Λοιπον, μιας και το σαιτ αυτο ειναι οτι πρεπει, εχω να θεσω ενα ερωτημα που με απασχολει εδω και 3 μηνες. βασικα, με απασχολει εδω και αρκετο καιρο αλλα ας πουμε 3 μηνες. Ειμαι, μαλλον ημουνα με μια κοπελα 9 χρονια και ειχαμε ανοιχτη σχεση. Υπηρχαν ορια, π.χ. μια φορα το χρονο να πηδαμε καποιον αλλον/αλλην κλπ κλπ, γενικα, με ρεγουλο. Εγω, σιγουρα δεν το τηρησα, και εκεινη, σιγα σιγα ανεβαζε τον πηχη του κατα ποσο ανοιχτη μπορει να ειναι η σχεση. Τελικα, χωρισαμε, επειδη εγω το ζητησα, πριν 3 μηνες, διοτι το θεμα ειναι οτι οταν εισαι σε ανοιχτη σχεση γενικα κανονες δεν μπορουν να υπαρξουν καλως η' κακως. Εγω, τους εβαζα με να θετω ορια που δεν πρεπει να σπασουν. Εκεινη, με συναισθηματικη πιεση αναιρουσε τις δικες μου ερωτικες περιπετειες.
Μετα 3 μηνες, βλεπω τη φαση ως εξης. Υπαρχει το λεγομενο μπλε η' κοκκινο χαπι. Δηλαδη, μπορεις να παρεις μονο ενα απο αυτα. Το μπλε, ειναι μια κλειστη σχεση με τα οργιακια της ενω το κοκκινο χαπι που ειναι ανοιχτη χωρις κανονες (και με οργιακια). Οπως το βλεπω, για μενα, στη πρωτη περιπτωση η συναισθηματικη δεσμευση ειναι κοντα στο 100% ενω στη δευτερη, κοντα στο 0%.
Καταληγω οτι αυτες οι δυο λυσεις ειναι οι μοναδικες και δεν υπαρχει κατι μεταξυ αυτων. Δηλαδη, η' την εχω γκομενα μου και παμε για πιο σοβαρο η' σα πολυ καλο friend with benefits. Τι λετε?
Π