Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αντε μωρη πατσαβουρα που κολλησες με τις εξετασεις του ΤΕΕ. Λες και υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται ο κοσμος για να μην θιχτει η συντεχνια σου.
Αντι να ασχοληθειτε με το πως θα βελτιωθει η εκπαιδευση στην χωρα μας, να μην ξενιτευομαστε και να μην φευγει συναλλαγμα, ασχολειστε με τα συντεχνιακα σας. Θα μπορουσαμε να εχουμε φοιτητες να ερχονται εδω απο ολο τον κοσμο και να βοηθαμε την οικονομια της χωρας, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σας....

Ειπα πουθενά οτι πρεπει να συνεχίσουν να δινουν εξετάσεις στο ΤΕΕ? ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!

Τί είπα? οτι ρωτάνε τοσο ΓΕΛΟΙΑ θεματα που πρέπει να εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, για να κοπείς!!

τι δεν κατάλαβες? (ισως όμως να μη ΘΕΣ να καταλάβεις ε???)

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
...Μας τοπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ρε...Εμείς είμαστε η πλέμπα...Ενώ αυτός ο συγκλητικός (μέχρι να βουλιάξει την αυτοκρατορία με τους συν-top-ίτες του)...Αφήστε τον να πάει να πετάξει κανά βιογραφικό ακόμη στο καλάθι...το golden boy...που μόλις δει κανά ωραίο μουνάκι πάνε περίπατο τα βιογραφικά...την παίρνει κι ας είναι κι απ του ΞΥΝΗ...

Ελα Αλεκο, το μνημονιο ειναι εδω, και θες δεν θες τα πραγματα θα αλλαξουν κι'αλλο!

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Αντε μωρη πατσαβουρα που κολλησες με τις εξετασεις του ΤΕΕ. Λες και υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται ο κοσμος για να μην θιχτει η συντεχνια σου.
Αντι να ασχοληθειτε με το πως θα βελτιωθει η εκπαιδευση στην χωρα μας, να μην ξενιτευομαστε και να μην φευγει συναλλαγμα, ασχολειστε με τα συντεχνειακα σας. Θα μπορουσαμε να εχουμε φοιτητες να ερχονται εδω απο ολο τον κοσμο και να βοηθαμε την οικονομια της χωρας, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σας....καθυστερημενοι...

...Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ και ΣΥΝΤΕΧΝΙΣΤΙΚΟ από το ΤΕΕ...Το ΚΟΜΠΛΕΞ σ όλο του το μεγαλείο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...Δεν υπάρχει τίποτε πιο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ και ΣΥΝΤΕΧΝΙΣΤΙΚΟ από το ΤΕΕ...Το ΚΟΜΠΛΕΞ σ όλο του το μεγαλείο.

Σε παρακαλώ, είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ειπα πουθενά οτι πρεπει να συνεχίσουν να δινουν εξετάσεις στο ΤΕΕ? ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!

Τί είπα? οτι ρωτάνε τοσο ΓΕΛΟΙΑ θεματα που πρέπει να εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, για να κοπείς!!

τι δεν κατάλαβες? (ισως όμως να μη ΘΕΣ να καταλάβεις ε???)

Εγω δεν εδωσα εξετασεις στο ΤΕΕ, ουτε κοπηκα. Ουτε προκειται να δωσω εξετασεις οταν υπαρχει ευρωπαικη νομοθεσια που με καλυπτει γι'αυτο.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΑΤΑΠ, ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το ΚΟΜΠΛΕΞ σ όλο του το μεγαλείο.

γι αυτους που ζορίζονται να μπουν εκει που οι άλλοι μπαίνουν εύκολα.
Μα τι διαολο?
πως μπαινουν ΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ όσοι ειναι απο Ιmperial  και οι υπολοιποι απο Αγγλια πρέπει να δώσουν 10 φορές για να μπουν?
Ολοι στην ίδια χώρα δε σπουδασαν?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
γι αυτους που ζορίζονται να μπουν εκει που οι άλλοι μπαίνουν εύκολα.
Μα τι διαολο?
πως μπαινουν ΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ όσοι ειναι απο Ιmperial  και οι υπολοιποι απο Αγγλια πρέπει να δώσουν 10 φορές για να μπουν?
Ολοι στην ίδια χώρα δε σπουδασαν?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μια ερωτηση μονο: Εισαι σχιζοφρενης? Η απλα βλαμμενη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δωρεαν δημοσια παιδεια και σπουδες με δανειο(ενδεχομενως και με βιζιτες...)ειναι εννοιε αντιθετε...

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κρατικό μονοπώλιο στην παιδεία (πλην των βασικών πραγμάτων των πρώτων τάξεων που πλάθονται συνειδήσεις ίσως). Σε τίποτε δηλαδή δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλην της Πολιτικής Προστασίας, της Εθνικής Άμυνας, της Δημόσιας Τάξης, της κοπής νομίσματος και άλλων βασικών λειτουργιών του κράτους.

Άμα θέλεις να πας σε ιδιωτικό, πας. Άμα επιλέξεις να κάνεις βίζιτες αντί να πιάσεις μια άλλη δουλειά, επίσης κάνε το. Πλήρωσε τους φόρους σου, πήγαινε στους γιατρούς σου να μη δημιουργείς πρόβλημα στη δημόσια υγεία και κάνε ό,τι γουστάρεις με νόμιμο τρόπο να χρηματοδοτήσεις τις σπουδές σου.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
...Αυτή ΔΕΝ τη σώζει τίποτε...Θηλυκό και μηχανικός...Ό,τι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

πραγματι. ο,τι χειρότερο για κάτι αποτυχημένους πάνε να το παιξουν και μηχανικάρες!
ρε που πάτε!!!

Πουτανα δηλαδη? Στο μπουρδελο το ΤΕΕ?  :2funny:

πουτάνα με στραπον.
γαμάω στράκια.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πραγματι. ο,τι χειρότερο για κάτι αποτυχημένους πάνε να το παιξουν και μηχανικάρες!
ρε που πάτε!!!

πουτάνα με στραπον.
γαμάω στράκια.

Τραβελακο...εγω δεν ειμαι του αυταρχικου. Αυτα στους ΤΕΕατζηδες.
Αληθεια πως χωραει τοση γνωση στο κεφαλι σου? Τσελεμεντες+αντοχη υλικων παρεα?

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
ρε που πάτε!!!

πουτάνα με στραπον.
γαμάω στράκια.

...Μηχανικός ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ είμαι...Επιστήμονας όμως ναι...Μια από τις δουλειές μου είναι να παράγω και να δημοσιεύω τεκμηριωμένη γνώση. Κατά τα άλλα μη νομίζετε ότι επειδή ξέρετε να λύνετε 5 διαφορικές έχετε πιάσει τον Πάπα απ τ αρχίδια...Στο χαμηλό μου το σημείο σας έχω γραμμένους...πολλοί από σας δεν ξέρετε να μοιράσετε δυο γαϊδάρων άχυρο...
Και στο φινάλε...έχω 4 πτυχία και μόνο η βιβλιογραφία που μάσησα στο διδακτορικό είναι διπλάσια απ όλα τα βιβλία που έχετε διαβάσει...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
...Μηχανικός ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ είμαι...Επιστήμονας όμως ναι...Μια από τις δουλειές μου είναι να παράγω και να δημοσιεύω τεκμηριωμένη γνώση. Κατά τα άλλα μη νομίζετε ότι επειδή ξέρετε να λύνετε 5 διαφορικές έχετε πιάσει τον Πάπα απ τ αρχίδια...Στο χαμηλό μου το σημείο σας έχω γραμμένους...πολλοί από σας δεν ξέρετε να μοιράσετε δυο γαϊδάρων άχυρο...
Και στο φινάλε...έχω 4 πτυχία και μόνο η βιβλιογραφία που μάσησα στο διδακτορικό είναι διπλάσια απ όλα τα βιβλία που έχετε διαβάσει...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

εδωσα λιγες σελιδες πριν παραδειγμα...

Επισκέπτης
...Αυτή ΔΕΝ τη σώζει τίποτε...Θηλυκό και μηχανικός...Ό,τι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

Γιατι τετοια προκαταληψη? Τι εχουν δηλαδη η γυναικες μηχανικοι? :uglystupid:

Και ρε Δρομα κοριτσι μου μαζεψε λιγο την πουτσα και σκονταφτουμε συνεχεια...Μιλα λιγο πιο ηρεμα γιατι σαν υστερικια κανεις :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom