Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Α ρε κουφαλα....ολο στην πονηρια εισαι.
Μπα, απλά είναι περιπτώσεις που μου την δίνουν στα νεύρα. Δεν είμαι Αρχιτέκτων.
Α ρε κουφαλα....ολο στην πονηρια εισαι.
Αντε μωρη πατσαβουρα που κολλησες με τις εξετασεις του ΤΕΕ. Λες και υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται ο κοσμος για να μην θιχτει η συντεχνια σου.
Αντι να ασχοληθειτε με το πως θα βελτιωθει η εκπαιδευση στην χωρα μας, να μην ξενιτευομαστε και να μην φευγει συναλλαγμα, ασχολειστε με τα συντεχνιακα σας. Θα μπορουσαμε να εχουμε φοιτητες να ερχονται εδω απο ολο τον κοσμο και να βοηθαμε την οικονομια της χωρας, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σας....
...Μας τοπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ρε...Εμείς είμαστε η πλέμπα...Ενώ αυτός ο συγκλητικός (μέχρι να βουλιάξει την αυτοκρατορία με τους συν-top-ίτες του)...Αφήστε τον να πάει να πετάξει κανά βιογραφικό ακόμη στο καλάθι...το golden boy...που μόλις δει κανά ωραίο μουνάκι πάνε περίπατο τα βιογραφικά...την παίρνει κι ας είναι κι απ του ΞΥΝΗ...
Αντε μωρη πατσαβουρα που κολλησες με τις εξετασεις του ΤΕΕ. Λες και υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται ο κοσμος για να μην θιχτει η συντεχνια σου.
Αντι να ασχοληθειτε με το πως θα βελτιωθει η εκπαιδευση στην χωρα μας, να μην ξενιτευομαστε και να μην φευγει συναλλαγμα, ασχολειστε με τα συντεχνειακα σας. Θα μπορουσαμε να εχουμε φοιτητες να ερχονται εδω απο ολο τον κοσμο και να βοηθαμε την οικονομια της χωρας, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σας....καθυστερημενοι...
...Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ και ΣΥΝΤΕΧΝΙΣΤΙΚΟ από το ΤΕΕ...Το ΚΟΜΠΛΕΞ σ όλο του το μεγαλείο.
Ειπα πουθενά οτι πρεπει να συνεχίσουν να δινουν εξετάσεις στο ΤΕΕ? ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!
Τί είπα? οτι ρωτάνε τοσο ΓΕΛΟΙΑ θεματα που πρέπει να εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, για να κοπείς!!
τι δεν κατάλαβες? (ισως όμως να μη ΘΕΣ να καταλάβεις ε???)
Το ΚΟΜΠΛΕΞ σ όλο του το μεγαλείο.
...Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ και ΣΥΝΤΕΧΝΙΣΤΙΚΟ από το ΤΕΕ...Το ΚΟΜΠΛΕΞ σ όλο του το μεγαλείο.
γι αυτους που ζορίζονται να μπουν εκει που οι άλλοι μπαίνουν εύκολα.
Μα τι διαολο?
πως μπαινουν ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ όσοι ειναι απο Ιmperial και οι υπολοιποι απο Αγγλια πρέπει να δώσουν 10 φορές για να μπουν?
Ολοι στην ίδια χώρα δε σπουδασαν?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Σε παρακαλώ, είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Μια ερωτηση μονο: Εισαι σχιζοφρενης? Η απλα βλαμμενη?
...Αυτή ΔΕΝ τη σώζει τίποτε...Θηλυκό και μηχανικός...Ό,τι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...
Δωρεαν δημοσια παιδεια και σπουδες με δανειο(ενδεχομενως και με βιζιτες...)ειναι εννοιε αντιθετε...
Πουτανα δηλαδη? Στο μπουρδελο το ΤΕΕ?
Πουτανα δηλαδη? Στο μπουρδελο το ΤΕΕ?
πραγματι. ο,τι χειρότερο για κάτι αποτυχημένους πάνε να το παιξουν και μηχανικάρες!
ρε που πάτε!!!
πουτάνα με στραπον.
γαμάω στράκια.
...ΔΕΝ είπα κάτι τέτοιο...και δε με αφορά...Απλώς το βρίσκω ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΟ...
πραγματι. ο,τι χειρότερο για κάτι αποτυχημένους πάνε να το παιξουν και μηχανικάρες!
ρε που πάτε!!!
πουτάνα με στραπον.
γαμάω στράκια.
...Μηχανικός ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ είμαι...Επιστήμονας όμως ναι...Μια από τις δουλειές μου είναι να παράγω και να δημοσιεύω τεκμηριωμένη γνώση. Κατά τα άλλα μη νομίζετε ότι επειδή ξέρετε να λύνετε 5 διαφορικές έχετε πιάσει τον Πάπα απ τ αρχίδια...Στο χαμηλό μου το σημείο σας έχω γραμμένους...πολλοί από σας δεν ξέρετε να μοιράσετε δυο γαϊδάρων άχυρο...
Και στο φινάλε...έχω 4 πτυχία και μόνο η βιβλιογραφία που μάσησα στο διδακτορικό είναι διπλάσια απ όλα τα βιβλία που έχετε διαβάσει...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.