Εδω μιλαμε με γεγονοτα, και αυτος το εχει ξεχειλωσει απο την υπερβολη. Γιατι τοσο μισος αραγε?
Κοίταξε, γενικά δεν έχουν άδικο. Διάβασε μερικές σελίδες πριν, το προηγούμενό μου ποστ με τα bullets. Εκεί πήγε όποιος δεν πέρασε πανελλήνιες. Οι πανελλήνιες με τον τρόπο που διεξάγονταν είχαν εγγενές πρόβλημα. Είναι πρόωρο το να κρίνεις το εάν είναι ικανός να σπουδάσει ένας άνθρωπος από τα 18 του. Σε εμένα πχ η όρεξη ήλθε στα 20 και μετά.
Το πρόβλημα είναι στα κλειστά επαγγέλματα πιστεύω. Εάν έλθουν και εξισωθούν οι καραβιές των αποφοίτων των μη κρατικών τότε θα θιγούν τα επαγγελματικά δικαιώματα. Έχει μια βάση το επιχείρημά τους.
Θεωρούμαι απόφοιτος Λυκείου. Στα @@ μου και συγγνώμη κιόλας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν οι "επισήμως" ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ συνάδελφοι ρωτούν τη γνώμη μου.
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ FINANCE ORIENTATION ΝΑ ΈΛΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ. (ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ)
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
Είναι εύκολα; Πηγαίνετε λοιπόν να βγάλετε Α- εκεί που πήγα εγώ και θα σας το πληρώσω.
Μην την ψάχνετε τη δουλειά. Όποιος ενδιαφερόταν για αυτό που έκανε και είχε δίψα για μάθηση είναι (για εμένα) σίγουρο ότι βρήκε προσφορότερο έδαφος σε ΣΩΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ με απρόσκοπτη λειτουργία.
ΥΓ: Μια φορά ρε παιδιά πήγα στην ΑΣΟΕΕ να δω κάτι βαθμολογίες μιας φίλης φίλης από ένα μάθημα που είχε δώσει. Το τί σάρα, μάρα και κακόσυναπάντημα συνάντησα... Πάγκοι, αφίσες στους τοίχους, σκουπίδια κάτω και οι βαθμολογίες, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ κάπου παραπεταμένες πίσω, σε μια προθήκη... Κάντε τις αναγωγές σας, που λέει και ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ...