Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Η κυρα Νανσυ παιδια!Μερικοι λεγανε ετσι κ κανει βιζιτες αυτη θα κλαψει κοσμος!Ετσι ειναι,δειτε τιμοκαταλογο που εφτιαξε κ κλαψτε! Στη Μυκονο μπορει κ να τα βρει,ελα κουκλα μου Αθηνα με αυτες τις τιμες-υπηρεσιες να σε δουμε.

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Η κυρα Νανσυ παιδια!Μερικοι λεγανε ετσι κ κανει βιζιτες αυτη θα κλαψει κοσμος!Ετσι ειναι,δειτε τιμοκαταλογο που εφτιαξε κ κλαψτε! Στη Μυκονο μπορει κ να τα βρει,ελα κουκλα μου Αθηνα με αυτες τις τιμες-υπηρεσιες να σε δουμε.

H γκομενα ειναι μεγαλο σουργελο (••••15 min 80euro normal sex, blowjob with condom, different positions••••)!!! Ουτε ο Μαγκτι Γιακουμπ να ηταν! Ας παει στο χωριο της να κονομησει το πορνιδιο!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686

Ακουσε κιαυτη για τα καλαμαρακια.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Τα λεφτά που ζήταγε ήταν πολλά,αλλά σα γυναίκα είναι καλό καυλάκι.

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Μια και δεν ανέβηκε βάζω εδώ την κριτική για Βαλερια που την Κυριακή δούλευε στην Αριστοτέλους 6

Βραδάκι Κυριακής και κατευθύνομαι προς Συγγρού έχοντας στο μυαλό να δω δύο κοπέλες.
Στην Τριγγέτα,η πρώτη με απογοήτευσε.
Στην Αριστοτέλους,η Βαλερια γενικά,με μια πρώτη ματιά,δεν με ενθουσίασε.
Όμως κάτι το αμήχανο σαλοναρισμα κάτι το γλυκά ντροπαλό στυλ της,"έδειξε"αλλιώς μέσα μου οπότε το αποφάσισα.
Από χαρακτηριστικά,η Βαλερια είναι ξανθό Ρωσιδακι.
Με πρόσωπο και χρώματα που δηλώνουν την καταγωγή της.
(Στα μείον τα πειραγμένα χείλη της,δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να ήταν το "πριν" που την έκανε να τα φουσκώσει έτσι παραταιρα)
Αναλογίες με ωραίους χυμούς (για τα γούστα μου) ιδίως ο κώλος της δείχνει αρκετά δίχως να είναι άσχημος.
Στα του δωματίου:
-Αμήχανο,άβγαλτο,ντροπαλό...
Ελάχιστα προκαταρκτικά από μέρους της σαν να ήταν μια γλυκιά πρωτάρα!
-Λύθηκε κάπως όταν εγώ άρχισα την επίθεση (γιατί αν περίμενα απ'αυτήν μάλλον έτσι θα μέναμε...)
Έδειχνε δηλαδή να το νιώθει και να της αρέσουν χάδια,φιλιά και τριψιματα μου αλλά και πάλι...πρωτοβουλία μηδέν!
-Το στοματικό της ήταν της πλάκας:
Ούτε βάθος,ούτε μήκος,ούτε χέρι (ευτυχώς αυτό...) έδειχνε πως δεν το κάνει επίτηδες απλά ότι δεν το κατέχει.
-Είχε ωραίο καβαλημα από πάνω μου,συντονιστηκε καλά και δεν έκλεψε.
Ήταν στενή,φιλιά στο στήθος και στο λαιμό της έδειχνε να τα απολαμβάνει.
Δεν δυσανασχετησε όταν πάτησα γκάζι-ίσα ίσα ακολούθησε τον ρυθμό και κάπως έτσι ήρθε το τέλος.
Ιδιάζουσα περίπτωση,κατάλληλη μόνο για όσους τους αρέσουν αυτού του είδους οι προκλήσεις:
Στην αρχή ένα συγκρατημένο κορίτσι- στα όρια του άβγαλτου,και προς στο τέλος μια αναψοκοκινισμενη Ρωσίδα που όταν αφέθηκε έδειχνε ότι μπορεί να κάνει αυτό που της αρέσει.

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Πειραιως 193, πηγα σημερα με στοχο τα τουμπανα των φωτογραφιων, Κρυσταλ και Παολα. Βγηκαν με τη σειρα που αναφερω πιο πανω.
Η Κρυσταλ ειναι μια λεπτη, ομορφη μελαχρινη κοπελα, καπως ντροπαλη στο σαλονι.
Η Παολα βγηκε μετα και νομιζα οτι επαθα ενα ντεζαβου αφου αν εξαιρεσεις τα εσωρουχα (φοραγανε και οι 2 στριγκαρες, η πρωτη μαυρο και η δευτερη κοκκινο σετ) και το οτι η Παολα εδειξε πιο εμπειρη με σταθερη φωνη και διαφορα στηθους, μοιαζουν πολυ! Ειναι ομορφα κοριτσια με μοντελε κορμια, νεαρες, γοβαρες, ολο το πακετο!
Η τσα2 αρχισε να λεει τα δικα της, απο 50Ε μεχρι τα 200Ε φτασαμε, αυταρχικο ομως δεν κανουν οποτε εφυγα αλλιως λογικα θα περναγα και με τις 2 αφου πηγα για αναγνωριστικη και οπτικα τουλαχιστον ικανοποιηθηκα πληρως!
Απ'οτι καταλαβα για τους παλμαρεδες των μοντελων θα ειναι πολυ καλα, κατι παραπανω δεν ειχα την ευκαιρια να μαθω.

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751

Δοκιμασμενη με γραμμενη κριτικη στο Α204, μονο για κοροιδα, η κοπελα δεν κανει. Ξενερωμενη και απατη. Το μοναδικο θετικο το στηθος της, μεσαιο αλλα στητο θαυμα της φυσης ή του σκιτζη, δεν ειμαι σιγουρος.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.852
Πόντοι
3.715
Δοκιμασμενη με γραμμενη κριτικη στο Α204, μονο για κοροιδα, η κοπελα δεν κανει. Ξενερωμενη και απατη. Το μοναδικο θετικο το στηθος της, μεσαιο αλλα στητο θαυμα της φυσης ή του σκιτζη, δεν ειμαι σιγουρος.

δοκιμασμένη αρκετές φορές με εξαιρετική απόδοση σε πρόγραμμα φυσιολογικής συνεύρεσης αρσενικού-θυληκού. Μου το είχε αναφέρει ότι θα την κάνει για νησί πρόσφατα, τελικά το έκανε. Καλές διακοπές της και με το καλό να επιστρέψει.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Και με εμένα που ζητάω εντελώς διαφορετικά πράγματα από εσένα, ήταν απαράδεκτη.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
δοκιμασμένη αρκετές φορές με εξαιρετική απόδοση σε πρόγραμμα φυσιολογικής συνεύρεσης αρσενικού-θυληκού. Μου το είχε αναφέρει ότι θα την κάνει για νησί πρόσφατα, τελικά το έκανε. Καλές διακοπές της και με το καλό να επιστρέψει.
Την ίδια στιγμή ποστάραμε :cheesy: Τι να πω, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλες!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.852
Πόντοι
3.715
Την ίδια στιγμή ποστάραμε :cheesy: Τι να πω, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλες!

είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικοί δείκτες ικανοποίησης, το σεξ κι ιδιαίτερα η αγοραία υπηρεσία είναι πολύ προσωπικό θέμα.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Mου πηρε λιγη ωρα να αντιληφθω τι σημαινει το "Hello Gentelmans" αλλά ολα ενταξει
Η ίδια τα έχει γράψει φαίνεται :S Τα αγγλικά της είναι κακά και επειδή δεν καταλάβαινε τι της έλεγα παρεξηγήθηκε κιόλας :headbang:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.852
Πόντοι
3.715
Mου πηρε λιγη ωρα να αντιληφθω τι σημαινει το "Hello Gentelmans" αλλά ολα ενταξει

αναρωτιέμαι στα λεφτά που ζητά τι υπηρεσίες προσφέρει που δεν προσφέρει στο στούντιο. Χύσιμο στόμα μάπα; κώλο δίνει; κάτι άλλο;
αν δεν τα κάνει τότε μάλλον έχει πιάσει ακριβό Airbnb και θέλει να κάνει απόσβεση

Edit: Τα είδα...ξεκινούν στα 300 με CIM, CIB, CIF δεν κάνει, κώλος δεν δίδεται.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Βοηθησα την Γκλορια να κανει λογαριασμο εδω για να ενημερωνει μονη της και να συνομιλει με μέλη  αλλα δεν το εχετε εγκρινει ακομα ... πανε πολλες μερες ...

καποιος αδμιν να βοηθησει ? το νικ ναμε της ειναι Glorialove

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21

χαααααα η Αννουλα! Μόνο για εκεί κανει, επόμενη κατρακύλα.... μετάξι!

Το να πω οτι εισαι το καλύτερο λαγωνικό στο φορουμ ειναι λιγο   :kneel:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Βοηθησα την Γκλορια να κανει λογαριασμο εδω για να ενημερωνει μονη της και να συνομιλει με μέλη  αλλα δεν το εχετε εγκρινει ακομα ... πανε πολλες μερες ...

καποιος αδμιν να βοηθησει ? το νικ ναμε της ειναι Glorialove
φτιαχνει λογαριασμο με μειλ

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αυτή φαντάζομαι είναι η Valeria Ind που το παλιό κινητό έληγε σε 101 και ήταν (είναι ακόμη;) η μεγάλη αδυναμία του Νικοτρίβη; Αυτή πρέπει να είναι.
Τελευταία ανάμνηση σε ξανθό πριν κάμποσα χρόνια...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom