Νέα

Ενοχλητικές πρώην...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αστα να πάνε... :headbang:
Το θέμα όμως δεν είναι ότι ξεφτυλίζονται... αλλά οι αντιδράσεις τους και ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ !!!  :uglystupid:

και αντε μετα να αποδειξεις σ αυτην που εχεις διπλα σου πχ...οτι δεν εισαι ελεφαντας!

Ασε dura...το εχω ζησει το εργο...και ηδη με εχουν πιασει τα νευρα μου μονο που τα θυμαμαι!

Επισκέπτης
Στο νοσοκομείο  στο νοσοκομείο ΧΑΧΑΧΑ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και εγω μπίλλυ...έτσι και πετύχω πουθενά την πρώην μου... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:έφυγα για αυτόφορο....χωρίς δεύτερη κουβέντα

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και εγω μπίλλυ...έτσι και πετύχω πουθενά την πρώην μου... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:έφυγα για αυτόφορο....χωρίς δεύτερη κουβέντα

οκ....σου κραταω θεση διπλα μου στο κρατητηριο γιατι ειναι ενας ενοχλητικος και μαλλον μου την πεφτει λεμεεεεε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μη δινετε αξια στις καριολες ρε!

Καντε τις αορατες, εκει να δειτε πως γινονται τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ νευρα τσαταλια...

Απειρες στιγμες καλους η ξινιλα στη μαπα τους και το στιλακι οταν σας βλεπουν με αλλη γκομενα καλυτερη απο αυτην και δεν τους ριχνετε ΟΥΤΕ μια ματια.

Ακυρο στις γαμιολες λεμε  :birdman: :birdman: :rockon: :rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Απειρες στιγμες καλους η ξινιλα στη μαπα τους και το στιλακι οταν σας βλεπουν με αλλη γκομενα καλυτερη απο αυτην και δεν τους ριχνετε ΟΥΤΕ μια ματια.

ρε οκ...ακυρο....οταν ομως χτυπανε τα κουδουνια 3 και 4 το πρωι.....και τα τηλ. επισης....τοτε υπαρχει προβλημα!Οσο και ακυρο να ριξεις.....η αλλη που κοιμαται μεσα....οσο να'ναι....στραβωνει λιγο!Ασε κατι σημειωματα στα παρμπριζ και κατι μικροζημιες σε αυτοκινητα κλπ...σου λεω ορισμενες ειναι αρρωστες!  :headbang: :headbang: :headbang:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε οκ...ακυρο....οταν ομως χτυπανε τα κουδουνια 3 και 4 το πρωι.....και τα τηλ. επισης....τοτε υπαρχει προβλημα!Οσο και ακυρο να ριξεις.....η αλλη που κοιμαται μεσα....οσο να'ναι....στραβωνει λιγο!Ασε κατι σημειωματα στα παρμπριζ και κατι μικροζημιες σε αυτοκινητα κλπ...σου λεω ορισμενες ειναι αρρωστες!  :headbang: :headbang: :headbang:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Κανεις και εσυ τα ιδια!

Και χειροτερα!

Να δεις τι ωραια που ειναι να σε ξυπνανε στις 5 το πρωι και να κλεινουν το τηλεφωνο με τη μια και την αλλη μερα να εχεις να πας στη δουλεια!

Δεν γινεται να μας κανει καλα μια γυναικα, ειδικα σε τετοια θεματα που αποτελουν καφριλες! Τηλεφωνα εσυ ? Πετρες στο μπαλκονι σου εγω !! ( το εχω κανει  :2funny: :2funny: :2funny: )

:rockon: :rockon:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
και αντε μετα να αποδειξεις σ αυτην που εχεις διπλα σου πχ...οτι δεν εισαι ελεφαντας!

ΑΚΡΙΒΩΣ! Ο άνθρωπος είχε ξαναφτιάξει την ζωή του, περνούσαν ΤΕΛΕΙΑ με την κοπέλα του, μέχρι που τους είδε μαζί η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ... και τους έκανε απίστευτες υστερικές σκηνές ζηλοτυπίας στην μέση του δρόμου... με αποτέλεσμα να χωρίσουν !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομέρεια: η πρώην κάνει χρήση ψυχοφαρμάκων (επισκέπτεται και ψυχολόγο... "για τα νεύρα της")... και αυτό το "μυστικό" σε συνάρτηση με την ανισσόροπη συμπεριφορά της ήταν ο λόγος που μόλις το ανακάλυψε το παλικάρη την χώρισε, φοβούμενος πλέον και για την ίδια την ζωή του... (π.χ. το πρόσφατο έγκλημα πάθους... Μακριάαα από τέτοιες παλαβιάρες...)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις και εσυ τα ιδια!

Και χειροτερα!

Να δεις τι ωραια που ειναι να σε ξυπνανε στις 5 το πρωι και να κλεινουν το τηλεφωνο με τη μια και την αλλη μερα να εχεις να πας στη δουλεια!

Δεν γινεται να μας κανει καλα μια γυναικα, ειδικα σε τετοια θεματα που αποτελουν καφριλες! Τηλεφωνα εσυ ? Πετρες στο μπαλκονι σου εγω !! ( το εχω κανει  :2funny: :2funny: :2funny: )

Αμα φτασουμε σε τετοια αναλ...τοτε γαμα τα!

Και οχι τιποτε αλλο...αλλα εχω χασει και την σφεντονα μου ρε γμτ!  :2funny: :2funny: :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Κανεις και εσυ τα ιδια!
Και χειροτερα!

:thumbsup:  

Τρέλανε την πριν σε τρελάνει. Λίγο θέλει καμιά 10αριά μέρες και θα σε νομίσει για θεοπάλαβο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αμα φτασουμε σε τετοια αναλ...τοτε γαμα τα!

Και οχι τιποτε αλλο...αλλα εχω χασει και την σφεντονα μου ρε γμτ!  :2funny: :2funny: :2funny:
να σου δανείσω το ...δίκαννο μου?.....και μια σακκούλα αλάτι χοντρό?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμένα με έπερνε τηλ στη δουλειά και έκλαιγε. Και όταν έλειπα με ζήταγε από τους συναδέλφους.. :headbang: Από τότε δίνω μόνο κινητά σε γκόμενες...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε όργια..κοιτάτε που σε λίγο θα μπούν στο θρέντ οι....κυρίες του σάιτ και θα λένε για τα δικά μας καμώματα.....θα τις σφάξω ρεεεεεε................ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
να σου δανείσω το ...δίκαννο μου?.....και μια σακκούλα αλάτι χοντρό?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ταλε....μιας και ερχεσαι και συχνα στη γειτονια μου  (  ;) )  ....περνα και αστο ρε συ ενα απογευμα!Θα το χρειαστω συντομα!

Μου τελειωσαν τα ποτηρια ρε γμτ...και δεν εχω τι αλλο να πεταξω! :huh:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε και ο άνθρωπος... την αγνοούσε παντελώς, ενώ εκείνη συνέχιζε να τον ενοχλεί... με παρακάλια ή απειλές (αναλόγως την εκάστοτε διάθεσή της)... εκείνος είχε ξαναφτιάξει την ζωή του, περνούσαν ΤΕΛΕΙΑ με την κοπέλα του, ΑΛΛΑ τους είδε μαζί η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ... και τους έκανε απίστευτες υστερικές σκηνές ζηλοτυπίας στην μέση του δρόμου... με αποτέλεσμα να χωρίσουν !!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Την τρελή δεν την αγνοείς την τρελαίνεις.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Την τρελή δεν την αγνοείς την τρελαίνεις.

Αν είναι τρελλή... (+ ψυχολογικά διαταραγμένη) είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ με τις υστερικές αντιδράσεις της... π.χ. το πρόσφατο περιστατικό στην Σαντορίνη :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μην μιλάτε για τρελλές....όσοι έχουν εμπειρία απο πραγματικά και ιατρικά βεβαιωμένες τρελλές ξέρουν.......αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...........ρε ένα κανόνι 16άιντσο  ρεεεεεεεεεεεεε...... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Το συμπέρασμα είναι οτι αν πέσεις σε τρελή την έκατσες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom