argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Το ξέρω...Μόλις χήρεψε η Ντένια, δεν ξέρω αν το άκουσες.
Θα γυρίσει..και η γη θα τρέμει.
Το ξέρω...Μόλις χήρεψε η Ντένια, δεν ξέρω αν το άκουσες.
Σε βλέπω πρόθυμο να την παρηγορήσεις.Το ξέρω...
Θα γυρίσει..και η γη θα τρέμει.
Σε βλέπω πρόθυμο να την παρηγορήσεις.
απιστευτη καυλα. Δεν το περιμεναΕίναι από το δελτίο της πέμπτης που μας πέρασε, δεν έχω πειράξει κάτι
Ωραία γυναίκα η Δώρα Αναγνωστοπούλου.απιστευτη καυλα. Δεν το περιμενα
εννοειται αλλα δεν περιμενα να δουμε τις ρωγες τηςΩραία γυναίκα η Δώρα Αναγνωστοπούλου.
Μπορεί και να της ξέφυγε της ωραίας Δώρας.εννοειται αλλα δεν περιμενα να δουμε τις ρωγες της
Aυτο το βλέμμα κρεβατοκάμαρας συναγωνίζεται σε ερωτική διάθεση το περήφανο μπούστο που με το ζόρι κρατιέται μέσα....
προσπαθώ να κατεβάσω τις φωτο αλλά δεν ανήγει και φένεται μόνο ένα ηλιοβασίλεμα, μπορεί καείς να ανεβάσει αυτές τις φώτο με άλλο τρόπο και να βάλει βίντεο από το στιγμυότυπο παρακαλώ;
Πρέχει να έχει τεράστια κωλάρα, όπως την έχω κόψει.Koυφετακι σκέτο μέσα στα ροζ η κυρία Αγορογιαννη στο ΕΡΤΝΙΟΥΣ.
Πράγματι το μωρό είναι μπαμπατσικο,για βου-κωλικα γούστα...εκ της πρωτευούσης του Θεσσαλικού κάμπου ορμωμενη.Πρέχει να έχει τεράστια κωλάρα, όπως την έχω κόψει.
Μια χαρά είναι οι φωτός.προσπαθώ να κατεβάσω τις φωτο αλλά δεν ανήγει και φένεται μόνο ένα ηλιοβασίλεμα, μπορεί καείς να ανεβάσει αυτές τις φώτο με άλλο τρόπο και να βάλει βίντεο από το στιγμυότυπο παρακαλώ;
Kι εγώ βρήκα το βιδεο και η ρώγα ήταν γιαταγάνι.Μια χαρά είναι οι φωτός.
Πάρε και το βίντεο:
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων 20/06/24 | MEGA TV
www.megatv.com
Μου την έσπασε η Δώρα που αναβαθμίστηκε επί ΤΣΥΡΙΖΑ.Τη Δώρα τη θυμάμαι παλιά στην ΕΡΤ μαζί με τη Λένα Αρώνη σε κάτι πολιτιστικές παπαριές... ήταν αραχτή στον καναπέ και μου είχε φύγει το καφάσι με τις βυζάρες της.
Πρέπει να είναι Θεοφανία Παπαθωμά κλάση.
σε ολοκληρο το βιντεο φαινονται και οι 2 ρωγες μεχρι το τελοςΠάντως μόνο από δεξιά φαίνεται η ρώγα και αργότερα δεν φαίνεται από καμμία πλευρά.
Την "έφτιαξε" κάποιος συνάδελφος εκείνη την ώρα προφανώς και μετά απλώς...ηρέμησε.