Νέα

Ενοχλητικές πρώην...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ξέρεις πόσο πρακτική εξάσκηση θέλει για να το καταφέρνεις αυτό σε συνεχή βάση?

Γι' αυτό υπάρχουμε κατά μια έννοια... για να σας "ενοχλούμε" ... ;) :-*

ΩΧΧ... ΕΛΠΙΖΩ να μην το λες αυτό εξ' ιδίων Θάλεια... γιατί αλλιώς λυπάμαι τον άντρα σου !!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μωρέ και μερικά χαστούκια... + μετά γαμήσι μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της είναι χαλαρωτικό... αλλά το θέμα μαε εδώ είναι ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ !!!
φωνάζεις τον....φέθρυ να συζητήσει μαζί τους....καθάρισες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
ΩΧΧ... ΕΛΠΙΖΩ να μην το λες αυτό εξ' ιδίων Θάλεια... γιατί αλλιώς λυπάμαι τον άντρα σου !!!

Δεν θα σου απαντήσω... για να μην βγω οφ τοπικ.  Με μέτρο όλα είναι καλά... Όταν χαθεί το μέτρο είναι το πρόβλημα. Δεν πιστεύω να μην σας κολακεύει μια πρώην που δεν μπορεί να σας ξεχάσει...και σας ζητάει ξανά και ξανά.  Αρκεί να το καταλάβει νωρίς ότι πάει τελείωσε.

Πάντως τον λυπάμαι τον φίλο σου.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εμενα μου εχει τυχει το αλλο κουφο σκηνικο παλι ετσι σε χωρισμο. ο τυπος μου εκανε τον βιο αβιωτο και καποια στιγμη, παρα τον ερωτα που με ειχε βαρεσει κατακουτελα, συνηδειτοποιω οτι πρεπει να τον στειλω. ωραια λοιπον τα λεμε παραδεχεται τις μαλακιες του και το σχολαμε. ελα μου ντε ομως που τον εβλεπα ολη την ωρα μπροστα μου και μου εκανε τα γλυκα ματια για να βγαλει κανα πηδημα (σημειωτεον οτι μονο για αυτο με ειχε). ε εκει πειτε μου μπορεις να αντισταθεις; εβαζα τα χερια μου και εβγαζα τα ματια μου. οχι δεν τον πηδηξα αλλα ετυχε να τον κολλησω στον τοιχο και να τον φιλησω. τις φαπες μου τις δινετε μετα. τεσπα καποια στιγμη εξαφανιστηκε και ησυχασα

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Με μέτρο όλα είναι καλά... Όταν χαθεί το μέτρο είναι το πρόβλημα. Δεν πιστεύω να μην σας κολακεύει μια πρώην που δεν μπορεί να σας ξεχάσει...και σας ζητάει ξανά και ξανά.  Αρκεί να το καταλάβει νωρίς ότι πάει τελείωσε.

Μα δεν τίθεται θέμα κολακείας... άλλωστε το έγραψα και ποιό πριν, ότι τα προβλήματα μπορεί να τα δημιουργήσουν εξίσου και οι δύο... δεν έχει σημασία αν είναι ο άντρας ή η γυναίκα... αλλά ότι ΔΕΝ καταλαβαίνουν πως τέλος = τέλος... και γίνονται ενοχλητικοί !!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
εμενα μου εχει τυχει το αλλο κουφο σκηνικο παλι ετσι σε χωρισμο. ο τυπος μου εκανε τον βιο αβιωτο και καποια στιγμη, παρα τον ερωτα που με ειχε βαρεσει κατακουτελα, συνηδειτοποιω οτι πρεπει να τον στειλω. ωραια λοιπον τα λεμε παραδεχεται τις μαλακιες του και το σχολαμε. ελα μου ντε ομως που τον εβλεπα ολη την ωρα μπροστα μου και μου εκανε τα γλυκα ματια για να βγαλει κανα πηδημα (σημειωτεον οτι μονο για αυτο με ειχε). ε εκει πειτε μου μπορεις να αντισταθεις; εβαζα τα χερια μου και εβγαζα τα ματια μου. οχι δεν τον πηδηξα αλλα ετυχε να τον κολλησω στον τοιχο και να τον φιλησω. τις φαπες μου τις δινετε μετα. τεσπα καποια στιγμη εξαφανιστηκε και ησυχασα

πω ρε γμτ.εσυ ταχεις κανει ολα απο τοσο νωρις.
κομπλαρω.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ας τις συστήσει έναν ωραίο ψυχολόγο-ψυχίατρο... μήπως κολλήσει σε εκείνον και ησυχάσει.
Ίσως πάλι να πρέπει να νοσηλευτεί αν είναι τόσο περίεργη η κατάσταση...

Αλλιώς θα συμφωνήσω με evabb, αλλαγή διεύθυνσης, τηλεφώνου, αυτοκινήτου... και να δεν πιάσουν όλα αυτά...αλλαγή χώρας.

Εξαφανιζόλ.

:grin:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πω ρε γμτ.εσυ ταχεις κανει ολα απο τοσο νωρις.
κομπλαρω.

Ναι βρε gobr ειναι περιέργο, αλλα εγώ την θαυμάζω γιατι το ομολογεί. Δεν ειναι δήθεν σαν άλλες αξιολάτρευτες ελλεηνίδες.
Φτου σου κορίτσι μη σε ματιάσουμε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και κυριως κυριοι να προσεχουμε που το χωνουμε. Πριν μπλεξουμ να τραβαμε και μια μαλακια να ξελαμπικαρουμα μπας και παρουμε μια σωστη αποφαση.
Γιατι δε μπορει, μια-ενας περιεργος θα εχει δειξει σημαδια, Αν εχουμε πρωτη μουρη το κατω κεφαλι δε τα καταλαβαινουμε.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και κυριως κυριοι να προσεχουμε που το χωνουμε. Πριν μπλεξουμ να τραβαμε και μια μαλακια να ξελαμπικαρουμα μπας και παρουμε μια σωστη αποφαση.
Γιατι δε μπορει, μια-ενας περιεργος θα εχει δειξει σημαδια, Αν εχουμε πρωτη μουρη το κατω κεφαλι δε τα καταλαβαινουμε.
σωστότατος......δυστυχώς ζούμε σε μια αδηφάγα και επικίνδυνη εποχή σχέσεων...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Σωστός....  :rockon:
Να προσέχετε που βάζετε 2 πράγματα όπως λέει και η σοφή παροιμία. Νομίζω ότι συχνά ξεχνιέστε μερικοί και προσέχετε μόνο την υπογραφή σας  :idiot:
:-*

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ας τις συστήσει έναν ωραίο ψυχολόγο-ψυχίατρο... μήπως κολλήσει σε εκείνον και ησυχάσει.
Ίσως πάλι να πρέπει να νοσηλευτεί αν είναι τόσο περίεργη η κατάσταση...

Εδώ και καιρό πηγαίνει σε ψυχίατρο και λαμβάνει καθημερινά χάπια... (που όμως ΜΑΛΛΟΝ τα έχει συνηθίσει ο οργανισμός της και δεν τις κάνουν πλέον και πολλά)... :uglystupid:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συμφωνώ... με την μόνη διαφορά πως στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή τους ξέρω κ τους δύο, ΔΕΝ μπορούσες να καταλάβεις ότι υπήρχε πρόβλημα... ΑΜΕΣΩΣ μόλις διαπιστώθηκε η λήψη των ψυχοφαρμάκων... επήλθε ο χωρισμός... και ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ τα προβλήματα !!!

Επισκέπτης
Ευτυχως ενοχητικες πρωην δεν εχω
αλλα εχω δυστυχως ενοχλητικες νυν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom