Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πετύχει σημαντικότερα και δυσκολότερα επιτεύματα, από το να καταλάβουν έναν άλλον άνθρωπο
δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό, αλλά φαντάζεσαι πόσοι άνθρωποι θα είχαν σωθεί από διάφορες καταστάσεις αν μπορούσανε να καταλ'άβουμε τις ....κυρίες?....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν μπορούσες να τις καταλάβεις, χωρίς εμπειρίες, δε θα χανόταν μια γλύκα από τη ζωή;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο μεγαλύτερος θρίαμβος των Ελληνίδων, είναι ότι καθόμαστε και γράφουμε άπειρα ποστ για πάρτη τους...Χαλαρώστε, υπάρχει επλίδα, όσο θα υπάρχουν πουτάνες :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ θα χανόταν αλλά θα γλιτώναμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τις πίκρες που μας έρχονται εκέι που δεν τις περιμένουμε...σε κάποιους νωρίς,σε κάποιους αργά..

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Γι αυτόν το λόγο μάγκες.. κάντε ό,τι πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε Έλληνας θέλει να προκόψει στη ζωή του κρατώντας και μια μικρή αξιοπρέπεια.. πουλέψτε την για εξωτερικό.
Και μαζί με την επαγγελματική προκοπή, θα έρθει και η γκομενική προκοπή.. είτε εύκολο μουνί θέλετε να βρείτε, είτε κάποια που να σας αγαπά χωρίς όρους..εγώ πάντως βρήκα  :)

Του παραπάνω πορίσματος εξαιρούνται οι γνωστοί και ως μαλάκες.. γιατί δεν φταίνει σε όλα οι γυναίκες και τίποτα δεν είναι απόλυτο, όπως λέει και ο iwcg...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μωρέ θα χανόταν αλλά θα γλιτώναμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τις πίκρες που μας έρχονται εκέι που δεν τις περιμένουμε...σε κάποιους νωρίς,σε κάποιους αργά..

Είναι η δαφορά των ζώων από τους ανθρώπους

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Δυστυχώς θα γίνω κυνικός, αλλά είναι αποτέλεσμα καταστάσεων. Το να χτυπάς μια γκόμενα είναι κατακριτέο και απαράδεκτο. και τι να κάνεις όμως ? Όταν αυτή δε σε σέβεται και κάνει ύπουλες και βρώμικες κινήσεις? Όταν σε κοροϊδεύει και σου λέει ψέμματα? Να της ζητήσεις και συγγνώμη μήπως?
Προσωπικά έχω χτυπήσει τη γκόμενα μου μια φορά, μια σφαλιάρα. Δεν είμαι περήφανος για αυτό και δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν φίλο μου για αυτό. Το περιστατικό έγινε πριν 2-3 μήνες. Απλά βλέπω ότι δεν πάει η κατάσταση άλλο μαζί της. Σκοπός της είναι να περνάει καλά. Βέβαια ορκίζεται σε ότι έχει και δεν έχει ότι δεν με έχει κερατώσει ποτέ και ότι δεν έχει μάτια για άλλον και άλλες τέτοιες μαλακίες?
Εγώ μόνο την προειδοποίησα να μην πέσει κάτι στην αντίληψη μου. Εκεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω.
Πιστεύω πάντως πως το καλύτερο είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, να γυρνάς την πλάτη και να φεύγεις. Δεν αξίζει για καμιά πουτάνα να καταστρέψουμε τη ζωή μας και να τραβιόμαστε για μια ζωή.
Οι γυναίκες είναι ύπουλα και αδίστακτα όντα. Θέλουν μόνο να κερδίζουν.
Δεν εκτιμούν ούτε ειλικρίνεια ούτε τίποτα.
Υπάρχει και ένα ρητό: "Όποιος δε με σέβεται, πρέπει να με φοβάται". Και με τις γυναίκες αυτό ισχύει. Σε πολλές περιπτώσεις δεν σέβονται ούτε οικογένεια ούτε τίποτα.
Προσοχή λοιπόν φίλοι μου, προσοχή. Όλοι την έχουμε πατήσει από γκόμενα. Τα καλύτερο πράγμα για μια γκόμενα είναι η αδιαφορία και το κλάσιμο. Πρέπει να είμαστε "στ'αρχιδιστές". Ασε την καριόλα να κάνει ότι γουστάρει. Θέλει να γαμηθεί? να πάει να γαμηθει...

Ένας "εκνευρισμένος" εραστής...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρίχτης μια σφαλιάρα και μετά φύγε :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δυστυχώς θα γίνω κυνικός, αλλά είναι αποτέλεσμα καταστάσεων. Το να χτυπάς μια γκόμενα είναι κατακριτέο και απαράδεκτο. και τι να κάνεις όμως ? Όταν αυτή δε σε σέβεται και κάνει ύπουλες και βρώμικες κινήσεις? Όταν σε κοροϊδεύει και σου λέει ψέμματα? Να της ζητήσεις και συγγνώμη μήπως?
Προσωπικά έχω χτυπήσει τη γκόμενα μου μια φορά, μια σφαλιάρα. Δεν είμαι περήφανος για αυτό και δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν φίλο μου για αυτό. Το περιστατικό έγινε πριν 2-3 μήνες. Απλά βλέπω ότι δεν πάει η κατάσταση άλλο μαζί της. Σκοπός της είναι να περνάει καλά. Βέβαια ορκίζεται σε ότι έχει και δεν έχει ότι δεν με έχει κερατώσει ποτέ και ότι δεν έχει μάτια για άλλον και άλλες τέτοιες μαλακίες?
Εγώ μόνο την προειδοποίησα να μην πέσει κάτι στην αντίληψη μου. Εκεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω.
Πιστεύω πάντως πως το καλύτερο είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, να γυρνάς την πλάτη και να φεύγεις. Δεν αξίζει για καμιά πουτάνα να καταστρέψουμε τη ζωή μας και να τραβιόμαστε για μια ζωή.
Οι γυναίκες είναι ύπουλα και αδίστακτα όντα. Θέλουν μόνο να κερδίζουν.
Δεν εκτιμούν ούτε ειλικρίνεια ούτε τίποτα.
Υπάρχει και ένα ρητό: "Όποιος δε με σέβεται, πρέπει να με φοβάται". Και με τις γυναίκες αυτό ισχύει. Σε πολλές περιπτώσεις δεν σέβονται ούτε οικογένεια ούτε τίποτα.
Προσοχή λοιπόν φίλοι μου, προσοχή. Όλοι την έχουμε πατήσει από γκόμενα. Τα καλύτερο πράγμα για μια γκόμενα είναι η αδιαφορία και το κλάσιμο. Πρέπει να είμαστε "στ'αρχιδιστές". Ασε την καριόλα να κάνει ότι γουστάρει. Θέλει να γαμηθεί? να πάει να γαμηθει...

Ένας "εκνευρισμένος" εραστής...

Ρε μάγκες, συνειδητοποιείτε ότι είμαστε σε ένα site για πουτάνες, ο πιο σεμνότυφος από εμάς έχει γαμήσει τουλάχιστον 5 ct, 15 cg, 50 τάνες, έχει θωπεύσει καμια 100 στριπτιτζούδες και έχει δαπανήσει για τα ανωτέρω προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας και κλαιγόμαστε για το πόσο υποκρίτριες και αναξιόπιστες είναι οι γυναίκες...
Ουαί ημίν...

Οι γυναίκες είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι έχουν απωθημένα, κόμπλεξ, φοβίες, ανασφάλειες, υποχθόνια κίνητρα, ακριβώς σαν εμάς...

Κάποιες και κάποιοι πειθαρχούν τα ανωτέρω "χαρίσματα" κάποιες και κάποιοι όχι...

Και μην ξεχνάτε, πίσω από κάθε μεγάλη πουτάνα (όχι επαγγελματία) κρύβεται ένας 'η περισσότεροι μαλάκες...

Το δε ερώτημα αν η πουτάνα έκανε το μαλάκα ή ο μαλάκας την πουτάνα δεν έχει απαντηθεί ακόμη από την επιστήμη...

Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουμε ο ένας τον άλλο..

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε leonoro συνφωνώ μαζί σου πως αυτή είναι η καλύτερη λύση. Απλά πολλές φορές με αυτή τη σφαλιάρα μπορείς να μπλέξεις άσχημα. Θα μπουν στη μέση οι γονείς της και όλο το συγγενολόϊ, θα αρχίσουν μηνύσεις και άλλες τέτοιες ιστορίες, και στο τέλος θα βγει και κερδισμένη η πουτάνα.
Το καλύτερο είναι η ψυχραιμία και η αδιαφορία. Το πρόβλημα είναι όταν "θολώσεις", θα μπορέσεις να μείνεις στη μια σφαλιάρα ή θα καταλήξει σε τραγωδία? και μετά....? απλά, γάμα τα !!! Καταστράφηκε η ζωή σου... Γι'αυτό να πάνε στο διάολο οι πουτάνες που παίζουν με τη ψυχή μας. Καμιά γυναίκα δεν αξίζει να της τα δίνεις όλα. Και 100 χρόνια να είσαι με μια γυναίκα δεν πρέπει να της τα δώσεις όλα. Πάντα πρέπει να κρατάς και κάτι για σένα. Είναι αχάριστες. Ζήτω οι πουτάνες! Ζήτω ο αγοραίος έρωτας! Ζήτω το bourdela.com ...!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έλα μωρέ τώρα, το πολύ πολύ να σου πουν και μπράβο
Ε μα εκεί είναι η μαλακία, γιατί να της δώσεις οτιδήποτε δεν αξίζει

Ρε μάγκες, συνειδητοποιείτε ότι είμαστε σε ένα site για πουτάνες, ο πιο σεμνότυφος από εμάς έχει γαμήσει τουλάχιστον 5 ct, 15 cg, 50 τάνες, έχει θωπεύσει καμια 100 στριπτιτζούδες και έχει δαπανήσει για τα ανωτέρω προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας και κλαιγόμαστε για το πόσο υποκρίτριες και αναξιόπιστες είναι οι γυναίκες...
Ουαί ημίν...

Οι γυναίκες είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι έχουν απωθημένα, κόμπλεξ, φοβίες, ανασφάλειες, υποχθόνια κίνητρα, ακριβώς σαν εμάς...

Κάποιες και κάποιοι πειθαρχούν τα ανωτέρω "χαρίσματα" κάποιες και κάποιοι όχι...

Και μην ξεχνάτε, πίσω από κάθε μεγάλη πουτάνα (όχι επαγγελματία) κρύβεται ένας 'η περισσότεροι μαλάκες...

Το δε ερώτημα αν η πουτάνα έκανε το μαλάκα ή ο μαλάκας την πουτάνα δεν έχει απαντηθεί ακόμη από την επιστήμη...

Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουμε ο ένας τον άλλο..

Σωστός, επανειλημένως έχω πει τη γνώμη μου ότι είναι κοινωνικό το φαινόμενο στην Ελλάδα και θα εξαλείφεται σιγά σιγά

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, απ΄την στιγμή που έχουμε ισότητα, όταν γυρίσει η άλλη και απλώσει χέρι πάνω σου, εσύ θα κάτσεις σαν μαλάκας να το ανεχτείς και να το παίξεις ανώτερος???
Εννοείται πως όχι....

Στις δε άλλες παριπτώσεις, δεν υπάρχει καλύτερο μέσο από την αδιαφορία, τις ποναέι πολύ περισσότερο από το όποιο ξύλο..

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οποιος δε σε φοβαται πρεπει να σε σεβεται

+100000000000000

επισης οπως εχει πει ενας κινεζος μαγκας πριν παρα πολλα χρονια

αν 8ελεις ειρηνη προετοιμασου για πολεμο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αναποδα τα λετε..οποιος δεν σε σεβεται ΠΡΕΠΕΙ να σε φοβάται

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Στην αρχή καλά το είπα. Ο φίλος mpotofilos τα μπέρδεψε !!!
anyway, όλοι καταλάβν τι εννοούμε...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ναι σορρυ μπερδευτηκα χαχαχα

αλλα κ το αντιστροφο καλο ακουγεται

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επίσης ο κλαούζεβιτς δεν ήταν κινέζος.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ο σουν τσουν ομως που το ειπε το 2000 κατι πΧ στην τεχνη του πολεμου νομιζω πως ηταν κινεζος

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γι αυτόν το λόγο μάγκες.. κάντε ό,τι πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε Έλληνας θέλει να προκόψει στη ζωή του κρατώντας και μια μικρή αξιοπρέπεια.. πουλέψτε την για εξωτερικό.
Και μαζί με την επαγγελματική προκοπή, θα έρθει και η γκομενική προκοπή.. είτε εύκολο μουνί θέλετε να βρείτε, είτε κάποια που να σας αγαπά χωρίς όρους..εγώ πάντως βρήκα  :)

Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο, όταν δεν έχεις προετοιμάσει το έδαφος ή δε σε έχουν ευνοήσει οι συγκυρίες από νωρίς. Όμως το ιδανικότερο θα ήταν να μπορέσουμε να φύγουμε...

Επισκέπτης
αφου την γδυσεις για τα σχετικα υποτιθεται,παρτης τα ρουχα & φυγε..
γιατι να την δειρεις???
υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να γυρισει σπιτι της ξεβρακωτη??
εγω το εκανα στα 18 μου & μαλιστα ο αδελφος της που ηταν κολληταρι μου με επιβραβευεσε & την εκανε εκεινος τοπι στο ξυλο..

και είσαι περήφανος για αυτό?ήταν έξυπνο και μάγκικο?το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το σκέφτηκες μήπως?όσο για τον αδερφό της,θέλεις αλήθεια να πιστέψουμε ότι σου είπε μπράβο και την έδειρε,και ότι δεν ήρθε μόνος του ή μαζί με τον πατέρα του να σε κάνουν μαύρο στο ξύλο?
μπορεις να πιστευεις οτι θελεις,οπως επισης μπορεις να εχεις τις αποψεις σου οι οποιες δεν χρειαζεται να συμφωνουν με τις δικες μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom