Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.846
- Πόντοι
- 6.536
Τίποτα δεν παθαίνουμε....Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Τίποτα δεν παθαίνουμε....Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Καμία σχεσηΤον αδερφό της ΠτΔ θες να πεις
Δεν ξέρεις εσύ, αφού η γη είναι επίπεδη. Το είπε παραπάνω. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα Nebuchadnezzar.Καμία σχεση
Πάντως αν του φορέσεις περούκα και υπηρεσιακό ταγιέρ, ολόιδιοι είναι.Καμία σχεση
Ενταξει μωρε, ενα λαθος εκανε, καλο παιδι ειναι. Και νεοδημοκρατης. Τον συγχωρουμεΔεν ξέρεις εσύ, αφού η γη είναι επίπεδη. Το είπε παραπάνω. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα Nebuchadnezzar.
Ενταξει μωρε, ενα λαθος εκανε, καλο παιδι ειναι. Και νεοδημοκρατης. Τον συγχωρουμε
Ο Βαβυλώνιος αυτοκράτορας είναι οκ τύπος....Δεν ξέρεις εσύ, αφού η γη είναι επίπεδη. Το είπε παραπάνω. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα Nebuchadnezzar.
Ο Βαβυλώνιος αυτοκράτορας είναι οκ τύπος....
Σπάει αρχίδια καμμιά φορά αλλά είναι δικό μας παιδί.
Αφού δεν με είπες δεξιό ψάλτη πάλι καλά.....Καλώς και τον δεξιό επόπτη.
Άλλον έναν επόπτη να βρείτε και το στήνουμε.
καλα, περαν της παπαριάς με τον Σακελλαρόπουλο, ακόμα δεν έχω καταλάβει που κολάει η επίπεδη γη...Ο Βαβυλώνιος αυτοκράτορας είναι οκ τύπος....
Σπάει αρχίδια καμμιά φορά αλλά είναι δικό μας παιδί.
Μωρη τζαζλη λιγναδο κωλο σφυριχτρα, καψουρα με βουλγαρο εισαι και εχει κολλησει η βελονα; Ετσι σου ελεγαν στα τσοντοσινεμα; 'σκασμος' και σου μεινε...ΣΚΑΣΜΟΣ
Ρε συ αυτό που κάνουν δεν το καταλαβαίνω. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και όλα τα μηνύματά σου μένουν και καταγράφονται. Δεν έγινε στο μιλητό.
Τόση σιγουριά πια;;;; Ή τόση έλλειψη ενστίκτου αυτοσυντήρησης;;;;
Εδώ ένας παντρεμένος για να ξενοπηδήξει, κάνει τον τζεημς μποντ για να μην το μάθει η γυναίκα του. Αυτός που είναι και δημόσιο πρόσωπο, τόσο στα αρχίδια του πια;;;;
ντροπή και ξεφτίλα και μια ζωή στο περιθώριο, αξίζουν τέτοια άτομα, που ουσιαστικά παγιδεύουν κάποιους για να φανούν οι ίδιοι ή ν αποκομίσουν ιδία οφέλη παντώς τύπου, κι όταν δεν τα καταφέρνουν ξεμπροστιάζουν και κάνουν κακό. Είναι κομπλεξικά που από μόνοι τους πέφτουν στο περιθώριο της κοινωνίας, και δεν πρέπει να τους δίνουμε καμία άλλη ευκαιρία να αναρριχηθούν. Μωρή παλιοτραβέλι πούστρα, στην έπεσε ένας άνθρωπος, όποιος και να ναι αυτός, έκατσες τον ψάρεψες και αφού είδες ότι θα πάρεις τ αρχίδια σου γενικά, τον έβγαλες στη φόρα. Νο mercy για μένα. Και της της έπεσε και κομπλέ, όμορφα, δεν ήταν κάτι κακό.Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το μοντέλο και ηθοποιός Τζεφ Μοντάνα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, όπου και αποκαλύπτει πως του την έπεσε εν ενεργεία υπουργός, τον οποία μάλιστα της σύστησε η γυναίκα του (!).
«Οφείλω να καταγγείλω ότι μόλις μου την έπεσε χυδαία πασίγνωστος εν ενεργεία υπουργός τον οποίο μάλιστα μου σύστησε η γυναίκα του.
Ας λάβουν επιτέλους γνώση στην Βουλή πως εν έτη 2023 οι non binary trans feminine πολίτες, δεν γεννήθηκαν για να τους παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες. Από που και ως που κύριε (λέμε τώρα) δράς τόσο αυθαίρετα, θεωρώντας μάλιστα δεδομένο πως θα σου διασφαλίσουμε την αστραφτερή πουριτανική σας εικόνα ακέραια;
Σαφώς και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα στην ιδιωτικότητα τους και γι’αυτό άλλωστε δεν δημοσιοποιώ την ταυτότητα του. Έχουμε όμως και εμείς δικαίωμα στον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ορατότητα.
Το back story είναι πως στις 21/6 συναντώ τυχαία στην παραλία dot βούλας την σύζυγό του, την οποία γνώριζα και είχα συναντήσει μόλις την προηγούμενη μέρα στα mad awards. Εκείνη με συστήνει σε έναν κύριο που καθόταν πίσω στην ξαπλώστρα και μου λεει «από εδώ ο συζυγός μου που έχει γενέθλια σήμερα». Του λέω «Τζεφ χάρηκα, χρόνια πολλά».
Γνωριμία σύντομη και πολύ τυπική.
Την ίδια μέρα με βρήκε στο Instagram, δεν με ακολούθησε ποτέ ούτε επέδρασε σε περιεχόμενο που έχω δημοσιεύσει. Έδρασε κεκαλυμμένα κάνοντας αυτό που λέμε slide στα dm. Μόλις είδα ότι μου στέλνει από το επίσημο verified page ο ίδιος ο υπουργος είχα μια περιέργεια να δώ τι θέλει. Είχα ισως μια ελπίδα μήπως «με βλέπει», που πολύ σύντομα γκρεμίστηκε.
Εν συντομία χθες 30/6 μου ξανά στέλνει και με ενημερώνει πως αυτό που θέλει είναι να αναπτύξουμε μια όπως είπε αυτολεξεί σεξουαλική-επαγγελματική σχέση χωρίς να το μάθει η σύζυγος του, ούτε το έθνος φυσικά.
Αναγνωρίζω πως έχει δικαίωμα να ζητήσει υπηρεσίες και ας τις ζήτησε εκεί που δεν προσφέρονται.
Με προσβάλει όμως που ενώ τον ξέρω ακριβώς τέσσερα λεπτά, με βάζει σε αυτήν την απαίσια θέση απέναντι στην σύζυγό του με την οποία ήμασταν συμφοιτήτριες.
Επίσης πάντα με εξοργίζουν εσφαλμένες αντιλήψεις που βάζουν ταμπέλες και συντηρούν πεισματικά στερεότυπα τα οποία κοινότητες όπως η δική μου πασχίζουν να αποτινάξουν. Μπορεί ξέρετε και εμείς να κάνουμε σεξ οπως οι υπουργοί, καθαρά επειδή το θέλουμε.
Με ρώτησε βέβαια δεν λέω, κιμπάρης, αφού μου έκανε την πρόταση μου λέει “θέλεις;” Και πείτε μου παρακαλώ.. γιατί να θέλω;», έγραψε χαρακτηριστικά.
Να αγιασει το στομα σουντροπή και ξεφτίλα και μια ζωή στο περιθώριο, αξίζουν τέτοια άτομα, που ουσιαστικά παγιδεύουν κάποιους για να φανούν οι ίδιοι ή ν αποκομίσουν ιδία οφέλη παντώς τύπου, κι όταν δεν τα καταφέρνουν ξεμπροστιάζουν και κάνουν κακό. Είναι κομπλεξικά που από μόνοι τους πέφτουν στο περιθώριο της κοινωνίας, και δεν πρέπει να τους δίνουμε καμία άλλη ευκαιρία να αναρριχηθούν. Μωρή παλιοτραβέλι πούστρα, στην έπεσε ένας άνθρωπος, όποιος και να ναι αυτός, έκατσες τον ψάρεψες και αφού είδες ότι θα πάρεις τ αρχίδια σου γενικά, τον έβγαλες στη φόρα. Νο mεrcy για μένα. Και της της έπεσε και κομπλέ, όμορφα, δεν ήταν κάτι κακό.
Mόνοι τους περιθωριωποιούνται, κάνουν κακό και τώρα θέλουν να τους έχουμε στην κοινωνία θεούς και καλά, ενώ το μόνο που είναι, είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, βλαβερά όντα που από την μειονεκτικότητα που νιώθουν και που δεν θεραπεύεται με τίποτε, μόνο κακό κάνουν. Δεν σκέφτηκε καν ότι είναι παντρεμένος και ίσως χαλάσει την οικογένεια, τίποτε τίποτε. Όλοι οι άνδρες γαμάνε, και οι γυναίκες γαμιούνται παντρεμένοι με παιδιά, εσένα περίμενε ο κόσμος να βγάλεις στη φόρα ένα καμάκι. Πόσο μηδενικό, εκδικητικό πούστρικο υποκείμενο. Ξεφτιλισμένοι στον Καιάδα.
Δεν αξίζουν με αυτά που κάνουν τίποτε από όσα τος προσφέρουν απλόχερα οι κυβερνήσεις. Όταν θα πάρουν μια κάποια δύναμη θα μας βγει σε ξινό. Μη με κατηγορήσει κανείς για ακραία, κλπ, γιατί αυτοί είναι ψεύτες και κρύβονται πίσω από τον "μανδύα" του πατριώτη και καλά.
2ον!
Σιγά μην της έγραψε ο Βαρβιτσιώτης στο Ιnsta. Το πιθανότερο είναι ότι τους είδαν κάποιοι και ακόμη το πιο πιθανό, να το έστειλαν οι άνθρωποί του για να την ψαρέψουν μήπως θέλει λεφτά να γαμηθεί. Άμα διαβάσετε τα μηνύματα, σιγά μην ήθελε και ...κάτι άλλο περαιτέρω. Πάντως να τα έστειλε αυτός δεν νομίζω. Κάποιοι από το περιβάλλον του, ή κάποιοι που τους είδαν για να κάνουν πλάκα, αλλά την πατήσαν με το σίχαμα. Άλλωστε πάντα αυτοί βάζουν άλλους να κάνουν αυτά, σεκιουριτάδες, ασφάλεια κλπ...
3ον
Να μην της ξαναδωθεί βήμα στην τηλόραση και συνεντεύξεις κλπ
Άι σιχτίρ με τα κατακάθια, ανάξιους εμπιστοσύνης πουστάρες.
4ον
Αν προσβλήθηκε για κάποιο λόγο, θα μπορούσε απλά να τον ξεχέσει, να τον βρίσει, να κλείσει ραντεβού και να μην πάει ας πούμε. Αυτό είναι ξεκάθαρα για να φανεί. Ουστ σίχαμα.
Να διαβασεις τύπεγια να μην διαβαζ 9 σελιδες,ειναι ο Αδωνης ή καποιος αλλος;
Μου χαλάει όμως άσχημα την εικόνα του κλασικού δεξιού "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" και "είμαι ο γαμων και δερνων" γενικά. Τι κρίμα αλήθεια!