You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 713
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Απο την στιγμη που βγαζεις τα πτυχια και τις σπουδες περιπου μη αναγκαιες,φερνοντας παραδειγματα,αυτο κανεις.Προτείνω κάπου να καταργηθούν τα πανεπιστήμια?
Εμμεσως.
Για οτι δεν εχω αντιληψη απο πρωτο χερι ειμαι λοιπον"λιγος"για να εχω και αποψη.Τα υπόλοιπα...επειδή όπως έγραψες δεν γνωρίζεις, τα αφήνω ασχολίαστα.
Για πες μου λοιπον,την αποψη σου για την δημοσια και δωρεαν παιδεια.
Δεν ειναι ειδικο θεμα,ηταν ΚΑΘΟΛΙΚΟ κοινωνικο αιτημα επι γενεες ολοκληρες.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μην μου βάζεις λόγια....δεν πιάνει.Απο την στιγμη που βγαζεις τα πτυχια και τις σπουδες περιπου μη αναγκαιες,φερνοντας παραδειγματα,αυτο κανεις.
Εμμεσως.
Έγραψα ότι δεν παίζει ρόλο στην επαγγελματική επιτυχία.
Για οτι δεν εχω αντιληψη απο πρωτο χερι ειμαι λοιπον"λιγος"για να εχω και αποψη.
Για πες μου λοιπον,την αποψη σου για την δημοσια και δωρεαν παιδεια.
Δεν ειναι ειδικο θεμα,ηταν ΚΑΘΟΛΙΚΟ κοινωνικο αιτημα επι γενεες ολοκληρες.
Επιμένεις να μου βάζεις λόγια....
Έγραψα κάπου ότι διαφωνώ με την δωρεάν και δημόσια παιδεία?
Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι διαφωνεις.Έγραψα κάπου ότι διαφωνώ με την δωρεάν και δημόσια παιδεία?
Την αποψη σου ζητησα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δεν ειπα οτι διαφωνεις.
Την αποψη σου ζητησα.
Επιβάλλεται να υπάρχει δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους.
Επιβάλλεται.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γενικα θα μπορουσαν να καταργηθουν τα δηθεν χαζοδημοκρατικα(συ ειπας)δικαιωματα.
Οι φοιτητές δεν έχουν δουλειά να ανακατεύονται με τίποτε άλλο εκτός από τα μαθήματά τους. Μπαίνουν εκεί μέσα, ας κάνουν τη δουλειά τους, να φύγουν, να πάνε οι αρσενικοί να υπηρετήσουν, να τελειώσουν και μετά να μπουν στην αγορά εργασίας (προαιρετικό). Όποιος μπορεί να τα καταφέρει μπορεί, όποιος δεν μπορεί, δεν μπορεί.
Εάν ο χώρος που είναι για μαθήματα χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, τότε άφησέ τα να πάνε στο διά'λο. Ποτέ δεν κατάλαβα το τί δουλειά έχουν τα κομματικά στο χώρο της εκπαίδευσης.
Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ποτέ δεν κατάλαβα το τί δουλειά έχουν τα κομματικά στο χώρο της εκπαίδευσης.
Ειναι απλο , εξυπηρετουν συμφεροντα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Προετοιμάζει τα κομματικά στελέχη του αύριο. Στήνονται οι κολεγιές για να το πω απλά. Τίποτα άλλο.Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά;
Επισκέπτης
Σεξ,φαι,σκατα και υπνο που λεει και ο Τζιμακος.Οι φοιτητές δεν έχουν δουλειά να ανακατεύονται με τίποτε άλλο εκτός από τα μαθήματά τους. Μπαίνουν εκεί μέσα, ας κάνουν τη δουλειά τους, να φύγουν, να πάνε οι αρσενικοί να υπηρετήσουν, να τελειώσουν και μετά να μπουν στην αγορά εργασίας (προαιρετικό). Όποιος μπορεί να τα καταφέρει μπορεί, όποιος δεν μπορεί, δεν μπορεί.
Και θα μπορουσε να ισχυει γενικοτερα,γιατι οχι?
Α,και αν τα κομματα εσενα σε αναγουλιαζουν μια φορα,ω λατρη του κοινοβουλευτισμου,εμενα με αναγουλιαζουν δεκα...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Προετοιμάζει τα κομματικά στελέχη του αύριο. Στήνονται οι κολεγιές για να το πω απλά. Τίποτα άλλο.
Αυτα σε καμια Νομικη η την Ασοεε
Ελαχιστοι αποφοιτοι του Πολυτεχνειου που καταπιαστηκαν με τα πολιτικα οταν ηταν φοιτητες εγιναν μετα βουλευτες κτλπ
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σεξ,φαι,σκατα και υπνο που λεει και ο Τζιμακος.
Και θα μπορουσε να ισχυει γενικοτερα,γιατι οχι?
Α,και αν τα κομματα εσενα σε αναγουλιαζουν μια φορα,ω λατρη του κοινοβουλευτισμου,εμενα με αναγουλιαζουν δεκα...
Έλα και ανησύχησα. Τόσα είχα γράψει και δεν πιάστηκες από τίποτε. Το πέτυχα τώρα!
Για πες λοιπον τώρα σοβαρά σε τί θα έπρεπε να ανακατεύονται οι φοιτητές; Πέρα από το λόγο για τον οποίον βρέθηκαν εκεί, που είναι η φοίτηση.
Τροποποίηση: Άφησε το γενικότερα διότι παραπέμπει σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Δε μιλάω για την ιδιωτική ζωή. Για τις ώρες που βρίσκεται εκεί πέρα λέω
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ελαχιστοι αποφοιτοι του Πολυτεχνειου που καταπιαστηκαν με τα πολιτικα οταν ηταν φοιτητες εγιναν μετα βουλευτες κτλπ
Δεν υπάρχουν μόνο βολευτές, υπάρχουν και ΓΓ, και διοικητές και και και και και...
Πίστεψέ με, άπειροι οι ήρωες του Πολυτεχνείου που λαμβάνουν αυτές τις θέσεις και ήταν ΔΑΠάκια, ΠΑΣΠάκια κλπ.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
τι κοτσανα ήταν αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Ο μαλακοτσίπρας που ήταν φοιτητης ωρε?
Δεν υπάρχουν μόνο βολευτές, υπάρχουν και ΓΓ, και διοικητές και και και και και...
Πίστεψέ με, άπειροι οι ήρωες του Πολυτεχνείου που λαμβάνουν αυτές τις θέσεις και ήταν ΔΑΠάκια, ΠΑΣΠάκια κλπ.
και "ανεξάρτητοι" ....
οπως ο αποπανω
skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Οι φοιτητές δεν έχουν δουλειά να ανακατεύονται με τίποτε άλλο εκτός από τα μαθήματά τους. Μπαίνουν εκεί μέσα, ας κάνουν τη δουλειά τους, να φύγουν, να πάνε οι αρσενικοί να υπηρετήσουν, να τελειώσουν και μετά να μπουν στην αγορά εργασίας (προαιρετικό). Όποιος μπορεί να τα καταφέρει μπορεί, όποιος δεν μπορεί, δεν μπορεί.
Εάν ο χώρος που είναι για μαθήματα χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, τότε άφησέ τα να πάνε στο διά'λο. Ποτέ δεν κατάλαβα το τί δουλειά έχουν τα κομματικά στο χώρο της εκπαίδευσης.
Στα διάλα, μ'ανατρίχιασες πάλι...
Επισκέπτης
Εγω δλδ.γιατι να ανακατευομαι?Για πες λοιπον τώρα σοβαρά σε τί θα έπρεπε να ανακατεύονται οι φοιτητές; Πέρα από το λόγο για τον οποίον βρέθηκαν εκεί, που είναι η φοίτηση.
Την λογικη σου επεκτεινω.
Μαμ,κακα και νανι να 'ουμε.
Την δουλεια μου να κοιταω,τους φορους να πλερωνω,να ψηφαω καθε 4 χρονια και να αφησω τους σοφους ταγους να αποφασισουν αν η ανιψουλα μου θα παιρνει μονο πιπες για τα διδακτρα,η αν θα χρειαστει να δωσει και κωλο.
Σωστος.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ας αρχίσουμε τις ρητορικές ερωτήσεις.Εάν ο χώρος που είναι για μαθήματα χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, τότε άφησέ τα να πάνε στο διά'λο. Ποτέ δεν κατάλαβα το τί δουλειά έχουν τα κομματικά στο χώρο της εκπαίδευσης.
Γιατί υπάρχουν 300 βουλευτές αφού συνήθως ακολουθείται απ' όλους η γραμμή του αρχηγού του κόμματος κι όποιος έχει άλλη άποψη παίρνει πούλο;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τι κοτσανα ήταν αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Ο μαλακοτσίπρας που ήταν φοιτητης ωρε?
Ο τσιπρας δεν ειναι σε κανα μεγαλο κομμα.... κατω και απο το Λαος επεσε... εγω ελεγα για υπουργους κτλπ.
Αν δεν καταργηθεί ο "θεσμός του αιώνιου φοιτητή", δεν γίνεται τίποτα.
Είκοσι χρόνια ακούμε για 3ν/2 χρόνια (ν + ν/2, όπου ν ο ελάχιστος χρόνος φοίτησης), αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί οι περισσότεροι αιώνιοι είναι στελεχάρες κομματικών παρατάξεων και έχουν άκρες μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια.
Δεν μπορείς να τελειώσεις κύριε σε 3ν/2 χρόνια, πάρε τον πούλο.
Όποιος έχει περάσει από ελληνικό ΑΕΙ γνωρίζει ότι οι καλοί φοιτητές, ας πούμε του 7,5 και πάνω, όταν πάνε έξω γίνονται ακόμα καλύτεροι.
Το πρόβλημα, όσον αφορά τους φοιτητές, είναι κυρίως η "ουρά", η σαβούρα δηλαδή, που είναι πολλοί, δυστυχώς. Είναι ντροπή να υπάρχουν φοιτητές 28 και 30 χρονών ή και ακόμα μεγαλύτεροι.
Αν δεν σταματήσει αυτό, δεν γίνεται δουλειά.
Είκοσι χρόνια ακούμε για 3ν/2 χρόνια (ν + ν/2, όπου ν ο ελάχιστος χρόνος φοίτησης), αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί οι περισσότεροι αιώνιοι είναι στελεχάρες κομματικών παρατάξεων και έχουν άκρες μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια.
Δεν μπορείς να τελειώσεις κύριε σε 3ν/2 χρόνια, πάρε τον πούλο.
Όποιος έχει περάσει από ελληνικό ΑΕΙ γνωρίζει ότι οι καλοί φοιτητές, ας πούμε του 7,5 και πάνω, όταν πάνε έξω γίνονται ακόμα καλύτεροι.
Το πρόβλημα, όσον αφορά τους φοιτητές, είναι κυρίως η "ουρά", η σαβούρα δηλαδή, που είναι πολλοί, δυστυχώς. Είναι ντροπή να υπάρχουν φοιτητές 28 και 30 χρονών ή και ακόμα μεγαλύτεροι.
Αν δεν σταματήσει αυτό, δεν γίνεται δουλειά.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Ο τσιπρας δεν ειναι σε κανα μεγαλο κομμα.... κατω και απο το Λαος επεσε... εγω ελεγα για υπουργους κτλπ.
βουλευτες έλεγες. Κι εγω σου ειπα αρχηγό κόματος.
Επισκέπτης
Ο δρομος για την αυτονομηση του κοινοβουλιου περνα μεσα απο την καταργηση των χαζοδημοκρατικων δικαιωματων.Ας αρχίσουμε τις ρητορικές ερωτήσεις.
Γιατί υπάρχουν 300 βουλευτές αφού συνήθως ακολουθείται απ' όλους η γραμμή του αρχηγού του κόμματος κι όποιος έχει άλλη άποψη παίρνει πούλο;
Κατ'αρχην των φοιτητων,εν συνεχεια βλεπουμε και για τους υπολοιπους.
Λυπαμαι εαν δεν το αντιλαμβανεσθε να 'ουμε-και εισθε οφ τοπικ εν πασει περιπτωσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις