You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.880
- Πόντοι
- 446
ωραιες οι Δημητριου και Κλειτου αλλα δεν υπαρχει υλικο
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Πόσους δεξιούς βλαχοσαπιοκοιλιαδες τσιμουκωσε η τύπισσα?? ??Μαίρη Σκανδάλη @ MILFΈρτ
Δυνατό μουνιΜαίρη Σκανδάλη @ MILFΈρτ
Συνημμένα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Από Σέρρες είσαι;Θα ταιριαζα ζευγαρι με την Λινα Κλειτου?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
No...αλλα μου αρεσει το στυλ τηςΑπό Σέρρες είσαι;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Ναι είναι υπέροχη....από Σέρρες είναι το Λινακι.Θα βοηθούσε αν ήσουν από εκεί.No...αλλα μου αρεσει το στυλ της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακόμα βγαίνει στην ΕΡΤ.....Λένα Αρωνη στην ερτ λίγο παλαιότερα! Μίλφάρα πανέμορφη, ματαρες γυναίκαρα ..πολύ σοβατισμα!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.992
- Πόντοι
- 10.411
Από τον Seven -X ξεκίνησε (ενημερωτικά),αλλά που κολλάει στις παρουσιάστριες εδώ?Λένα Αρωνη στην ερτ λίγο παλαιότερα! Μίλφάρα πανέμορφη, ματαρες γυναίκαρα ..πολύ σοβατισμα!
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Έχεις δίκιο τύπε αφηρημένος είδα μόνο το παρουσιαστριες. .Από τον Seven -X ξεκίνησε (ενημερωτικά),αλλά που κολλάει στις παρουσιάστριες εδώ?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Πολύ γλυκό το Λινακι,δικαίως μπήκε στην ψηφορια όπου απέσπασε ποσοστό 1,5 %.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Τούμπανο είναι, τι να λέμε;Πολύ γλυκό το Λινακι,δικαίως μπήκε στην ψηφορια όπου απέσπασε ποσοστό 1,5 %.
Συνημμένα
Αυτή που λέει τις ειδήσεις στην ΕΡΤ κάθε βράδι στις 9 πως την λένε....κάθε φορά ακούω το όνομα της...αλλά είμαι τόσο κολλημένος καυλωμένος στην φάτσα της που το ξεχνάω....και μηην πω για τις ειδήσεις που λέει ...μια φορά έλεγε ειδήσεις με ρωτάει η γυναίκα μου τι λέει ...που να θυμάμαι εγώ έτοιμος να την χύσω μέσα από την φόρμα ειμουν
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Αντριάνα ΠαρασκευοπούλουΑυτή που λέει τις ειδήσεις στην ΕΡΤ κάθε βράδι στις 9 πως την λένε....
Αντριάνα Παρασκευοπούλου
Αντριάνα Παρασκευοπούλου is on Facebook. Join Facebook to connect with Αντριάνα Παρασκευοπούλου and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and...
www.facebook.com
Ναι μπράβο Αντριάννα αυτό τώρα το θυμήθηκα....για εμένα πολύ μουναρα .....σαν την Κοσιώνη...αλλά ποιο εκφυλη ....σου αρέσει και εσεναΑντριάνα Παρασκευοπούλου
Αντριάνα Παρασκευοπούλου
Αντριάνα Παρασκευοπούλου is on Facebook. Join Facebook to connect with Αντριάνα Παρασκευοπούλου and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and...www.facebook.com
Και δεν είναι πρώτη στην ψηφοφορία αυτή είναι κάποιες άλλες που είναι μέτριες ....η μόνη που εντάξει ίσως να την περάσει επειδή είναι χρόνια στο γυαλί και έχει πολλούς που τις έχουν χύσει τόσα χρόνια...είναι η Κοσιώνη και η σαραφογλουΝαι μπράβο Αντριάννα αυτό τώρα το θυμήθηκα....για εμένα πολύ μουναρα .....σαν την Κοσιώνη...αλλά ποιο εκφυλη ....σου αρέσει και εσενα
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Όλες μου αρέσουν στην ΕΡΤ.αλλά ποιο εκφυλη ....σου αρέσει και εσενα
Και ο καιρός μου αρέσει.