Aaaaztek 84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 573
- Πόντοι
- 301
Fanfact όχι απλά θα μείνει ελεύθερος αλλά στη τελική θα αθωωθει με το κλασσικό παραθυράκι για τα πρεζάκια....
μου κανει εντυπωση και η κακη κατασταση που βρισκεται το πεζοδρομιο, ειναι στο ιδιο επιπεδο και ισως πιο κατω απο το οδοστρωμα. Απενατι το πεζοδρομιο ειναι ανυπαρκτο. Η ασφαλτος στο σημειο της στροφης, οπως φαινεται στη φωτο, γυαλιζει. Βεβαια εαν τρεχεις..
Η μανα και ο αδελφος τι φταινε ρε φιλε;Εγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας του βρέφους θα έκανα το εξής: Θα πήγαινα στο πατέρα του οδηγού πριν έρθει ο Κούγιας σε μένα και θα του έλεγα 2.000.000 για να μην βάλω το γιο σου φυλακή. Αφού τέλοσπάντων συμφωνούσαμε στο ποσό θα το έκλεινα εκεί το θέμα. Στη συνέχεια θα έβγαζα το χρήμα εξωτερικό. Μετά θα άφηνα αρκετούς μήνες να περάσουν να ξεχαστεί η υπόθεση και τότε θα πήγαινα Αθήνα και θα έβρισκα έναν επαγγελματία εκτελεστή, θα του έδινα 20.000 για να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη μάνα και τον αδελφό του δράστη. Τότε και μόνον τότε θα ησύχαζε η ψυχούλα μου. Στο τέλος θα την έκανα και εγώ για εξωτερικό και θα άλλαζα τη ζωή μου για πάντα....
Τι μαλακίες λες ;Αυτά ουτε ο Λιαμ Νισον δεν τα έκανε!!!Εγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας του βρέφους θα έκανα το εξής: Θα πήγαινα στο πατέρα του οδηγού πριν έρθει ο Κούγιας σε μένα και θα του έλεγα 2.000.000 για να μην βάλω το γιο σου φυλακή. Αφού τέλοσπάντων συμφωνούσαμε στο ποσό θα το έκλεινα εκεί το θέμα. Στη συνέχεια θα έβγαζα το χρήμα εξωτερικό. Μετά θα άφηνα αρκετούς μήνες να περάσουν να ξεχαστεί η υπόθεση και τότε θα πήγαινα Αθήνα και θα έβρισκα έναν επαγγελματία εκτελεστή, θα του έδινα 20.000 για να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη μάνα και τον αδελφό του δράστη. Τότε και μόνον τότε θα ησύχαζε η ψυχούλα μου. Στο τέλος θα την έκανα και εγώ για εξωτερικό και θα άλλαζα τη ζωή μου για πάντα....
Εγώ πάντως αν ήμουν ο πατέρας του βρέφους θα έκανα το εξής: Θα πήγαινα στο πατέρα του οδηγού πριν έρθει ο Κούγιας σε μένα και θα του έλεγα 2.000.000 για να μην βάλω το γιο σου φυλακή. Αφού τέλοσπάντων συμφωνούσαμε στο ποσό θα το έκλεινα εκεί το θέμα. Στη συνέχεια θα έβγαζα το χρήμα εξωτερικό. Μετά θα άφηνα αρκετούς μήνες να περάσουν να ξεχαστεί η υπόθεση και τότε θα πήγαινα Αθήνα και θα έβρισκα έναν επαγγελματία εκτελεστή, θα του έδινα 20.000 για να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη μάνα και τον αδελφό του δράστη. Τότε και μόνον τότε θα ησύχαζε η ψυχούλα μου. Στο τέλος θα την έκανα και εγώ για εξωτερικό και θα άλλαζα τη ζωή μου για πάντα....
Ηθελα να ήξερα αν αυτό το σκουπίδι το γράφανε σε καθε παράβαση θα είχε τη δυνατοτητα να έχει το γκομενάκι διπλα αν οδηγούσε Και ζούσε σα φλώρος και όχι σα "ρωχαμης";;;;
Αυτοι που του τη χάρισαν στην πρώτη παράβαση, όταν δηλαδή έβαλε εξάτμιση στο μηχανάκι για να κάνει σαματά, αυτοι ειναι οι πρώτοι φταίχτες.
Πρωτα απο ολα ποιος ο λογος να βρισεις?Αν βγει στη μέση εθνικής οδού , χωρίς φωτισμό , πεζός στο πουθενά και τον πατήσεις δηλαδή , είναι κακούργημα ;;;
Μάλλον λες μαλακίες.
Αν ο άλλος οδηγεί και υπάρχει το αίμα του THC , πρέπει να του αφαιρείται το δίπλωμα για πάντα και να πηγαίνει φυλακή.
Αλλά στην ελλάδα σε κυνηγάνε αν έχεις πιει ΜΙΣΗ ΜΠΥΡΑ. Η κάνναβη πωλείται πλέον στα περίπτερα νόμιμα, σε σακούλα των 35 ευρώ.
Ξερεις να διαβαζεις?
Μιλαμε για οδηγο που προκαλει εκεινος ατυχημα.Οκ?
Για ελιγμους ειπα ταχητητα αλκοολ και ουσιες που καθιστουν ανικανο καποιον να οδηγει και εναν σοβαρο λογο να προκαλεσει ατυχημα κτλ.
Εμαθες τωρα οτι στο εξωτερικο και το thc και η μιση μπυρα και διαφορα ασχετα μονο για να πεις την εξυπναδα σου..
Τωρα αυτον με ποια λογικη τον αφησαν ελευθερο?
Eνω τι επρεπε?Αυτον τωρα με ποια λογικη τον αφησαν ελευθερο???
Eνω τι επρεπε?
Μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη και στον Κούγια για τις μαλακίες που λέει;