Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Μηνύματα
- 47.529
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
βουλευτες έλεγες. Κι εγω σου ειπα αρχηγό κόματος.
Βουλευτες ναι που ειναι μεσα στα πολιτικα πραγματα και τα τρωνε χοντρα... ο Τσιπρας τι να τρωει?
βουλευτες έλεγες. Κι εγω σου ειπα αρχηγό κόματος.
Βουλευτες ναι που ειναι μεσα στα πολιτικα πραγματα και τα τρωνε χοντρα... ο Τσιπρας τι να τρωει?
εγώ έχω καταλάβει ότι βοηθάει περισσότερο.Περισσότεροι φοιτητές βγαίνουν σε πρασινογαλάζιες στρατιές ή αδιάφοροι γενικώς παρά συνειδητοποιημένοι πολιτικάΟ δρομος για την αυτονομηση του κοινοβουλιου περνα μεσα απο την καταργηση των χαζοδημοκρατικων δικαιωματων.
Κατ'αρχην των φοιτητων,εν συνεχεια βλεπουμε και για τους υπολοιπους.
Λυπαμαι εαν δεν το αντιλαμβανεσθε να 'ουμε-και εισθε οφ τοπικ εν πασει περιπτωσει.
Κοίταξε, γενικά δεν έχουν άδικο. Διάβασε μερικές σελίδες πριν, το προηγούμενό μου ποστ με τα bullets. Εκεί πήγε όποιος δεν πέρασε πανελλήνιες. Οι πανελλήνιες με τον τρόπο που διεξάγονταν είχαν εγγενές πρόβλημα. Είναι πρόωρο το να κρίνεις το εάν είναι ικανός να σπουδάσει ένας άνθρωπος από τα 18 του. Σε εμένα πχ η όρεξη ήλθε στα 20 και μετά.
Το πρόβλημα είναι στα κλειστά επαγγέλματα πιστεύω. Εάν έλθουν και εξισωθούν οι καραβιές των αποφοίτων των μη κρατικών τότε θα θιγούν τα επαγγελματικά δικαιώματα. Έχει μια βάση το επιχείρημά τους.
Θεωρούμαι απόφοιτος Λυκείου. Στα @@ μου και συγγνώμη κιόλας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν οι "επισήμως" ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ συνάδελφοι ρωτούν τη γνώμη μου.
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ FINANCE ORIENTATION ΝΑ ΈΛΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ. (ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ)
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
Είναι εύκολα; Πηγαίνετε λοιπόν να βγάλετε Α- εκεί που πήγα εγώ και θα σας το πληρώσω.
Μην την ψάχνετε τη δουλειά. Όποιος ενδιαφερόταν για αυτό που έκανε και είχε δίψα για μάθηση είναι (για εμένα) σίγουρο ότι βρήκε προσφορότερο έδαφος σε ΣΩΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ με απρόσκοπτη λειτουργία.
ΥΓ: Μια φορά ρε παιδιά πήγα στην ΑΣΟΕΕ να δω κάτι βαθμολογίες μιας φίλης φίλης από ένα μάθημα που είχε δώσει. Το τί σάρα, μάρα και κακόσυναπάντημα συνάντησα... Πάγκοι, αφίσες στους τοίχους, σκουπίδια κάτω και οι βαθμολογίες, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ κάπου παραπεταμένες πίσω, σε μια προθήκη... Κάντε τις αναγωγές σας, που λέει και ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ...
Αν δεν καταργηθεί ο "θεσμός του αιώνιου φοιτητή", δεν γίνεται τίποτα.
....
Αν δεν σταματήσει αυτό, δεν γίνεται δουλειά.
Εγω δλδ.γιατι να ανακατευομαι?
Την λογικη σου επεκτεινω.
Μαμ,κακα και νανι να 'ουμε.
Την δουλεια μου να κοιταω,τους φορους να πλερωνω,να ψηφαω καθε 4 χρονια και να αφησω τους σοφους ταγους να αποφασισουν αν η ανιψουλα μου θα παιρνει μονο πιπες για τα διδακτρα,η αν θα χρειαστει να δωσει και κωλο.
Σωστος.
οκ, μην ξυπνας.
εγω βαριέμαι να προσπαθώ να σου δειξω οτι δεν τρώνε μονο οι μεγάλοι αλλα οκ.
εχεις προσεξει που σε ορισμένα πράγματα οι μικροι τσυριζουν και ξεσηκώνουν τον κοσμο και σε άλλα΄λένε κάτι του στυλ "ετσι ειναι η ζωη" ?
Μάντεψε γιατι κρατανε διαφορετική στάση.
ΥΓ: Ρε συ Λάιον7 οι βουλευτές δεν εμποδίζουν τους υπολοίπους βουλευτές να ψηφίζουν
Η διαδικασία εκλογής του 1985 θεωρείται ως η πιο επεισοδιακή από όλες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Η αιφνιδιαστική απόφαση του ΠΑΣΟΚ να προτείνει τον Χρήστο Σαρτζετάκη ως υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας, η επικείμενη αναθεώρηση του συντάγματος με παράλληλη κατάργηση των υπερεξουσιών του προέδρου και η παραίτηση του Καραμανλή από την προεδρία προκάλεσε πολιτικό σοκ. Παράλληλα ανέκυψαν δύο διαδικαστικά προβλήματα, τα οποία αφορούσαν την ψήφο του προσωρινού προέδρου της δημοκρατίας και προέδρου της βουλής, Ιωάννη Αλευρά, και το χρώμα των ψηφοδελτίων. Συγκεκριμένα στην πρώτη ψηφοφορία συγκεντρώθηκαν 184 ψήφοι υπέρ του Σαρτζετάκη, τον οποίο στήριζαν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά. Δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία απείχε, τα λευκά προέρχονταν από την κυβερνητική παράταξη. Στη δεύτερη όμως ψηφοφορία μοιράστηκαν έγχρωμα ψηφοδέλτια γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης που διαμαρτυρόταν για ουσιαστική κατάργηση της μυστικής ψηφοφορίας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. μάλιστα, Ελευθέριος Καλογιάννης, άρπαξε την κάλπη και την μετέφερε στα γραφεία του κόμματός του. Στη δεύτερη ψηφοφορία τελικώς συγκέντρωσε 181 ψήφους ενώ στην τρίτη που ακολούθησε 180 ψήφους. Στην τρίτη όμως ψηφοφορία ανέκυψε νέο πρόβλημα καθώς η αντιπολίτευση αμφισβήτησε το δικαίωμα του προέδρου της Βουλής, Ιωάννη Αλευρά, να συμμετέχει στην όλη διαδικασία καθώς ασκούσε χρέη προσωρινού προέδρου της δημοκρατίας. Καθώς όμως το σύνταγμα δεν αναφερόταν σε κάποιο ασυμβίβαστο τελικώς η ψήφος του δεν θεωρήθηκε άκυρη και ο Σαρτζετάκης εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας.Ένας εμπόδισε ψηφοφορία, ο Καλ(π)ογιάννης και έμεινε στην ιστορία (θυμάται κανείς πότε και σε ποιά ψηφοφορία;)
Kαινοφανης θεωρια...η ενασχοληση με τα κοινα ενηλικων,οπως ειναι ΚΑΙ οι φοιτητες,ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ θεμα-και μονον...κατι σαν το σεξ δηλαδη...Supermouse μην επεκτείνεις το συλλογισμό μου στην κοινωνία. Εκεί μιλάμε για επέμβαση στην προσωπική ζωώ του ανθρώπου. Εδώ σε ρωτάω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, με τί άλλο θα έπρεπε να ασχολούνται οι φοιτητές εκτός από τη φοίτησή τους. Εκεί δεν μπαίνουν να κάνουν κάτι άλλο αλλά να φοιτήσουν. Εκτός και εάν διαφωνούμε και σε αυτό.
Τα εχω ξαναπει. Οι πανελληνιες δεν ειναι κριτηριο εισαγωγης στα πανεπιστημια. Ουτε οποιος δεν τις γουσταρει ειναι λιγοτερο ικανος.
Να ανοιξουν ολα τα επαγγελματα. Να εξισωθουν ολα τα πτυχια απο χωρες της ΕΕ. Και να κρινει η ελευθερη αγορα με τον ανταγωνισμο ποιος ειναι καλος και ποιος οχι. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες απο ανθρωπους που προσπαθουν με νυχια και με δοντια να κρατησουν τα συντεχνιακα τους συμφεροντα.
Στα αρχιδια οσων σπουδασαν εξω ο ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ. Υπαρχει κοινοτικη οδηγια η οποια υποχρεωνει τα κρατη μελη να αναγνωριζουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα παντου. Δηλαδη ενας μηχανολογος, με 5 χρονια προυπηρεσια στην Αγγλια, και γραμμενος για 5 χρονια στο αντιστοιχο professional body (ΤΕΕ), παιρνει αδεια ασκησεως επαγγελματος χωρις δραματα.
Στα αρχιδια οσων σπουδασαν εξω ο ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ. Υπαρχει κοινοτικη οδηγια η οποια υποχρεωνει τα κρατη μελη να αναγνωριζουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα παντου. Δηλαδη ενας μηχανολογος, με 5 χρονια προυπηρεσια στην Αγγλια, και γραμμενος για 5 χρονια στο αντιστοιχο professional body (ΤΕΕ), παιρνει αδεια ασκησεως επαγγελματος χωρις δραματα.
Αυτό που γράφεις θέλει διευκρίνηση όμως.
Π.χ. ο μηχανολόγος στην Αγγλία, ΔΕΝ αποκτά επαγγελματικά δικαιώματα με την απόκτηση του πτυχίου του και μόνο. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να τα έχει και εδώ.
Όσοι έχουν αποκτήσει επαγγελματικά δικαιώματα στην ΕΕ (νομίζω όμως μόνο για παλιά μέλη), γράφεται στα εδώ επιμελητήρια χωρίς να περάσει ΔΟΑΤΑΠ.
Επειδη εγω μιλησα για δημοσια δωρεαν παιδεια για ολους,μια διευκρινηση.Βγαινουν κατι καθυστερημενοι και μιλανε για Δημοσια Δωρεαν Παιδεια. Που την ειδανε ρε παιδια? Μια περιουσια στην παρα-παιδεια δινουν οι οικογενειες των παιδιων. Αυτα να κοιταμε, και οχι ποιο πανεπιστημιο ειναι καλυτερο και ποιο χειροτερο. Αμαν πια με τις αντιδρασεις κατι ηλιθιων που τους βαζουν μπροστα καθηγητες πανεπιστημιων και φροντιστηριατζηδες. Οποιος αντιδρα στην αλλαγη του εκπαιδευτικου συστηματος στην Ελλαδα ειναι ηλιθιος, ή εχει συμφεροντα. Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια!
Στα αρχιδια οσων σπουδασαν εξω ο ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ.
ειπα κατι διαφορετικο?
οποιος δεν καταφερνει να περασει στις εξετάσεις του ΤΕΕ καλύτερα να κρύβει το ποσο μαλάκας ειναι και να μην διατυμπανιζει οτι βρηκε άλλο δρόμο.
Με προυπηρεσια στο εξωτερικο θα γραφτω κατευθειαν στο ΤΕΕ και τελος.
Διευκρίνηση: Όχι απλά με προϋπηρεσία, αλλά με πιστοποιημένα επαγγελματικά δικαιώματα και όχι σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.