνε να μην μπλέξω έτσι αύριο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.190
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω από κει. Δεν μπορούν να δουν μόνοι τους αν έχω παλιές οφειλές και να κάνουν συμψηφισμό αν χρειαστεί;
μπορουν και κανουν... επισης αν κανουν υπερεισπραξη λογω παγιων εντολων δινεις εντολη να συμψηφιστουν σε επομενη οφειλη αν θες αλλιως επιστρεφονται στον λογαριασμο σου....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.190
Πόντοι
2.356
Α ούτε καν στο taxis μου. Τόσο μπροστά. :headbang:
τι δουλειαε εχει του δημου στο ταξις ρε τυπε!!!!
αν ειναι ετσι να εχει και νερο και δεη!!!
εφορια θα πανε οταν δεν τα εισπραξουν οποτε θα πανε στη δου με την αναλογη προσαυξηση λογω υπερημεριας

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
τι δουλειαε εχει του δημου στο ταξις ρε τυπε!!!!
αν ειναι ετσι να εχει και νερο και δεη!!!
εφορια θα πανε οταν δεν τα εισπραξουν οποτε θα πανε στη δου με την αναλογη προσαυξηση λογω υπερημεριας
Καλά, μην ταραζεσαι έτσι! Άμα δεν έχουν καμία δουλειά, τι τους ενδιαφέρει αν έχω οφειλές εκεί και μου μπλοκάρουν την επιστροφή;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
μπορουν και κανουν... επισης αν κανουν υπερεισπραξη λογω παγιων εντολων δινεις εντολη να συμψηφιστουν σε επομενη οφειλη αν θες αλλιως επιστρεφονται στον λογαριασμο σου....
Δεν ξέρω πως γίνεται, θα πρέπει να το ψάξω. Αλλά τώρα θα πρέπει να περιμενω μέχρι του χρόνου τις επόμενες οφειλές και δεν το προτιμώ.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Γίναμε όλοι δικηγόροι, μηχανικοί, λογιστες στο μπου μου φαινεται.. Έτσι είναι δυστυχώς ο Ελληνας, άλλωστε ειμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας και εδώ μέσα..
ΥΓ: Δεν αφορά το συντάκτη του νήματος το παραπάνω..

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom