Νέα

Ενοχλητικές πρώην...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πω-πω λες γι' αυτό να έχει κολλήσει έτσι η μαλακισμένη με το παλικάρι? Αδαφορεί παντελώς... ρε γμτ... τελικά η παρομοίωση για τις γυναίκες και τα γραμματόσημα είναι πολυυύ σοφή !!!

λες αμα το γυρισει σε φαση ειμαι εντελως δουλικο και σκυλακι αλλα μιλαμε στην ξεφτιλα εντελως, λες εκει να ξενερωσει αυτη;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο... υπάρχουν μάρτυρες για την συμπεριφορά της... κι επιπλέον τα καταγεγραμμένα τηλέφωνα + τα μηνύματα... νομικά την τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί... αλλά έτσι... θα καταστραφεί για πάντα η ζωή της... κι επειδή η αρρώστια της δεν την αφήνει να σκεφτεί σωστά και να το καταλάβει... την λυπάται ρε γμτ... άλλος στην θέση του θα την είχε στείλει από την πρώτη βδομάδα !!!

ε τοτε τα θελει και τα τραβαει, σορρυ  κιολας αλλα δεν γινεται αλλιως ο θανατος σου η ζωη μου ειναι εδω.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
..εγω παντως με ολες τις πρωην εχω παρα πολυ καλες σχεσης φυσικα υπαρχει μια που ουτε στο ιδιο μαγαζη δεν μπορουμε να ημαστε μαζι αλλα οκ ειναι η εξαιρεση που κανει τον κανονα

κι εγώ... ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα (Δόξα το Θεό) αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ... έχω τρελλαθεί !!! Ρε γμτ... τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες...  :headbang:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
λες αμα το γυρισει σε φαση ειμαι εντελως δουλικο και σκυλακι αλλα μιλαμε στην ξεφτιλα εντελως, λες εκει να ξενερωσει αυτη;

Δεν ξέρω... αλλά αυτό πρακτικά αποκλείεται γιατί την έχει γειωμένη... και δεν απαντάει σε κανένα μνμ ή τηλ της... κάνοντας υπομονή κι ελπίζοντας να βαρεθεί και να ξεκολλήσει...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κι εγώ... ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα (Δόξα το Θεό) αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ... έχω τρελλαθεί !!! Ρε γμτ... τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες...  :headbang:

ειναι αυτο που λεμε η χωριζεις η δεν χωριζεις, μαλακιες δεν χωραν εδω. αμα θες να τον ξεπερασεις τον αλλον κοβεις καθε επαφη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ξέρω... αλλά αυτό πρακτικά αποκλείεται γιατί την έχει γειωμένη... και δεν απαντάει σε κανένα μνμ ή τηλ της... κάνοντας υπομονή κι ελπίζοντας να βαρεθεί και να ξεκολλήσει...
ε αμα ξαφνικα αλλαξει τροπαρι ισως καταλαβει ποσο γελοια ειναι. να την δουλευει μεσα στα μουτρα της

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ειναι αυτο που λεμε η χωριζεις η δεν χωριζεις, μαλακιες δεν χωραν εδω. αμα θες να τον ξεπερασεις τον αλλον κοβεις καθε επαφη

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε και το παλικάρι... αλλά αυτή δεν το παίρνει απόφαση !!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
η λυση ειναι μια αστυνομια και τελος οτι και να λεμε δεν αλλαζει αυτη πρεπει να ειναι ερωτομανης

ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ψυχοπαθής είναι... κι αν συνεχίσει έτσι... δεν βλέπω να την γλυτώνει την κλήση από τον Δικαστικό Επιμελητή... :police:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ψυχοπαθής είναι... κι αν συνεχίσει έτσι... δεν βλέπω να την γλυτώνει την κλήση από τον Δικαστικό Επιμελητή... :police:

ε ναι μην το σκεφτεται πια το παιδι και τρελενεται δεν αξιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom