Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Προτείνω κάπου να καταργηθούν τα πανεπιστήμια?  :think:

Τα υπόλοιπα...επειδή όπως έγραψες δεν γνωρίζεις, τα αφήνω ασχολίαστα.

Επισκέπτης
Προτείνω κάπου να καταργηθούν τα πανεπιστήμια?  :think:
Απο την στιγμη που βγαζεις τα πτυχια και τις σπουδες περιπου μη αναγκαιες,φερνοντας παραδειγματα,αυτο κανεις.
Εμμεσως.
Τα υπόλοιπα...επειδή όπως έγραψες δεν γνωρίζεις, τα αφήνω ασχολίαστα.
Για οτι δεν εχω αντιληψη απο πρωτο χερι ειμαι λοιπον"λιγος"για να εχω και αποψη.

Για πες μου λοιπον,την αποψη σου για την δημοσια και δωρεαν παιδεια.

Δεν ειναι ειδικο θεμα,ηταν ΚΑΘΟΛΙΚΟ κοινωνικο αιτημα επι γενεες ολοκληρες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απο την στιγμη που βγαζεις τα πτυχια και τις σπουδες περιπου μη αναγκαιες,φερνοντας παραδειγματα,αυτο κανεις.
Εμμεσως.
Μην μου βάζεις λόγια....δεν πιάνει.

Έγραψα ότι δεν παίζει ρόλο στην επαγγελματική επιτυχία.

Για οτι δεν εχω αντιληψη απο πρωτο χερι ειμαι λοιπον"λιγος"για να εχω και αποψη.
Για πες μου λοιπον,την αποψη σου για την δημοσια και δωρεαν παιδεια.
Δεν ειναι ειδικο θεμα,ηταν ΚΑΘΟΛΙΚΟ κοινωνικο αιτημα επι γενεες ολοκληρες.

Επιμένεις να μου βάζεις λόγια....

Έγραψα κάπου ότι διαφωνώ με την δωρεάν και δημόσια παιδεία?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γενικα θα μπορουσαν να καταργηθουν τα δηθεν χαζοδημοκρατικα(συ ειπας)δικαιωματα.

Οι φοιτητές δεν έχουν δουλειά να ανακατεύονται με τίποτε άλλο εκτός από τα μαθήματά τους. Μπαίνουν εκεί μέσα, ας κάνουν τη δουλειά τους, να φύγουν, να πάνε οι αρσενικοί να υπηρετήσουν, να τελειώσουν και μετά να μπουν στην αγορά εργασίας (προαιρετικό). Όποιος μπορεί να τα καταφέρει μπορεί, όποιος δεν μπορεί, δεν μπορεί.

Εάν ο χώρος που είναι για μαθήματα χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, τότε άφησέ τα να πάνε στο διά'λο. Ποτέ δεν κατάλαβα το τί δουλειά έχουν τα κομματικά στο χώρο της εκπαίδευσης.

Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Οι φοιτητές δεν έχουν δουλειά να ανακατεύονται με τίποτε άλλο εκτός από τα μαθήματά τους. Μπαίνουν εκεί μέσα, ας κάνουν τη δουλειά τους, να φύγουν, να πάνε οι αρσενικοί να υπηρετήσουν, να τελειώσουν και μετά να μπουν στην αγορά εργασίας (προαιρετικό). Όποιος μπορεί να τα καταφέρει μπορεί, όποιος δεν μπορεί, δεν μπορεί.
Σεξ,φαι,σκατα και υπνο που λεει και ο Τζιμακος.

Και θα μπορουσε να ισχυει γενικοτερα,γιατι οχι?

Α,και αν τα κομματα εσενα σε αναγουλιαζουν μια φορα,ω λατρη του κοινοβουλευτισμου,εμενα με αναγουλιαζουν δεκα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προετοιμάζει τα κομματικά στελέχη του αύριο. Στήνονται οι κολεγιές για να το πω απλά. Τίποτα άλλο.

Αυτα σε καμια Νομικη η την Ασοεε

Ελαχιστοι αποφοιτοι του Πολυτεχνειου που καταπιαστηκαν με τα πολιτικα οταν ηταν φοιτητες εγιναν μετα βουλευτες κτλπ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σεξ,φαι,σκατα και υπνο που λεει και ο Τζιμακος.

Και θα μπορουσε να ισχυει γενικοτερα,γιατι οχι?

Α,και αν τα κομματα εσενα σε αναγουλιαζουν μια φορα,ω λατρη του κοινοβουλευτισμου,εμενα με αναγουλιαζουν δεκα...

Έλα και ανησύχησα. Τόσα είχα γράψει και δεν πιάστηκες από τίποτε. Το πέτυχα τώρα! :grin:

Για πες λοιπον τώρα σοβαρά σε τί θα έπρεπε να ανακατεύονται οι φοιτητές; Πέρα από το λόγο για τον οποίον βρέθηκαν εκεί, που είναι η φοίτηση.

Τροποποίηση: Άφησε το γενικότερα διότι παραπέμπει σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Δε μιλάω για την ιδιωτική ζωή. Για τις ώρες που βρίσκεται εκεί πέρα λέω

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ελαχιστοι αποφοιτοι του Πολυτεχνειου που καταπιαστηκαν με τα πολιτικα οταν ηταν φοιτητες εγιναν μετα βουλευτες κτλπ

Δεν υπάρχουν μόνο βολευτές, υπάρχουν και ΓΓ, και διοικητές και και και και και...

Πίστεψέ με, άπειροι οι ήρωες του Πολυτεχνείου που λαμβάνουν αυτές τις θέσεις και ήταν ΔΑΠάκια, ΠΑΣΠάκια κλπ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

τι κοτσανα ήταν αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Ο μαλακοτσίπρας που ήταν φοιτητης  ωρε?

Δεν υπάρχουν μόνο βολευτές, υπάρχουν και ΓΓ, και διοικητές και και και και και...

Πίστεψέ με, άπειροι οι ήρωες του Πολυτεχνείου που λαμβάνουν αυτές τις θέσεις και ήταν ΔΑΠάκια, ΠΑΣΠάκια κλπ.

και "ανεξάρτητοι" ....
οπως ο αποπανω

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Εάν ο χώρος που είναι για μαθήματα χρησιμοποιείται για κάτι άλλο, τότε άφησέ τα να πάνε στο διά'λο. Ποτέ δεν κατάλαβα το τί δουλειά έχουν τα κομματικά στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στα διάλα, μ'ανατρίχιασες πάλι...

Επισκέπτης
Για πες λοιπον τώρα σοβαρά σε τί θα έπρεπε να ανακατεύονται οι φοιτητές; Πέρα από το λόγο για τον οποίον βρέθηκαν εκεί, που είναι η φοίτηση.
Εγω δλδ.γιατι να ανακατευομαι?

Την λογικη σου επεκτεινω.

Μαμ,κακα και νανι να 'ουμε.

Την δουλεια μου να κοιταω,τους φορους να πλερωνω,να ψηφαω καθε 4 χρονια και να αφησω τους σοφους ταγους να αποφασισουν αν η ανιψουλα μου θα παιρνει μονο πιπες για τα διδακτρα,η αν θα χρειαστει να δωσει και κωλο.

Σωστος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Ας αρχίσουμε τις ρητορικές ερωτήσεις.
Γιατί υπάρχουν 300 βουλευτές αφού συνήθως ακολουθείται απ' όλους η γραμμή του αρχηγού του κόμματος κι όποιος έχει άλλη άποψη παίρνει πούλο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι κοτσανα ήταν αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Ο μαλακοτσίπρας που ήταν φοιτητης  ωρε?

Ο τσιπρας δεν ειναι σε κανα μεγαλο κομμα.... κατω και απο το Λαος επεσε... εγω ελεγα για υπουργους κτλπ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν καταργηθεί ο "θεσμός του αιώνιου φοιτητή", δεν γίνεται τίποτα.

Είκοσι χρόνια ακούμε για 3ν/2 χρόνια (ν + ν/2, όπου ν ο ελάχιστος χρόνος φοίτησης), αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί οι περισσότεροι αιώνιοι είναι στελεχάρες κομματικών παρατάξεων και έχουν άκρες μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια.

Δεν μπορείς να τελειώσεις κύριε σε 3ν/2 χρόνια, πάρε τον πούλο.

Όποιος έχει περάσει από ελληνικό ΑΕΙ γνωρίζει ότι οι καλοί φοιτητές, ας πούμε του 7,5 και πάνω, όταν πάνε έξω γίνονται ακόμα καλύτεροι.

Το πρόβλημα, όσον αφορά τους φοιτητές, είναι κυρίως η "ουρά", η σαβούρα δηλαδή, που είναι πολλοί, δυστυχώς. Είναι ντροπή να υπάρχουν φοιτητές 28 και 30 χρονών ή και ακόμα μεγαλύτεροι.

Αν δεν σταματήσει αυτό, δεν γίνεται δουλειά.

Επισκέπτης
Ας αρχίσουμε τις ρητορικές ερωτήσεις.
Γιατί υπάρχουν 300 βουλευτές αφού συνήθως ακολουθείται απ' όλους η γραμμή του αρχηγού του κόμματος κι όποιος έχει άλλη άποψη παίρνει πούλο;
Ο δρομος για την αυτονομηση του κοινοβουλιου περνα μεσα απο την καταργηση των χαζοδημοκρατικων δικαιωματων.

Κατ'αρχην των φοιτητων,εν συνεχεια βλεπουμε και για τους υπολοιπους.

Λυπαμαι εαν δεν το αντιλαμβανεσθε να 'ουμε-και εισθε οφ τοπικ εν πασει περιπτωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom