Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Ο Λοβέδρος με τόσες γκόμενες πως δεν έχει γίνει ακόμα κάνα beef;
Τελευταία τροποποίηση:
ενω εσυ κανεις κομπρεντε στα μασταρια που ρουφας στην επισκεψη σε γρια ποτανα ....2 μασταρια είναι πιο πιθανό. Εδώ δν μπορείς να κάνεις comprehend 2 γραμμές σε απλά ελληνικά
εχειΑμα έχει αρχιδια ας βγάλει ονομα
υπουργέας παιχνιδιαρης με χοντρό μπλε φακελο και με γυναικα στραπονιαρα
Ότι πίνεις κοψτο, σε χαλάειενω εσυ κανεις κομπρεντε στα μασταρια που ρουφας στην επισκεψη σε γρια ποτανα ....
ασε μας κορακλα μου
nema problema tavarisi .....Ότι πίνεις κοψτο, σε χαλάει
nema problema tavarisi .....
Επειδη πιθανον να το εχει χορτασει το μουνι, ειπε να δοκιμασει και κατι αλλο. Αν ειναι αληθεια αυτη η ιστορια, δεν βρισκω κατι παραξενο, μπορει και εγω αν χορτασω ποτε το μουνι να αρχισω να ψαχνομαι. Σε αυτην την πουτανα την ζωη, ποτε μην πεις ποτε.Τόσο άρρωστος με το μουνί και να την πατήσει από τον άσχημο τραβελόπουστα ουρακοτάγκο?
Γκρίκ χόαξες?
Χορταίνεται λές?Επειδη πιθανον να το εχει χορτασει το μουνι, ειπε να δοκιμασει και κατι αλλο. Αν ειναι αληθεια αυτη η ιστορια, δεν βρισκω κατι παραξενο, μπορει και εγω αν χορτασω ποτε το μουνι να αρχισω να ψαχνομαι. Σε αυτην την πουτανα την ζωη, ποτε μην πεις ποτε.
φατσα καρτα στα μουτρα σου ....
Καθρεφτάκιφατσα καρτα στα μουτρα σου ....
μεσενα θα ασχολουμαστε ?Καθρεφτάκι
Εσύ ασχολείσαι βρε ψυχακια. Και γράφεις και βλακείες. Δν μπορείς να κατανοήσεις ένα απλό κείμενομεσενα θα ασχολουμαστε ?