Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
11:00-17:00 χοντρικα νομιζω
Ωραια.... ειναι επιβεβαιωμενο μεχρι τις 5 σιγουρα???
Οποτε απο τις 6 και μετα θα ξεχυθουμε
11:00-17:00 χοντρικα νομιζω
Ενας απο αυτους ειναι το αν βρισκεις καλή σουλεια στη χώρα που σπουδασες. Αν πρέπει να γυρίσεις Ελλάδα ειναι κακο σημαδι...
Αλλος ειναι οι εξετάσεις του ΤΕΕ (ας δεχτώ ότι ειναι και άχρηστες). Αν δεν μπορεις να τις περάσεις είναι επίσης ενα σημάδι.
Αλλος τρόπος ειναι οι δημοσιεύσεις των καθηγητών σε επιστημονικά περιοδικα (το γραψα και το αμφισβητήσατε)
Ωραια.... ειναι επιβεβαιωμενο μεχρι τις 5 σιγουρα???
Οποτε απο τις 6 και μετα θα ξεχυθουμε
Πουτσα στον κωλο και τα αρχιδια να κρεμονται απ'εξω. Επισης εχουν ορμονολογικη ασταθεια!
Δεν αμφισβητω αυτα. Και ναι οι φοιτητες εξω ειναι οπως και εδω. Αλλοι ειναι αχρηστοι, αλλοι αδιαφοροι, αλλοι τεμπεληδες κτλ.
Μην γενικευουμε
Το ξερεις απο πρωτο χερι η το υπεθεσες , οπως υπεθεσες οτι η δρομα ειναι χοντρη και μπαζο? Γιατι στις μαντεψιες εισαι πρωτος βλεπω...
..Το ΔΡΑΜΑ είναι όταν ΔΕΝ έχουν...μπαίνουν σε ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ σχολές, κι αν είναι λίγο ασχημούλες και ΔΕΝ τις πηδάει κανείς...τότε η κατάσταση ΞΕΦΕΥΓΕΙ...
Δεν την γνωριζω την κυρια
ρε μαλάκα, έπρεπε να τη βγάλω εξω και να τη χτυπάω στα τραπέζια (που λέει καιο εκτορ) για να καταλήξουμε στο προφανές?
αχου!!!!!!!!! έγινα και κυρία τωρα!
κάτσε να σου στείλω και φιλάκι :-*
δεν ξες τι χανεις...μαναρι μου εσυ!
αχου!!!!!!!!! έγινα και κυρία τωρα!
κάτσε να σου στείλω και φιλάκι :-*
μαναρι μου εσυ!
δεν ξες τι χανεις...
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Δεν εχω φοιτησει σε πανεπιστημιο.
Διαβασα ομως το νημα(ολο)και εριξα μια ματια σε οτι"προτεινεται"απο τον ΓΑΠ(δλδ.εχει αποφασιστει ηδη).
Μιλανε για"οικονομικη αυτοδυναμια","κουπονι φοιτητη"και αλλα.
Που σημαινει ΛΙΓΟΤΕΡΑ φραγκα για την παιδεια.
Που σημαινει(και αυτο καταλαβαινω)φοιτητες που δεν ειναι φοιτητες αλλα εργαζομενοι που φοιτουν για τα διδακτρα,η ακομα χειροτερα(και αυτο γραφτηκε απο μελος)παιρνουν δανειο απο μπανκες για να φοιτησουν.
Στην Γαλλια(και πιθανον αλλου,αλλα για εκει εχω διαβασει αρθρα)αυτη η ιστορια οδηγησε σε φοιτητριες που εκδιδονται...
Αυτο θελετε?
Να γινουν οι κορες σας πουτανες για να παρουν ενα πτυχιο?Εαν δλδ.,μια κοπελλα αφου ξεκινησει κατι τετοιο αποφασισει να συνεχισει τις σπουδες της...
Το αλλο που γραφτηκε?..."να βοηθηθουν",λεει,"οι οικονομικα ασθενεστεροι φοιτητες"...
Να γινουνε διακονιαρεοι δλδ οι νεολαιοι....να σερνονται να μαζεψουν τα κωλοχαρτα για να αποδειξουν οτι ειναι αφραγκοι...
Δημοσια και δωρεαν παιδεια για ολους.
ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Για τα αλλα που γραφτηκαν,περι εξεταστικων κλπ.,θεση δεν θα παρω καθοτι δεν εχω ιδια αντιληψη.
εγω δεν ειπα καθολου αυτο.
εσεις φαγωθήκατε να μας πείτε πως ειτε βγάλεις Οξφόρδη, είτε βγαλεις ενα παγκοσμίως άγνωστο ίδρυμα της Αγγλιας ειναι ένα και το αυτό.
οποιος δεν καταφερνει να περασει στις εξετάσεις του ΤΕΕ καλύτερα να κρύβει το ποσο μαλάκας ειναι και να μην διατυμπανιζει οτι βρηκε άλλο δρόμο.
Διευκρίνηση: Όχι απλά με προϋπηρεσία, αλλά με πιστοποιημένα επαγγελματικά δικαιώματα και όχι σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.
Υπαρχει χημεια! Και οι 2 εχουμε γατες στη φωτο του προφιλ μας!
αλιμονο...γατονια και οι δυο
...ΔΕΝ είπα κάτι τέτοιο...και δε με αφορά...Απλώς το βρίσκω ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΟ...