Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι είναι αυτή η διαδικασία. Σε κάποιες περιπτώσεις, το ότι υπάρχει διαδικασία, δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. (π.χ. ΤΕΕ)
και κατι σημαινει αυτο.....που δεν υπαρχει διαδικασια....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι είναι αυτή η διαδικασία. Σε κάποιες περιπτώσεις, το ότι υπάρχει διαδικασία, δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. (π.χ. ΤΕΕ)

υπερβολες....3 ολοκληρες ερωτησεις καναν οι ανθρωποι πρωτου σε κρινουν ικανο....αν δεν ειναι αυτο διαδικασια, τι ειναι?  :2funny:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αυτά ακριβώς τα τουβλα ειναι και οι καλυτεροι πελατες των b/c universities στην Βρετανία. πως νομιζεις οτι γεμιζουν? με αυτους και τυς αντιστοιχουν ασιάτες/στόκους.

το ανωτερω τουβλο, λοιπον, μετα από καμια 10αρια χρονια κωλοβαρεμα από το Νοτιγχαμ Πολυτεκνικ at the river site και μεταπτυχιακο απο το 3 Balls Coventry Politechnic at Pussy και εχοντας - οι γονεις/ζωα- ξοδεψει καμια 300.000€ ερχονατι στην Ελλάδα και διεκδικουν την θεση τους στο συστημα. Τι διάολο! ΜΒΑrs ειναι τα παιδια! Μια θέση θα τη βρουν! και με 1000 ζορια την βρισκουν. Tellers στην EUROBANK με 700 € - οι εχοντες μεσο. Οι αλλοι τυλιγουν σουβλακια - και διηγουνται την ατυχια τους να γεννηθουν στην Ελλάδα - κοιτα ρε γμτ, με 2 πτυχια και δεν βρισκω δουλεια! ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΡΕ ΤΟΥΒΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?

Ετσι παει το εργο. εγω βιογραφικα του ειδους αυτου - και του ΝΤΙΡΙ, τα πετάω στα σκουπίδαι.

Ξεκαβαλα το καλαμι ρε καραγκιοζη που εβγαλες ολους οσους σπουδασανε εξω αχρηστους. Για μαλακες τους εχεις ολους να μην ξερουν να ψαξουν ποιο πανεπιστημιο αξιζει και πιο οχι? Εσυ κατσε και υπηρετησε το υπαρχον συστημα παιδειας στην ελλαδα, με τους κομματικα διορισμενους καθηγητες, τις καταληψεις, τις πουτανες που ανοιγουν τα ποδια για να περασουν κανενα μαθημα κτλ.

Σου θυμιζω πως στην Αγγλια δεν μπορεις να δωσεις 100 φορες ενα μαθημα οπως εδω. Αν κοπεις την πρωτη και περασεις την δευτερη φορα, οσο καλα και να γραψεις παιρνεις την βαση. Επισης αν αποτυχεις την δευτερη φορα ξανακανεις το μαθημα ολο το εξαμηνο (ή χρονια).

Μονο και μονο η υπεροψια σου και ο τροπος που μιλας για ανθρωπους που δεν γνωριζεις φανερωνουν σε τι οικογενεια μεγαλωσες...

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καταρχας πες μας απο ποια σχολη παιρνεις αδεια ασκησεως επαγγελματος μονο με το πτυχιο σου χωρις αλλη διαδικασια και μετα ελα να συζητησουμε....αν ξερεις....

κατα δευτερον σχολες του τυπου οικονομικες επιστημες πολιτικες επιστημες και κολοκυθια χωρις να ειμαι ειδικος πιστευω οτι ειναι ολες για τον πεουλα....απο θεωρια φουλ και επαγγελματικη εξειδικευση επι της ουσιας μηδεν....

Καθηγητης του ΕΜΠ εφαγε ολο το πρωινο να προσπαθει να βαλει με τα χερια τον ιμαντα του αλτενειτορ στην θεση του. Δεν του εκοβε να χαλαρωσει το ρεγουλατορο για να τραβηξει μεσα το αλτενειτορ και να περασει ο ιμαντας... Να τα χεσω τα πτυχια του αν ειναι τοσο στοκος....
Ευτυχως βρεθηκε ενας μαγαζατορας στην γειτονια να τον βοηθησει...... κομμωτης στο επαγγελμα παρακαλω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξεκαβαλα το καλαμι ρε καραγκιοζη που εβγαλες ολους οσους σπουδασανε εξω αχρηστους. Για μαλακες τους εχεις ολους να μην ξερουν να ψαξουν ποιο πανεπιστημιο αξιζει και πιο οχι? Εσυ κατσε και υπηρετησε το υπαρχον συστημα παιδειας στην ελλαδα, με τους κομματικα διορισμενους καθηγητες, τις καταληψεις, τις πουτανες που ανοιγουν τα ποδια για να περασουν κανενα μαθημα κτλ.

Σου θυμιζω πως στην Αγγλια δεν μπορεις να δωσεις 100 φορες ενα μαθημα οπως εδω. Αν κοπεις την πρωτη και περασεις την δευτερη φορα, οσο καλα και να γραψεις παιρνεις την βαση. Επισης αν αποτυχεις την δευτερη φορα ξανακανεις το μαθημα ολο το εξαμηνο (ή χρονια).

Μονο και μονο η υπεροψια σου και ο τροπος που μιλας για ανθρωπους που δεν γνωριζεις φανερωνουν σε τι οικογενεια μεγαλωσες...

Θέλεις μήπως να οσυ πώ τί φανερώνει το υστερικό στυλάκι και η αγωνία σου να υπερασπιστείς τα δευτεροτριτοκλασσάτα αγγλικά ιεκ;
Με την άδεια του Ελφτεξ, θα χρησιμοποιήσω μια φράση του:

"Τι διάολο! ΜΒΑrs ειναι τα παιδια! Μια θέση θα τη βρουν! και με 1000 ζορια την βρισκουν. Tellers στην EUROBANK με 700 € - οι εχοντες μεσο. Οι αλλοι τυλιγουν σουβλακια - και διηγουνται την ατυχια τους να γεννηθουν στην Ελλάδα - κοιτα ρε γμτ, με 2 πτυχια και δεν βρισκω δουλεια! ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΡΕ ΤΟΥΒΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?"

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Θέλεις μήπως να οσυ πώ τί φανερώνει το υστερικό στυλάκι και η αγωνία σου να υπερασπιστείς τα δευτεροτριτοκλασσάτα αγγλικά ιεκ;
Με την άδεια του Ελφτεξ, θα χρησιμοποιήσω μια φράση του:

"Τι διάολο! ΜΒΑrs ειναι τα παιδια! Μια θέση θα τη βρουν! και με 1000 ζορια την βρισκουν. Tellers στην EUROBANK με 700 € - οι εχοντες μεσο. Οι αλλοι τυλιγουν σουβλακια - και διηγουνται την ατυχια τους να γεννηθουν στην Ελλάδα - κοιτα ρε γμτ, με 2 πτυχια και δεν βρισκω δουλεια! ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΡΕ ΤΟΥΒΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?"

Καθηστε μαλακες στο μπουρδελο. Οσοι μενουν και εργαζονται αγγλια ειναι κοροιδα ε? Μισθους εχετε δει? Κοστος ζωης με σημερινα δεδομενα εχετε συγκρινει?
Αντικειμενο εργασιας που δεν θα δουμε ποτε εδω?Απο που να το πιασω... Που να δουλεψεις στην Ελλαδα? Στην βιομηχανια αυτοκινητων? Ας γελασω....

Εδω οι ΕΜΠ κανουν μελετες για κεντρικες θερμανσεις, υπογραφουν για συντηρηση ανελκυστυρων κτλ. Ξεκαβαληστε το καλαμι.

Καλα εσυ εισαι μαλακας. Σε θυμαμαι απο αλλα θεματα.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αντι να απαιτησει η κοινωνια αλλαγη επιτελους στο εκπαιδευτικο συστημα, εχουμε μερικους μπασταρδους που ειναι κολλημενοι και δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. Αφηστε τα πραγματα να πανε μπροστα επιτελους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καθηστε μαλακες στο μπουρδελο. Οσοι μενουν και εργαζονται αγγλια ειναι κοροιδα ε? Μισθους εχετε δει? Κοστος ζωης με σημερινα δεδομενα εχετε συγκρινει?
Αντικειμενο εργασιας που δεν θα δουμε ποτε εδω?Απο που να το πιασω... Που να δουλεψεις στην Ελλαδα? Στην βιομηχανια αυτοκινητων? Ας γελασω....

Εδω οι ΕΜΠ κανουν μελετες για κεντρικες θερμανσεις, υπογραφουν για συντηρηση ανελκυστυρων κτλ. Ξεκαβαληστε το καλαμι.

Καλα εσυ εισαι μαλακας. Σε θυμαμαι απο αλλα θεματα.

Ασφαλώς και όσοι κάθονται αγγλία βγάζουν φράγκα αλλά guess what, δεν είναι οι στόκοι των ελληνικών σχολείων που ανέβηκαν να πάρουν ένα "μπάτσελορ" και να γίνουν "στελέχη"...

Εσένα πάντως δεν σε θυμάμαι... Εκτός από γελοίος είσαι και ασήμαντος...

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ασφαλώς και όσοι κάθονται αγγλία βγάζουν φράγκα αλλά guess what, δεν είναι οι στόκοι των ελληνικών σχολείων που ανέβηκαν να πάρουν ένα "μπάτσελορ" και να γίνουν "στελέχη"...

Εσένα πάντως δεν σε θυμάμαι... Εκτός από γελοίος είσαι και ασήμαντος...

Σε αντιθεση με σενα και τον αλλο καραγκιοζη, εγω κοιταω τη δουλεια μου και δεν ασχολουμαι με το που σπουδασε ο αλλος. Και αναγνωριζω το δικαιωμα ολων στο να προσπαθησουν για κατι καλυτερο. Ενω εσεις ειστε τουλαχιστον σκατοψυχοι. Σας γραφω στα αρχιδια μου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε συ ElftexTP, και κάτι άλλο...

Δε θεωρείς υπερβολικά τα νούμερα που γράφεις; Τόσο υπερβολικά που αφαιρούν σοβαρότητα στο επιχείρημα και στο νόημα του όλου κειμένου σου; Για το μεσημβρινό σου λέω.

Έχουν ξοδέψει 300.000 Euros; Μια δεκαετία (10) σπουδές μετά κωλοβαρέματος;

Αυτός που είχε να δώσει μια τρακοσαρού (300) χιλιάρικα, εξασφάλισε και 10ετή αναβολή από το στρατο, ήλθε υπηρέτησε και μετά έγινε υπάλληλος των 700 Euros;  :think:

Μπάζει...

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ ElftexTP, και κάτι άλλο...

Δε θεωρείς υπερβολικά τα νούμερα που γράφεις; Τόσο υπερβολικά που αφαιρούν σοβαρότητα στο επιχείρημα και στο νόημα του όλου κειμένου σου; Για το μεσημβρινό σου λέω.

Έχουν ξοδέψει 300.000 Euros; Μια δεκαετία (10) σπουδές μετά κωλοβαρέματος;

Αυτός που είχε να δώσει μια τρακοσαρού (300) χιλιάρικα, εξασφάλισε και 10ετή αναβολή από το στρατο, ήλθε υπηρέτησε και μετά έγινε υπάλληλος των 700 Euros;  :think:

Μπάζει...

Εδω μιλαμε με γεγονοτα, και αυτος το εχει ξεχειλωσει απο την υπερβολη. Γιατι τοσο μισος αραγε?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εδω μιλαμε με γεγονοτα, και αυτος το εχει ξεχειλωσει απο την υπερβολη. Γιατι τοσο μισος αραγε?

Κοίταξε, γενικά δεν έχουν άδικο. Διάβασε μερικές σελίδες πριν, το προηγούμενό μου ποστ με τα bullets. Εκεί πήγε όποιος δεν πέρασε πανελλήνιες. Οι πανελλήνιες με τον τρόπο που διεξάγονταν είχαν εγγενές πρόβλημα. Είναι πρόωρο το να κρίνεις το εάν είναι ικανός να σπουδάσει ένας άνθρωπος από τα 18 του. Σε εμένα πχ η όρεξη ήλθε στα 20 και μετά.

Το πρόβλημα είναι στα κλειστά επαγγέλματα πιστεύω. Εάν έλθουν και εξισωθούν οι καραβιές των αποφοίτων των μη κρατικών τότε θα θιγούν τα επαγγελματικά δικαιώματα. Έχει μια βάση το επιχείρημά τους.

Θεωρούμαι απόφοιτος Λυκείου. Στα @@ μου και συγγνώμη κιόλας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν οι "επισήμως" ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ συνάδελφοι ρωτούν τη γνώμη μου.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ FINANCE ORIENTATION ΝΑ ΈΛΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ. (ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ)  :2funny:
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
Είναι εύκολα; Πηγαίνετε λοιπόν να βγάλετε Α- εκεί που πήγα εγώ και θα σας το πληρώσω.
Μην την ψάχνετε τη δουλειά. Όποιος ενδιαφερόταν για αυτό που έκανε και είχε δίψα για μάθηση είναι (για εμένα) σίγουρο ότι βρήκε προσφορότερο έδαφος σε ΣΩΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ με απρόσκοπτη λειτουργία.

ΥΓ: Μια φορά ρε παιδιά πήγα στην ΑΣΟΕΕ να δω κάτι βαθμολογίες μιας φίλης φίλης από ένα μάθημα που είχε δώσει. Το τί σάρα, μάρα και κακόσυναπάντημα συνάντησα... Πάγκοι, αφίσες στους τοίχους, σκουπίδια κάτω και οι βαθμολογίες, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ κάπου παραπεταμένες πίσω, σε μια προθήκη... Κάντε τις αναγωγές σας, που λέει και ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...Μετά από την τραγική κατάληξη (για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ) του νόμου του ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑ (1982), ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ...Και εξήγγειλαν αντιγραφή του Αγγλοσαξωνικού προτύπου με ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ...Ας είναι κι έτσι....
ολα στην ελλαδα τα κανουμε με καθυστερηση δεκαετιων τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμένα για ακόμα μια πρωτοποριακή μαλακία του Γιώργου μου φαινεται.
οι αλλαγες δεν θα εχουν ως βαση την πρασινη αναπτυξη δηλαδη? :think:
ο γιωργακης ειναι οτι πρεπει για αλλαγες
σηκω ανδρεα για να δεις το παιδι της αλλαγης :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν αλλάξει η νοοτροπία μας ως νεοέλληνες - αποβάλουνε τα κόμπεξ μας - τον τυχοδιοκτισμό μας και όλα τα άλλα "προτερήματα της φυλής μας"

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - αλλιώς θα μας μείνει η σταση του μετρο "Πανεπιστήμιο"

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το πρώτο βήμα για να βελτιωθούν τα πανεπιστήμια, είναι να καταργηθούν οι εκλογές των φοιτητικών παρατάξεων και ότι έχει σχέση με δήθεν δημοκρατικά χαζοδικαιώματα των φοιτητών, να απαγορευτούν οι παρατάξεις, να σταματήσουν οι φοιτητές να συνεκλέγουν τους ακαδημαϊκούς .

Το δεύτερο βήμα είναι να υπάρξει αξιολόγηση από...

Ουπς, κολλήσαμε, ήδη αποτελεί μέρος επιστημονικής φαντασίας το post μου..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το πρώτο βήμα για να βελτιωθούν τα πανεπιστήμια, είναι να καταργηθούν οι εκλογές των φοιτητικών παρατάξεων και ότι έχει σχέση με δήθεν δημοκρατικά χαζοδικαιώματα των φοιτητών, να απαγορευτούν οι παρατάξεις, να σταματήσουν οι φοιτητές να συνεκλέγουν τους ακαδημαϊκούς .

το τριτο ειναι να καταργησουμε τα ελληνικα πανεπιστημια εντελως μαλλον ε; :2funny:

Επισκέπτης
Δεν εχω φοιτησει σε πανεπιστημιο.

Διαβασα ομως το νημα(ολο)και εριξα μια ματια σε οτι"προτεινεται"απο τον ΓΑΠ(δλδ.εχει αποφασιστει ηδη).

Μιλανε για"οικονομικη αυτοδυναμια","κουπονι φοιτητη"και αλλα.

Που σημαινει ΛΙΓΟΤΕΡΑ φραγκα για την παιδεια.

Που σημαινει(και αυτο καταλαβαινω)φοιτητες που δεν ειναι φοιτητες αλλα εργαζομενοι που φοιτουν για τα διδακτρα,η ακομα χειροτερα(και αυτο γραφτηκε απο μελος)παιρνουν δανειο απο μπανκες για να φοιτησουν.

Στην Γαλλια(και πιθανον αλλου,αλλα για εκει εχω διαβασει αρθρα)αυτη η ιστορια οδηγησε σε φοιτητριες που εκδιδονται...

Αυτο θελετε?

Να γινουν οι κορες σας πουτανες για να παρουν ενα πτυχιο?Εαν δλδ.,μια κοπελλα αφου ξεκινησει κατι τετοιο αποφασισει να συνεχισει τις σπουδες της...

Το αλλο που γραφτηκε?..."να βοηθηθουν",λεει,"οι οικονομικα ασθενεστεροι φοιτητες"...

Να γινουνε διακονιαρεοι δλδ οι νεολαιοι....να σερνονται να μαζεψουν τα κωλοχαρτα για να αποδειξουν οτι ειναι αφραγκοι...

Δημοσια και δωρεαν παιδεια για ολους.

ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Για τα αλλα που γραφτηκαν,περι εξεταστικων κλπ.,θεση δεν θα παρω καθοτι δεν εχω ιδια αντιληψη.

Επισκέπτης

Γενικα θα μπορουσαν να καταργηθουν τα δηθεν χαζοδημοκρατικα(συ ειπας)δικαιωματα.

Το ιδιο και τα πανεπιστημια,οπως προτεινες.

Γιατι οχι και τα σχολεια δλδ.?

Ας δειξουμε τολμη.

Στο φιναλε οι αξιοι θα αναδειχθουν.Εφερες και παραδειγματα.

Ναι,ας εμπιστευτουμε την φυσικη επιλογη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom