Νέα

Ενοχλητικές πρώην...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
παλι καλα που γλιτωσε την ασπρη μπλουζιτζα με τα βολικα μανικια

ΔΥΣΚΟΛΟ να την μαζέψουν... κατ΄αρχήν επειδή η "προβληματική" συμπεριφορά της εμφανίζεται με διαλλείψεις... δεν είναι κάτι μόνιμο... κι επιπλέον έχει χρήματα... :helpplea:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σωστός....  :rockon:
Να προσέχετε που βάζετε 2 πράγματα όπως λέει και η σοφή παροιμία. Νομίζω ότι συχνά ξεχνιέστε μερικοί και προσέχετε μόνο την υπογραφή σας  :idiot:
:-*

Μη το λες αυτο.
Ποσες κατασχεσεις ειναι στη σειρα!!!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΔΥΣΚΟΛΟ να την μαζέψουν... κατ΄αρχήν επειδή η "προβληματική" συμπεριφορά της εμφανίζεται με διαλλείψεις... δεν είναι κάτι μόνιμο... κι επιπλέον έχει χρήματα... :helpplea:

κριμα να γλιτωνε και το παιδι

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
δυστυχώς ζούμε σε μια αδηφάγα και επικίνδυνη εποχή σχέσεων...

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε κι από το πρόσφατο περιστατικό στην Σαντορίνη... αλλά κι από την μεγάλη απήχηση που έχει το παρόν thread... 6 σελίδες συμμετοχές σε μισή ώρα... ενώ 22 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν το θέμα αυτή την στιγμή!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειναι αυτο που ειπες πιο πριν αμα δεν εχεις φαει φτυσιμο ουτε μια φορα οταν σου τυχει το παιρνεις κατακαρδα. δεν λεω ειναι και ο ερωτας αλλα μεχρι ενος σημειου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δυστυχώς οι διάφορες μορφές κατάθλιψης είναι η Νο 1 ασθένεια τώρα στην ελλάδα.....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Στα 20 και στα 21, οταν θα φας αποριψη θα την ακουσεις και θα κανεις μαλακιες.
Μια μαλακια(μαλον μαλακιες) που ειχα κανει σε αποριψη σε τετοια ηλικια ηταν α) Που δεν εφυγα αμεσως αλλα μια δυο μερες μετα που για δικους της λογους το μετανιωσε με ξαναζητησε πηγα :jerking: η σταμπα ομως δεν ειχε φυγει απο μεσα μου. Αποτελεσμα-μου λερωνε το πουκαμισο και την πλακωνα στις χριστοπαναγιες. Εγινα τοσο φορτικος που εφτασα στα ακρα.
Το αποκορυφωμα οταν τελικα χωρισαμε κατω απο ροχαλες σπασμενα στερεοφωνικα κτλ. Δουλευε σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων και επι ενα μηνα φιλοι μου εμπαιναν με τυπωμενο πανω σε μπλουζακι το ονομα μου του στυλ " Ο .... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ " και ζηταγαν να τους εξυπηρετησει.
Τελος οταν ξεφτυλιστικα αρκετα μπηκα στο σπιτι της( συνζουσαμε ).Εβλεπε τηλεοραση. Δεν μιλησα, τραβηξα την μπαλαντεζα πηρα την τηλεοραση,αυτη εμεινε με τα πατατακια στο χερι, αλλα ουτε κουνηθηκε ουτε μιλησε. Αφησα την πορτα ανοιχτη και την εκανα.
Ημουνα μικρος(22-23) και ειχα τσαντιστει με την αποριψη.
Το μαθημα που εμαθα ειναι οτι οταν η αλλη σου πει τελος, Τ Ε Λ Ο Σ.
Φευγεις και δεν κοιτας πισω σου.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το μαθημα που εμαθα ειναι οτι, οταν η αλλη σου πει τελος, Τ Ε Λ Ο Σ.
Φευγεις και δεν κοιτας πισω σου.

ΣΩΣΤΑ...

Το θέμα όμως είναι, ΤΙ κάνεις όταν ΔΕΝ φεύγει ο άλλος-η... και σ' ενοχλεί ΣΥΝΕΧΩΣ !!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εμένα με πήρε τηλέφονο μετά απο τέσσερα χρόνια για να μου πεί οτι δεν την αγάπησα ποτε και οτι εγώ φταίω που με χώρισε. Το χειρότερο ήταν οτι με ξύπνησε, οπότε έπρεπε να την βρίσω.

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Εγώ είχα γίνει πολύ μαλάκας σε μία σχέση. Και επίσης μία πρώην είχε γίνει πολύ μαλακισμένη, άρα θεωρώ ότι αυτό αναιρεί τη δική μου μαλακία :)

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έλα που είσαι.....

Έπειτα απο 6 χρόνια, την χώρησα την Καργιόλα!!!
Μου είχε κάνει πρήξει τα παπάρια, για αυτό και εγώ κόντεψα να γαμήσω ότι φόραγε σουτιεν..το κέρατο δεν πήγαινε άλλο, μέχρι και εγώ απορολυσα με τον εαυτό μου..
Περισσοτερες λεπτομέρειες αργότερα, χέζομαι!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Έλα που είσαι.....

Μου είχε κάνει πρήξει τα παπάρια, για αυτό και εγώ κόντεψα να γαμήσω ότι φόραγε σουτιεν..το κέρατο δεν πήγαινε άλλο, μέχρι και εγώ απορολυσα με τον εαυτό μου..
Πως πηγε το χεσιμο φιλε?
Προλαβες?

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μου είχε κάνει πρήξει τα παπάρια...

Πως πηγε το χεσιμο φιλε?
Προλαβες?

Καλά... τι έγινε αυτός; Λες να 'πεσε μέσα ή έμαθε η πρώην του τι ποστάρε στο internet... κι έγινε χαμός :2funny:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
εμένα με πήρε τηλέφονο μετά απο τέσσερα χρόνια για να μου πεί οτι δεν την αγάπησα ποτε και οτι εγώ φταίω που με χώρισε. Το χειρότερο ήταν οτι με ξύπνησε, οπότε έπρεπε να την βρίσω.

Ρε παιδιά... μόλις μιλούσα με το φιλαράκι μου... η μαλακισμένη τον έχει πάρει πάλι σήμερα πάνω από 50 τηλέφωνα... ΠΑΝΤΟΥ... δουλειά, κινητά... φυσικά ΔΕΝ της απαντάει... αλλά αυτή εκεί... επιμένει... με απόκρυψη... και ταυτόχρονα του στέλνει και μηνύματα που την μια στιγμή τον βρίζει με τα χειρότερα... και την άλλη τον παρακαλάει να είναι πάλι μαζί... κι αυτός την αγνοεί επιδεικτικά... ΑΠΟΡΩ με την υπομονή του... (αν και ίσως τελικά ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό προσπαθεί να του κάνει... να σπάσουν τα νεύρα του από την συνεχή πίεση... για ν' αντιδράσει κ να την πλακώσει π.χ... ώστε να τον παγιδεύσει) !!!  Κ Α Ρ Ι Ο Λ Ε Σ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδιά... μόλις μιλούσα με το φιλαράκι μου... η μαλακισμένη τον έχει πάρει πάλι σήμερα πάνω από 50 τηλέφωνα... ΠΑΝΤΟΥ... δουλειά, κινητά... φυσικά ΔΕΝ της απαντάει... αλλά αυτή εκεί... επιμένει... με απόκρυψη... και ταυτόχρονα του στέλνει και μηνύματα που την μια στιγμή τον βρίζει με τα χειρότερα... και την άλλη τον παρακαλάει να είναι πάλι μαζί... κι αυτός την αγνοεί επιδεικτικά... ΑΠΟΡΩ με την υπομονή του... (αν και ίσως τελικά ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό προσπαθεί να του κάνει... να σπάσουν τα νεύρα του από την συνεχή πίεση... για ν' αντιδράσει κ να την πλακώσει π.χ... ώστε να τον παγιδεύσει) !!!  Κ Α Ρ Ι Ο Λ Ε Σ...

χαρα στο κουραγιο του εγω θα την ειχα ηδη πλακωσει στις μπουνιες την καργιολα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν ανοίγουμε και ένα θέμα ενοχλητικές νυν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom