Νέα

Επαγγέλματα/πόστα που βοηθούν να γαμάς Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.667
Πόντοι
4.125
δικηγόρος με υποθέσεις διαζυγίων. Ξέρω δικηγόρο που όσες χωρισμένες πηγαίνουν στο γραφείο του για υποθέσεις διαζυγίων καταλήγουν στο κρεβάτι του να του παίρνουν πίπες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Διάβασα σχεδόν όλα τα σχόλια. Όπως έχω γράψει δεκάδες φορές σε αρκετά παραπλήσια θεματικά νήματα εδώ μέσα, στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό, αλλά πιο πολύ στην Ελλάδα, οι γυναίκες έλκονται από το κύρος που προσδίδει το επάγγελμα που κάνει ο άντρας - εκτός και αν μιλάμε για μικρές ηλικίες.
Φυσικά υπάρχουν και άλλα δεδομένα στην δύσκολη εξίσωση. Τέτοια δεδομένα είναι η εμφάνιση του καθενός, η παιδεία, η τύχη, οι πρότεροι κοινωνικοί κύκλοι και άλλα πολλά.

Δηλαδή όπως μου είπε κάποιος πολύ σωστά εδώ πέρα, μπορεί να είσαι σεκιουριτάς και να γαμάς γκομενάκια ενώ ένας Αστυνόμος Β να μην μπορεί να σταυρώσει γκόμενα. Αναφέρω ένα παράδειγμα μιας και το θυμήθηκα από έναν φίλο που μου το είχε αναφέρει παλαιότερα εδώ πέρα και συμφωνώ μαζί του.

Σε γενικές γραμμές το επαγγελματικό κύρος σου ανοίγει τρόπον τινά κάποιες διόδους - και μετά σου ανοίγει δρόμους ο νόμος των πιθανοτήτων: Δηλαδή αν εργάζεσαι αποθηκάριος στα Οινόφυτα πχ δεν έχεις πολλές ελπίζες να χτυπάς στην εργασία σου ή μέσω της εργασίας γκόμενες εν συγκρίσει με κάποιον μπάρμαν ή DJ ή κάποιο άλλο κοινωνικό επάγγελμα.
Τα παραδείγματα είναι απλοϊκά σχεδόν αλλά καταλάβατε τι θέλω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom