Μινι καταρδομικη:
Θεσσαλιας 136, Κρυσταλ, καστανοξανθη κοπελα με σωμα παραμελημενο αλλα γενικοτερα συμπαθητικη παρουσια. Μαζι της η Λινα, μιλφακι κλασικο ομορφο με κοντο μαλλι, ευγενεστατη στο σαλονι με πληθυντικο και πολυ καλη αυρα.
Υπηρεσια η καλυτερη που εχω συναντησει στην πορεια μου, η γεματουλα κυρια με το τατου στο λαιμο, εξηγησε τα προγραμματα αναλυτικα με τιμες, τις ωρες των κοριτσιων και τις επομενες βαρδιες οταν ειπα οτι θα παω βολτα, οπου δεν ξυνησε καθολου. Να ειναι καλα και να παιρνουν παραδειγμα και αλλες!
Κωνσταντινουπολεως 132, Βικτωρια, πηγα για να περασω αλλα η ουρα εφτανε μεχρι το Κροκεων που πηγα μετα. Γεματα δωματια και σαλονι, στο σαλονι κοσμος που ειχε ηδη καβατζωσει δωματιο. Το αξιζει η μικρη.
Κροκεων 6, Εμιλυ, πολυ ομορφη λεπτη και ψηλη κοπελα απο Ρουμανια οπως δηλωθηκε, με το στηθος της ελευθερο, το οποιο ηταν πολυ ωραιο και στητο. Για το υψος της δεν ειμαι σιγουρος καθως φοραγε παρα πολυ ψηλα παπουτσια τα οποια δεν την κολακευαν, αν φοραγε κατι αλλο θα ειχα περασει. Στοχοποιηθηκε. Μαζι της η Δαφνη, θα ελεγα οτι μου θυμιζει τη Βικυ που ηταν πιο παλια σε αυτο το στουντιο, δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν εχω περασει μαζι της, αλλα εκει κοντα βρισκεται.