Δεν υπάρχει 3,2,4,5. Αν δεν έχει πάει με κανέναν επαληθεύεται οπότε ο αριθμός είναι 0. Αν δεν είναι 0 τότε είναι άγνωστος που μπορεί και να τείνει στο άπειρο. Δεν ρωτάς γυναίκα πάντως, γιατί ο αριθμός που θα σου πει είναι ο μοναδικός που δεν είναι σωστός. Αν π.χ. σου πει 3 τότε ξέρεις ότι ο αριθμός των ανδρών με τον οποιο έχει πάει σαφώς δεν είναι μηδέν και παίζει να είναι ο οποιοσδήποτε φυσικός αριθμός πλην του 3 !!!!!
[quote author=lakis33]
Έχεις δει πολλές που να μην μπόρεσαν να παντρευτούν ενώ ήθελαν επειδή χαρακτηρίσθηκαν ξέκωλες;[/quote]
Σε αυτα τα δυο post, ναι μεν παρουσιαζεις κατι το φαινομενικα σωστο, αλλα για εμενα εισαι καπως "εκτος" οπως ειπα.
Και αυτο θεωρω γιατι οση πιστη δειχνεις να εχεις στην μελλουσα γυναικα σου η οποια ειναι παρθενα, αλλο τοσο απολυτος και "απιστος" γινεσαι αρκετα ευκολα.
Και τι εγινε αν δεν σου πει με ακριβεια με ποσους πηγε δηλαδη? Εμενα πχ αν με ρωτησει μια γυναικα, αν συνυπολογισω και τις πουτανες που κανονικα "δεν μετρανε" αλλα αποτελουν επαφη, τοτε πραγματικα δεν εχω ιδεα το ποσες ειναι. Θα επρεπε να ειναι αυτος λογος για να χαλασει κατι το οποιο εχει ξεκινησει θετικα? Δεν ειναι εκτος πραγματικοτητας αυτο?
Και αν σου πει μηδεν, πως μπορεις να το επαληθευσεις? Μπορει ο υμενας να εχει σπασει απο κατι αλλο, και να ειναι γενικα ανοιχτη λογω σωματοτυπου, και να μην πονεσει στην πρωτη επαφη. Πως ξερεις οτι θα ειναι παρθενα? Μπορει να τον εχει φαει ποσες φορες και να ειναι πιο στενη και απο τη μυτη μου. Και να ματωνει κιολας. ( μου εχει τυχει )
Γιατι αντιμετωπιζεις με τοση απολυτοτητα τα εκτος του οικου σου, και τα εντος τα αντιμετωπιζεις με αλλα μετρα και αλλα σταθμα? Προφανως και αυτη που διαλεξες, για τα δικα σου μετρα θα ειναι οσο το δυνατον σωστοτερη, αλλα δεν σημαινει οτι αυτες που "καταδικαζεις" ειναι απαραιτητα χειροτερες επειδη φαινομενικα δεν ηταν αυτες που θα ηθελες ( η θα θελαμε ) να ηταν.
Οσο για το δευτερο quote που εκανα, εχω δει πολλους αντρες να απομακρυνονται απο σωστες κοπελες επειδη αυτες χαρακτηριζονται ως ξεκωλα κτλ κτλ και ολα αυτα επειδη καποιος μαλακας ετυχε να τις παρει απο πισω η να τις τσιμπουκωσει και να το κανει βουκινο. Big Deal, λες και θα κραταει τον κωλο της η το στομα της για εμας.