Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω μια πρωην γνωστη η οποια ηταν με ενα φιλο μου και του το επαιζε παρθενα και οταν το κανανε για πρωτη φορα ειχε φροντισει να ειναι στις τελευταιες μερες της περιοδου ωστε να μπορεσει να το αποδειξει κι ολας.......... :2funny: μετα βεβαια μαθαμε οτι ειχε κανει 3 εκτρωσεις :)

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παρθένες  είναι δύσκολο να βρεθούν πρέπει να τις πάρουμε από το Δημοτικό, αλά να τις ρωτάμε με πόσους έχουν πάει ξέροντας ότι θα μας πουν ψέματα είναι μαλακία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το γιατι θα πρεπει ενας αντρα να μπει στο τριπακι του να προβληματιστει για το ποσους εχει παει μια κοπελα (ειτε ρωτωντας την ευθεως ειτε σε ενα φορουμ ειτε μονος του) και εν συνεχεια να προβληματιστει και η κοπελα για την απαντηση που θα πρεπει να δωσει.......δε με προβληματιζει ουτε η ιδια η ερωτηση ουτε η απαντηση αλλα ολη η διεργασια πριν απο αυτες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι κι αλλιώς, η παρθένα μόλις δει ότι το πράμα πάει για σοβαρά αν είναι να την κάνει θα την κάνει επί τόπου και όχι μετά από 20 χρόνια. Θα πει κάτι του τύπου "είμαι πολύ μικρή ακόμα", ή "θέλω κι άλλες εμπειρίες" (δηλαδή γαμήσια και ξεκωλιάσματα) και θα το παίξει γκόμενα όσο την παίρνει.

Και συμφωνώ για τις γκαρσόνες. Έχουν μάθει να είναι πουτανίτσες και να καμακώνονται με φραπεδορουφήχτρες που αν τους έβλεπες ούτε που θα τις ακούμπαγες. Μακριά από όποια έχει περάσει από πόστο σε καφετέρια/μπαρ/κλαμπ και συναφή ιδρύματα.

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
οι καριες μας εχουν κλεισει το σπιτι αυτος ειναι ο θριαμβος τους..η χορηγια δεν εχει τελειωμο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
mounitsa του κολλητου μου η γυνμαικα του έλεγε οτι δεν ειχε κάνει ποτε στοματικό..βέβαια ημασταν ίδια σχολή και έπινε το υγρό πύρ απο πολλά παιδάκια..αυτουνου βέβαια του το έπαιξε την πρώτη φορά οτι δεν ειναι τέτοια κ οτι ΜΟΝΟ με προφυλακτικό κάνει στοματικό και οτι δεν της αρέσει..
αλλο αν ηταν το αγαπημένο της :P
δεν με πίστευε αυτός οταν του τα λεγα...
μετά χώρισαν γιατι τον κεράτωνε συνεχώς..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οσο για το δευτερο quote που εκανα, εχω δει πολλους αντρες να απομακρυνονται απο σωστες κοπελες επειδη αυτες χαρακτηριζονται ως ξεκωλα κτλ κτλ και ολα αυτα επειδη καποιος μαλακας ετυχε να τις παρει απο πισω η να τις τσιμπουκωσει και να το κανει βουκινο. Big Deal, λες και θα κραταει τον κωλο της η το στομα της για εμας.

Οι "σωστές κοπέλες" δε ξεκωλιάζονται/τσιμπουκώνονται με "μαλάκες"!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mounitsa του κολλητου μου η γυνμαικα του έλεγε οτι δεν ειχε κάνει ποτε στοματικό..βέβαια ημασταν ίδια σχολή και έπινε το υγρό πύρ απο πολλά παιδάκια..αυτουνου βέβαια του το έπαιξε την πρώτη φορά οτι δεν ειναι τέτοια κ οτι ΜΟΝΟ με προφυλακτικό κάνει στοματικό και οτι δεν της αρέσει..
αλλο αν ηταν το αγαπημένο της :P
δεν με πίστευε αυτός οταν του τα λεγα...
μετά χώρισαν γιατι τον κεράτωνε συνεχώς..

ε τι να κανουμε ειπαμε υπαρχουν και μαλακες και μαλακισμενες........η ζωη τα εχει ολα :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Todok βγαλμένος απο την ζωή..μακραν απο τα πιο αγαπημένα μου ποστ ειναι τα δικά σου άρχοντα..

mounitsa με πόσους εχεις πάει? :P με 3(τρείς) ε? :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μα εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το γιατι θα πρεπει ενας αντρα να μπει στο τριπακι του να προβληματιστει για το ποσους εχει παει μια κοπελα (ειτε ρωτωντας την ευθεως ειτε σε ενα φορουμ ειτε μονος του) και εν συνεχεια να προβληματιστει και η κοπελα για την απαντηση που θα πρεπει να δωσει.......δε με προβληματιζει ουτε η ιδια η ερωτηση ουτε η απαντηση αλλα ολη η διεργασια πριν απο αυτες

Γι'αυτό οι μυαλωμένοι άντρες σας θεωρούν όλες πουτάνες για γαμήσι και μετά πέταμα, άλλο αν πουλάνε παραμύθι για να γαμήσουν!

"Ναι μωρό μου, δε με ενδιαφέρει το παρελθόν, αχ, τι ωραία που έχεις εμπειρίες, ναι μωρό μου, φάτον κι από μένα για να αποκτήσεις κι άλλη μία εμπειρία"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παρθενα ειμαι λαπλας.........περιμενω να παντρευτω :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Έτσι κι αλλιώς, η παρθένα μόλις δει ότι το πράμα πάει για σοβαρά αν είναι να την κάνει θα την κάνει επί τόπου και όχι μετά από 20 χρόνια. Θα πει κάτι του τύπου "είμαι πολύ μικρή ακόμα", ή "θέλω κι άλλες εμπειρίες" (δηλαδή γαμήσια και ξεκωλιάσματα) και θα το παίξει γκόμενα όσο την παίρνει.

Και συμφωνώ για τις γκαρσόνες. Έχουν μάθει να είναι πουτανίτσες και να καμακώνονται με φραπεδορουφήχτρες που αν τους έβλεπες ούτε που θα τις ακούμπαγες. Μακριά από όποια έχει περάσει από πόστο σε καφετέρια/μπαρ/κλαμπ και συναφή ιδρύματα.

Μετα ομως ξερεις τι θα λες/λετε/λεμε αν μας αφησει η οποια παρθενα σε ενα τοσο κρισιμο σταδιο? Οτι ηταν πουτανα, και οτι δεν ξαναμπλεκουμε με παρθενες αγαμητες κτλ κτλ κτλ...

Οποτε απο εμας, παλι χαμενη θα βγει. Αυτη ειναι η μαλακια. Οχι οτι θα υπερασπιστω καμια, αλλα μου τη σπαει να βλεπω και αντρες απλα να τους φταινε τα παντα.

Οσο για τις μπαροβιες συμφωνω απολυτα. Μονο για πουτσα. Πουτσα και ξυλο κιολας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γι'αυτό οι μυαλωμένοι άντρες σας θεωρούν όλες πουτάνες για γαμήσι και μετά πέταμα, άλλο αν πουλάνε παραμύθι για να γαμήσουν!

"Ναι μωρό μου, δε με ενδιαφέρει το παρελθόν, αχ, τι ωραία που έχεις εμπειρίες, ναι μωρό μου, φάτον κι από μένα για να αποκτήσεις κι άλλη μία εμπειρία"

ρε συ τοντοκ με απογοητευεις.......σε περιμενα πιο πνευματωδη......υπαρχει λογος να συζητηθει το παρελθον??????????για τον οποιοδηποτε λογο??????? δε λεμε η αλλη να εχει γινει σαμπρελα και σιφωνι και να την εχει περασει η αττικη........αλλα η κουβεντα προεκυψε απο την ευκολια με την οποια κανουν σεξ οι γυναικες των δυτικων κοινωνιων....και η απαντηση μου ειναι (Εχοντας ζησει εξω) οτι κανεις δεν ασχολειται με τα στερεοτυπα και τα ταμπου που υπαρχουν στην ελλαδα.....επομενως εφοσον καποιοι επιμενουν να τα υποστηριζουν αυτα τα στερεοτυπα θα συνεχισουν να στηνουν ξωβεργα μπας και βρεθει καμια ή κανενας να γαμησουν ή να γαμηθουν

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οχι, δε θα πω ότι δε ξαναμπλέκω με παρθένες, θα πω καλύτερα που την πήδηξα πρώτος και όχι αφού γυρίσει με 1002!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
mounitsa μην το λες γιατί θα αρχίσουν να σε ζητούν πολύ και δεν θα ξέρεις ποιον να διαλέξεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ρε συ τοντοκ με απογοητευεις.......σε περιμενα πιο πνευματωδη......υπαρχει λογος να συζητηθει το παρελθον??????????για τον οποιοδηποτε λογο??????? δε λεμε η αλλη να εχει γινει σαμπρελα και σιφωνι και να την εχει περασει η αττικη........αλλα η κουβεντα προεκυψε απο την ευκολια με την οποια κανουν σεξ οι γυναικες των δυτικων κοινωνιων....και η απαντηση μου ειναι (Εχοντας ζησει εξω) οτι κανεις δεν ασχολειται με τα στερεοτυπα και τα ταμπου που υπαρχουν στην ελλαδα.....επομενως εφοσον καποιοι επιμενουν να τα υποστηριζουν αυτα τα στερεοτυπα θα συνεχισουν να στηνουν ξωβεργα μπας και βρεθει καμια ή κανενας να γαμησουν ή να γαμηθουν

Άμα σου αρέσει να κάνεις σεξ με ευκολία, τότε να μην το παίζεις δύσκολη και ντίβα! Όχι να έχουμε τη μέση ελεεινίδα φασόλα με τα κρεμαστα βυζιά και τους πεσμένους κώλους να έχει πάρει μια καραβιά και να το παίζει γκόμενα και να κάνει καψώνια!

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
μα ρε τοντοκ θα σου πει η φασολαδα καλε μου χρειαζεται και λιγο μυστηριο...μην τα θελεις ολα ετοιμα...ειναι εγκεφαλικο το ζητημα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
mounitsa ασε τους δυτικους στην απέξω..
μιλας για Bi,πουτάνας γιους, swingers κλπ..
αν ειναι να καταντήσει ο έλληνας να πληρώνει για να του γαμάνε την γυναικα για να 'ειναι σαν τους δυτικούς' τότε γάμα τα..
και να σου πω κ κατι αλλο..
ο ελληνας σκέφτεται(ειδικά επαρχια):πως να παντρευτω μια γυναικα που την εχει χύσει ο μισός πεζόδρομος με τις καφετέριες?αυτη θα μεγαλώσει τα παιδιά μου?τι θα πουν οι γονείς μου?

οι δυτικοί ειναι και 'ο μη κμομπλεξισμός τους' ειναι μια μαλακία και μισή..γιατι και εγώ εχω κάνει εξωτερικό και εβλεπες καρίολες που τις εχει σκίσει ολος ο ντουνιάς να με ανακρίνουν για το πόσες εχω γαμήσει ή εβλεπες παντρεμενους να πηγαινουν στον κουμπάρο την γυναίκα..η δυση ειναι ΣΚΑΤΑ σαυτα...δεν σου λεω να ειμαστε ανατολή αλλα όχι και να κάνουμε οτι κάνει καθε στραβοχυμένος δυτικομαλάκας..
γιατι αν εσυ ηξερες οτι η μητέρα σου εχει γυρίσει με 15 αντρακλες πριν τον πατέρα σου και μάλιστα 'περνούσε καλά' πώς θα ένιωθες???αυτο  θελει να αποφύγει ο ανδρας: το να γελάνε πισω απο την πλατη του κ να τον κοροιδεψει μια μαλάκω..
γιατι μην μου πεις οτι μια που γαμήθηκε με 10 κ δεν βρηκε 'τον κατάλληλο για γάμο' οτι στα 35 'απλα θα τύχει' να τον βρει και οχι θα το κάνει απο εξαναγκασμό λόγω βιολογικού ρολογιού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom