Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.236
- Πόντοι
- 2.356
Με σοφιστικέ nerd γιαλούμπα!Ωραίος κωλαρακος η Ράνια Τραγομαλλου ΤΩΡΑ στο Σταρ!!!
Με σοφιστικέ nerd γιαλούμπα!Ωραίος κωλαρακος η Ράνια Τραγομαλλου ΤΩΡΑ στο Σταρ!!!
Κέρδισε πολλούς πόντους με αυτήν καθότι τυγχάνω διοπτρολαγνος...σκέφτομαι να κάνω δώρο για τα γενέθλια της σε παντρεμένη μιλφ συναδελφισσα μια θήκη για τα γυαλακια της.Ειμαι σε καλό δρόμο;Με σοφιστικέ nerd γιαλούμπα!
Ντύνεσαι ωραία με στυλ, πουλάς κουλτούρα με το τελευταίο βιβλίο που έχεις διαβάσει και την πας για dinner στο πιο designάτο εστιατόριο της Αθήνας.Καμμία πρόταση για να εντυπωσιάσω διοπτροφορο παντρεμένο μιλφακι;
Βασικά ξέρει τι δουλειά κάνω γιατί είμαστε στην ίδια δουλειά...αλλά με ξενερώνει λίγο γιατί δεν θέλει κυριλέ καταστάσεις.Ντύνεσαι ωραία με στυλ, πουλάς κουλτούρα με το τελευταίο βιβλίο που έχεις διαβάσει και την πας για dinner στο πιο designάτο εστιατόριο της Αθήνας.
Μόλις σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις, πες της περίμενε ν' ανοίξω το du Pape.
Ρουφάς λίγο, το μιλφάκι περιμένει να της πεις με αγωνία, βάζεις τάξη στο δεξί αρχίδι στο παντελόνι και της λες "είμαι Admin σε site για μεγάλους".
Πέρα από πλάκα, παίζει ρόλο. Κακά τα ψέματα. Τα παρατηρούν όλα.Αυτό με το ντύσιμο το έχω πάντα και κάτι μου λέει ότι ο σύζυγος ντύνεται πολύ απλά σαν παιδάκι γιατί την έχω πιάσει να μου ρίχνει παρατεταμένες ματιές στα ρούχα μου...δεν θα έχει συνηθίσει τέτοια από τον σύζυγό προφανώς.Εκει υπερτερω...
Θα την κάνω να κάνει fisting στον εαυτό της αύριο από την καύλα...πάω να ξυριστω για το μιλφακι μου τώρα!!!!Πέρα από πλάκα, παίζει ρόλο. Κακά τα ψέματα. Τα παρατηρούν όλα.
Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι επώνυμο. Το στυλ και το γενικό σουλούπωμα δηλ, τα παπούτσια επίσης.
Πρόσεξε μη σου πέσει καμιά φωτό με τη Σία, από το πορτοφόλι.πάω να ξυριστω για το μιλφακι μου τώρα!!!!
Εννοείται δεν ξέρει τίποτα για αυτό...όπως λέει ο Χάρρυ Κλυνν"η γυναίκα μου δεν ξέρει για τις γκόμενες μου".Πρόσεξε μη σου πέσει καμιά φωτό με τη Σία, από το πορτοφόλι.
Όλο παντελόνια βάζει απ' εκείνη την μερα και μετά γαμω την ατυχία μου γαμω...Αυστηρα για μερακληδες...Μαρια Σιώζου κυριοι..Εχετε δει πολλες παρουσιάστριες ειδήσεων να βγαινουν στον αερα με αλυσιδα ποδιού; Και μαλιστα εκανε double,και στους δυο αστραγάλους απο μια αλυσιδιτσα..το Μαρακι το τολμησε..Την λατρεψα μετα απ αυτο..Και της παει απίστευτα..Μουρλια.Επαναλαμβανω..αυστηρά οι μερακλήδες του bou θα το εκτιμησουν.
Καλά ,έκανα ένα δέρμα αεροδρόμιο...Πρόσεξε μη σου πέσει καμιά φωτό με τη Σία, από το πορτοφόλι.
ΠΕΝΘΟΣ;To πενθος πάει ΤΡΕΛΑ στο ξανθό διοπτροφορο καυλιδιο που λέγεται Ράνια Τραγομαλλου στο Σταρ!!!!
Μην ξοδευεσαι,περιμενε να σου παρει καμια πιπα και μετα δωρακιαΚέρδισε πολλούς πόντους με αυτήν καθότι τυγχάνω διοπτρολαγνος...σκέφτομαι να κάνω δώρο για τα γενέθλια της σε παντρεμένη μιλφ συναδελφισσα μια θήκη για τα γυαλακια της.Ειμαι σε καλό δρόμο;
Όταν πέθανε η Μαριάνα Βαρδινογιάννη...αφεντικινα της κατά κάποιον τρόπο.ΠΕΝΘΟΣ;
Μα πως θα την ζαχαρωσω ωστε να με βάλει στο στόμα της;Μην ξοδευεσαι,περιμενε να σου παρει καμια πιπα και μετα δωρακια
Θα εχυνα ευχαριστως τις αλυσιδες της και τον κρικο στην κλειτοριδαΑυστηρα για μερακληδες...Μαρια Σιώζου κυριοι..Εχετε δει πολλες παρουσιάστριες ειδήσεων να βγαινουν στον αερα με αλυσιδα ποδιού; Και μαλιστα εκανε double,και στους δυο αστραγάλους απο μια αλυσιδιτσα..το Μαρακι το τολμησε..Την λατρεψα μετα απ αυτο..Και της παει απίστευτα..Μουρλια.Επαναλαμβανω..αυστηρά οι μερακλήδες του bou θα το εκτιμησουν.