Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αν θελουν να ειναι οι πρωτοι ας ειναι και ετοιμοι να φανε το κερατο της ζωης τους στη συνεχεια......και το λεω με πασα κυνικοτητα και ρεαλισμο αυτο το τελευταιο.......εκτος αν πιστευεις με ακρατο ρομαντισμο οτι μια γυναικα θα αρκεστει μονο σε εναν αντρα τον οποιο γνωρισε στα 18 τον αγαπησε και τον παντρευτηκε και δε θα της τη βαρεσει ξαφνικα μετα απο 5-6 χρονια (ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε) να δοκιμασει και κανενα δευτερο ή τριτο σερνικο........οπως και μια γυναικα φυσικα ονειρευεται τον αντρα που θα φαντασιωνεται μονο τα δικα της οπισθια, στηθια, προσωπο και που η κλωντια σιφερ θα ωχρια μπροστα της στα ματια του και που φυσικα θα της ειναι αιωνια πιστος........φρουδες ελπιδες κοινως :)

δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία των ρομαντικών οποτε δεν μπορώ να απαντήσω..κυνηγάμε τις φρούδες ελπίδες μέχρι τέλους..τι να κάνουμε,καποιος πρεπει να ειναι κ ο ρομαντικός σε αυτη την γή :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
lakis33 αν πας με αυτη τη νοοτροπια παντως δεν αμφιβαλλω για τις αποψεις που εχεις σχηματισει.

Συμφωνω εν μερη με αυτα που λες, αλλα οχι για τους λογους που τα λες, και οχι ετσι οπως τα λες. Κατα τη γνωμη μου ωρες ωρες εισαι εκτος πραγματικοτητας, χωρις να θελω να θιξω τα λεγομενα σου καθως και για σενα το ιδιο μπορει να ειμαι και εγω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Άλλη μια χιλιοειπωμένη μαλακία.Την έχω ακούσει εκατομμύρια φορές. Ωστόσο ΟΛΟΥΣ οσους ξέρω που τους κεράτωσαν οι γυναίκες τους , καμμία δεν ήταν παρθένα όταν είχε παντρευτεί ...

Και δεν αναφέρομαι σε 3-4 , αλλά σε δεκάδες.

ε και αλλες μερικες δεκαδες που αντιστοιχα οι γυναικες τους ηταν παρθενες......το θεμα ειναι οτι απο το συνολο των κερατων που υπαρχουν ουτε τα μισα δε γινονται γνωστα οποτε τι να λεμε.......απλα θεωρω αφυσικο μια γυναικα να μπορει να ζησει ολη της τη ζωη εχοντας παει με εναν μονο αντρα......καποια στιγμη θα την αγγιξει η περιεργεια.......ή καποιος επιτηδειος τελος παντων......και θα το κανει.......οπως αντιστοιχα θεωρω απιθανο το ενδεχομενο ενας αντρας να μη σκεφτει να απατησει τη γυναικα του ή ακομα και να το κανει......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Υπερτιμημενο το βρισκω το θεμα του ξεπαρθενιασματος........σιγα τα αιματα.......στην κυριολεξια........

δεν ειναι  το σέξ φίλτατη μουνίτσα..
ειναι οτι εκεινη την στιγμή εχεις την τιμή να εισαι ο πρώτος της..
εστω και αν ειναι υπερτιμημένο ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ειναι κατι το μοναδικό και το ιερό(για την κοπέλα) και πρεπει να το σεβόμαστε..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ε και αλλες μερικες δεκαδες που αντιστοιχα οι γυναικες τους ηταν παρθενες......το θεμα ειναι οτι απο το συνολο των κερατων που υπαρχουν ουτε τα μισα δε γινονται γνωστα οποτε τι να λεμε.......απλα θεωρω αφυσικο μια γυναικα να μπορει να ζησει ολη της τη ζωη εχοντας παει με εναν μονο αντρα......καποια στιγμη θα την αγγιξει η περιεργεια.......ή καποιος επιτηδειος τελος παντων......και θα το κανει.......οπως αντιστοιχα θεωρω απιθανο το ενδεχομενο ενας αντρας να μη σκεφτει να απατησει τη γυναικα του ή ακομα και να το κανει......

μουνιτσα μην εισαι τοσο απόλυτη..υπαρχουν κ τετοιες κοπέλες και ΝΑΙ και τετοιοι αντρες..κ ξέρω αρκετες-ους..
δες το οπως μια θρησκεία..μια εχεις για όλη σου την ζωή..ετσι το βλέπουν αυτοι οι ανθρωποι κ ειναι ΣΕΒΑΣΤΟ..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία των ρομαντικών οποτε δεν μπορώ να απαντήσω..κυνηγάμε τις φρούδες ελπίδες μέχρι τέλους..τι να κάνουμε,καποιος πρεπει να ειναι κ ο ρομαντικός σε αυτη την γή :P

laplace και εγω ειμαι ρομαντικος φιλε, ξερω τι εννοεις με το post αυτο αλλα κατα την γνωμη μου ο ρομαντισμος ( η οποια αλλη λεξη θελετε ) δεν μπορει να σκαλωνει στα του σωματος ρε φιλε.

Δηλαδη ειναι τιγκα ρατσιστικο να καθεσαι εσυ να ψαχνεις μια παρθενα, οταν εχεις γαμωκοπησει το μισο γυναικειο πλυθησμο. Ειναι υποκριτικο μεχρι τελους, υποτιμητικο για την γυναικα με την οποια ισως χτισεις τη ζωη σου, και μειωτικο για εσενα, και την νοημοσυνη και των δυο σας.

Ο ρομαντισμος κρυβεται σε αλλα πραγματα και οχι στο αν ο υμενας που εχει η τρυπα τους σκιστηκε απο εσενα η απο καποιον αλλο ασχετο. Γιατι ο πρωτος που ανοιγει το μουνι της γυναικας, διευρυνει και το μυαλο της, και οσο ανοιγει το μυαλο της γυναικας, το μουνι της εχει την ταση να ανοιγει και αυτο με γεωμετρικη προοδο, και αυτο δεν θα ηταν κατι ευχαριστο για κανεναν απο τους δυο σας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δεν ειναι κακο να εισαι ρομαντικος :) απλα προσεχε τις ανωμαλες προσγειωσεις....γιατι θα γεμισουμε θρεντ :P εγω παλι ειμαι πιο πολυ φαν του ρεαλισμου.....

λαπλασακο το θεμα ειναι την κοπελα γενικα να τη σεβομαστε και οχι να γαμαμε αλλες γκομενες και πουτανες εφοσον εχουμε σχεση......ο φιλτατος λακης για παραδειγμα μπορει να σεβαστηκε την αρραβωνιαρα του και μελλουσα γυναικα του επειδη ηταν παρθενα και ηταν ο πρωτος της και μπραβο του και τιμη του αλλα εφοσον γαμαει αλλες γυναικες για μενα εχει παψει πλεον ο οποιοσδηποτε σεβασμος και μιλαμε για εξεφτελισμο της αρραβωνιαρας-πρωην-παρθενας.....οποτε αν ειναι να κερδισω εναν απο τους δυο σεβασμους θα προτιμησω τον δευτερο γιατι ο πρωτος ειλικρινα με αφηνει αδιαφορη :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα μην εισαι τοσο απόλυτη..υπαρχουν κ τετοιες κοπέλες και ΝΑΙ και τετοιοι αντρες..κ ξέρω αρκετες-ους..
δες το οπως μια θρησκεία..μια εχεις για όλη σου την ζωή..ετσι το βλέπουν αυτοι οι ανθρωποι κ ειναι ΣΕΒΑΣΤΟ..

ισως να ακουγομαι απολυτη αλλα δεν ειμαι.....και φυσικα υπαρχουν ανθρωποι οπως ακριβως τους περιγραφεις....μια χουφτα ομως.....μιλαω βλεποντας τι συμβαινει γυρω μου......απλα θεωρω πιο εφικτη μια σχεση με αλλες σταθερες για τους λογους που περιγραφει με ακριβεια ο αναλ......αλλα προφανως ο καθενας μας θετει διαφορετικες σταθερες και μεταβλητες στις σχεσεις του και καλα κανει δεν ειμαι εδω ουτε για να τον κρινω ουτε για να με κρινει :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Anal_Hunter καταλαβαίνω οπως το λες και συμφωνώ φίλε μου με τον σαφέστατο και λογικά τεκμηριωμένο συλλογισμό σου!για τον ρομαντισμό δεν αναφέρομαι στην παρθενιά συγκεκριμένα αλλα στο οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρεθει γυναικα που να θέλει όλη της την ζωη να ειναι με έναν μόνο ανδρα )
δηλαδη απορρίπτω λογικές του στυλ οτι ΠΟΤΕ μια γυναικα δεν μπορει να μεινει μονο με εναν αντρα ή ενας αντρας με μια γυναίκα για πάντα χωρις να κερατώσουν κλπ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι μωρε λαπλας ενταξει δεν ειμαστε αφοριστικοι (εγω δηλαδη) απλα μιλαμω με βαση τα ποσοστα και τι αυτα δειχνουν......φυσικα και υπαρχουν τετοι ανθρωποι ειπαμε απλα ειναι ελαχιστοι.......αν τωρα ειναι τυχεροι να βρεθουν μεταξυ τους τοτε αυτο ειναι καλο.......αλλα συνηθως δε συμβαινει ετσι.....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Anal_Hunter καταλαβαίνω οπως το λες και συμφωνώ φίλε μου με τον σαφέστατο και λογικά τεκμηριωμένο συλλογισμό σου!για τον ρομαντισμό δεν αναφέρομαι στην παρθενιά συγκεκριμένα αλλα στο οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρεθει γυναικα που να θέλει όλη της την ζωη να ειναι με έναν μόνο ανδρα )
δηλαδη απορρίπτω λογικές του στυλ οτι ΠΟΤΕ μια γυναικα δεν μπορει να μεινει μονο με εναν αντρα ή ενας αντρας με μια γυναίκα για πάντα χωρις να κερατώσουν κλπ

Α οκ συγγνωμη λαθος καταλαβα τοτε.

Μπορει να μεινει καποιος για παντα με καποιον αλλον/αλλη, αυτο ειναι σιγουρο, και αρκετα ευκολο. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι αν πραγματικα αυτος/αυτη που θα το κανει αυτο το θελει πραγματικα.

Γιατι αν δεν το θελει, τοτε ερχεται το προβλημα, στα Χ χρονια σχεσης. Και γαμιουνται ολα, και μενουμε μαλακες και τις λεμε πουτανες. Ενω επρεπε να κοιταζομαστε στον καθρεφτη και να λεμε : Μπραβο μαλακα χαραμισες τη ζωη σου ( η τα Χ χρονια ) για αυτη την μαλακω.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως ΘΡΙΑΜΒΟΣ των ελληνίδων ειναι το οτι ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ εχουν καταφέρει με τα καμώματα τους να κάνουν τους έλληνες να θεωρούν πουτάνες ακόμα και όσες εχουν πάει όντως με λίγους..δηλαδη ειναι τέτοιος ο φόβος που μας εχουν δημιουργήσει που αυτος οδηγει στην απαξίωση όλων τους..
και αυτο μας οδηγει σε απόλυτες απόψεις του στυλ ή παρθενες η καριόλες..

Anal_Hunter δεν διαφωνώ σε κάτι.και εμεις πρεπει να κανουμε την αυτοκριτική μας φίλε,σαφώς και απο εκει πρεπει να ξεκινήσουμε..θα μου πεις:εσυ λαπλάς την κάνεις?προσπαθώ φίλε να κάνω αυτοκριτική και ίσως να βελτιώνομαι με αυτην κ νομίζω οτι ειμαι σε καλό δρόμο..το μέλλον θα δείξει,δεν διαφωνω σε τπτ απο όσα λες..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν θελουν να ειναι οι πρωτοι ας ειναι και ετοιμοι να φανε το κερατο της ζωης τους στη συνεχεια......και το λεω με πασα κυνικοτητα και ρεαλισμο αυτο το τελευταιο.......εκτος αν πιστευεις με ακρατο ρομαντισμο οτι μια γυναικα θα αρκεστει μονο σε εναν αντρα τον οποιο γνωρισε στα 18 τον αγαπησε και τον παντρευτηκε και δε θα της τη βαρεσει ξαφνικα μετα απο 5-6 χρονια (ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε) να δοκιμασει και κανενα δευτερο ή τριτο σερνικο........οπως και μια γυναικα φυσικα ονειρευεται τον αντρα που θα φαντασιωνεται μονο τα δικα της οπισθια, στηθια, προσωπο και που η κλωντια σιφερ θα ωχρια μπροστα της στα ματια του και που φυσικα θα της ειναι αιωνια πιστος........φρουδες ελπιδες κοινως :)

Ενώ η μη παρθένες δε θα σκεφτούν να πάνε με τον πρώην ή με αυτόν που τις ξεπαρθένιασε, ούτε θα πουν "μπροστά σε τόσους πούτσους τι είναι ένας ακόμα"...

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά καλά είναι οι γυναίκες να μην πάνε  με πολλούς αλά όταν εμείς θέλουμε να πάμε με καμιά 100αρα δεν γίνεται τα νούμερα δεν βγαίνουν γιατί οι γυναίκες είναι περισσότερες, και μην παραμένουμε να είναι και παρθένες

Επισκέπτης
laplace και εγω ειμαι ρομαντικος φιλε, ξερω τι εννοεις με το post αυτο αλλα κατα την γνωμη μου ο ρομαντισμος ( η οποια αλλη λεξη θελετε ) δεν μπορει να σκαλωνει στα του σωματος ρε φιλε.

Δηλαδη ειναι τιγκα ρατσιστικο να καθεσαι εσυ να ψαχνεις μια παρθενα, οταν εχεις γαμωκοπησει το μισο γυναικειο πλυθησμο. Ειναι υποκριτικο μεχρι τελους, υποτιμητικο για την γυναικα με την οποια ισως χτισεις τη ζωη σου, και μειωτικο για εσενα, και την νοημοσυνη και των δυο σας.

Ο ρομαντισμος κρυβεται σε αλλα πραγματα και οχι στο αν ο υμενας που εχει η τρυπα τους σκιστηκε απο εσενα η απο καποιον αλλο ασχετο. Γιατι ο πρωτος που ανοιγει το μουνι της γυναικας, διευρυνει και το μυαλο της, και οσο ανοιγει το μυαλο της γυναικας, το μουνι της εχει την ταση να ανοιγει και αυτο με γεωμετρικη προοδο, και αυτο δεν θα ηταν κατι ευχαριστο για κανεναν απο τους δυο σας.

Κοίτα απλά σχολιάσα κάτι χιλιοειπωμένο! Ειλικρινά το ακούω πολύ μα πάρα πολύ συχνά αυτό! Το ότι δηλ. αν έχεις ξεπαρθενιάσει μια γυναίκα θα σε κερατώσει σίγουρα. Και αναρωτιέμαι , αυτές που το λένε (συνήθως το λένε γυναίκες που δεν παντρεύονται τον πρώτο τους ή οι άνδρες αυτών των γυναικών) έχουν συγκρίνει δεδομένα; Έχουν στοιχεία ότι αυτές που παντρεύτηκαν τον πρώτο τους τον κερατώνουν πιο συχνά από αυτές που παντρεύτηκαν τον 13ο;

Στην τελική εδώ ποιός είναι ο απόλυτος και ο φορών παρωπίδες; Εγώ δεν έβαλα κανένα καλούπι , ούτε έκανα καμία γενίκευση.

Για να γελάσουμε τώρα ...

Πρόσφατα άκουσα περίπτωση διαζυγίου. 25άρης είχε παντρευτεί 30άρα σερβιτότρα με παιδί 5 ετών. Μετά από ένα χρόνο τον παράτησε για έναν 20χρονο ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
anos πλεον και παρθένα να ειναι θα εχει πάρει στάνταρ τις 5-6 πιπούλες της σε διαφορετικά άτομα( στην γυναικεία και bi αργκό : 'φασώματα' )
οπότε δεν ειναι  τοσο απλά:η πουτανα ή παρθένα..

lakis33 εγω απο εναν νέο συναδελφο έμαθα οτι εχει παντρευτει γυναίκα 1ο χρόνια μεγαλυτερη του με 2 παιδια και τον τρέχει μάλιστα κ του το ρίχνει το κερατωματάκι..αυτες κυριαρχούν πλέον..και χάσαμε επειδη ειχαμε πολλούς Εφιάλτες..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κοίτα απλά σχολιάσα κάτι χιλιοειπωμένο! Ειλικρινά το ακούω πολύ μα πάρα πολύ συχνά αυτό! Το ότι δηλ. αν έχεις ξεπαρθενιάσει μια γυναίκα θα σε κερατώσει σίγουρα. Και αναρωτιέμαι , αυτές που το λένε (συνήθως το λένε γυναίκες που δεν παντρεύονται τον πρώτο τους ή οι άνδρες αυτών των γυναικών) έχουν συγκρίνει δεδομένα; Έχουν στοιχεία ότι αυτές που παντρεύτηκαν τον πρώτο τους τον κερατώνουν πιο συχνά από αυτές που παντρεύτηκαν τον 13ο;

Στην τελική εδώ ποιός είναι ο απόλυτος και ο φορών παρωπίδες; Εγώ δεν έβαλα κανένα καλούπι , ούτε έκανα καμία γενίκευση.

Για να γελάσουμε τώρα ...

Πρόσφατα άκουσα περίπτωση διαζυγίου. 25άρης είχε παντρευτεί 30άρα σερβιτότρα με παιδί 5 ετών. Μετά από ένα χρόνο τον παράτησε για έναν 20χρονο ...

Εγω σου ευχομαι να μη σε κερατωσει. Ενα αυτο.

Ομως εσυ ο ιδιος δεν εχεις τις αμφιβολιες σου ?

Ξερεις πολυ καλα σε τι κοσμο ζουμε, σε τι ΚΟΙΝΩΝΙΑ ζουμε ( και ποσο επηρεαζει τον καθε ενα και την καθεμια στις οποιος αποφασεις ) και οτι για να μην κερατωσει μια παρθενα, η ΕΣΤΩ να μην θελησει κατι διαφορετικο, πρεπει να ειναι τοσο "τελεια" ως ατομο, που απλα το οτι ηταν παρθενα για οσο καιρο ηταν να ηταν κατι εντελως τυχαιο, επειδη δεν θα προσεφερε κατι στην υπαρχουσα ζωη της, καθως θα ηταν αχρειαστο ( οχι αχρηστο. )

Αυτο με την δικη μου σκεψη ειναι πολυ δυσκολο, θελω να ελπιζω οχι ακατορθωτο, αν και προσωπικα δεν με αφορα καθως δεν με απασχολουν οι παρθενες πλεον ( και οταν με απασχολησαν για περισσοτερες απο μια φορα απλα απομακρυνθηκα ).

Ο απολυτος σιγουρα ειναι αυτος που λεει οτι θα κερατωσει η παρθενα, αλλα αυτο το "Στοιχειο" προερχεται οχι απο την κουτρα του αλλα απο την κοινωνια κατευθειαν, για το συγκεκριμενο κοινωνικο συνολο οπως ειναι οι παρθενες.

Οσο για την ιστορια με την σερβιτορα, τρεχα γυρευε. Και εγω ( οπως και ο καθενας, και εσυ ) μπορουμε να βρουμε και αλλες 100 τετοιες με αντρες, και αλλες 200 με γυναικες κτλ κτλ. Δεν λεει κατι απο μονη της η ιστορια.

Επισκέπτης
Εγω σου ευχομαι να μη σε κερατωσει. Ενα αυτο.

Ομως εσυ ο ιδιος δεν εχεις τις αμφιβολιες σου ?

Αμφιβολίες έχω για τα πάντα. Το μόνο που θεωρώ βέβαιο είναι ότι θα τα τινάξω κάποια μέρα. Όλα τα άλλα παίζονται.

Με τις γυναίκες ειδικότερα είμαι πολύ καχύποπτος.
Αρχικά στη ζωή μου θεωρώ ότι ήμουν και πολύ μαλάκας με τις γυναίκες.
Ήμουν μαλάκας όμως που μάθαινε από τις μαλακίες του και δεν επαναλάμβανε 2η φορά την ίδια μαλακία.
Πιστεύω λοιπόν ότι από κάποια στιγμή και μετά έμαθα κάποια πράγματα και υιοθέτησα κάποιες αρχές, κάποια φόρμουλα αν θες με τις γυναίκες που με προστάτευε απόλυτα από κακοτοπιές.
Δεν έκανα σχέδια π.χ. και δεν είχα συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Ακόμη δεν θεωρώ τίποτε τελεσίδικο και μόνιμο.
Πως τα εφαρμόζω αυτά στη ζωή μου;
Ψαχνόμουν γενικώς. Βρήκα μια γούσταρα. Προέκυψε παρθένα, αλλά δεν μου τα έσπασε για να τον πάρει. Δεν την έδιωξα λοιπόν.Έμεινα μαζί της , πάμε για γάμο (λέμε).
Αν μου την κάνει, θα τη διώξω με μπουνιές και θα γυρίσω στη φάση που ήμουν πριν τη γνωρίσω.

Το καλό που έχουμε οι άνδρες είναι ότι είμαστε περισσότερα χρόνια μάχιμοι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν υπάρχει 3,2,4,5. Αν δεν έχει πάει με κανέναν επαληθεύεται οπότε ο αριθμός είναι 0. Αν δεν είναι 0 τότε είναι άγνωστος που μπορεί και να τείνει στο άπειρο. Δεν ρωτάς γυναίκα πάντως, γιατί ο αριθμός που θα σου πει είναι ο μοναδικός που δεν είναι σωστός. Αν π.χ. σου πει 3 τότε ξέρεις ότι ο αριθμός των ανδρών με τον οποιο έχει πάει σαφώς δεν είναι μηδέν και παίζει να είναι ο οποιοσδήποτε φυσικός αριθμός πλην του 3 !!!!!
[quote author=lakis33]
Έχεις δει πολλές που να μην μπόρεσαν να παντρευτούν ενώ ήθελαν επειδή χαρακτηρίσθηκαν ξέκωλες;[/quote]

Σε αυτα τα δυο post, ναι μεν παρουσιαζεις κατι το φαινομενικα σωστο, αλλα για εμενα εισαι καπως "εκτος" οπως ειπα.

Και αυτο θεωρω γιατι οση πιστη δειχνεις να εχεις στην μελλουσα γυναικα σου η οποια ειναι παρθενα, αλλο τοσο απολυτος και "απιστος" γινεσαι αρκετα ευκολα.

Και τι εγινε αν δεν σου πει με ακριβεια με ποσους πηγε δηλαδη? Εμενα πχ αν με ρωτησει μια γυναικα, αν συνυπολογισω και τις πουτανες που κανονικα "δεν μετρανε" αλλα αποτελουν επαφη, τοτε πραγματικα δεν εχω ιδεα το ποσες ειναι. Θα επρεπε να ειναι αυτος λογος για να χαλασει κατι το οποιο εχει ξεκινησει θετικα? Δεν ειναι εκτος πραγματικοτητας αυτο?

Και αν σου πει μηδεν, πως μπορεις να το επαληθευσεις? Μπορει ο υμενας να εχει σπασει απο κατι αλλο, και να ειναι γενικα ανοιχτη λογω σωματοτυπου, και να μην πονεσει στην πρωτη επαφη. Πως ξερεις οτι θα ειναι παρθενα? Μπορει να τον εχει φαει ποσες φορες και να ειναι πιο στενη και απο τη μυτη μου. Και να ματωνει κιολας. ( μου εχει τυχει )

Γιατι αντιμετωπιζεις με τοση απολυτοτητα τα εκτος του οικου σου, και τα εντος τα αντιμετωπιζεις με αλλα μετρα και αλλα σταθμα? Προφανως και αυτη που διαλεξες, για τα δικα σου μετρα θα ειναι οσο το δυνατον σωστοτερη, αλλα δεν σημαινει οτι αυτες που "καταδικαζεις" ειναι απαραιτητα χειροτερες επειδη φαινομενικα δεν ηταν αυτες που θα ηθελες ( η θα θελαμε ) να ηταν.

Οσο για το δευτερο quote που εκανα, εχω δει πολλους αντρες να απομακρυνονται απο σωστες κοπελες επειδη αυτες χαρακτηριζονται ως ξεκωλα κτλ κτλ και ολα αυτα επειδη καποιος μαλακας ετυχε να τις παρει απο πισω η να τις τσιμπουκωσει και να το κανει βουκινο. Big Deal, λες και θα κραταει τον κωλο της η το στομα της για εμας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom