argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.732
- Πόντοι
- 9.297
Βαριέμαι να περιμενω σε ουρές...Πώς και δεν την πήγες ανθοδέσμη στο κανάλι?Πολύ ωραία γυναίκα και παρουσία χρόνια στην ΕΡΤ3.
Βαριέμαι να περιμενω σε ουρές...Πώς και δεν την πήγες ανθοδέσμη στο κανάλι?Πολύ ωραία γυναίκα και παρουσία χρόνια στην ΕΡΤ3.
Kαι εμένα δεν μου αρέσει, αλλά κάτι μου λέει οτι θα ειναι η νέα τάση και πρέπει να το συνηθίσουμε . Ο Αλφα γενικά πειραματίζεται (οπως εκανε και με το να λεει ο παρουσιαστής όρθιος το δελτίο) και αυτό δεν ειναι απαραίτητα κακό. Βλέπω να ακολουθούν και άλλα κανάλια .Απλώς είναι άκυρο να παρουσιάζουν δύο..
Δεν νομίζω...Kαι εμένα δεν μου αρέσει, αλλά κάτι μου λέει οτι θα ειναι η νέα τάση και πρέπει να το συνηθίσουμε . Ο Αλφα γενικά πειραματίζεται (οπως εκανε και με το να λεει ο παρουσιαστής όρθιος το δελτίο) και αυτό δεν ειναι απαραίτητα κακό. Βλέπω να ακολουθούν και άλλα κανάλια .
πολυ ομορφη αλλα επεσε στα ματια μου πριν καμποσα χρονια οταν ηταν πρωταγωνιστρια σε ενα περιστατικο ως στριγγλα και πολυ κακοτροπη. απο τοτε, αντε γεια. ελλεεινιδα του χειριστου ειδους.Ιωαννα Βασσου
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? οχι αναφεροντας ονοματα ή τοποθεσιες κλππολυ ομορφη αλλα επεσε στα ματια μου πριν καμποσα χρονια οταν ηταν πρωταγωνιστρια σε ενα περιστατικο ως στριγγλα και πολυ κακοτροπη. απο τοτε, αντε γεια. ελλεεινιδα του χειριστου ειδους.
ειναι περιπου 15χρονια το περιστατικο. εχω κρατησει την αρνητικη εντυπωση που μου εμεινε. ειχε παιχτει στα μεσημεριαναδικα κλπ. δεν ειναι καποια δικη μου πληροφορηση, ειχε παρει δημοσιοτητα το θεμα.μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? οχι αναφεροντας ονοματα ή τοποθεσιες κλπ
Μπαρμπατσικη....Εφη Μπαρμπάτση.
Έχει καμπύλες και ποδάρεςΕφη Μπαρμπάτση.
ΕΥΓΕ!Η Ελένη Τσαγκά?
Αυτό είναι!!!!
Προσκυνήστε το είδωλο,τον Ήλιο του Βορρά!!!!
ετσι!!η τινα ειναι θεαρα!!απορω γιατι δεν εχει δικο της θεμα!Καθ'υπερβασιν την προσθέτω όμως η σημερινή εορταζουσα Τίνα Μεσαροπουλου είναι υπέροχη στους καλεσμένους του Σταρ!