Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ο σουν τσουν ομως που το ειπε το 2000 κατι πΧ στην τεχνη του πολεμου νομιζω πως ηταν κινεζος

Sun Tsu "Η τέχνη του πολέμου"

και σε νέα τροποποιημένη έκδοση με αναφορές για το μαρκετινγκ..

alx_ppd

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα σχεδόν όλο το thread. Άπειρες σκέψεις, γνώμες, όλες αξιοσέβαστες. Οι Ελληνίδες γυναίκες σε τι συνομοταξία παίζουν; Αποψή μου: ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ! Γιατί; Επειδή από όλα έχει ο μπακτσές συνάδελφοι...

Μυξοπαρθένες/Πορνίδια/Πουτάνες/Κυρίες/Σοβαρές, ό,τι θέλετε.

Όπως αντίστοιχα υπάρχουν μπουρτζόβλαχοι/καμάκια/μαλάκες/μουνόδουλοι/κύριοι και στους άντρες.

Το κακό όμως είναι πως η αναλογία έχει χαλάσει και όπως λέει και το άσμα "γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες, αφού στον κόσμο ΛΙΓΟΣΤΕΣ είν' οι ΚΥΡΙΕΣ". Και η αναλογία είναι σαφέστατα υπέρ προς τα πορνίδια/πουτάνες.

Δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν υπάρχουν Κυριές γιατί από τον περίγυρό μου έχω τουλάχιστον 4 παραδείγματα από ζευγάρια όπου οι κοπέλες ήταν παρθένες, και όμως συνεχίζουν να είναι μαζί με τα φιλαράκια μου, να έχουν κάνει τις οικογένειές τους, τα παιδία τους και να περνάνε καλά. Θα μου πεις είσαι 100% σίγουρος ότι δεν έχουν κάνει καμμία στραβή; Από όσο ξέρω πάντως όχι. Δείγματα τέτοια δεν έχω. Τώρα είμαστε σε ηλικία γύρω στα 34. Αν στα επόμενα 5, 10 χρόνια γίνει κάτι δεν μπορώ να το ξέρω. Από τη στιγμή όμως που οι κοπέλες αυτές είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ και ξέρουν τι θέλουν οι πιθανότητες πιστεύω είναι μικρές να γίνει κάτι.

Τώρα για το θέμα πουτάνες γυναίκες να μην το αναφέρω γιατί είμαι σίγουρος πως όλοι σας είτε θα έχετε πάει κάποια στιγμή με κάποια που ήταν "δεσμευμεύνη" ή θα έχετε φάει κάποιο κέρατο από κάποια πρώην σας. Σε μένα τουλάχιστον έχουν συμβεί και τα δύο. Ποιά όμως είναι η διαφορά μου;

Όταν πήγα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις με κοπέλες που είχαν σχέσεις εγώ ΔΕΝ είχα σχέση. Όποτεδήποτε είχα σχέση ΠΟΤΕ δεν κεράτωσα (ούτε καν σε στριπτηζάδικο δεν πήγαινα), αλλά το κέρατο το έφαγα (και όπως υποθέτω εις διπλούν).

Τώρα αν με κατατάσσετε στην κατηγορία μαλάκας/κερατάς ίσως και να χετε δίκιο. Εγώ πάντως, ο αμετανότητα ρομαντικός θα συνεχίσω να ψάχνω να βρω την γυναικα-ΚΥΡΙΑ.Ελπίζω να σταθώ τυχερός.

Και πραγματικά δε θέλω να συμβιβαστώ με κάποια που θα είναι καλύτερη από το τίποτα, αλλά και πάλι πολύ μακρυά από τα ΠΑΝΤΑ για μένα.

Όσο για το ξύλο που αναφέρθηκε, εννοείται πως η μαγκιά δεν είναι να δείρεις μια γυναίκα. Σιγά τον μάγκα για παράδειγμα, που δέρνει ένα μικρό παιδί! Ξύλο -με την έννοια κλωτσιές/μπουνιές δε χρειάζεται.

Αλλά μια σφαλιάρα όμως, πιστεύω πως "πονάει" πολύ περισσότερο και από 10 μπουνιές. Δεν το έχω κάνει ακόμα σε καμμία σχέση μου, αν και σε δύο περίπτώσεις θα έπρεπε (τη μία στην πρώην μου τη χρωστάω πάντως)...

Επισκέπτης
Σε αυτά που λεεί ο lakis33 για τις ξένες συμφωνω και γω.
Οι γυναίκες από τις χώρες του εξωτερικού είναι πιο κυρίες στην πλειοψηφία τους. Οχι ότι δεν υπάρχει ένα ποσοστό από ξέκολα.

Τι εννοώ;... Εχετε δει νορμάλ παιδιά που ερχοντε από φτωχές χώρες του εξωτερικού για να ζήσουν στη χώρα μας να κυκλοφορούν με κάτι πολύ ωραίες κοπέλες; από τα μέρη τους.

Και δεν έχουν πάει να γαμήσουν ποτέ σε μπουρδέλο, σε αντίθεση με εμάς που πάμε συνέχεια.
Εκει εχουν ακόμη διαφορετικά πρότυπα τα κορίτσια όπως και στη χώρα μας πριν πολλά χρόνια.
Δεν εννοώ τους ξένους με τα σκουλαρίκια που είναι μαλάκες, αλλά παιδιά του μεροκάματου.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Για το πόσο έχουν ξεφύγει οι Ελληνίδες αρκεί να πέσει στα χέρια σας ένα γυναικείο περιοδικό....

Παιδιά, η θεματολογία των περιοδικών αυτών ξεπερνά κάθε φαντασία.....

Διαβάζωντας  πριν από κανά δυο χρόνια περίπου τυχαία ένα γυναικείο περιοδικό που έπεσε στα χέρια μου, ένα από τα "σοβαρά" υποτίθεται,(όχι το Cosmopolitan που διαφημίζει στο εξώφυλλο οδηγίες για το πώς οι γυναίκες να παίρνουν καλύτερα τσιμπούκια!), τα είδα όλα.....!

Σε ένα από τα άρθρα του περιοδικού η συντάκτρια ειρωνευόταν χυδαία διάφορους ξένους αστέρες του Xόλιγουντ που είχαν μικρό πέος!

Στη στήλη της αλληλογραφίας άλλη συντάκτρια παρότρυνε αναγνώστρια (μετά από σχετική ερώτηση/συμβουλή) να απατήσει τον άντρα της και με τους 2 έρωτες της ζωής της γιατί το σώμα της της ανήκει και διότι η ζωή είναι πολύ μικρή για τέτοιες αναστολές......Και με τους 2 μαζί ταυτόχρονα αν το επιθυμεί.....

Σε ένα τρίτο άρθρο μια αναγνώστρια επαναλάμβανε τη γνωστή γυναικεία φράση - μαλακία :"δεν υπάρχουν άντρες πια....." (η συγκεκριμένη "κυρία" σε μια 10ετία είχε αλλάξει 50 ερωτικούς συντρόφους!). :uglystupid:

Σε ένα άλλο δίνονταν οδηγίες για μια σωστή απιστία ("χωρίς να σας πάρει χαμπάρι ο γνωστός μ......ς!!").

Ειλικρινά δεν περίμενα οι γυναίκες να διαβάζουν τέτοιες τόσο μεγάλες παπαριές..... :jerking:Αλλά από την άλλη, αυτές οι μαλακίες περιοδικά και εκπομπές lifestyle δεν ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τον σημερινό τρόπο σκέψης των γυναικών;

Ναι λοιπόν, το μεγάλυτερο ποσοστό γυναικών έχει τρελλές απαιτήσεις (χωρίς φυσικά να έχει και τα ανάλογα προσόντα)....και συμπεριφέρονται σαν αγάμητες και ξινές γεροντοκόρες (αφού δεν βρίσκουν τον νεό, πανέμορφο και ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ πρίγκηπα που θα αναπνέει μόνο για αυτές.....). Ή συμβιβάζονται και συνεχίζουν τη γαμημένη τη γκρίνια, αφού έχουν για πάντα απωθημένο τον πρίγκηπα του παραμυθιού.

Ε, ρε γίδες.....κλωτσιές που σας χρειάζονται.....

Αλλά παίδες γυναίκες που αξίζουν πραγματικά υπάρχουν! Γυναίκες που δεν είναι κολλημένες με το γαμημένο το χρήμα. Ειλικρινά έχω φίλους/συγγενείς μου που έχουν παντρευτεί γυναίκες και "γαμώ τα παιδιά". Κοπέλες γλυκές, όμορφες και ανθρώπινες. Και τους ζηλεύω με την καλή έννοια. Μαζί με τα ξερά, μην καίμε και τα χλωρά.....

Υ.Γ. Η πρώην Σταρ Ελλάς Νίνα Γεωργαλά είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πριν από χρόνια ότι "δεν υπάρχουν πια άντρες".....

Ένα μήνα μετά τη συνέντευξη παντρεύτηκε ένα πλούσιο επιχειρηματία ετών 70 με 75 στη Μεγάλη Βρετανία (διαφορά ηλικίας μόλις 40 με 45 έτη).

Χε,χε.....κλασσική περίπτωση ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΕΡΩΤΑ.....! :grin:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όμορφε....έχεις απόλυτο δίκιο....εκτός απο την μαλακία που δέρνει κάποιες(συνεχίζω να πιστεύω πως υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει αλλάξει ακόμα...),εκτός απο την ισότητα(που την θέλουν μόνο όπου τις βολεύει και όχι π.χ στα όρια ηλικίας για σύνταξη...),εκτός απο τον μισθό που πλέον έχουν(αλλά δεν τον ''χαλάνε'' γιατί τα τρώνε απο κάποιους μαλάκες...) έχουμε και τα κωλοπεριοδικά τους....και τις συμβουλές των ''ειδικών'' στην πουτανιά......ρε ούστ.......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
υπαρχουν σοβαρα γυναικεια περιοδικα? ποια?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το "Παντρεύομαι", το "Γάμος και νέοι Γονείς" κλπ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοιτα να δεις τι κυκλοφορει... δεν τα ειχα ξανακουσει

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βεβαίως, έχουν αφιερώματα στην Παρουσίαση και στο Costa Boda

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.042
Πόντοι
12.056
Eιχα ακουσει οτι ειχε βγει αν περιοδικο που λεγετε ΧΩΡΙΖΩ
Αραγε να υπαρχει ακομα?? :jerking: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό δεν είναι σοβαρό

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α αυτα κατι μου θυμιζουν...
ενταξει λοιπον μολις αποφασισω να παντρευτω θα γινω συνδρομητης
εχουν κ τετοια αρθρα σαν του πολυομορφουλη?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι εκεί όλα είναι τέλεια, σαν όνειρο (ο γαμπρός είναι διακοσμητικό στοιχείο, ας πούμε ο Γ.)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.042
Πόντοι
12.056
ΔΙΑΤΡΟΦΗ - 2007/05/06 03:55
Γειά σας
Ο σύζυγός μου, εγώ και το παιδί μας, (όλοι ελλην. υπηκοότητας) μέναμε σε χώρα της Ε.Ε. Πριν από 2 χρόνια τον εγκατέλειψα γιατί ο γάμος έπνεε τα λοίσθια, δεν μου άρεσε η χώρα, και γιατί μου πρότειναν μια σημαντική θέση στην Ελλάδα. Το παιδί έμεινε μαζί του γιατί έπρεπε να αναλάβω τη νέα μου θέση εσπευσμένα, στη μέση της σχολικής χρονιάς. Το δέχτηκε, και δεν έκανε αγωγή για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης. Είχαμε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία λόγω του παιδιού. Η κοινή κατοικία ήταν στο εξωτερικό και ο πολιτικός γάμος είχε τελεστεί στο ελλ. προξενείο. Πριν από 1 χρόνο με ακολούθησε και το παιδί μου (11 ετών) στην Ελλάδα, διότι δεν επιθυμούσε να μείνει άλλο με τον πατέρα του. Ο ίδιος ο πατέρας, με έγγραφό του προς το (ιδιωτικό) σχολείο του παιδιού, με όρισε υπεύθυνη για το σχολείο του και δήλωσε ότι συναινεί το παιδί να μένει με την μητέρα του στην Ελλάδα. Δεν έχει εκδοθεί διαζύγιο, ούτε έχει γίνει αίτηση γι αυτό από κανέναν μας. Στο μεταξύ ο σύζυγός μου, που έχει μόνιμη εργασία στο εξωτερικό, σε χώρα της Ε.Ε., μόλις έφυγε και το παιδί από το σπίτι, δημιούργησε σχέση με την οικιακή μας βοηθό, την οποία εγκατέστησε στο κοινό μας σπίτι. Από τότε, πληρώνει μεν το ιδιωτικό σχολείο, αλλά δίνει ελάχιστα χρήματα και όποτε το θυμάται, για τις υπόλοιπες ανάγκες μας. Σκέφτομαι να του κάνω επίσημα αγωγή διατροφής. Εγώ αμοίβομαι με 2300 ευρώ καθαρά ενώ εκείνος με 5000 ευρώ μηνιαίως. Δεν το έκανα, διότι περίμενα να δεχτεί να πωληθεί το κοινό μας σπίτι και να εισπράξω και γω το μερίδιό μου για να αγοράσω άλλο ακίνητο στην Ελλάδα. Εκείνος πληρώνει τα 2 αυτά χρόνια το στεγαστικό δάνειο για το κοινό μας σπίτι που είναι στο όνομα και των 2 μας και ανέρχεται στα 1900 ευρώ το μήνα. Όμως εδώ και 1 χρόνο εγώ ουσιαστικά ανατρέφω το παιδί, και τον 1 προηγούμενο πλήρωνα όλες του τις διακοπές στην Ελλάδα, (σύνολο 4 μήνες) την ένδυσή του και προσωπικά του έξοδα καθώς και αεροπορ. εισητήρια.
Πόση διατροφή δικαιούται το παιδί μου? Εγώ δικαιούμαι διατροφή? Σε περίπτωση που με απολύσουν από τη δουλειά μου ή αρρωστήσω και δεν μπορώ να εργασθώ, είναι υποχρεωμένος να μας καλύψει? Επίσης, επειδή όλη μας η οικοσκευή, έπιπλα, σερβίτσια, συσκευές, προσωπικά αντικείμενα κ.λπ. και η δική μου και του παιδιού, έχει μείνει στο κοινό σπίτι, και δεν έχω μπορέσει ακόμα να κάνω τη μεταφορά της, δικαιούμαι να απαιτήσω να μην συγκατοικεί με την άλλη γυναίκα? Δεν θεωρείται μοιχεία εκ μέρους του, το ότι συγκατοικεί μαζί της απροκάλυπτα, ενώ δεν υπάρχει αίτηση διαζυγίου και δεν έχω πάρει κανένα αντικείμενο από το κοινό σπίτι, ακόμα και τα ρούχα μου είναι εκεί? Σε περίπτωση που βγεί διαζύγιο, αυτός ξαναπαντρευτεί, αλλά πεθάνει, δικαιούμαι την σύνταξή του ή θα την πάρει η 2η γυναίκα του? Μέχρι σήμερα έχουν περάσει 17 χρόνια γάμου.
Τι με συμβουλεύετε να κάνω?
Σας ευχαριστώ

Ολα για τα λεφτα...ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΝΕΕΕΣΣ  :jerking: :jerking:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτα παθαινεις αμα δεν διαβαζεις τα σοβαρα περιοδικα...

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι όταν ανέφερα σε μια πολύ καλή φίλη (ολίγον φεμινίστρια) τα άρθρα του περιοδικού μου απάντησε επί λέξη:

"Είσαι τελικά και εσύ ένα φαλλοκρατικό γουρούνι, όπως ΟΛΟΙ οι άντρες. Μας θέλετε για το κρεβάτι, για τα πιάτα, να σας πλένουμε κανά σώβρακο, να σας σερβίρουμε πίτσες όταν βλέπετε Champions League με τους κάφρους φίλους σας, να σας φτιάχνουμε κανά τηγανητό αυγό........κτλ... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τελικά, μετά από μια ώρα φεμινιστικού παραλήρήματος, ολοκληρώνει ως εξής.....

"ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν το ************* να γράφει τέτοια πράγματα!! ΠΑΛΙΟΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗ!"

:headbang:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Με 2300 το μήνα, δε τα βγάζει πέρα η κυρία! Χαχαχαχα. Βασικά πολλά τέτοια μειλ είναι μούφα. Μη δίνετε σημασία. Μη νευριάζετε τσάμπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom