Νέα

Ενοχλητικές πρώην...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι ο ψυχολογικος εκβιασμος οτι θα αυτοκτονησει αν δεν τα ξαναβρειτε κ οι αποπειρες αυτοκτονιας..

οποιος τα εχει περασει καταλαβαινει..

τα υπολοιπα ξεπερνιουνται,στην τελικη αν σε βγαλει απο τα ρουχα σου,θα την ξεφτιλισεις κ αν εχει αξιοπρεπεια,θα φυγει..αν δεν εχει,βρισκεις αλλα ..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η μεγαλυτερη μαλακια ειναι ο ψυχολογικος εκβιασμος οτι θα αυτοκτονησει αν δεν τα ξαναβρειτε κ οι αποπειρες αυτοκτονιας..

οποιος τα εχει περασει καταλαβαινει..

τα υπολοιπα ξεπερνιουνται,στην τελικη αν σε βγαλει απο τα ρουχα σου,θα την ξεφτιλισεις κ αν εχει αξιοπρεπεια,θα φυγει..αν δεν εχει,βρισκεις αλλα ..

λοιπον αυτο ειναι πολυ ασχημο γτ ετσι και αυτοκτονησει πραγματικα μετα τι κανεις; πως ζεις;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε παιδιά...  Κ Α Ρ Ι Ο Λ Ε Σ...

Υπάρχουν προγραμματάκια για κινητά και ειδικότερα για PDA phones, με τα οποία μπορείς να γειώνεις συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνων (όπως και τα private numbers). Μπορείς να τα ρυθμίσεις να στέλνουν και απάντηση σε SMS.

Δλδ, σε καλεί η πρώην, έχεις την επιλογή να λαμβάνει σήμα κατειλημμένου, ή να φαίνεσαι εκτός δικτύου, ή να της πηγαίνει ένα SMS που να λέει π.χ. "Παράτα με επιτέλους", ή και κάποια από τα προηγούμενα συνδυαστικά. Και όλα αυτά, χωρίς να χτυπάει το κινητό σου και να ενοχλείσαι...

think about it

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν ειναι λογικο αυτο. αφου ειναι ενοχλητικη ως νυν συντομα θα καταληξει πρωην αρα παλι εδω θα ειμαστε

ούτε αυτό κάθως όλες οι πρωην ήταν πρώτα νυν.
Προηγείται το νυν. :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Υπάρχουν προγραμματάκια για κινητά και ειδικότερα για PDA phones, με τα οποία μπορείς να γειώνεις συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνων (όπως και τα private numbers). Μπορείς να τα ρυθμίσεις να στέλνουν και απάντηση σε SMS.

Δλδ, σε καλεί η πρώην, έχεις την επιλογή να λαμβάνει σήμα κατειλημμένου, ή να φαίνεσαι εκτός δικτύου, ή να της πηγαίνει ένα SMS που να λέει π.χ. "Παράτα με επιτέλους", ή και κάποια από τα προηγούμενα συνδυαστικά. Και όλα αυτά, χωρίς να χτυπάει το κινητό σου και να ενοχλείσαι...

think about it

εσυ εισαι ψαγμενος βλεπω..... πολυ καλο κολπο αυτο  :thumbsup: αν και στο μην πρεπει να λεει "τραβα γαμησου μωρη πατσαουρα" προσοχη οχι πατσαβουρα αλλα πατσαουρα ειναι ακομα χειροτερο :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
λοιπον αυτο ειναι πολυ ασχημο γτ ετσι και αυτοκτονησει πραγματικα μετα τι κανεις; πως ζεις;

εμενα 2 κοπελες εχουν κανει αποπειρα,αλλα ειχαν κ αλλα προβληματα με οικογενεια τους..
ε τι να εκανα,ας πεθαιναν,οσο σκληρο κ να ακουγεται..με εκβιασμο με κρατουσε 2 χρονια η μια..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επιτέλους απαλλαγμένος!!!!!
και τυψεις;;; οταν ημουνα 15-16 ηταν ενας που με γουσταρε και εμαθα οτι εκανα διαφορα τρελα εξαιτιας του φτυσιματος που του εριχνα. ακομα εχω τυψεις. δεν λεω φταιω κι εγω που εριχνα λαδι στην φωτια

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
χαρα στο κουραγιο του εγω θα την ειχα ηδη πλακωσει στις μπουνιες την καργιολα

ΑΥΤΟ σκέφτομαι κι εγώ... ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ αλλά στεναχωριέμαι κι όλας... και ΔΕΝ μπορώ να βρω κάποιον ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ + ΝΟΜΙΜΟ τρόπο (μην μπλέξει ο άνθρωπος χειρότερα... και χωρίς να φταίει) να ξαναβρεί την ηρεμία του...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εμενα 2 κοπελες εχουν κανει αποπειρα,αλλα ειχαν κ αλλα προβληματα με οικογενεια τους..
ε τι να εκανα,ας πεθαιναν,οσο σκληρο κ να ακουγεται..με εκβιασμο με κρατουσε 2 χρονια η μια..

:o :o :o :o οπα το τρελο μωρο που για παρτι του σφαζονται οι γκομενες. αλλα αν ηταν 2 χρονια οπως λες ε οντως στο τελος με το δικιο σου κι εσυ να της πεις ψοφα μωρη να τελειωνουμε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΑΥΤΟ σκέφτομαι κι εγώ... ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ αλλά στεναχωριέμαι κι όλας... και ΔΕΝ μπορώ να βρω κάποιον ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ + ΝΟΜΙΜΟ τρόπο (μην μπλέξει ο άνθρωπος χειρότερα... και χωρίς να φταίει) να ξαναβρεί την ηρεμία του...

υπαρχουν και φουσκωτοι. τεσπα αλλαγη κινητου κτλ οπως λεγαμε και το πρωι ηηηηηηη να εχει δικο του bodyguard να λακιζει η τσουλα. πσσσσσσσσσ και τωρα μου ηρθε η ιδεα, γτ δεν της λεει. ξερεις δεν εχω κατι μαζι σου απλα συνηδειτοποιησα οτι ειμαι γκει, λυση απελπισιας δεν λεω.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
:o :o :o :o οπα το τρελο μωρο που για παρτι του σφαζονται οι γκομενες. αλλα αν ηταν 2 χρονια οπως λες ε οντως στο τελος με το δικιο σου κι εσυ να της πεις ψοφα μωρη να τελειωνουμε

μπα καμια σχεση..
απλα καποιες γυναικες αν περνανε κ αλλα προβληματα,κρατιονται απο καπου κ μολις τις αφησει αυτος,νομιζουν οτι εληξε η ζωη..
ειδικα οσες δεν εχουν φιλες,εχουν προβληματικη οικογενεια κλπ..

αστα να πανε,να τις λυπασαι,αλλα μεχρι ποσο..

εγω επειδη ειμαι ευαισθητος κ θυμα κ μαλακας οταν ειχα χωρισει στο 6μηνο αυτην 2χρονια που σου λεω,μου εστειλε σμσ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ
και το σηκωνω κ μου ειπε οτι την βιασαν κ θελει να με δει,με εχει αναγκη κ παω ο μαλακας κ μου λεει σου ειπα μουφες επειδη ξερω οτι μονο ετσι θα ερθεις(αν σε ειχα αναγκη) κ γιαυτο το ειπα..

δηλαδη μιλαμε ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ καταστασεις :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Υπάρχει τέτοιο software... και μάλιστα για διάφορα λειτουργικά τηλεφώνων, π.χ. SYMBIAN, Windows 5-6 κλπ...

Ομως, το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα γίνονται με ΑΠΟΚΡΥΨΗ... οπότε η μόνη ΠΡΑΚΤΙΚΗ λύση είναι η διαχείρηση αυτού του είδους των κλήσεων... ΟΛΩΝ προς τον τηλεφωνητή, ή σήμα κατειλημμένου, ή εκτός Δικτύου κλπ....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και τυψεις;;; οταν ημουνα 15-16 ηταν ενας που με γουσταρε και εμαθα οτι εκανα διαφορα τρελα εξαιτιας του φτυσιματος που του εριχνα. ακομα εχω τυψεις. δεν λεω φταιω κι εγω που εριχνα λαδι στην φωτια

Στην αφρική πεθαίνουν παιδάκια από την πείνα και δεν έχω τύψεις, δεν θα αγχωθώ και ιδιαίτερα επειδή κάποια έχει σαλέψει τελείως.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άστο βρε λαπλάς..μην ξύνεις πληγές με τις καριόλες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχει τέτοιο software... και μάλιστα για διάφορα λειτουργικά τηλεφώνων, π.χ. SYMBIAN, Windows 5-6 κλπ...
Ομως, το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα γίνονται με ΑΠΟΚΡΥΨΗ... οπότε η μόνη ΠΡΑΚΤΙΚΗ λύση είναι η διαχείρηση αυτού του είδους των κλήσεων... ΟΛΩΝ προς τον τηλεφωνητή, ή σήμα κατειλημμένου, ή εκτός Δικτύου κλπ....

Εγώ έχω βάλει να φεύγει ένα SMS σε όσους με καλούν από απόκρυψη (Private numbers) και να λέει, ότι δεν απαντώ κλήσεις από απόκρυψη. (SB software)

Ακόμη και στο σπίτι, εάν με καλέσεις από απόκρυψη...άντε γεια.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πωπω χαμος στο ισωμα.  τελικα μαλλον δικιο εχετε για τις τυψεις. δεν ειναι δυνατον να κανουμε χαρες σε ολο τον κοσμο και στο τελος να ειμαστε εμεις σκατα

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συναγωνιστές, έχω λάβει ένα σωρό ΠΑΡΟΜΟΙΑ μνμ, "μήπως την λένε ..." με διαφορετικά ονόματα... τελικά πρέπει να κυκλοφορεί ΠΟΛΥ τρέλα εκεί έξω... ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ όταν άνοιγα το thread ότι θα είχε τέτοια απήχηση και θα υπήρχαν τόσες πολλές προβληματικές καταστάσεις... ίσως επειδή (ευτυχώς) τόσα χρόνια που ασχολούμαι με γυναίκες ΔΕΝ μου είχε τύχει κάτι ανάλογο... έχω μείνει έκπληκτος απ' αυτά που διαβάζω !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom