Νέα

Ένας απλός προβληματισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skeptikos_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

skeptikos_20

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζω το φόρουμ απο καιρό και σήμερα αποφασισα να γινω και εγω μελος και να θεσω έναν προβληματισμου με τη σειρα μου.Δεν ξερω αν ειναι σωστος.Οποιος διαφωνει παρακαλω να μην αρχισει να ειρωνευεται.

Ξεκιναω.

Καταρχας πως γινεται ενω οι γυναικες ειναι περισσοτερες λενε σε πληθυσμο απο τους αντρες, οι αντρικες μπακουροπαρεες να ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο τις αντιστοιχες των γυναικων? Δεν ξερω αν το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει ειναι λαθος και αυθαιρετο αλλα απλα παρατηρω συχνα γυρω μου αντρες ελευθερους και μονους -και δεν μιλαω μονο για τους φιλους μου και το στενο μου κυκλο- αλλα γενικοτερα και απο κοσμο που γνωριζω τυπικα. Αντιστοιχα παρατηρω πολλες γυναικες να ειναι δεσμευμενες + το οτι οι περισσοτερες οχι απλα ειναι δεσμευμενες αλλα δεν ξερουν και ποιον γκομενο θα διαλεξουν και ποιον θα αποφυγουν. Απο την αλλη βλεπεις κατι απελπισμενους νεους και μαλιστα πολλους απο αυτους και εμφανισιμους να ψαχνονται να βρουνε γκομενα και να βρισκουν μια στο τοσο και αφου εχουνε ψαξει και εχουν κανει θεικες εφοδους και πεσιματα σε γκομενες. Νταξει, τωρα θα μου πειτε παιζει σημαντικο ρολο και το περιβαλλον καποιου, αν ειναι κοινωνικος, αν εχει γκομενες στην παρεα του αλλα νταξει...Ακομα και στο ιντερνετ πχ να ψαξεις τα προφιλ στο hi5 βλεπεις ολο commited και married στα γυναικεια προφιλ και πολυ συχνοτερα single στα αντρικα.Περα απο το οτι βλεπεις συνεχεια ατομα να ζητανε msn απο γκομενες και να τις παρακαλανε για συναντηση και φυσικα να εισπραττουν την ειρωνια μεχρι και την οργη απο τις γκομενες που εχουν βαρεθει να σβηνουνε υα μηνυματα ή να το παιζουν μουναρες και θεογκομενες που ψαχνουνε τον τελειο αντρα.
ΝΤαξει ρε παιδι μου δεν λεω ο αντρας ειναι ο κηνυγος και τα λοιπα που εχουν επικρατησει σε αυτη την κοινωνια αλλα οχι και ο αντρας να πρεπει να ξεκωλιαζεται για να βρει γκομενα και να τρωει πρωτα και 1000 χυλοπιτες για εκπαιδευση και απο την αλλη οι γυναικες να μας κανουν οτι θελουν και να διαλεγουνε ποιον θα πρωτοαποφυγουν. Δηλαδη οχι και το καθε κωλομπαζο να παιρνει αερα και να εκμεταλλευεται αυτη την κατασταση στους αντρες και να λεει ''να, οι αντρες ειναι λιγουρια'', και ''ειμαι γκομεναρα και δεν ξερω ποιον να διαλεξω'' και μετα να ριχνει και χυλοπιτες ευκολα επειδη νομιζει οτι της αξιζει ο τελειος αντρας απο το θαρρος που εχει παρει απο την απελπισια των αντρων...

Θα ηθελα οποιος διαβασε τα παραπανω να μου πει

OP
OP
S

skeptikos_20

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηθελα οποιος διαβασε τα παραπανω να μου πει τη δικια του γνωμη για αυτα που εθεσα ακομα και αν διαφωνει και γενικοτερα θελω τις αποψεις ολων σας.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
συμφωνω με 1000++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Επισκέπτης
τι να σου πουμε ετσι ειναι οπως τα λες...γιατι νομιζεις πουτανες στριπτιτζαδικα ειναι γεματα...δεν πειραζει για καλο μας ειναι πιστεψε με...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
φιλαράκο σκεπτικέ κάτσε οι εν λόγω κοπέλες
να φτάσουν τα 30
και να μην έχουν σταθερή σχέση-παντρευτεί
και σου λέω ποιος παρακαλάει ποιον..  :2funny:  :2funny: 

Επισκέπτης
φιλαράκο σκεπτικέ κάτσε οι εν λόγω κοπέλες
να φτάσουν τα 30
και να μην έχουν σταθερή σχέση-παντρευτεί
και σου λέω ποιος παρακαλάει ποιον..  :2funny:  :2funny: 

ααααααααααααααα κουφαλα το εχεις καταλαβει κ εσυ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Απλα φιλε μου στην Ελλαδα ειναι τοσο κομπλεξικες φασολες οι γκομενες που πραγματικα οι σχεσεις των δυο φυλων εχουν γαμηθει τελιως.
Στο εξωτερικο αυτο το καραγκιοζιλικι δεν συμβαινει.Πχ Σκανδιναβια οι γκομενες ξερουν τι θελουν και ειναι πολυ πιο ωριμες και σεξουαλικα απελευθερωμενες απο τις δικες μας φασολες που ειναι και σαβουρες συν της αλλοις.Και παριστανουν και τις ντιβες οι χοντροκολες ανοργασμικες.
Μονο στην Ελλαδα εχει καταντησει το "καμακι" σε ολοκληρη επιστημη.
Για αυτο και εμεις το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να τους ριχνουμε ακυρο και να πηγαινουμε μονο με Ρωσιδες και μετα να τις παντρευομαστε κιολας μπας και εκλειψει το ελεινο ειδος της Ελεινιδας!

OP
OP
S

skeptikos_20

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι τα 30 ομως...αυτη η κατασταση?
:think:

Επισκέπτης
μεχρι τα 30 ομως...αυτη κατασταση?

σαν αντρας εχεις πολλες λυσεις να γαμησεις...ζουμε σε λαθος περιδο για τους αντρες αλλα μην ανυσηχεις μετα τα 25 που θα εισαι σε ηλικια που οι γκομενες θα σε βλεπουν για γαμο θα αλλαξουν τα πραγματα...να εισαι σιγουρος...αρκει βεβαια μην την πρωτη που θα σου μιλαει για γαμους να την πηγαινεις για στεφανι....

Επισκέπτης
μεχρι τα 30 ομως...αυτη κατασταση?

Μετα τα 30 οι ανοργασμικες κομπλεξικες σαβουρες φασολες λυσανε που δεν μπορουν να βρουν τον τελειο γαμπρο θυμα (αν και μερικες τον βρισκουν).
Ειπαμε η καλυτερη λυση αγνοειστε τις βρωμοφασολες και ρικτε τους ακυρο!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
καμία ανησυχία παίδες
πάντα υπάρχουν φωτεινες εξαιρέσεις  ;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μη γινόμαστε μισογύνηδες
επειδή η κοινωνία μας έχει εκφυλιστεί!..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Έχω έναν φίλο που σπουδάζει στο Πλίμουθ στην Αγγλία και μου λέει ότι εκεί είναι πολύ διαφορετικά...Δηλαδή με λίγα λόγια μου λέει ότι συμβαίνει το αντίθετο...Οι γκόμενες <<παρακαλάνε>> τους άντρες και τους κολλάνε περισσότερο από ότι οι άντρες..

Υ.Γ. Αλλά αυτό ίσως συμβαίνει γιατί στην Αγγλία κυκλοφορούν πολλοί πισωκίνητοι φούστρες άγγλοι οπότε οι γυναίκες ψάχνουν για αρσενικά :dancing: (Αστειέομαι :headbang: :headbang: :headbang: )

Επισκέπτης
μη γινόμαστε μισογύνηδες
επειδή η κοινωνία μας έχει εκφυλιστεί!..

Απλα λεμε την αληθεια!Οτι εχουμε τις χειροτερες γυναικες στον κοσμο (ο θεος να της κανει δηλαδη γυναικες) και οτι οι Ρωσιδες ειναι θεομουνα τρελα και πρεπει να τις φερουμε ολες Ελλαδα και να τις παντρευτουμε!!!

Επισκέπτης
Έχω έναν φίλο που σπουδάζει στο Πλίμουθ στην Αγγλία και μου λέει ότι εκεί είναι πολύ διαφορετικά...Δηλαδή με λίγα λόγια μου λέει ότι συμβαίνει το αντίθετο...Οι γκόμενες <<παρακαλάνε>> τους άντρες και τους κολλάνε περισσότερο από ότι οι άντρες..

Υ.Γ. Αλλά αυτό ίσως συμβαίνει γιατί στην Αγγλία κυκλοφορούν πολλοί πισωκίνητοι φούστρες άγγλοι οπότε οι γυναίκες ψάχνουν για αρσενικά :dancing: (Αστειέομαι :headbang: :headbang: :headbang: )

να μην αστιευεσαι καθολου ετσι ειναι για αυτο ερχονται κ το καλοκαιρι κ παρακαλανε πουτσα....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Απλα λεμε την αληθεια!Οτι εχουμε τις χειροτερες γυναικες στον κοσμο (ο θεος να της κανει δηλαδη γυναικες) και οτι οι Ρωσιδες ειναι θεομουνα τρελα και πρεπει να τις φερουμε ολες Ελλαδα και να τις παντρευτουμε!!!
Φιλέ επίσης πολλές Ρωσίδες είναι που έρχονται στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να παντρευτούν έναν άντρα-θύμα για να του τα φάνε και να τον κληρονομήσουν.. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταρχας πως γινεται ενω οι γυναικες ειναι περισσοτερες λενε σε πληθυσμο απο τους αντρες, οι αντρικες μπακουροπαρεες να ειναι συντριπτικα περισσοτερες απο τις αντιστοιχες των γυναικων? Δεν ξερω αν το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει ειναι λαθος και αυθαιρετο
Αυθαίρετο είναι και το δικό σου συμπέρασμα και των άλλων..... Η
Εθνική στατιστική υπηρεσία έχει κάνει απογραφή και σου παραθέτω τα στοιχεία.... Είμαστε 1:1

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Γιατί οι γυναίκες έχουν γίνει κομπλεξικές, μιγιάγγηχτες, ψάχνουν τον τέλειο γκόμενο λες και οι ίδιες είναι τέλειες! Ούτε καμάκια δέχονται ούτε τίποτα πια...Έχω να πάω με Ελληνίδα κάπου 2 χρόνια! Τσέχες, Ρωσίδες, Μαύρες, λίγες Ασιάτισες, ακόμα λιγότερες Λατίνες και ΚΑΜΙΑ Ελληνίδα!
Ξέρω πάνω από 12 άτομα που είναι έτσι όπως περιγράφεις!

Επισκέπτης

κ ο δημαρχος της ζαχαρως ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ειχε φερει τις ουκρανεζες για να βελτιωσει τις ρατσες των ελληνων κ σηκωθηκανε κ φυγανε ολες....αυτες ρε δεν καθονται ειναι πουτανες στην ψυχη αλλα για να τις γαμαμε καλες ειναι υπαρχουν κ οι ελληνιδες καλες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom