Νέα

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους - «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό» 

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Fanfact όχι απλά θα μείνει ελεύθερος αλλά στη τελική θα αθωωθει με το κλασσικό παραθυράκι για τα πρεζάκια....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μου κανει εντυπωση και η κακη κατασταση που βρισκεται το πεζοδρομιο, ειναι στο ιδιο επιπεδο και ισως πιο κατω απο το οδοστρωμα. Απενατι το πεζοδρομιο ειναι ανυπαρκτο. Η ασφαλτος στο σημειο της στροφης, οπως φαινεται στη φωτο, γυαλιζει. Βεβαια εαν τρεχεις..

ναι ρε παλληκαρι

το πεζοδρομιο φταιει ο δρομος φταιει μπορει να φταιει και η στροφη

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει δικαιολογια για τιποτα οταν σκοτωνεις η τραυματιζεις με οχημα καποιον—
Ταχυτητα,ουσιες,ελιγμοι παραβιασεις κοκκινου και stop ειναι 100% κακουργημα.Το οτι δεν σκοτωθηκε η τραυματιστηκε καποιος ενω οδηγουσες κανοντας κατι απο αυτα ηταν τυχαιο,πρεπει να αρχισουν να κωβουν κωλους
Μετρημενα κουκια ειναι,εκανες μαλακια,θα φας γαμησι.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ηθελα να ήξερα αν αυτό το σκουπίδι το γράφανε σε καθε παράβαση θα είχε τη δυνατοτητα να έχει το γκομενάκι διπλα αν οδηγούσε Και ζούσε σα φλώρος και όχι σα "ρωχαμης";;;;

Αυτοι που του τη χάρισαν στην πρώτη παράβαση, όταν δηλαδή έβαλε εξάτμιση στο μηχανάκι για να κάνει σαματά, αυτοι ειναι οι πρώτοι φταίχτες.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Εγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας του βρέφους θα έκανα το εξής: Θα πήγαινα στο πατέρα του οδηγού πριν έρθει ο Κούγιας σε μένα και θα του έλεγα 2.000.000 για να μην βάλω το γιο σου φυλακή. Αφού τέλοσπάντων συμφωνούσαμε στο ποσό θα το έκλεινα εκεί το θέμα. Στη συνέχεια θα έβγαζα το χρήμα εξωτερικό. Μετά θα άφηνα αρκετούς μήνες να περάσουν να ξεχαστεί η υπόθεση και τότε θα πήγαινα Αθήνα και θα έβρισκα έναν επαγγελματία εκτελεστή, θα του έδινα 20.000 για να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη μάνα και τον αδελφό του δράστη. Τότε και μόνον τότε θα ησύχαζε η ψυχούλα μου. Στο τέλος θα την έκανα και εγώ για εξωτερικό και θα άλλαζα τη ζωή μου για πάντα....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Εγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας του βρέφους θα έκανα το εξής: Θα πήγαινα στο πατέρα του οδηγού πριν έρθει ο Κούγιας σε μένα και θα του έλεγα 2.000.000 για να μην βάλω το γιο σου φυλακή. Αφού τέλοσπάντων συμφωνούσαμε στο ποσό θα το έκλεινα εκεί το θέμα. Στη συνέχεια θα έβγαζα το χρήμα εξωτερικό. Μετά θα άφηνα αρκετούς μήνες να περάσουν να ξεχαστεί η υπόθεση και τότε θα πήγαινα Αθήνα και θα έβρισκα έναν επαγγελματία εκτελεστή, θα του έδινα 20.000 για να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη μάνα και τον αδελφό του δράστη. Τότε και μόνον τότε θα ησύχαζε η ψυχούλα μου. Στο τέλος θα την έκανα και εγώ για εξωτερικό και θα άλλαζα τη ζωή μου για πάντα....
Η μανα και ο αδελφος τι φταινε ρε φιλε;

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Πολυ στεναχωρη ιστορια.
Δραμα....Πολυ κριμα....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι μαλακίες λες ;Αυτά ουτε ο Λιαμ Νισον δεν τα έκανε!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Αν βγει στη μέση εθνικής οδού , χωρίς φωτισμό , πεζός στο πουθενά και τον πατήσεις δηλαδή , είναι κακούργημα ;;;
Μάλλον λες μαλακίες.

Αν ο άλλος οδηγεί και υπάρχει το αίμα του THC , πρέπει να του αφαιρείται το δίπλωμα για πάντα και να πηγαίνει φυλακή.
Αλλά στην ελλάδα σε κυνηγάνε αν έχεις πιει ΜΙΣΗ ΜΠΥΡΑ. Η κάνναβη πωλείται πλέον στα περίπτερα νόμιμα, σε σακούλα των 35 ευρώ.

Επισκέπτης

Σιγά εσύ Κοκκινόπουλε. Κλείσε το Netflix και πάνε μια βόλτα, κάψατε φλάντζες.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ηθελα να ήξερα αν αυτό το σκουπίδι το γράφανε σε καθε παράβαση θα είχε τη δυνατοτητα να έχει το γκομενάκι διπλα αν οδηγούσε Και ζούσε σα φλώρος και όχι σα "ρωχαμης";;;;

Αυτοι που του τη χάρισαν στην πρώτη παράβαση, όταν δηλαδή έβαλε εξάτμιση στο μηχανάκι για να κάνει σαματά, αυτοι ειναι οι πρώτοι φταίχτες.

όλα είναι θέμα παιδείας, τότε θα λέγανε παιδί είναι ........τώρα που μεγάλωσε δεν αλλάζει έτσι έμαθε .....ότι μαλακία και να κάνει θα τον βοηθήσει ο μπαμπάς και η μαμά του .....επαναλαμβάνει ότι έμαθε

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Αν βγει στη μέση εθνικής οδού , χωρίς φωτισμό , πεζός στο πουθενά και τον πατήσεις δηλαδή , είναι κακούργημα ;;;
Μάλλον λες μαλακίες.

Αν ο άλλος οδηγεί και υπάρχει το αίμα του THC , πρέπει να του αφαιρείται το δίπλωμα για πάντα και να πηγαίνει φυλακή.
Αλλά στην ελλάδα σε κυνηγάνε αν έχεις πιει ΜΙΣΗ ΜΠΥΡΑ. Η κάνναβη πωλείται πλέον στα περίπτερα νόμιμα, σε σακούλα των 35 ευρώ.
Πρωτα απο ολα ποιος ο λογος να βρισεις?
Ξερεις να διαβαζεις?
Μιλαμε για οδηγο που προκαλει εκεινος ατυχημα.Οκ?
Για ελιγμους ειπα ταχητητα αλκοολ και ουσιες που καθιστουν ανικανο καποιον να οδηγει και εναν σοβαρο λογο να προκαλεσει ατυχημα κτλ.
Εμαθες τωρα οτι στο εξωτερικο και το thc και η μιση μπυρα και διαφορα ασχετα μονο για να πεις την εξυπναδα σου..

sakisvallas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Αυτον τωρα με ποια λογικη τον αφησαν ελευθερο???

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Να, εδω νά, ταιριαζει η συνεχεια...

Τραγωδία στο Αίγιο: Με 102 χλμ. έτρεχε ο οδηγός- Χτύπησε πρώτα το μωρό
Τι λέει το νέο πόρισμα των πραγματογνωμόνων
Τραγωδία στο Αίγιο: Με 102 χλμ. έτρεχε ο οδηγός- Χτύπησε πρώτα το μωρό | in.gr

Την υπόθεση της τραγωδίας στο Αίγιο εξέτασαν δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι εν συνεχεία δημοσίευσαν πόρισμα που «καίει» τον οδηγό.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο πραγματογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο γιαγιά και εγγόνι, την ώρα που μπήκε στην μοιραία στροφή, έτρεχε με ταχύτητα 102 χιλιομέτρων.

H είδηση αυτή επιβεβαιώνει τις προηγούμενες εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο οδηγός πήγαινε με ταχύτητα 100 χλμ, την ώρα που στο σημείο δεν επιτρέπεται σε οδηγούς να τρέχουν με περισσότερα από 50 χλμ ανά ώρα.
Τι λέει το νέο πόρισμα των πραγματογνωμόνων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα το δελτίο του Star, το πόρισμα των δύο πραγματογνωμόνων αναφέρει:

Το αυτοκίνητο του οδηγού είχε αναπτύξει ταχύτητα από 80 – 130 χλμ. Όταν όμως μπήκε στη στροφή η ταχύτητα του ήταν μεγαλύτερη από 102 χλμ. γι’ αυτό κι έγινε η εκτροπή.
    Η εκτροπή του οχήματος οφείλεται σε ταχύτητα μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης της καμπυλότητας της στροφής.
    Πρώτα χτύπησε το καρότσι στο οποίο βρίσκονταν το μωρό, το οποίο εκτινάχθηκε σε απόσταση 5 μέτρων και χτύπησε με το κεφαλάκι του σε κολόνα.
    Η γιαγιά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της. Μάλιστα υπάρχουν και ίχνη από τον τροχό στα χέρια της.

Δεν είχε καμία βλάβη το αυτοκίνητο

Όπως προκύπτει από το πόρισμά τους, δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο πριν τη σύγκρουση, όπως ισχυριζόταν ο οδηγός.
    Έτσι η τροχαία Πατρών θα παραδώσει το πόρισμα στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου.
    Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον οδηγό, ο οποίος θα απολογηθεί για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα (επικίνδυνη οδήγηση,ανθρωποκτονία εξ΄ αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη και στον Κούγια για τις μαλακίες που λέει;

Stories

Νέο!

Stories