Δυστυχώς θα γίνω κυνικός, αλλά είναι αποτέλεσμα καταστάσεων. Το να χτυπάς μια γκόμενα είναι κατακριτέο και απαράδεκτο. και τι να κάνεις όμως ? Όταν αυτή δε σε σέβεται και κάνει ύπουλες και βρώμικες κινήσεις? Όταν σε κοροϊδεύει και σου λέει ψέμματα? Να της ζητήσεις και συγγνώμη μήπως?
Προσωπικά έχω χτυπήσει τη γκόμενα μου μια φορά, μια σφαλιάρα. Δεν είμαι περήφανος για αυτό και δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν φίλο μου για αυτό. Το περιστατικό έγινε πριν 2-3 μήνες. Απλά βλέπω ότι δεν πάει η κατάσταση άλλο μαζί της. Σκοπός της είναι να περνάει καλά. Βέβαια ορκίζεται σε ότι έχει και δεν έχει ότι δεν με έχει κερατώσει ποτέ και ότι δεν έχει μάτια για άλλον και άλλες τέτοιες μαλακίες?
Εγώ μόνο την προειδοποίησα να μην πέσει κάτι στην αντίληψη μου. Εκεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω.
Πιστεύω πάντως πως το καλύτερο είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, να γυρνάς την πλάτη και να φεύγεις. Δεν αξίζει για καμιά πουτάνα να καταστρέψουμε τη ζωή μας και να τραβιόμαστε για μια ζωή.
Οι γυναίκες είναι ύπουλα και αδίστακτα όντα. Θέλουν μόνο να κερδίζουν.
Δεν εκτιμούν ούτε ειλικρίνεια ούτε τίποτα.
Υπάρχει και ένα ρητό: "Όποιος δε με σέβεται, πρέπει να με φοβάται". Και με τις γυναίκες αυτό ισχύει. Σε πολλές περιπτώσεις δεν σέβονται ούτε οικογένεια ούτε τίποτα.
Προσοχή λοιπόν φίλοι μου, προσοχή. Όλοι την έχουμε πατήσει από γκόμενα. Τα καλύτερο πράγμα για μια γκόμενα είναι η αδιαφορία και το κλάσιμο. Πρέπει να είμαστε "στ'αρχιδιστές". Ασε την καριόλα να κάνει ότι γουστάρει. Θέλει να γαμηθεί? να πάει να γαμηθει...
Ένας "εκνευρισμένος" εραστής...
Ρε μάγκες, συνειδητοποιείτε ότι είμαστε σε ένα site για πουτάνες, ο πιο σεμνότυφος από εμάς έχει γαμήσει τουλάχιστον 5 ct, 15 cg, 50 τάνες, έχει θωπεύσει καμια 100 στριπτιτζούδες και έχει δαπανήσει για τα ανωτέρω προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας και κλαιγόμαστε για το πόσο υποκρίτριες και αναξιόπιστες είναι οι γυναίκες...
Ουαί ημίν...
Οι γυναίκες είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι έχουν απωθημένα, κόμπλεξ, φοβίες, ανασφάλειες, υποχθόνια κίνητρα, ακριβώς σαν εμάς...
Κάποιες και κάποιοι πειθαρχούν τα ανωτέρω "χαρίσματα" κάποιες και κάποιοι όχι...
Και μην ξεχνάτε, πίσω από κάθε μεγάλη πουτάνα (όχι επαγγελματία) κρύβεται ένας 'η περισσότεροι μαλάκες...
Το δε ερώτημα αν η πουτάνα έκανε το μαλάκα ή ο μαλάκας την πουτάνα δεν έχει απαντηθεί ακόμη από την επιστήμη...
Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουμε ο ένας τον άλλο..