Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το παιζω εγω δυσκολη και ντιβα? και επισης ειπα οτι κανω σεξ με ευκολια? κανω σεξ αναλογα με το πως θα νιωσω.....αν το θελησω θα το κανω με τη μια.......αν παλι δε μου βγει απλουστατα δε θα κανω.......γιατι βαζει στεγανα στα παντα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Αν εσύ θεωρείς "σωστή κοπέλα" μιά ξεσκισμένη που πήγε με γύφτους, παραβατικούς, αλήτες και χλέμπουρες, τον νταή του σχολείου και τον μπαρμαν της γειτονιάς και ότι άλλο, τότε δικαίωμά σου :)

Εγώ σιχαίνομαι να αγκαλιάζω και να φιλάω μια ψωλαρπάχτρα!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν εσύ θεωρείς "σωστή κοπέλα" μιά ξεσκισμένη που πήγε με γύφτους, παραβατικούς, αλήτες και χλέμπουρες, τον νταή του σχολείου και τον μπαρμαν της γειτονιάς και ότι άλλο, τότε δικαίωμά σου :)

Αλλο λεω, αλλα οπως και να το πω δεν θα με καταλαβεις, η ακομα και να το κανεις θα απαντησεις με τροπο εντελως ασχετο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mounitsa ασε τους δυτικους στην απέξω..
μιλας για Bi,πουτάνας γιους, swingers κλπ..
αν ειναι να καταντήσει ο έλληνας να πληρώνει για να του γαμάνε την γυναικα για να 'ειναι σαν τους δυτικούς' τότε γάμα τα..
και να σου πω κ κατι αλλο..
ο ελληνας σκέφτεται(ειδικά επαρχια):πως να παντρευτω μια γυναικα που την εχει χύσει ο μισός πεζόδρομος με τις καφετέριες?αυτη θα μεγαλώσει τα παιδιά μου?τι θα πουν οι γονείς μου?

οι δυτικοί ειναι και 'ο μη κμομπλεξισμός τους' ειναι μια μαλακία και μισή..γιατι και εγώ εχω κάνει εξωτερικό και εβλεπες καρίολες που τις εχει σκίσει ολος ο ντουνιάς να με ανακρίνουν για το πόσες εχω γαμήσει ή εβλεπες παντρεμενους να πηγαινουν στον κουμπάρο την γυναίκα..η δυση ειναι ΣΚΑΤΑ σαυτα...δεν σου λεω να ειμαστε ανατολή αλλα όχι και να κάνουμε οτι κάνει καθε στραβοχυμένος δυτικομαλάκας..
γιατι αν εσυ ηξερες οτι η μητέρα σου εχει γυρίσει με 15 αντρακλες πριν τον πατέρα σου και μάλιστα 'περνούσε καλά' πώς θα ένιωθες???αυτο  θελει να αποφύγει ο ανδρας: το να γελάνε πισω απο την πλατη του κ να τον κοροιδεψει μια μαλάκω..
γιατι μην μου πεις οτι μια που γαμήθηκε με 10 κ δεν βρηκε 'τον κατάλληλο για γάμο' οτι στα 35 'απλα θα τύχει' να τον βρει και οχι θα το κάνει απο εξαναγκασμό λόγω βιολογικού ρολογιού?

εφοσον ο ελληνας λοιπον σκεφτεται ετσι τοτε ας σταματησει να κλαψομουνιαζει και να συμπεριφερεται σα γκομενα επειδη η πουτανα η ελληνιδα δεν του καθεται......γιατι η πουτανα η ελληνιδα πριν τον πιασει γκομενο θα σκεφτει οτι δε γουσταρει να σκεφτεται ο ελληνας γκομενος οτι την εχει χυσει ολος ο πεζοδρομος (μιλας με υπερβολικα παραδειγματα και το συνεχιζω ετσι)
επομενως ας συνεχισει ο ελληνας να λιουρευεται τις ξενες "προοδευτικες" γκομενες που ειναι τοσο ανετες και καθονται με τη μια (γιατι φυσικα οι αντιστοιχοι ξενοι δεν κουβαλανε τοσα κομπλεξ) και ας συνεχισει να πηγαινει στις πουτανες και σε αυτες τις οποιες με μεγαλη ευκολια ονομαζει "ξεκωλλα" και να ληξει ετσι αυτη η ιστορια :)

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σκέψου να το πεζει μυξοπαρθενη να έχει πάρει στόλο ολόκληρο όχι μόνο καραβιά και να θέλει να παντρευτεί και να το δώσει μετά….χα.χα. :headbang: :headbang: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Συγγνωμη........αν ειχε παει με δεκα σαν και τη χαρη σου και οχι χλεμπουρες νταηδες πολιστες ή μπαρμαν θα ηταν οκ δηλαδη? η ποιοτητα ειναι που μετραει δηλαδη ή η ποσοτητα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν είχε πάει με 10 σαν εμένα και δεν της έκαναν, τότε γιατί θα της κάνει ο 11ος; Άρα λοιπόν είναι και πάλι παρτόλα για ξέσκισμα.

Επισκέπτης
Αμφιβολίες έχω για τα πάντα. Το μόνο που θεωρώ βέβαιο είναι ότι θα τα τινάξω κάποια μέρα. Όλα τα άλλα παίζονται.

Με τις γυναίκες ειδικότερα είμαι πολύ καχύποπτος.
Αρχικά στη ζωή μου θεωρώ ότι ήμουν και πολύ μαλάκας με τις γυναίκες.
Ήμουν μαλάκας όμως που μάθαινε από τις μαλακίες του και δεν επαναλάμβανε 2η φορά την ίδια μαλακία.
Πιστεύω λοιπόν ότι από κάποια στιγμή και μετά έμαθα κάποια πράγματα και υιοθέτησα κάποιες αρχές, κάποια φόρμουλα αν θες με τις γυναίκες που με προστάτευε απόλυτα από κακοτοπιές.
Δεν έκανα σχέδια π.χ. και δεν είχα συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Ακόμη δεν θεωρώ τίποτε τελεσίδικο και μόνιμο.
Πως τα εφαρμόζω αυτά στη ζωή μου;
Ψαχνόμουν γενικώς. Βρήκα μια γούσταρα. Προέκυψε παρθένα, αλλά δεν μου τα έσπασε για να τον πάρει. Δεν την έδιωξα λοιπόν.Έμεινα μαζί της , πάμε για γάμο (λέμε).
Αν μου την κάνει, θα τη διώξω με μπουνιές και θα γυρίσω στη φάση που ήμουν πριν τη γνωρίσω.

Το καλό που έχουμε οι άνδρες είναι ότι είμαστε περισσότερα χρόνια μάχιμοι.
οι ΑΝΤΡΕΣ δεν δερνουν ποτε μια γυναικα οτι & αν τους εχει κανει..
οσοι σηκωνουν χερι σε γυναικα-παιδια-ηλικιωμενους-ανημπορους ειναι τσουτσεκια,τους αξιζει κρεμασμα στην πλατεια Συνταγματος..

Επισκέπτης
Το παιζω εγω δυσκολη και ντιβα? και επισης ειπα οτι κανω σεξ με ευκολια? κανω σεξ αναλογα με το πως θα νιωσω.....αν το θελησω θα το κανω με τη μια.......αν παλι δε μου βγει απλουστατα δε θα κανω.......γιατι βαζει στεγανα στα παντα?
+1.000.000.000

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
οι ΑΝΤΡΕΣ δεν δερνουν ποτε μια γυναικα οτι & αν τους εχει κανει..
οσοι σηκωνουν χερι σε γυναικα-παιδια-ηλικιωμενους-ανημπορους ειναι τσουτσεκια,τους αξιζει κρεμασμα στην πλατεια Συνταγματος..
Πολύ σωστό...όχι όμως κρέμασμα...δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδάκια αυτό το...αισχρό θέαμα....να τον πιάσει κάποιος και να τον...λυσσάξει στο ξύλο....να δει την γλύκα....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες ειστε υπερβολικοί..
εγω δεν εχω χτυπησει ποτε γυναικα ΑΛΛΑ δεν αποκλειω οτι θα το έκανα..
σιγα μην τις εχουμε σαν βασίλισσες κ αυτες να γαμιούνται απο παντού κ να τους δίνουμε λουλούδια..
ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ..

Επισκέπτης
μαγκες ειστε υπερβολικοί..
εγω δεν εχω χτυπησει ποτε γυναικα ΑΛΛΑ δεν αποκλειω οτι θα το έκανα..
σιγα μην τις εχουμε σαν βασίλισσες κ αυτες να γαμιούνται απο παντού κ να τους δίνουμε λουλούδια..
ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ..
ποτε δεν φταιει μονο η μια πλευρα οταν προκυπτει προβλημα απιστιας..για να φτασει να γαμηθει με αλλον η οποια γυναικα-γκομενα κατα 99% ευθυνεται ο αντρας-γκομενος της που δεν την γαμαει οσο & ετσι οπως εκεινη το χρειαζεται..το ιδιο ισχυει & αντιστροφα βεβαια..σε ολες τις περιπτωσεις το να σηκωσεις χερι σε γυναικα ειναι εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ & αυτοι που το κανουν ειναι ανδροειδη & οχι ΑΝΤΡΕΣ..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αδελφε γιατι στην σχεση υπογραφεις προσύμφωνο 'καλου γαμησιου' ?
αν δεν γουσταρει το γαμήσι ας ΧΩΡΙΣΕΙ και ας χυθεί απο ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ..
αλλα ενω τα εχετε να γαμηθεί?
δεν το εχω κάνει,ισως σε κέρατο να μην το έκανα ΑΛΛΑ αν διαπίστωνα καποια πουστια που με εξοργιζε και ΑΝ με εβριζε η αν εκανε κατι ποου με προσέβαλε μετα το συμβάν ΔΕΝ ειμαι σίγουρος οτι θα συγκρατούσα τα νευρα μου..
οσο αυτα για το αδυνατο φυλο ΔΕΝ ΣΥΜΦΝΩΝΩ..ας ηταν κ αυτες αδυνανο φυλο ΣΕ ΟΛΑ οπως παλια να συμφωνούσα μαζι σου..Τωρα; που εχουν ισότητα(υπερ του δεοντως) ας τα λουστούν..

πχ αν με προσέβαλε μπροστα στους γονεις μου ή με εβριζε δεν ξέρω αν συγκρατιομουν κ δεν της μλατωνα την μαπα..Οσο αν το έκανα αυτο σε αντρες,το εχω κάνει απειρες φορες..ακόμα και στην νέα δουλεια μου πρώτη μερα..δεν σου λέω να το παιζεις βαν νταμ ΑΛΛΑ οχι κ να ανεσχεσαι κ του κώλου τα 9μερα

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω πολυ οργή απο πολλούς. ΚΑΠΟΤΕ ετσι ημουν και εγω.Και ενιοτε ειμαι -αναλογα με τι φρουτο συναντω.Αν οργιστω ομως η οργη μου θα οφειλεται σε συγκεκριμενη περιπτωση και δε θα ναι γενικευμενη.

ΤΩΡΑ δεν ειμα οργισμενος. ΕΙΜΑΙ αδιαφορος. Δε μου αρεσει κατι αδιαφορω.Πως πας να αγορασεισ ενα ρουχο και δε σου γεμιζει τιποτα το ματι οποτε πας σε αλλη βιτρινα.Δε βριζεις το ρουχο... . Ε ετσι και εδω.

Γενικα παντως τα εισαγωμενα αλλο πραμα .Καλυτερη ραφη δε ξεχυλωνουν με το χρονο και παιζει να στοιχιζουν και φτηνοτερα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οχι φιλε laplace, δεν ειναι ετσι..

βασικα, το χερι το σηκωνει ο αδυναμος. ο δυνατος φοραει παντελονια.

περαν αυτου, αν θελεις πραγματικα να την πονεσεις, υπαρχουν απειρως καλλιτερα πραγματα να κανεις.
αυτα βεβαια στην περιπτωση που ειναι διατεθειμενος καποιος να ασχοληθει περαιτερω με μια τετοια γυναικα, πραγμα που προσωπικα δεν θα το ''εβλεπα'' σε καμια περιπτωση..

Επισκέπτης
αδελφε γιατι στην σχεση υπογραφεις προσύμφωνο 'καλου γαμησιου' ?
αν δεν γουσταρει το γαμήσι ας ΧΩΡΙΣΕΙ και ας χυθεί απο ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ..
αλλα ενω τα εχετε να γαμηθεί?
δεν το εχω κάνει,ισως σε κέρατο να μην το έκανα ΑΛΛΑ αν διαπίστωνα καποια πουστια που με εξοργιζε και ΑΝ με εβριζε η αν εκανε κατι ποου με προσέβαλε μετα το συμβάν ΔΕΝ ειμαι σίγουρος οτι θα συγκρατούσα τα νευρα μου..
οσο αυτα για το αδυνατο φυλο ΔΕΝ ΣΥΜΦΝΩΝΩ..ας ηταν κ αυτες αδυνανο φυλο ΣΕ ΟΛΑ οπως παλια να συμφωνούσα μαζι σου..Τωρα; που εχουν ισότητα(υπερ του δεοντως) ας τα λουστούν..

πχ αν με προσέβαλε μπροστα στους γονεις μου ή με εβριζε δεν ξέρω αν συγκρατιομουν κ δεν της μλατωνα την μαπα..Οσο αν το έκανα αυτο σε αντρες,το εχω κάνει απειρες φορες..ακόμα και στην νέα δουλεια μου πρώτη μερα..δεν σου λέω να το παιζεις βαν νταμ ΑΛΛΑ οχι κ να ανεσχεσαι κ του κώλου τα 9μερα
συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι δεν πρεπει να ανεχεσαι το παραμικρο αλλα διαφωνω καθετα μαζι σου για το ξυλικι οταν εχεις απεναντι σου γυναικα-παιδι-υπερηλικα-ανημπορο ανθρωπο..υπαρχουν & αλλοι τροποι για να επιλυθει το οποιο προβλημα..οτι & αν σου κανει η χειροτερη καριολα του κοσμου πρεπει να ελενξεις τον εαυτο σου & να σταθεις σαν ΚΥΡΙΟΣ & ΑΝΤΡΑΣ απεναντι της..

Επισκέπτης
οχι φιλε laplace, δεν ειναι ετσι..

βασικα, το χερι το σηκωνει ο αδυναμος. ο δυνατος φοραει παντελονια.

περαν αυτου, αν θελεις πραγματικα να την πονεσεις, υπαρχουν απειρως καλλιτερα πραγματα να κανεις.
αυτα βεβαια στην περιπτωση που ειναι διατεθειμενος καποιος να ασχοληθει περαιτερω με μια τετοια γυναικα, πραγμα που προσωπικα δεν θα το ''εβλεπα'' σε καμια περιπτωση..
+1.000.000.000

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ ούτε έχω σηκώσει και θέλω να πιστεύω πως δεν θα το κάνω...είμαι ΚΑΤΑ στο να χτυπάς γυναίκα,παιδί.....κάποτε που τα είχα με κάποια και κατάλαβα κάποια πράγματα απλά δεν τις ξανατηλεφώνησα,όταν με έπαιρνε δεν το σήκωνα,στα sms δεν απάνταγα και μετά από 6 μήνες όταν με είδε από απόσταση 10 μέτρων χαμογέλασε και την έκανε....μετά έμαθα πως και καλά δεν μπορούσε να το εξηγήσει....αλλά αυτό θεωρώ την πόνεσε ποιό πολύ....
ΥΓ--->Μην με ρωτήσετε γιατί δεν ήρθε σπίτι...ήταν στο χωριό και φυσικά δεν την είχα πάει στους γονείς μου....με έφαγαν τα ξενοδοχεία και το αυτοκίνητο... :grin: :grin: :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παπαγιώργο κ pleasuregiver συμφωνω οτι ειναι θεμα ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ να μην ελεγξεις εκεινη την στιγμή τα νευρα σου.ειπαμε ΔΕΝ το εχω κανει,αλλα λες οτι καταλαβαινω οσους ξεφευγουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ(δεν λεμε να κανεις σουρωτήρι καθε γυναικα).εγω απλα λέω οτι θα καταλάβαινα την οργή,δεν το εχω κάνει αλλα δεν μπορω να αποκλείσω τπτ γιατι ειμαι ανθρωπος..
παντως  συμφωνώ οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ πρεπει να ελεγξεις τα νευρα σου,αλλα απο την αλλη και αυτη πρεπει να ειναι ετοιμη να δεχθει τις συνεπειες...και το ξαναλεω ΔΕΝ εχω χτυπησει ποτε γυναικα και ειμαι απο αυτους που εξοργιζονται και ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ οταν βλεπουν ανυμπορο  κ ανυπεράσπιστο να δέχεται επίθεση

Επισκέπτης
παπαγιώργο κ pleasuregiver συμφωνω οτι ειναι θεμα ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ να μην ελεγξεις εκεινη την στιγμή τα νευρα σου.ειπαμε ΔΕΝ το εχω κανει,αλλα λες οτι καταλαβαινω οσους ξεφευγουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ(δεν λεμε να κανεις σουρωτήρι καθε γυναικα).εγω απλα λέω οτι θα καταλάβαινα την οργή,δεν το εχω κάνει αλλα δεν μπορω να αποκλείσω τπτ γιατι ειμαι ανθρωπος..
παντως  συμφωνώ οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ πρεπει να ελεγξεις τα νευρα σου,αλλα απο την αλλη και αυτη πρεπει να ειναι ετοιμη να δεχθει τις συνεπειες...και το ξαναλεω ΔΕΝ εχω χτυπησει ποτε γυναικα και ειμαι απο αυτους που εξοργιζονται και ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ οταν βλεπουν ανυμπορο  κ ανυπεράσπιστο να δέχεται επίθεση
φιλε καταλαβαινω απολυτα τι λες & ξερω πολυ καλα ποσο ευκολα μπορει να μας φερει μια πατσαβουρα σε τετοιο σημειο..ειμαι 45 χρονων & εχω δει-ακουσει-ζησει απειρες σχετικες φασεις..δεν κατηγορω κανενα..απλα λεω πως ολοι μας θα πρεπει να εκπαιδευουμε καθημερινα τον εαυτο μας για την αντιμετωπιση αναλογων καταστασεων ουτως ωστε να μην πιαστουμε κοροιδα & ξεφυγουμε οταν θα ερθει η κακια η ωρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom