You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εχετε απολυτο δικιο να χτυπησεις γυναικα ειναι μεγαλη μαλακια.υπαρχουν και περιπτωσεις που ειναι αναποφευκτο.αν και δεν με τιμα καθολου εχω χαστουκισει δυο φορες γυναικα και ακομα το μετανιωνω που δεν συγκρατηθηκα.την πρωτη την τσακωσα να την εχει στριμωξει ενας καγκουρας γνωστος της και επειδη ειμαι στραβιδης δεν χαριζω καστανο στον αγιο μου την χωρισα.μου κανει σκηνη μετα σε καφε με φιλους μου κλαιγοντας και παρακαλωντας με να μεινουμε μαζι εφοσον δεν ειχε κανει τιποτα,αρνηθηκα πεισματικα...και με αρχισε στις γρηγορες σεκατασταση αμοκ ειχα αποφυγει καμμια εικοσαρια σφαλιαρες ειχα φαει και καμμια δεκαρια εν βρασμω ψυχης την χαστουκισα και εφυγε :'( μια αλλη ειχε πει οτι θα κατσει σπιτι την πετυχαινω εξω την βουταω απο το χερι και φευγουμε θολομενος και οδηγωντας με η καργια γιατι την πηρα αποτομα απο την παρεα της μου σκαει μια χαστουκα ξεγυρισμενη και αντανακλαστικα εφαγε μια αναποδη πριν προλαβει να κατεβασει το χερι της μαλακια μου γιατι της εσκισα το κατω χειλος και την πηραν τα ζουμια και μια τριτη "ασχετο" ανωμαλιαρα γουσταρε ξυλο οταν πηδιομασταν και την εκανα μην ειστε απολυτοι υπαρχουν πολλες περιπτωσεις και καταστασεις δεν ειναι ολα ιδια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρι στην τριτη περιπτωση επρεπε να μεινεις..
Επισκέπτης
φιλε beavis την επομενη φορα που θα βρεθεις αντιμετωπος με μια τοσο σοβαρη κατασταση σου προτεινω να συγκρατηθεις & να την πας σε κανενα βουνο & καλα για γαμησι..
αφου την γδυσεις για τα σχετικα υποτιθεται,παρτης τα ρουχα & φυγε..
γιατι να την δειρεις???
υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να γυρισει σπιτι της ξεβρακωτη??
εγω το εκανα στα 18 μου & μαλιστα ο αδελφος της που ηταν κολληταρι μου με επιβραβευεσε & την εκανε εκεινος τοπι στο ξυλο..
επισης οποτε εσκαγε στην disco της εδινα & απο ενα ρουχο της για να μην ξεχασει ποτε οτι απαγορευεται να ξηγιεται σκουληκιαρικα στα καλα παιδια..
Νικαια rules..
Υ.Γ στειλε το τηλ της ανωμαλιαρας αν το εχεις..
γιατι να την δειρεις???
εγω το εκανα στα 18 μου & μαλιστα ο αδελφος της που ηταν κολληταρι μου με επιβραβευεσε & την εκανε εκεινος τοπι στο ξυλο..
επισης οποτε εσκαγε στην disco της εδινα & απο ενα ρουχο της για να μην ξεχασει ποτε οτι απαγορευεται να ξηγιεται σκουληκιαρικα στα καλα παιδια..
Νικαια rules..
Υ.Γ στειλε το τηλ της ανωμαλιαρας αν το εχεις..
Επισκέπτης
δεν ξερω για τον κουρκουλο,εγω παντως ετσι ενηργησα & ειμαι κατα 99% σιγουρος πως η συγκεριμενη "κυρια",απο την μια δεν θα το ξεχασει μεχρι να πεθανει & απο την αλλη πολυ δυσκολα θα εχει επαναλαβει το ιδιο λαθος..γνωμη μου ειναι πως δεν υπαρχει τιποτε ποιο ακραιο απο το ξυλο αφου σε αυτη την περιπτωση ενεργουμε σαν ζωα & οχι σαν ανθρωποι..pleasuregiver αυτο δεν ειχε κανει και ο κουρκουλος αν δεν κανω λαθος.πλακα θα ειχε αλλα γυμνη θα την βιαζαν μεχρι και οι λυκοι ειναι λιγο ακραιο.το τηλ της το πεταξα απο το '98 μαλακια μου τωρα που ειμαι πιο ωριμος θα χρειαζοταν
αγαπητε μαλλον δεν διαβασες τις περιπτωσεις μου,ειμαι κατα του ξυλου.για δυο χαστουκια μιλαμε ηταν ανταποδοση στα δικα τους χωρις καν να προλαβω να σκεφτω.αν αυτο με κανει ζωο ε ναι λοιπον ειμαι ζωο αουυυυυυ.. λυκος συγκεκριμενα αυτες δεν ηταν ζωα εκτος απο καργιολες που με χτυπησαν πρωτες
Επισκέπτης
Οσο αν το έκανα αυτο σε αντρες,το εχω κάνει απειρες φορες..ακόμα και στην νέα δουλεια μου πρώτη μερα.
Από περιέργεια. Επειδή λες ότι μοιράζεις μπουνιές. Πόσο σου έχει κοστίσει το άθλημα;
Γιατί απ'ό,τι θυμάμαι εγώ μια μπουνιά που έσπασε μια μύτη με τιμές 1998 , κόστισε συνολικά περίπου 5 μύρια δρχ.
lakis33 εντάξει δεν τσακώνομαι με οτι περπατάει κ το μονο μπλέξιμο που εχω ηταν οτι ειχα παει αυτόφωρο επειδη ειχα σπάσει το πόδι του πατερα μιας πρώην(τα ειχαμε 2 χρόνια και την ειχε χτυπήσει μπροστά μου,γενικότερα την χτυπούσε αλλύπητα)και καποιες φορες εχω φύγει ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΩ απο την δουλεια μου..
απλα δεν ανεχομαι πουστιες και ειρωνίες απο αγνώστους και επ΄ίθεση χωρις λόγο ..
απλα δεν ανεχομαι πουστιες και ειρωνίες απο αγνώστους και επ΄ίθεση χωρις λόγο ..
Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα post αλλά θα πω το εξης.
Στην Ελλάδα που για να γαμήσεις (εκτός εξαιρέσεων) πρέπει ή να πληρώσεις
ή να δεσμευτείς,
έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους, οι άντρες που τάζουν στις γκόμενες
λαγούς με πετραχήλια για να τις γαμήσουν και μετά τις παρατάνε.
Αφού έτσι είναι το παιχνίδι θα παίξουμε με αυτόυς τους όρους.
Σχέση θέλεις, Αμε!
Γάμο θέλεις , Αμέ!
Αρραβώνα θέλεις, Αμέ!
Πάρτο πούτσο μου και δρόμο!!!
Στην Ελλάδα που για να γαμήσεις (εκτός εξαιρέσεων) πρέπει ή να πληρώσεις
ή να δεσμευτείς,
έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους, οι άντρες που τάζουν στις γκόμενες
λαγούς με πετραχήλια για να τις γαμήσουν και μετά τις παρατάνε.
Αφού έτσι είναι το παιχνίδι θα παίξουμε με αυτόυς τους όρους.
Σχέση θέλεις, Αμε!
Γάμο θέλεις , Αμέ!
Αρραβώνα θέλεις, Αμέ!
Πάρτο πούτσο μου και δρόμο!!!
γιατι να την δειρεις???
και είσαι περήφανος για αυτό?ήταν έξυπνο και μάγκικο?το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το σκέφτηκες μήπως?όσο για τον αδερφό της,θέλεις αλήθεια να πιστέψουμε ότι σου είπε μπράβο και την έδειρε,και ότι δεν ήρθε μόνος του ή μαζί με τον πατέρα του να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο?
γιατι να την δειρεις???
και είσαι περήφανος για αυτό?ήταν έξυπνο και μάγκικο?το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το σκέφτηκες μήπως?όσο για τον αδερφό της,θέλεις αλήθεια να πιστέψουμε ότι σου είπε μπράβο και την έδειρε,και ότι δεν ήρθε μόνος του ή μαζί με τον πατέρα του να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο?
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Οσο για τις μπαροβιες συμφωνω απολυτα. Μονο για πουτσα. Πουτσα και ξυλο κιολας.
Μην ξεχνάμε και το μπινελίκι
γιατι μην μου πεις οτι μια που γαμήθηκε με 10 κ δεν βρηκε 'τον κατάλληλο για γάμο' οτι στα 35 'απλα θα τύχει' να τον βρει και οχι θα το κάνει απο εξαναγκασμό λόγω βιολογικού ρολογιού?
Έτσι ακριβώς!!! Για να μην τρέφουν αυταπάτες οι ευκολόπιστοι
PS: μέχρι και παράθεση 3 σελίδες πίσω έκανα ρε πούστη μου!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κάθισα και διάβασα όλο το thread...τα περισσότερα που γράφονται από άντρες και γυναίκες είναι πολύ σωστα...οπότε να γράψω και εγώ μια γνώμη θα είναι πλεονασμός καθώς θα συμφωνεί με κάποιου άλλου, μόνο κάποιες επισημάνσεις.....
σχετικά με το ξύλο...απαράδεκτο να χτυπάς γυναίκα αλλα..κάποιες φορές σε φέρνουν σε τέτοιο σημείο που το κάνεις και μετά το μετανιώνεις,σημειωτέον δεν έχω χτυπήσει ποτέ παρ ότι 2 φορές έφτασα πολύ κοντά...........και 2ον όποιος μπορέσει και καταλάβει πλήρως μια γυναίκα,το πως σκέφτεται και τι κρύβει βαθειά μέσα της ,και το γράψει σε βιβλίο θα είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας.....κανείς μας δεν το έχει καταφέρει,και όποιος πει ότι το έκανε είναι βαθιά γελασμένος......δυστυχώς η εξέλιξη της κοινωνίας μας οδηγεί και τις οδηγεί σε λάθος μονοπάτια...αυτά προς το παρόν σε γενικές γραμμές και θα επανέλθω εξετάζοντας κατά περίπτωση τις καταστάσεις που θα προκύψουν...
φιλιά σε όλους....talos.. ο προσπαθών να τις καταλάβει και αποτέλεσμα..παπάρια μάντολες....
σχετικά με το ξύλο...απαράδεκτο να χτυπάς γυναίκα αλλα..κάποιες φορές σε φέρνουν σε τέτοιο σημείο που το κάνεις και μετά το μετανιώνεις,σημειωτέον δεν έχω χτυπήσει ποτέ παρ ότι 2 φορές έφτασα πολύ κοντά...........και 2ον όποιος μπορέσει και καταλάβει πλήρως μια γυναίκα,το πως σκέφτεται και τι κρύβει βαθειά μέσα της ,και το γράψει σε βιβλίο θα είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας.....κανείς μας δεν το έχει καταφέρει,και όποιος πει ότι το έκανε είναι βαθιά γελασμένος......δυστυχώς η εξέλιξη της κοινωνίας μας οδηγεί και τις οδηγεί σε λάθος μονοπάτια...αυτά προς το παρόν σε γενικές γραμμές και θα επανέλθω εξετάζοντας κατά περίπτωση τις καταστάσεις που θα προκύψουν...
φιλιά σε όλους....talos.. ο προσπαθών να τις καταλάβει και αποτέλεσμα..παπάρια μάντολες....
εδω σαυτη την φάση επρεπε να ημουν μπροστά..ο γερακος αυτος ηταν γνωστός στην κόρινθο..δειτε ΠΩΣ εχει καταντήσει ο σημερινός ελληνας..καταγραφει στο κινητο τον ξυλοδαρμό του γέρου και αυνανίζεται..
Για τον πούτσο καβάλα ο χοντρός, η λούγκρα που τραβάει και ο κόσμος που απλώς βλέπει...
α ρε Ελλαδιστάαανν...
κάθισα και διάβασα όλο το thread...τα περισσότερα που γράφονται από άντρες και γυναίκες είναι πολύ σωστα...οπότε να γράψω και εγώ μια γνώμη θα είναι πλεονασμός καθώς θα συμφωνεί με κάποιου άλλου, μόνο κάποιες επισημάνσεις.....
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πετύχει σημαντικότερα και δυσκολότερα επιτεύματα, από το να καταλάβουν έναν άλλον άνθρωπο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 315
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις