kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε οι πιο κονδοι στο σαιτ ειμαι εγω και ο λαιον :S
τι υψος εχεις απολυτε?
τυπε οι πιο κονδοι στο σαιτ ειμαι εγω και ο λαιον :S
εχει καποιο βαρος οσο ναναι τυπε :SΕσυ εκανες αρση βαρων ομως τυπε για αυτο
τυπε μονο 1.80 :Sτι υψος εχεις απολυτε?
και μηκος??τυπε μονο 1.80 :S
για το επιπεδα του σαιτ κονδος δηλαδη :S
εχει καποιο βαρος οσο ναναι τυπε :S
http://[URL unfurl="true"]www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2014/01/s560x316_mort-600x375.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
τυπε μονο 1.80 :S
ταινιαρα τυπε
ταινιαρα τυπε
Φαφλατάς μου φαινεται και μένα τυπε έχεις δικιο. Οι ψωνισμενες δεν πεφτουν απλα με μια σειρά σφηνάκια.
Pvw ginetai να εισαι ο εαυτος σου και συναμα να λες και αυτα που θελουν να ακουσουν ρε?
Καλα το γελιο που μου εχει χαρισει το bourdela δεν συγκρινεται με τιποτα
Ετρωγα κατι σταφυλια και διαβαζα για τον αρχιγαμικουλα που τις ριχνει με το βλεμα και τα σχολια απο κατω....κοντψα να πνιγω
Ε ρε γελιο!! Κανανε κατευθειαν παρτουζα χαχαχ καλα μα τι μαλακες υπαρχουνε???
φιδιές. Μη μασάς. Σενάρια απο ταινιες
ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε Γιαγκοναν τα φιδια σου ειναι μεγαλυτερα και απο το Ανακοντα του Γιον Βοιτ δεν παιζεσαι ρε συ χανεσαι εδω πανε γραψε κανα σεναριακι στο Χολυγουντ... ;) ;) ;)
γιατι δν πιστευεις οτι ο ψηλος κοναν 1.88 με τον ζουμπα φιλο του 1.60 ξεσκιστηκανε στο γαμησι με τις ελληνιδες θεες?
λες οτι μας λεει ψεμματα δηλαδη ??
τυπε μονο 1.80 :S
επιτελους βρεθηκε μελος του bou που δηλωνει κατω απο 1.90
Σε ευχαριστω που συμφωνεις μαζι μου φιλε Μπολντ υποψην για την ιστορια και μονο ημουν ο πρωτος που τον αμφισβητησε ως φιδεμπορα οταν οι αλλοι τον ρωτουσαν πως τα καταφερνει να τους πει τεχνικες για να γαμανε αλυπητα τις ελλεινιδες κτλ...
δε ντρεπεσαι τη τιμημενη παλαιοτητα σου ρε ρεντ με 35μιση χιλιαδες ποστς να πιστευεις το τρολακι καθεστε και τον ακουτε οτι ξεσκιζει ελλεινιδες νεες,εμφανισιμες,κτλ που εχουν βγει για πασαρελα αυθημερον στο μιλητο και τον ρωτας και για τεχνικες και κολπα κιολας πως τις προσεγγιζει,κτλ....
τα σχολια ειναι παντα ολα τα λεφτα φιλε μπουρδελιαρη ;) ;) ;)
γιατι δν πιστευεις οτι ο ψηλος κοναν 1.88 με τον ζουμπα φιλο του 1.60 ξεσκιστηκανε στο γαμησι με τις ελληνιδες θεες?
λες οτι μας λεει ψεμματα δηλαδη ??