Ξέρεις πόσο πρακτική εξάσκηση θέλει για να το καταφέρνεις αυτό σε συνεχή βάση?
Γι' αυτό υπάρχουμε κατά μια έννοια... για να σας "ενοχλούμε" ... ;) :-*
ΩΧΧ... ΕΛΠΙΖΩ να μην το λες αυτό εξ' ιδίων Θάλεια... γιατί αλλιώς λυπάμαι τον άντρα σου !!!
Ξέρεις πόσο πρακτική εξάσκηση θέλει για να το καταφέρνεις αυτό σε συνεχή βάση?
Γι' αυτό υπάρχουμε κατά μια έννοια... για να σας "ενοχλούμε" ... ;) :-*
φωνάζεις τον....φέθρυ να συζητήσει μαζί τους....καθάρισες....Μωρέ και μερικά χαστούκια... + μετά γαμήσι μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της είναι χαλαρωτικό... αλλά το θέμα μαε εδώ είναι ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ !!!
ΩΧΧ... ΕΛΠΙΖΩ να μην το λες αυτό εξ' ιδίων Θάλεια... γιατί αλλιώς λυπάμαι τον άντρα σου !!!
Με μέτρο όλα είναι καλά... Όταν χαθεί το μέτρο είναι το πρόβλημα. Δεν πιστεύω να μην σας κολακεύει μια πρώην που δεν μπορεί να σας ξεχάσει...και σας ζητάει ξανά και ξανά. Αρκεί να το καταλάβει νωρίς ότι πάει τελείωσε.
λυπάμαι τον φίλο σου.
Εγώ να δεις...
Καμιά ΚΑΛΗ (+αποτελεσματική) ιδέα όμως έχεις? σαν γυναικείο μυαλό... ;)
εμενα μου εχει τυχει το αλλο κουφο σκηνικο παλι ετσι σε χωρισμο. ο τυπος μου εκανε τον βιο αβιωτο και καποια στιγμη, παρα τον ερωτα που με ειχε βαρεσει κατακουτελα, συνηδειτοποιω οτι πρεπει να τον στειλω. ωραια λοιπον τα λεμε παραδεχεται τις μαλακιες του και το σχολαμε. ελα μου ντε ομως που τον εβλεπα ολη την ωρα μπροστα μου και μου εκανε τα γλυκα ματια για να βγαλει κανα πηδημα (σημειωτεον οτι μονο για αυτο με ειχε). ε εκει πειτε μου μπορεις να αντισταθεις; εβαζα τα χερια μου και εβγαζα τα ματια μου. οχι δεν τον πηδηξα αλλα ετυχε να τον κολλησω στον τοιχο και να τον φιλησω. τις φαπες μου τις δινετε μετα. τεσπα καποια στιγμη εξαφανιστηκε και ησυχασα
πω ρε γμτ.εσυ ταχεις κανει ολα απο τοσο νωρις.
κομπλαρω.
σωστότατος......δυστυχώς ζούμε σε μια αδηφάγα και επικίνδυνη εποχή σχέσεων...Και κυριως κυριοι να προσεχουμε που το χωνουμε. Πριν μπλεξουμ να τραβαμε και μια μαλακια να ξελαμπικαρουμα μπας και παρουμε μια σωστη αποφαση.
Γιατι δε μπορει, μια-ενας περιεργος θα εχει δειξει σημαδια, Αν εχουμε πρωτη μουρη το κατω κεφαλι δε τα καταλαβαινουμε.
πω ρε γμτ.εσυ ταχεις κανει ολα απο τοσο νωρις.
κομπλαρω.
Και κυριως κυριοι να προσεχουμε που το χωνουμε. Πριν μπλεξουμ να τραβαμε και μια μαλακια να ξελαμπικαρουμα μπας και παρουμε μια σωστη αποφαση.
Γιατι δε μπορει, μια-ενας περιεργος θα εχει δειξει σημαδια, Αν εχουμε πρωτη μουρη το κατω κεφαλι δε τα καταλαβαινουμε.
Ας τις συστήσει έναν ωραίο ψυχολόγο-ψυχίατρο... μήπως κολλήσει σε εκείνον και ησυχάσει.
Ίσως πάλι να πρέπει να νοσηλευτεί αν είναι τόσο περίεργη η κατάσταση...
Ηδη παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει καθημερινά χάπια...
βρε μπας και μιλάμε για την ίδια......γαμώ την τρέλλα τους...Ηδη παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει καθημερινά χάπια...
Και κυριως κυριοι να προσεχουμε που το χωνουμε. Πριν μπλεξουμ να τραβαμε και μια μαλακια να ξελαμπικαρουμα μπας και παρουμε μια σωστη αποφαση.
βρε μπας και μιλάμε για την ίδια... γαμώ την τρέλλα τους...