jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Οντως πρεπει να γίνει εναΑπορώ πως δεν έχει νημα αυτή η καυλιάρα
ονοματάκι...;Απορώ πως δεν έχει νημα αυτή η καυλιάρα
Αρχοντομιλφαρος..ενδιαφέρον και τολμηρός ο συνδυασμός με κίτρινο και κόκκινο.Ναι, βλέπω ήταν καύλα και στο χθεσινό, ωραίο πλάνο, βλέπω η κάμερα δεν αλλάζει όταν σηκώνεται, όχι όπως με την Ανθή Βούλγαρη που πάντα δείχνουν κάτι άλλο όταν σηκώνεται lol. Τυχαίο? Δεν νομίζω
Αν και μου αρέσει παρα πολύ είναι ήδη αρκετά μεγάλη (43) για να γίνει "διάδοχος". Και δυστυχώς υπάρχει πολυ λίγο υλικό!Χρύσα Παπασταύρου
43 ετών η Παπασταύρου;Δείχνει γύρω στα δέκα χρόνια πιο μικρή...και ακόμα δεν έχει μάθει με γόβες;Απαράδεκτη!Αν και μου αρέσει παρα πολύ είναι ήδη αρκετά μεγάλη (43) για να γίνει "διάδοχος". Και δυστυχώς υπάρχει πολυ λίγο υλικό!
Ναι 43! Και απο τον Οκτώβρη του 2001 στην ΕΡΤ! Ότι δειχνει μικρότερη ναι, εμενα μ΄αρεσουν τα μάτια τις!43 ετών η Παπασταύρου;Δείχνει γύρω στα δέκα χρόνια πιο μικρή...και ακόμα δεν έχει μάθει με γόβες;Απαράδεκτη!
Εξωγήινη ομορφια σαν της Τατιάνας αλλά χωρίς παρεμβάσεις ...σκέτο τούμπανο.Ναι 43! Και απο τον Οκτώβρη του 2001 στην ΕΡΤ! Ότι δειχνει μικρότερη ναι, εμενα μ΄αρεσουν τα μάτια τις!
Και του Alpha πολύ καλή για μια πρωινή "ενημέρωση" η Aλεξάνδρα Kαϋμένου
Εάν δεν είναι η Τζωρτζίνα τότε είναι η Ελευθερία Δαβατζή. Πολύ μεγάλη καύλα, την είχα προσέξει από εποχές αρτΜου αρεσει μια στο μεγκα κανει πρωινη ενημερωση ειδησεις απο ολο το κοσμο με καυλωνει αγρια αυτη .... στο μεγκα 05 το πρωι καθε season απο σεμπτεμβριο εως Ιουνιο
Τώρα που παρουσιάζει;Εάν δεν είναι η Τζωρτζίνα τότε είναι η Ελευθερία Δαβατζή. Πολύ μεγάλη καύλα, την είχα προσέξει από εποχές αρτ
Δεν έχω ιδέα, μάλλον πήγε για διακοπές και ελπίζω να υπάρχει και στην επόμενη σεζόν, μακάρι και περισσότερες με το καλό. Μάλλον καυλώνει πολύ τον κάμεραμαν για να την τραβάει από τέτοιες γωνίες Άραγε γιατί όχι και την Τζωρτζίνα? Προσλάβετε με!Τώρα που παρουσιάζει;
Kι όμως όσο μεγαλώνει ομορφαίνει...τώρα εντυπωσιακότερη ακόμα και από τα χρόνια του ΑΡΤ.Εάν δεν είναι η Τζωρτζίνα τότε είναι η Ελευθερία Δαβατζή. Πολύ μεγάλη καύλα, την είχα προσέξει από εποχές αρτ