apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σατανικο τυπεδιαιτητής σε γυναικεία αθλήματα....
σατανικο τυπεδιαιτητής σε γυναικεία αθλήματα....
παραγοντας σεε γυναικειο βολλευ,,στην λεσβοσατανικο τυπε
ο ταριφας του bbwlover πως ξεπεσε στην αννουλα τοτε ρε τυπε?δεν ξερω αν ειναι ακομα (δεν εχουν και δουλεια αλλωστε) αλλα ταξιτζης ηταν το καλυτερο επαγγελμα εβερ
συμμαθητης μου πριν 10+ χρονια που ειχε δουλεψει 2 χρονια ειχε παρει πανω απο 50 γκομενες χωρια ποσες δεν ασχοληθηκε (απο 19 εως 45+)
εμφανισημος ομως ψηλος με κατι τερατιους δικεφαλους απ το γυμναστηριο και φοροντας κολλητα μπλουζακια
πολλες του διναν απο μονες τους τηλεφωνο
τωρα με το ιντερνετ οι γκομενες εχου πιο πολλες επιλογες
τοτε ο ταριφας γι αυτες ηταν η ευκολη λυση
βιτσια ειναι αυτα τυπεο ταριφας του bbwlover πως ξεπεσε στην αννουλα τοτε ρε τυπε?
σατανικο τυπε
φανηκε αυτο αλλωστε και απο τα ποσταρισματα του στο κοσμοφορουμ που εβγαλε στη φορα ο νικ07Ναι, ο Μπόλντης γαμάει αβέρτα
ποιος πουστλεμες εισαι εσυ;Πού είσαι ρε λαχαναγορίτη, απόφοιτε φιλολογίας και αγράμματε αρειανέ;
δεν ξερω αν ειναι ακομα (δεν εχουν και δουλεια αλλωστε) αλλα ταξιτζης ηταν το καλυτερο επαγγελμα εβερ
συμμαθητης μου πριν 10+ χρονια που ειχε δουλεψει 2 χρονια ειχε παρει πανω απο 50 γκομενες χωρια ποσες δεν ασχοληθηκε (απο 19 εως 45+)
εμφανισημος ομως ψηλος με κατι τερατιους δικεφαλους απ το γυμναστηριο και φοροντας κολλητα μπλουζακια
πολλες του διναν απο μονες τους τηλεφωνο
τωρα με το ιντερνετ οι γκομενες εχου πιο πολλες επιλογες
τοτε ο ταριφας γι αυτες ηταν η ευκολη λυση
αν εισαι κοινωνικός θρασύς έχεις γυναικοπαρέες και κλέβεις φανερά ειναι όκ .Αππο επαγγελματα? όλα όσα έχουν να κάνουν την επαφή με κόσμο. Ειδικά βράδυ.΄Οπως μπαρ ντι τζέι και σε χορευτικά πάρτυ. Χορευτης.
geia saw paidia,,,ενδιαφερον θεμαΤο καλυτερο ποστ. Ευγε νεε μου.
σωστοςςςςςςςEνα ειναι το επαγγελμα....
Εχω ατομο που γαμαει αβερτα στην Ελλαδα. Και ειναι ανεργος!!!!! απλα οπου πηγαίνει κανει γνωριμίες. πχ θα παει στο κλαμπ θα μιλησει με πορτα. με σερβιτορους. με τον υπευθηνο. μπαρμαν μπαργουμαν. και ετσι τον κανει να δειχνει κοινωνικώς. Και γαμαει αβερτα απο τι μου λεει .