παλι καλα που γλιτωσε την ασπρη μπλουζιτζα με τα βολικα μανικια
ΔΥΣΚΟΛΟ να την μαζέψουν... κατ΄αρχήν επειδή η "προβληματική" συμπεριφορά της εμφανίζεται με διαλλείψεις... δεν είναι κάτι μόνιμο... κι επιπλέον έχει χρήματα...
παλι καλα που γλιτωσε την ασπρη μπλουζιτζα με τα βολικα μανικια
Σωστός....
Να προσέχετε που βάζετε 2 πράγματα όπως λέει και η σοφή παροιμία. Νομίζω ότι συχνά ξεχνιέστε μερικοί και προσέχετε μόνο την υπογραφή σας
:-*
ΔΥΣΚΟΛΟ να την μαζέψουν... κατ΄αρχήν επειδή η "προβληματική" συμπεριφορά της εμφανίζεται με διαλλείψεις... δεν είναι κάτι μόνιμο... κι επιπλέον έχει χρήματα...
δυστυχώς ζούμε σε μια αδηφάγα και επικίνδυνη εποχή σχέσεων...
κριμα, να γλιτωνε και το παιδι
Το μαθημα που εμαθα ειναι οτι, οταν η αλλη σου πει τελος, Τ Ε Λ Ο Σ.
Φευγεις και δεν κοιτας πισω σου.
Πως πηγε το χεσιμο φιλε?Έλα που είσαι.....
Έπειτα απο 6 χρόνια, την χώρησα την Καργιόλα!!!
Μου είχε κάνει πρήξει τα παπάρια, για αυτό και εγώ κόντεψα να γαμήσω ότι φόραγε σουτιεν..το κέρατο δεν πήγαινε άλλο, μέχρι και εγώ απορολυσα με τον εαυτό μου..
Περισσοτερες λεπτομέρειες αργότερα, χέζομαι!!!
Έπειτα απο 6 χρόνια, την χώρησα την Καργιόλα !!!
Μου είχε κάνει πρήξει τα παπάρια...
Έπειτα απο 6 χρόνια, την χώρησα την Καργιόλα!!!
Μου είχε κάνει πρήξει τα παπάρια...
Περισσοτερες λεπτομέρειες αργότερα, χέζομαι!!!
Πως πηγε το χεσιμο φιλε?
Προλαβες?
εμένα με πήρε τηλέφονο μετά απο τέσσερα χρόνια για να μου πεί οτι δεν την αγάπησα ποτε και οτι εγώ φταίω που με χώρισε. Το χειρότερο ήταν οτι με ξύπνησε, οπότε έπρεπε να την βρίσω.
Ρε παιδιά... μόλις μιλούσα με το φιλαράκι μου... η μαλακισμένη τον έχει πάρει πάλι σήμερα πάνω από 50 τηλέφωνα... ΠΑΝΤΟΥ... δουλειά, κινητά... φυσικά ΔΕΝ της απαντάει... αλλά αυτή εκεί... επιμένει... με απόκρυψη... και ταυτόχρονα του στέλνει και μηνύματα που την μια στιγμή τον βρίζει με τα χειρότερα... και την άλλη τον παρακαλάει να είναι πάλι μαζί... κι αυτός την αγνοεί επιδεικτικά... ΑΠΟΡΩ με την υπομονή του... (αν και ίσως τελικά ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό προσπαθεί να του κάνει... να σπάσουν τα νεύρα του από την συνεχή πίεση... για ν' αντιδράσει κ να την πλακώσει π.χ... ώστε να τον παγιδεύσει) !!! Κ Α Ρ Ι Ο Λ Ε Σ...