Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
...Μηχανικός ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ είμαι...Επιστήμονας όμως ναι...Μια από τις δουλειές μου είναι να παράγω και να δημοσιεύω τεκμηριωμένη γνώση. Κατά τα άλλα μη νομίζετε ότι επειδή ξέρετε να λύνετε 5 διαφορικές έχετε πιάσει τον Πάπα απ τ αρχίδια...Στο χαμηλό μου το σημείο σας έχω γραμμένους...πολλοί από σας δεν ξέρετε να μοιράσετε δυο γαϊδάρων άχυρο...
Και στο φινάλε...έχω 4 πτυχία και μόνο η βιβλιογραφία που μάσησα στο διδακτορικό είναι διπλάσια απ όλα τα βιβλία που έχετε διαβάσει...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Καλα εσενα σου θιξανε τα πτυχια? Τι καημος κι αυτος να βγουμε ολοι αφρος...  :jerking: Γαμουμε και δερνουμε εδω μεσα. Ολα τα μυαλα στο μπου μαζευτηκαν :headbang:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι τετοια προκαταληψη? Τι εχουν δηλαδη η γυναικες μηχανικοι? :uglystupid:

Και ρε Δρομα κοριτσι μου μαζεψε λιγο την πουτσα και σκονταφτουμε συνεχεια...Μιλα λιγο πιο ηρεμα γιατι σαν υστερικια κανεις :uglystupid:

Πουτσα στον κωλο και τα αρχιδια να κρεμονται απ'εξω. Επισης εχουν ορμονολογικη ασταθεια!

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Γιατι τετοια προκαταληψη? Τι εχουν δηλαδη η γυναικες μηχανικοι? :uglystupid:

..Το ΔΡΑΜΑ είναι όταν ΔΕΝ έχουν...μπαίνουν σε ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ σχολές, κι αν είναι λίγο ασχημούλες και ΔΕΝ τις πηδάει κανείς...τότε η κατάσταση ΞΕΦΕΥΓΕΙ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραια τα ποπ κορν... συνεχιστε  :grin:

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Καλα εσενα σου θιξανε τα πτυχια? Τι καημος κι αυτος να βγουμε ολοι αφρος...  :jerking: Γαμουμε και δερνουμε εδω μεσα. Ολα τα μυαλα στο μπου μαζευτηκαν :headbang:

...Στους ΑΛΛΟΥΣ να τα πεις...που ξόδεψαν 26 σελίδες για να μας πουν ότι τέλειωσαν το ΕΜΠ...και έκαναν MBA σε top Πανεπιστήμια...συμπέρασμα: εμείς οι πλέμπα κι αυτοί συγκλητικοί...Κάποιος έπρεπε να τους την ΠΕΙ..

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλα εσενα σου θιξανε τα πτυχια? Τι καημος κι αυτος να βγουμε ολοι αφρος...  :jerking: Γαμουμε και δερνουμε εδω μεσα. Ολα τα μυαλα στο μπου μαζευτηκαν :headbang:

Και ολες οι πουτανες επισης. Και δεν εννοω τις sex workers!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
...Στους ΑΛΛΟΥΣ να τα πεις...που ξόδεψαν 26 σελίδες για να μας πουν ότι τέλειωσαν το ΕΜΠ...και έκαναν MBA σε top Πανεπιστήμια...συμπέρασμα: εμείς οι πλέμπα κι αυτοί συγκλητικοί...Κάποιος έπρεπε να τους την ΠΕΙ..

εγω δεν ειπα καθολου αυτο.
ειπα πως υπαρχουν διαβαθμίσεις στα πανεπιστήμια και δεν ειναι ολα της Ελλάδας ίδια, ούτε ολα της Αγγλιας ίδια.

εσεις φαγωθήκατε να μας πείτε πως ειτε βγάλεις Οξφόρδη, είτε βγαλεις ενα παγκοσμίως άγνωστο ίδρυμα της Αγγλιας ειναι ένα και το αυτό.

και σίγουρα δεν ειπα πως ειμαι το ιδιο με MIT.
βαλε κατω το ρημαδι και δες τι έγραφα.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν ειπα καθολου αυτο.
ειπα πως υπαρχουν διαβαθμίσεις στα πανεπιστήμια και δεν ειναι ολα της Ελλάδας ίδια, ούτε ολα της Αγγλιας ίδια.

εσεις φαγωθήκατε να μας πείτε πως ειτε βγάλεις Οξφόρδη, είτε βγαλεις ενα παγκοσμίως άγνωστο ίδρυμα της Αγγλιας ειναι ένα και το αυτό.

και σίγουρα δεν ειπα πως ειμαι το ιδιο με MIT.
βαλε κατω το ρημαδι και δες τι έγραφα.

Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. Ειπαμε υπαρχει τροπος να ξεχωρισεις τα ξενα πανεπιστημια. Ξερεις που πας! Δεν πας οπου να'ναι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιλβεστρο ο ρεξαρος εισαι ρε μαλεα;μιλα μου.... :birdman:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. Ειπαμε υπαρχει τροπος να ξεχωρισεις τα ξενα πανεπιστημια. Ξερεις που πας! Δεν πας οπου να'ναι.

Ενας απο αυτους ειναι το αν βρισκεις καλή σουλεια στη χώρα που σπουδασες. Αν πρέπει να γυρίσεις Ελλάδα ειναι κακο σημαδι...

Αλλος ειναι οι εξετάσεις του ΤΕΕ (ας δεχτώ ότι ειναι και άχρηστες). Αν δεν μπορεις να τις περάσεις είναι επίσης ενα σημάδι.

Αλλος τρόπος ειναι οι δημοσιεύσεις των καθηγητών σε επιστημονικά περιοδικα (το γραψα και το αμφισβητήσατε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom