Νέα

Ενοχλητικές πρώην...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ έχω βάλει να φεύγει ένα SMS σε όσους με καλούν από απόκρυψη (Private numbers) και να λέει, ότι δεν απαντώ κλήσεις από απόκρυψη. (SB software)

Ακόμη και στο σπίτι, εάν με καλέσεις από απόκρυψη...άντε γεια.

Ειπαμε ρε...η τεχνολογια κανει την ζωη μας πιο ευκολη...αλλα εσυ το εχεις παρακανει λεμεεεε!

Μεχρι και η τηλεοραση στο σαλονι σου εσενα κανει κωλοτουμπες με ενα κουμπι επειδη βαριεσαι να την γυρισεις μονος σου!Παλιοτεμπελη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Συναγωνιστές, έχω λάβει ένα σωρό ΠΑΡΟΜΟΙΑ μνμ, "μήπως την λένε ..." με διαφορετικά ονόματα... τελικά πρέπει να κυκλοφορεί ΠΟΛΥ τρέλα εκεί έξω... ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ όταν άνοιγα το thread ότι θα είχε τέτοια απήχηση και θα υπήρχαν τόσες πολλές προβληματικές καταστάσεις... ίσως επειδή (ευτυχώς) τόσα χρόνια που ασχολούμαι με γυναίκες ΔΕΝ μου είχε τύχει κάτι ανάλογο... έχω μείνει έκπληκτος απ' αυτά που διαβάζω !!!
τυχερός είσαι...φτύσε τον κόρφο σου να μην σου τύχει...μιλάμε για την απόλυτη παράνοια σχέσης...θα σαλτάρεις και εσυ μαζί της....ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑ.........

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ειπαμε ρε...η τεχνολογια κανει την ζωη μας πιο ευκολη...αλλα εσυ το εχεις παρακανει λεμεεεε!
Μεχρι και η τηλεοραση στο σαλονι σου εσενα κανει κολωτουμπες με ενα κουμπι επειδη βαριεσαι να την γυρισεις μονος σου!Παλιοτεμπελη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και έχει και κόκκινο backlight για τις ιδιαίτερες στιγμές.....xaxaxaxa

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
τυχερός είσαι...φτύσε τον κόρφο σου να μην σου τύχει...μιλάμε για την απόλυτη παράνοια σχέσης...θα σαλτάρεις και εσυ μαζί της....ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑ.........

Αυτό σκέφτομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το μεσημέρι... μετά απ' όλα αυτά που διαβάζω... ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ντουρασελ το σκεφτηκες να του πεις να κανει τον γκει μπας και γλιτωσει;

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εγώ έχω βάλει να φεύγει ένα SMS σε όσους με καλούν από απόκρυψη (Private numbers) και να λέει, ότι δεν απαντώ κλήσεις από απόκρυψη. (SB software)
Ακόμη και στο σπίτι, εάν με καλέσεις από απόκρυψη...άντε γεια.

Κάτι ανάλογο κάνω κι εγώ... κι επιπλέον τις ανώνυμες κλήσεις τις στέλνω ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον τηλεφωνητή (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έχουν την υπομονή να περιμένουν... κ ν' αφήσουν κάποιο μνμ)...  :knuppel:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ντουρασελ το σκεφτηκες να του πεις να κανει τον γκει μπας και γλιτωσει;

ΔΕΝ γίνεται αυτό... αφού την γαμούσε (οπότε ξέρει καυλά πόσο άντρας είναι) κι επιπλέον τον είδε στον δρόμο με την καινούργια φίλη του και τους έκανε ΦΟΒΕΡΗ σκηνή... (με αποτέλεσμα ΔΥΣΤΗΧΩΣ να επηρεαστεί η κοπέλα τόσο άσχημα που τελικά μετά από 1 εβδομάδα από το περιστατικό δεν άντεξε και του ζήτησε να διακόψουνε)... :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΔΕΝ γίνεται αυτό... αφού την γαμούσε (οπότε ξέρει καυλά πόσο άντρας είναι) κι επιπλέον τον είδε στον δρόμο με την καινούργια φίλη του και τους έκανε ΦΟΒΕΡΗ σκηνή... (με αποτέλεσμα ΔΥΣΤΗΧΩΣ να επηρεαστεί η κοπέλα τόσο άσχημα που τελικά μετά από 1 εβδομάδα από το περιστατικό δεν άντεξε και του ζήτησε να διακόψουνε)... :headbang:

ελεος δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοια πραματα. δεν το εχει σκεφτει να της βαλει μια φωνη και να την στειλει;

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

ΑΛΛΗ στεναχώρια και γι' αυτό... σαν να μην έφτανε η πίκρα από την μαλακισμένη... και ρε γμτ ήταν τόσο καλά μαζί με την καινούργια κοπέλα του... (ΞΕΝΗ, τον είχα πρήξει για τις Ελλεεινίδες τόσα χρόνια)... αλλά φαίνεται η κακομοίρα δεν άντεξε το σοκ της δημόσιας διαπόμπευσης και απομακρύνθηκε...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ελεος δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοια πραματα. δεν το εχει σκεφτει να της βαλει μια φωνη και να την στειλει;

Τι φωνή να της βάλει? Δεν διάβασες απ' την αρχή όλο το thread? Χώρισαν εδώ και κάτι μήνες... την αγνοεί κι αυτή παρόλα αυτά επιμένει και τον ενοχλεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ με 1002 τρόπους, ενώ παράλληλα συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και την ζωή της με διάφορους άλλους γκόμενους-σπόνσορες :headbang: :uglystupid:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΑΛΛΗ στεναχώρια και γι' αυτό... σαν να μην έφτανε η πίκρα από την μαλακισμένη... και ρε γμτ ήταν τόσο καλά μαζί με την καινούργια κοπέλα του... (ΞΕΝΗ, τον είχα πρήξει για τις Ελλεεινίδες τόσα χρόνια)... αλλά φαίνεται η κακομοίρα δεν άντεξε το σοκ της δημόσιας διαπόμπευσης και απομακρύνθηκε...
με το δικιο της μαλλον αμα λες οτι ειναι τετοια τελειωμενη η αλλη κι αν εχει και λιγο αξιοπρεπεια η αλλη δεν θα κανει σκηνη για ενα γκομενο με μια αλλη γκομενα....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι φωνή να της βάλει? Δεν διάβασες απ' την αρχή όλο το thread? Την έχει χωρίσει εδώ και κάτι μήνες... κι αυτή επιμένει και τον ενοχλεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

ε στο επομενο τηλ το σηκωνει και την λουζει στα μπινελικια

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
με το δικιο της μαλλον αμα λες οτι ειναι τετοια τελειωμενη η αλλη κι αν εχει και λιγο αξιοπρεπεια η αλλη δεν θα κανει σκηνη για ενα γκομενο με μια αλλη γκομενα....

Ναι ρε συ... αλλά σε τελική ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? Και τι άλλο να κάνει... έχει κρατήσει τα μνμ + τα τηλ που τους εβριζε με τα χειρότερα... :uglystupid:
Εγώ πιστεύω ότι όσο κι αν πειράχτηκε η κοπέλα (όπως κι αυτός άλλωστε) έπρεπε να δείξει κατανόηση και να τον στηρίξει σ' αυτή την δύσκολη στιγμή... ειδικά αφού περνούσαν τόσο καλά παρέα (του το είχε πει η ίδια από μόνη της, με διάφορες ευκαρίες που ήταν τέλεια μαζί) βέβαια ΠΡΙΝ συμβούν τα σκηνικά... τελικά ίσως και ν' απομακρύνθηκε επειδή δεν ήταν πολύ καιρό μαζί για να δεθούν... ή επειδή ήταν ξένη... ποιός ξέρει... ΚΡΙΜΑ + ΑΔΙΚΑ που χώρισαν όμως :headbang:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ε στο επομενο τηλ το σηκωνει και την λουζει στα μπινελικια

Το'χε κάνει κι αυτό... παλιότερα... και τελικά κατέληξαν ν' αλληλοβρίζονται στο τηλέφωνο, χωρίς αποτέλεσμα... :uglystupid:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
..εγω παντως με ολες τις πρωην εχω παρα πολυ καλες σχεσης φυσικα υπαρχει μια που ουτε στο ιδιο μαγαζη δεν μπορουμε να ημαστε μαζι αλλα οκ ειναι η εξαιρεση που κανει τον κανονα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ρε συ... αλλά σε τελική ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? Και τι άλλο να κάνει... έχει κρατήσει τα μνμ + τα τηλ που τους εβριζε με τα χειρότερα...
Εγώ πιστεύω ότι όσο κι αν πειράχτηκε η κοπέλα (όπως κι αυτός άλλωστε) έπρεπε να δείξει κατανόηση και να τον στηρίξει σ' αυτή την δύσκολη στιγμή... ειδικά αφού περνούσαν τόσο καλά παρέα (του το είχε πει η ίδια από μόνη της, με διάφορες ευκαρίες που ήταν τέλεια μαζί) ΠΡΙΝ συμβούν τα σκηνικά... βέβαια ίσως και ν' απομακρύνθηκε επειδή δεν ήταν πολύ καιρό μαζί... ή επειδή ήταν ξένη... ποιός ξέρει... ΚΡΙΜΑ + ΑΔΙΚΑ που χώρισαν όμως

ναι ισως επειδη δεν ηταν καιρο μαζι αλλιως κι εγω συμφωνω οτι θα επρεπε να το στηριξει αλλα αμα γινεται αυτο το πραμα πολυ καιρο στο τελος μπορει να αγανακτισει και να φυγει. παρακολουθηση με ντετεκτιβ το εχει σκεφτει;;; δλδ ο ντετεκτιβ να παρακολουθει αυτον τον ιδιο ουτος ωστε να καταγραφονται οι κινησεις της τρελης και μετα να τα παει ολα στην αστυνομια και να της κανει μηνυση κτλ

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
γι αυτο οι γκομενες κολλανε με αυτους που τις φτυνουν.... με πιανς;;;;; ;)

πω-πω λες γι' αυτό να έχει κολλήσει έτσι η μαλακισμένη με το παλικάρι? Αδαφορεί παντελώς... ρε γμτ... τελικά η παρομοίωση για τις γυναίκες και τα γραμματόσημα είναι πολυυύ σοφή !!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ναι ισως επειδη δεν ηταν καιρο μαζι αλλιως κι εγω συμφωνω οτι θα επρεπε να το στηριξει αλλα αμα γινεται αυτο το πραμα πολυ καιρο στο τελος μπορει να αγανακτισει και να φυγει. παρακολουθηση με ντετεκτιβ το εχει σκεφτει;;; δλδ ο ντετεκτιβ να παρακολουθει αυτον τον ιδιο ουτος ωστε να καταγραφονται οι κινησεις της τρελης και μετα να τα παει ολα στην αστυνομια και να της κανει μηνυση κτλ

Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο... υπάρχουν μάρτυρες για την συμπεριφορά της... κι επιπλέον τα καταγεγραμμένα τηλέφωνα + τα μηνύματα... νομικά την τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί... αλλά έτσι... θα καταστραφεί για πάντα η ζωή της... κι επειδή η αρρώστια της δεν την αφήνει να σκεφτεί σωστά και να το καταλάβει... την λυπάται ρε γμτ... άλλος στην θέση του θα την είχε στείλει από την πρώτη βδομάδα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom